acomaedo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 De@th L0rd Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από mangepsamin Εμφάνιση Μηνύματος Spoiler Στενοχωριεμαι. Στενοχωριεμαι πολυ. Σε φαση, να σου δωσω τα δικα μου να'χεις να κάνεις την δουλεια σου. Δηλαδή εσύ επικροτείς τη συγκεκριμένη ενέργεια των λαμόγιων του STAGE? Μας κοροιδεψαν ,αυτη ειναιαληθεια.2 χρόνια 380 ευρω τον μηνα , μπες μου ειπαν και θα σε διορισουμε εκτος ασεπ. Μάλλον.
Fidelio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 (....)Α...και....ο απολογισμός όταν ανοίγεις τη πόρτα του σπιτιού σου το βράδυ... ''another day shot to hell. " Για αυτό τα σπάσανε πέρσυ τον Δεκέμβρη σε όλη την Ελλάδα ! Κάποια στιγμή , αν δεν γίνει μια αλλαγή ,κάτι , θα τα ξανασπάσουνε και επιπλέον θα τα κάψουνε.
mangepsamin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή εσύ επικροτείς τη συγκεκριμένη ενέργεια των λαμόγιων του STAGE?Aν θελεις την αποψη μου,την εχω πει καποιες σελιδες πιο πισω,αν τωρα εγραψες μονο και μονο για να μας πεις λαμογια και να φτιαχτεις ,σου ευχομαι καλα ταξιδια.
afentiko7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή εσύ επικροτείς τη συγκεκριμένη ενέργεια των λαμόγιων του STAGE? Ποιος θεωρητικός του κομμουνισμού έλεγε πως η ανάγκη για δουλειά είναι λαμογιά? Τι στο καλό, άλλα διαβάζω και αλλά καταλαβαίνω? Οι άνθρωποι είχαν ανάγκη εργασία (δλδ να ασκήσουν το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να εργαστεί) και μπήκαν. Είτε "αξιοκρατικά" μπαίναν είτε όπως μπήκαν πάλι κάποιοι θα μέναν άνεργοι.
Praetorianos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Aν θελεις την αποψη μου,την εχω πει καποιες σελιδες πιο πισω,αν τωρα εγραψες μονο και μονο για να μας πεις λαμογια και να φτιαχτεις ,σου ευχομαι καλα ταξιδια. Ρε, μην μιλάτε ρε, τουλάχιστον για το θεό, τσίπα γ@μω δεν σας έχει μείνει? Να μου πεις που, η τελευταία χάθηκε μεταξύ 1000ου και 1001ου σκυψίματος/γλειψίματος σωβρακοφανέλας μπας και μπείτε πουθενά αλλά τουλάχιστον κάνατε τη μ@λ@κια σας, δεν έπιασε, σας ξεβρακώσανε, φύγετε ήσυχα ήσυχα και next time να είστε πιο προσεκτικοί. Που είναι τα ληγμένα δακρυγόνα όταν τα χρειάζεσαι? Επίσης όταν διαβάζω αυτό το "καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες"... ή το "Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Συγγνώμη δεν έχω πάρει τα απογευματινά χάπια μου και έπαθα παράκρουση.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Εγώ για να πω του στραβού το δίκιο πριν 1-2 εβδομάδες που κάνανε απεργία τα stage δεινοπάθησα και στον ΟΑΕΔ και στο πρωτοδικείο. Φταίνε όμως και οι μόνιμοι, οι οποίοι βολεύτηκαν μια χαρά με τα stage και συνήθισαν να μην κάνουν τίποτα. Ώρα να ξαναπιάσουν δουλειά... (όχι ότι αν δεν πιάσουν θα τους κάνει κανείς κάτι...)
De@th L0rd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Aν θελεις την αποψη μου,την εχω πει καποιες σελιδες πιο πισω,αν τωρα εγραψες μονο και μονο για να μας πεις λαμογια και να φτιαχτεις ,σου ευχομαι καλα ταξιδια. Ο άλλος ξεκωλόνεται με σπουδές, μεταπτυχιακά και μετά δίνει ΑΣΕΠ αρκετές φορές,κι ΑΝ πάλι καταφέρει να μπεί, κι εσείς θέλετε να μπείτε χωρίς κριτήρια λες και είναι επιχείρηση του θείου σας; Όχι εκεί να πας στον ιδιωτικό τομέα να φας τη ...... να δεις τι ωραία που είναι. Όλοι οι άχρηστοι που δε προσπάθησαν τίποτα στη ζωή τους,ούτε καν ένα πτυχίο μπήκαν κ θέλουν να μονιμοποιηθούν μέσω του Stage. Μια από τις λίγες φορές που το κράτος λειτούργησε σωστά. Ας προσέχατε. Είστε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ. Μη τα βάζετε και κάνετε διαδηλώσεις. Να πάτε να βρείτε αυτόν που γλύψατε και να τον σαπίσετε στο ξύλο.Αλλά δεν έχετε τα Cohones. Γιατί ακόμα έχετε την ελπίδα "Μήπως μπούμε". WAKE UP AND SMELL THE COFFEE.
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πάντως, σε μία μικρή κρίση ειλικρίνειας, θα τολμήσω να παραδεχτώ πως ο omni έχει ένα σοβαρό point στο τελευταίο του post. Ναι, οι stage-άδες, τα λαμόγια, οι βυσματίες, οι ανεύθυνοι, οι τοιούτοι, εκτός από θύματα της στενοκεφαλιάς και της μαλακίας που τους δέρνει, σε δεύτερη (ευρύτερη ίσως) ανάλυση είναι και θύματα εργασιακής εκμετάλευσης. Το πρώτο δεν πρέπει να αναιρεί το δεύτερο. Όσο άδικο και αν φαντάζει, η όλη φάση είναι λίγο "κατηγορούμε τα πόδια για το κεφάλι". Αντιλαμβάνομαι πως ο άλλος που περιμένει με τον σταυρό στο χέρι να διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ είναι μάλλον αδύνατο να κατανοήσει την κατάσταση, αλλά μάλλον δεν είναι η έλλειψη υγιούς ανταγωνισμού η ρίζα του προβλήματος. Το κόβω εδώ γιατί πάει μακριά, μη πέσετε να με φάτε plz, έχω την γρίπη των γουρουνιών!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Τι στο καλό, άλλα διαβάζω και αλλά καταλαβαίνω? Ναι. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι το να στοιβάζεις ανθρώπους σε δουλειές που δεν παράγουν, να δημιουργείς γραφειοκρατία για να τους δώσεις ένα στοιχειώδες "αντικείμενο" εργασίας, να δανείζεσαι για να τους πληρώνεις και να τους μονιμοποιείς μάλιστα, ώστε να επιβαρύνουν το σύνολο της κοινωνίας εφ όρου ζωής, ΔΕΝ είναι λύση για την ανεργία. Ούτε καν παυσίπονο δεν είναι. Κλείνεις τα μάτια για να μη δεις τον τοίχο πάνω στον οποίο κατευθύνεσαι με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αυτό είναι.
skimnos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 σίγουρα άτομα με στειτζ ή συμβασιούχοι των ένα - δύο ετών δεν δικαιούνται να ομιλούν για μονιμοποίηση... τι γίνεται ρε παιδιά όμως με εκείνους που έχουν 5-6-7 ή 10+ χρονια στον ίδιο φορέα; που διαθέτουν προσόντα (πτυχία- γλώσσες κλπ) και επίσης ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;; δεν είναι σωστό το τσουβάλιασμα, κατά την άποψή μου
@@sos@@ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ρε, μην μιλάτε ρε, τουλάχιστον για το θεό, τσίπα γ@μω δεν σας έχει μείνει? Να μου πεις που, η τελευταία χάθηκε μεταξύ 1000ου και 1001ου σκυψίματος/γλειψίματος σωβρακοφανέλας μπας και μπείτε πουθενά αλλά τουλάχιστον κάνατε τη μ@λ@κια σας, δεν έπιασε, σας ξεβρακώσανε, φύγετε ήσυχα ήσυχα και next time να είστε πιο προσεκτικοί. Που είναι τα ληγμένα δακρυγόνα όταν τα χρειάζεσαι? Ρε, και ποιός τους αφαιρει το δικαιώμα να μιλήσουν ρε ;Τσίπα δεν σας έχει μείνει ρε να μην βλέπετε πίσω από τον εγωισμό σας ρε . Αφού μπορείτε με ευκολία να ξεχωρίσετε τα ζώα που τρώτε ρε, γιατί δεν έχετε μάθει ακόμα να ξεχωρίζετε τις συμπεριφορές τους και τις υιοθετείται; Είστε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ. Μη τα βάζετε και κάνετε διαδηλώσεις. .....Μη ...μη αναπνέετε κιόλας .... και ξοδεύετε τον αέρα μας ...εμάς των κεφαλαιοκρατών .
jimarass Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 σίγουρα άτομα με στειτζ ή συμβασιούχοι των ένα - δύο ετών δεν δικαιούνται να ομιλούν για μονιμοποίηση... τι γίνεται ρε παιδιά όμως με εκείνους που έχουν 5-6-7 ή 10+ χρονια στον ίδιο φορέα; που διαθέτουν προσόντα (πτυχία- γλώσσες κλπ) και επίσης ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;; δεν είναι σωστό το τσουβάλιασμα, κατά την άποψή μου Σε αυτούς τους βυσματίες λες: έπαιξες και έχασες!!!!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
parisb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μα γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι οτι οι θεσεις αυτες δε φτιαχτηκαν για εξελιχθουν σε μονιμοποιηση? Ευτυχως δηλαδη που ειχε γινει προβλεψη ωστε να μη στοιχειοθετουνται τετοια δικαιωματα. Ειναι σα να νοικιαζω εγω ενα σπιτι με συμβολαιο ενος ετους και με τη ληξη του συμβολαιου αντι να πω ευχαριστω και να ψαξω να βρω κατι αλλο να απαιτω χωρίς όρους και προϋποθέσεις να μεινω μονιμα στο σπιτι... Επισης τα πτυχια και οι γλωσσες μπραβο τους που τα εχουνε, να τα χρησιμοποιησουν για να διεκδικησουν θεσεις στον ιδιωτικο τομεα ή σε αλλες θεσεις του δημοσιου οταν και αν υπαρξουν μαζι με τους υπολοιπους ανεργους.
skimnos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν είναι όλοι βυσματίες... υπάρχει σεβαστό ποσοστό συμβασιούχων που διορίζονται (διορίζονταν;;; ) μέσω ΑΣΕΠ πεντακάθαρα, υπάρχουν άλλοι που εργάζονται (εργάζονταν;;; ) και με το ένα κόμμα και με το άλλο, υπάρχουν άλλοι με δικαστικές διαταγές (που εργάζονται ένα έτος και δεν έχουν πληρωθεί)... πάντως εκείνο που αναμένω είναι ότι αυτοί που θα φύγουν σήμερα από το δημόσιο (βυσματίες), αύριο θα "διώξουν" με τη σειρά τους αντίστοιχους από τον ιδιωτικό τομέα (μη βυσματίες). αν έρθει εκείνη η ώρα να πω και σ' αυτούς "έπαιξες και έχασες";;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα