@@sos@@ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 @@sos@@, δε λες τίποτα. Ενημερωτικά. ...κάνε τότε ...fix ...στο post ... ξέρεις εσύ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Το...επόμενο...βέλασμα...θα...μας...αποχαιρετίσει...για...αρκετό...καιρό. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
@@sos@@ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Υπαινίσσεσαι πως το συνηθίζω; Δεν υπαινίσσομαι ... εκνευρίζομαι να διορθώνουν και να αλλοιώνουν τα δικά μου post , ...δεν το έχω κάνει σε κανένα μέλος ...δεν μου άρεσε που το έκανες εσύ σε μένα ...αυτά
Lucifer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Α, αναφέρεσαι στο θλιβερό εκείνο απόσπασμα του εκείνου, οκ. Άλλο κατάλαβα. Κατά τα άλλα, είχα δίκιο, χο.
Praetorianos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον δεν το έπιασες καλά ... να μην εκνευρίζεσαι,τότε με τα ρε λέω για να καταλαβαίνεις κιόλας....τα πρωτόγονα αισθήματα φύλαξε τα ....για εκεί που πρέπει ...γιατί αν σου βγαίνουν ...σαν βέλασμα...κάτι ...προς το πρόβατο ..μου κάνει ... Τι εννοείς δεν το έπιασα καλά? Δεν βελάζω, είπα τι νομίζω και γιατί θεωρώ αστήρικτα τα λόγια του mangepsamin. Εσύ θα πεις κάτι επι του θέματος ή απλά θα τονίζεις ότι οι υπόλοιποι είναι λάθος επειδή έτσι? Δεν υπάρχει καμία ηθικολογία,απλά δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι παίζεται με την ανασφαλή εργασία σε κοινωνικό επίπεδο.Η εργασιακή ανασφάλεια είναι ο πρώτος"πολιορκητικός κριός" ακολουθεί μετά ο ... βιτριολισμός. Ναι δεν έχω πάρει χαμπάρι, από το Πακιστάν έρχομαι. Εμένα δεν ενδιαφέρει η εργασιακή ανασφάλεια ή αυτοί που την γράφουν προκειμένου να βολευτούν? Προς λάθος άνθρωπο κάνεις το κήρυγμα μου φαίνεται.. Μάλλον ...,και συγγνώμη κιόλας,είχες στραμμένο το βλέμμα σου αλλού. Κουράζομαι. Απεραντολογείς ...χωρίς ....λόγο και ...χωρίς να ...βγάζουν τα ....λεγόμενα σου ....νόημα... Το έχεις... ξανακάνει.... και ...δεν ....εννοείς ...να ...καταλάβεις ...ότι ...η ...κατάχρηση ...των ...τριων ...τελειών ...δεν ...δείχνει ...φιλοσοφημένο ....λόγο ...αλλά ...κουραστικό ...που ...δεν ...έχει ...κάτι ...συγκεκριμένο ...να ...προσφέρει ...στην ....κουβέντα. Μίλα ....συγκεκριμένα ...αν ...θέλεις ... και ...θερμή ...παράκληση ...μάθε ...που ...και ...πότε ...μπαίνουν ...οι ...τρεις ...τελείες...
liopyr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 @@sos@@, δε λες τίποτα. Ενημερωτικά. Βασικά λέει. Αυτό: Η εργασιακή ανασφάλεια είναι ο πρώτος"πολιορκητικός κριός" ακολουθεί μετά ο ... βιτριολισμός. Που είναι και το ζουμί της υπόθεσης imho.
Lucifer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ναι ρε λιοπύρ, και εγώ ξέρω ότι το πρόβλημα είναι η κοινωνική και ταξική ανισότητα, η εγωκεντρική φύση των οθωμανικών καταλοίπων και του κατοχικού συνδρόμου, οι κακές παρέες, το κεφάλαιο, ο καπιταλισμός, ο μεσοαστικός σολιψισμός και η ανθρώπινη φύση, αλλά αυτά είναι τόσο κωλοφάκην γενικά και απέραντα που μόνο συνεισφορά δε τα λες. Plus ότι σε κάθε post της @@sos@@ που έχω προσπαθήσει φιλότιμα να Διαβάσω, βρίσκω μια φράση στις γραμμές "σε αφήνω στις απόψεις σου", "κοιτούσες μάλλον ...αλλού" και "επειδή δεν ξέρεις τι λες, το ...προσπερνάω", χωρίς κανένα επιχείρημα ή αντίλογο. Και το μοναδικό δείγμα άποψης που έχω δει είναι ατάκες και αποσπάσματα άλλων. Ε με τέτοιο ιστορικό, δε μου αρκεί ένα "εργασιακή ανασφάλεια" για να ανοίξω κουβέντα χωρίς να ξέρω καν γιατί ο συνομιλητής μου υπερασπίζεται (?) ή αντιμάχεται (?) τις απαιτήσεις των stagers.
@@sos@@ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης αρχίζει σιγά σιγά να τρώει ότι τόσα χρόνια το ίδιο δημιουργούσε . Με διάφορα προσχήματα(...όπως τώρα με την οικονομική κρίση που το ίδιο δημιούργησε )και τεχνάσματα, ολοένα και προσφέρει περισσότερη εξαθλίωση, λιτότητα, ανεργία, φτώχεια... Και έρχεται αυτό το σύστημα και εφευρίσκει τρόπους που από την μιά να βολεύεται στην παραγωγή το σύστημα (ωράριο λάστιχο,φθηνές υπερωρίες ,μερική απασχόληση )αλλά από την άλλη να πληρώνει το ελάχιστο . Αυτό το ελάχιστο όμως δεν φτάνει στο να ζήσει με αξιοπρέπεια ο εργάτης, και πιέζεται στο να δουλεύει κι άλλο και αλλού με τον ίδιο τρόπο χωρίς να έχει τα αυτονόητα αυτά που με τόσους αγώνες κατακτήθηκαν παλαιότερα. Την πρακτική αυτή του συστήματος ήρθε να αποθεώσει η stage εργασία. Δεν χρειάζεται, νομίζω, να επεκταθώ στο τι είδους εργασία είναι αυτή .... Χωρίς να μπορώ να πώ ότι σε αυτούς που δούλεψαν σε τέτοιες εργασίες ότι συμφωνώ μαζί τους για την επιλογή τους να υποστούν αυτόν τον εξευτελισμό, στέκομαι αλληλέγγυα δίπλα τους για έναν και μόνον λόγο : Γιατί είναι εργάτες και αυτοί. Οσο και αν ειναι οι πιο πρόθυμοι συνεργάτες του κεφαλαίου όσο και αν μερικοί από αυτούς "είχαν/έχουν/θα έχουν" πελατειακές σχέσεις με την εκάστοτε εξουσία, δεν παύουν να είναι εργατιά ,υλικό προς εκμετάλλευση και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε βορά να κατασπαραχτεί. Γιατί μετά θα έχουμε και εκβιασμούς και εκφοβισμούς ....αλά Κούνεβα. Ναι δουλειά σε όλους και για όλους , ναι να τους μονιμοποιήσει και να καταργήσει αυτές τις συμβάσεις και στον ιδιωτικό τομέα . ... ... .... .... .... .... συγγνώμη αλλά αυτό είναι ...μια αμηχανία ...να βάλω ...τις σκέψεις μου ...σε μια σειρά ... snoob σου πάει αυτή η γραμματοσειρα Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2009 από @@sos@@
liopyr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Lucifer σύμφωνοι, αλλά είναι και λίγο κουραστικό να αναλωνόμαστε 400 μηνύματα αναλύοντας πόσο λαμόγια και καλά να πάθουν είναι τα κομματοτσιράκια ξερω γω. Σε τι συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει μια τέτοια κουβέντα; Καλώς ή κακώς αυτά τα γενικά και απέραντα είναι η αιτία του προβλήματος, γίνεται να καταλήξουμε κάπου αν μείνουμε μόνο στο αποτέλεσμα αυτού; Μη πυροβολείς την sos, έχει ωραία μπούτια!
Lucifer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ναι δουλειά σε όλους και για όλους , ναι να τους μονιμοποιήσει και να καταργήσει αυτές τις συμβάσεις και στον ιδιωτικό τομέα . ΜΠΡΑΒΟ. Γιατί μονιμοποιώντας τους όλους, δε θα επιδεινωθεί η οικονομική κατρακύλα. λιοπύρ σόρρυ, αλλά μιλάμε για έλλειψη στοιχειώδους αντίληψης της οικονομίας που δε σώζεται από τα λευκά γραμματάκια σου =ρ
slipknot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γιατί μετά θα έχουμε και εκβιασμούς και εκφοβισμούς ....αλά Κούνεβα. Αυτό αρνούμαι να το πιστέψω. Ας μην ξεχνάμε τι διεκδικούσε η Κούνεβα και τι διεκδικούν αυτοί.
jimarass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως δεν είδα κανένα πολιτικό να χτυπάει πόρτες και να προσφέρει θέσεις. Οι πολίτες πάνε στα γραφεία και τάζουν ψήφους......
@@sos@@ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ΜΠΡΑΒΟ. Γιατί μονιμοποιώντας τους όλους, δε θα επιδεινωθεί η οικονομική κατρακύλα. Δεν είναι η οικονομική κατρακύλα (γιατί η οικονομία είναι ...και λογιστική...ξέρεις αριθμοί, κουκίδες πάνω σε χαρτί ) είναι η κατρακύλα που έχει πάρει το μυαλό μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα