cbr600RR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 καλα εγω χεστηκα για την ολη φαση.. την γνωμη μου ειπα και οποιος την καταλαβε καλως..
black_widow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Κατέβηκαν σήμερα σε πορείες λέει ε.Χιουμοράκια. Το θράσος δεν έχει όρια...Αλλά θα μου πεις έχουν άφθονο χρόνο τώρα να τον σπαταλάνε τώρα μέχρι να βρουν που αλλού θα μπουν αυτό το παράθυρο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οι μαναδες και οι πατεραδες σας πως μπηκαν δημοσιο νομιζετε? ][...] Δεν ξέρω πώς μπήκαν οι δικοί σου στο Δημόσιο αλλά σε συμβουλεύω να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και να μην προχωράς σε απαράδεκτες και προσβλητικές γενικεύσεις.
jimarass Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 δε λεω αυτο. λεω οτι μιλανε αυτοι που ειναι εξω απο το χορο, αλλα αν του οποιοσδηποτε του λεγανε τα βυσματα του " μπες εκει και σε λιγο καιρο παιζει για συμβαση και μετα μονιμοποιηση" τοτε θα πηγαινε χοροπηδωντας.. βεβαια παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.. το παραδειγμα με το "γκομενακι" απλα ηταν ΑΚΥΡΟ μικρε λουσι Οι εξαιρέσεις είναι οι stage και οι βυσματίες. Δεν μπορεί να θεωρείς τα 9 εκατ έλληνες "εξαίρεση". Επίσης, παίξανε και χάσανε, τώρα τι κλαίνε? Τα λαμόγια με όρους λαμογιών θα πάνε. Δε θα νομιμοποιήσουμε τη λαμογιά επειδή κάποιοι την κάνανε και πολλοί θα θέλανε αλλά δεν μπορέσανε. Τι λογικές είναι αυτές?? ΑΣΕΠ και μόνο ΑΣΕΠ και μάλιστα αν κάποιος υποκλέψει θέματα να τσιμπάει και κάποια χρονάκια στα σίδερα για εξαπάτηση δημοσίου. Να δεις μετά πόσο ωραία θα είναι τα πράγματα!!
million_voices Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Οι εξαιρέσεις είναι οι stage και οι βυσματίες. Δεν μπορεί να θεωρείς τα 9 εκατ έλληνες "εξαίρεση". Επίσης, παίξανε και χάσανε, τώρα τι κλαίνε? Τα λαμόγια με όρους λαμογιών θα πάνε. Δε θα νομιμοποιήσουμε τη λαμογιά επειδή κάποιοι την κάνανε και πολλοί θα θέλανε αλλά δεν μπορέσανε. Τι λογικές είναι αυτές?? αδερφε ξερεις κατι? καλα τα λες αλλα επειδη εισαι στην απεξω διαφορετικα μουγκα στην στρουγκα θα εκανες τι θελω να πω? αυτα να μου τα πεις οταν σβηνεις κλησεις,οταν παιρνεις επιδοτησεις που δεν θα επρεπε,οταν αγοραζεις διπλωμα αυτοκινητου,οταν αγοραζεις αποφαση διακστηριου και so on με λιγα λογια οχι μαγκιτσες μονο οπου μας παιρνει
cbr600RR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω πώς μπήκαν οι δικοί σου στο Δημόσιο αλλά σε συμβουλεύω να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και να μην προχωράς σε απαράδεκτες και προσβλητικές γενικεύσεις. Ωπα ηρεμα. ολοι ξερουμε πως μπαινανε στο δημοσιο απο το 1960 και μετα. ανοιξαν οι πορτες και περνανε αβερτα κοσμο. με απολυτηρια δημοτικου και περνουν τωρα 1600 ευρω. δεν γενικευω τπτ αυτη ειναι η αληθεια. α εσενα οι δικοι σου μπηκαν αλλιως εισαι μειοψηφια. ο καθενας διοριζε οποιον ηθελε. εχω αδικο ? γιαυτο και τωρα εχουμε στρατους απο καλοβολεμενα ανθρωπακια 40+ ετων στο δημοσιο που ρουφανε τα φραγκα και ξυνονται
Absinthe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ΑΣΕΠ και μόνο ΑΣΕΠ και μάλιστα αν κάποιος υποκλέψει θέματα να τσιμπάει και κάποια χρονάκια στα σίδερα για εξαπάτηση δημοσίου. Να δεις μετά πόσο ωραία θα είναι τα πράγματα!! Τζιμαρα, κατι αλλο πρεπει να εννοεις. Αποκλειεται να συμφωνουμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ωπα ηρεμα. ολοι ξερουμε πως μπαινανε στο δημοσιο απο το 1960 και μετα. ανοιξαν οι πορτες και περνανε αβερτα κοσμο. με απολυτηρια δημοτικου και περνουν τωρα 1600 ευρω. δεν γενικευω τπτ αυτη ειναι η αληθεια. α εσενα οι δικοι σου μπηκαν αλλιως εισαι μειοψηφια. ο καθενας διοριζε οποιον ηθελε. εχω αδικο ? γιαυτο και τωρα εχουμε στρατους απο καλοβολεμενα ανθρωπακια 40+ ετων στο δημοσιο που ρουφανε τα φραγκα και ξυνονται Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω πώς μπήκαν οι δικοί σου στο Δημόσιο και πόσο τα ξύνουν τώρα αλλά οι γενικεύσεις σου είναι απαράδεκτες. Εκτός εάν γνωρίζεις προσωπικά έναν-έναν τους υπαλλήλους στο Δημόσιο και πιστοποιείς ότι είναι απόφοιτοι Δημοτικού...
cbr600RR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 α καλα οκ.. τι εγινε θιξαμε το περιφημο σωμα των δημοσιων υπαλληλων?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 α καλα οκ.. τι εγινε θιξαμε το περιφημο σωμα των δημοσιων υπαλληλων? Εάν αναφέρεσαι σε εμένα, κληρονομικό χάρισμα πρέπει να'χεις: Πάλι έξω πέφτεις. Οι γενικεύσεις δεν είναι χρήσιμες πουθενά. ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ. Είναι φασιστικές, συνήθως προσβλητικές και πάντα απαράδεκτες.
Critter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 αδερφε ξερεις κατι? καλα τα λες αλλα επειδη εισαι στην απεξω διαφορετικα μουγκα στην στρουγκα θα εκανες τι θελω να πω? αυτα να μου τα πεις οταν σβηνεις κλησεις,οταν παιρνεις επιδοτησεις που δεν θα επρεπε,οταν αγοραζεις διπλωμα αυτοκινητου,οταν αγοραζεις αποφαση διακστηριου και so on με λιγα λογια οχι μαγκιτσες μονο οπου μας παιρνει Μην βάζεις όλες τις καταστάσεις και τα κονε στο ίδιο καλάθι. Το οτι αγόρασες το διπλωμα για παραδειγμα (που ολοι ξέρουμε οτι ακομα και να ξέρεις να αδηγεις σε κόβουνε επειδη δεν τους λάδωσες) δεν είναι το ίδιο με το να μπαίνεις στο δημόσιο αέρα πατέρα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ομοίως και για τις αγορές αποφάσεων δικαστηρίου, δεν νομιζω οτι μπορει ο κάθε πολίτης έτσι εύκολα να κανει κατι τετοιο όπως επισης ως γνωστόν οι κλήσεις πλέον δεν σβήνονται (μονο της δημοτικής). Κλπ κλπ.... Επίσης δεν διαφωνώ με τον CBR ότι πολλά έχουν γίνει στο παρελθον αλλα αν αυτα δεν αλλάξουνε δεν πάμε πουθενά. Επομένως δεν βλέπω κανενα επιχείρημα ή λογικη στην εν λόγω τοποθέτηση.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Οι γενικεύσεις δεν είναι χρήσιμες πουθενά. ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ. Είναι φασιστικές, συνήθως προσβλητικές και πάντα απαράδεκτες. Είναι όμως πάντα η εύκολη λύση όταν δεν έχουμε κάτι άλλο να πουμε ως επιχείρημα! Κάποιοι επέλεξαν να μπουν σε πρόγραμμα stage με σκοπό μετά από 2-3 χρονάκια να μπουν στο δημόσιο από το παράθυρο, σε βάρος καποιων άλλων. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τους τα υποσχέθηκαν και θα έπρεπε μεσα στα πιθανά σενάρια να είχαν και το ...shit happens! Δεν μπορώ να δεχτώ ως δικαιολογία τη λογική "έτσι κάνουν όλοι χρόνια τώρα"! Τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε. Όποιος δεν γουστάρει να ακολουθήσει ...κρίμα και καλή τύχη!
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω το γεγονός πως (ακόμα και) ο τζιμάρας μιλάει ορθά λογικά και αυτονόητα λήγει κάπως το ζήτημα. Κατά τα άλλα, όλη αυτή η φάση φέρνει στο νου την ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ: "Φωνάζει ο νοικοκύρης, φωνάζει κι ο κλέφτης." Άκου εκεί "με διώξανε μετά από 3 χρόνια στέητζ". Στο τέλος θα μας κάνουνε και μήνυση αν τους διακόπτουμε την ώρα που μπουκάρουνε στο σπίτι.
EKTELESTES Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ΑΣΕΠ και μόνο ΑΣΕΠ και μάλιστα αν κάποιος υποκλέψει θέματα να τσιμπάει και κάποια χρονάκια στα σίδερα για εξαπάτηση δημοσίου. Να δεις μετά πόσο ωραία θα είναι τα πράγματα!! Φαίνεται οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΣΕΠ. Όσοι πιστεύουν στο ΑΣΕΠ είναι ΠΟΛΥ γελασμένοι.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω το γεγονός πως (ακόμα και) ο τζιμάρας μιλάει ορθά λογικά και αυτονόητα λήγει κάπως το ζήτημα. Κατά τα άλλα, όλη αυτή η φάση φέρνει στο νου την ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ: "Φωνάζει ο νοικοκύρης, φωνάζει κι ο κλέφτης." Άκου εκεί "με διώξανε μετά από 3 χρόνια στέητζ". Στο τέλος θα μας κάνουνε και μήνυση αν τους διακόπτουμε την ώρα που μπουκάρουνε στο σπίτι. Εδω σε αυτο που λες θα σε πω να δεις ενα επεισοδιο των Bundys οπου ενας κλεφτης μπαινει στο σπιτι του Al και ο Al τον πλακωνει στο ξυλο και ο κλεφτης του κανει μυνηση οτι τον σακατεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα