sugata Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 και εκεί είναι η ουσία. γιατί: α) έχεις μια λανθασμένη εφαρμογή + τη διατήρηση πελατειακών σχέσεων. Ξεκινάς από κει. Εφόσον λοιπόν ισχύει το (α), η ουσία μεταφέρεται στο "συμφέρει τελικά;" εντελώς ρηχά να το δεις, τα νούμερα είναι η ουσία. καλώς ή κακώς, κάτι που απορροφά ένα σεβαστό ποσοστό χρημάτων, πρώτ' απ' όλα κοιτάς να δεις αν σε συμφέρει να το διατηρήσεις.
mangepsamin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αν είχες common scene να είσαι σίγουρος/η οτι δέν θα τραβούσες τέτοιο ζόρι... H κοινη λογικη δεν σου βρισκει δουλεια.Η κοινη λογικη δεν σου πληρωνει τις υποχρεωσεις. Μην ανησυχείς, δεν σε κατηγόρησε κανείς για κατοχή ηθικής.Χαριτωμενο, χρειαζεσαι βελτιωση ομως, εγω δεν μπορω να στη δωσω και ο Σπαθαρης πεθανε. Προσπάθησε περισσοτερο εισαι σε καλο δρομο. Χωρίς να μπορώ να πώ ότι σε αυτούς που δούλεψαν σε τέτοιες εργασίες ότι συμφωνώ μαζί τους για την επιλογή τους να υποστούν αυτόν τον εξευτελισμό Το να εισαι ανεργος και να σου δωθει αυτη η προοπτικη δεν ειναι εξευτελισμος.Επαναλαμβανω δεν ειχα βυσμα,δεν πηγα σε κανενα πολιτικο γραφειο δεν εβαλα μεσον. Υπαρχει μεγαλη διαφορα στο πως αντιλαμβανεται ο καθενας την αναγκη σου για δουλεια. Υπηρχαν αφεντικα σε δουλειες που π.χ. εκανε να μου δώσουν 35 ευρω και μου εδιναν 40 γιατι ηξεραν την αναγκη μου και υπηρχαν και αυτοι που μου εδιναν 30 γιατι πατουσαν στην αναγκη αυτη. Μου εχει τυχει να παω delivery το βραδυ σε ανθρωπους που το πρωι μου εταζαν για να δω την υποθεση τους με "αλλο ματι". Υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωποι,και δεν ειναι σωστο να μας παιρνει η μπαλλα ολους.
pournaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το να εισαι ανεργος και να σου δωθει αυτη η προοπτικη δεν ειναι εξευτελισμος. Επαναλαμβανω δεν ειχα βυσμα,δεν πηγα σε κανενα πολιτικο γραφειο δεν εβαλα μεσον. Υπαρχει μεγαλη διαφορα στο πως αντιλαμβανεται ο καθενας την αναγκη σου για δουλεια. Υπηρχαν αφεντικα σε δουλειες που π.χ. εκανε να μου δώσουν 35 ευρω και μου εδιναν 40 γιατι ηξεραν την αναγκη μου και υπηρχαν και αυτοι που μου εδιναν 30 γιατι πατουσαν στην αναγκη αυτη. Μου εχει τυχει να παω delivery το βραδυ σε ανθρωπους που το πρωι μου εταζαν για να δω την υποθεση τους με "αλλο ματι". Υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωποι,και δεν ειναι σωστο να μας παιρνει η μπαλλα ολους. Κατ' αρχην, οταν μιλαμε για stagers δεν μιλαμε αποκλειστικα για σενα. Οντως μπορει να μπηκες οπως λες χωρις βυσμα, οπως και αρκετοι αλλοι. Αυτο βεβαια δε σου δινει δικαιολογια για το μετα. Αφου μπηκες χωρις βυσμα σε ενα προγραμμα εκμαθησης, τι ακριβως και με ποιο ακριβως τροπο εφτασες τα 2-3-5 χρονια σε ενα εξαμηνο προγραμμα; Ειναι λιγο οξυμωρο. Επισης ειναι και λιγο κουφο, να γινεται γυρω σου της που@#$νας με τα βυσματα, που ο ενας βυσματιας πεταγε τον αλλο εξω (αναλογα το μεγεθος του βυσματος), και εσυ να λες οτι καταφερες και παρεμεινες σε αυτη τη θεση τοσα χρονια χωρις να σου παρει κανενα βυσμα τη θεση. Θα μου πεις βεβαια μπορει να ησουνα σε παραξενη θεση οπου και να μην υπηρχε ζητηση. Τι να πω, ισως, δεν το αποκλειω, αλλα ρε παιδι μου, πολλες συμπτωσεις. Και κατι αλλο, προς καποιους που μπλεκουν οτι ναναι. Δεν εχει καμμια σχεση το stage με τη συμβαση ορισμενου χρονου, και κακως μπλεκεται οταν μπλεκεται εδω μεσα και ισοσταθμιζονται αυτα τα δυο πραγματα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μας κοροιδεψαν ,αυτη ειναιαληθεια.2 χρόνια 380 ευρω τον μηνα , μπες μου ειπαν και θα σε διορισουμε εκτος ασεπ. Μπες του είπαν, και θα σε διορίσουμε (του είπαν), εκτός ΑΣΕΠ. Έτσι του είπαν του κυρίου. Ποιοι του το είπαν, με ποιο δικαίωμα και γιατί εκείνος τους πίστεψε, είναι μια άλλη ιστορία. Μάλλον. Αλλά κάπου να κόψουμε την καραμέλα για τα "θύματα". Αρκετά με αυτό το αίσχος, αρκετά με τους πονηρούς που δήθεν πεινούσαν αλλά επί δύο χρόνια "ζούσαν" με 380 ευρώ το μήνα. Όποιος έχει την πολυτέλεια να κάθεται επί δύο χρόνια με αυτό το χαρζιλίκι για να καβατζώσει θεσούλα στο δημόσιο, θα έπρεπε να έχει τη στοιχειώδη λογική (δε θα πω ήθος, αυτό θα ήταν ανέκδοτο) να μην το λέει ανερυθρίαστα και, τέλος πάντων, να σωπάσει και να μην προκαλεί.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μπες του είπαν, και θα σε διορίσουμε (του είπαν), εκτός ΑΣΕΠ. Έτσι του είπαν του κυρίου. Καταταγείτε, καταταγείτε μας έλεγαν...
mangepsamin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μπες του είπαν, και θα σε διορίσουμε (του είπαν), εκτός ΑΣΕΠ. Έτσι του είπαν του κυρίου. Ποιοι του το είπαν, με ποιο δικαίωμα και γιατί εκείνος τους πίστεψε, είναι μια άλλη ιστορία. Μάλλον.Mαλλον θελεις να ξαναλεμε τα ιδια,50% πριμοδοτηση και ηταν ψηφισμενο,ποιοι μου το επαν;το κρατος κυριε το κρατος. Αλλά κάπου να κόψουμε την καραμέλα για τα "θύματα". Αρκετά με αυτό το αίσχος, αρκετά με τους πονηρούς που δήθεν πεινούσαν αλλά επί δύο χρόνια "ζούσαν" με 380 ευρώ το μήνα. Όποιος έχει την πολυτέλεια να κάθεται επί δύο χρόνια με αυτό το χαρζιλίκι για να καβατζώσει θεσούλα στο δημόσιο, θα έπρεπε να έχει τη στοιχειώδη λογική (δε θα πω ήθος, αυτό θα ήταν ανέκδοτο) να μην το λέει ανερυθρίαστα και, τέλος πάντων, να σωπάσει και να μην προκαλεί.Για σενα μπορει να ειναι καραμελα μπορει και τσιχλα για μενα ειναι δουλεια,οσο για το χαρτζιλικι που λες,ναι δεν φτανει για αυτο και κανω και δευτερη δουλεια και πολλες φορες οταν βρισκω και τριτη extra ειτε ειναι αγροτικη(ελιες κα) ειτε ειναι μεταφορικη (φορτωμα ξεφορτωμα).Βολεμενος καργα.Και γιατι να σωπασω;Επειδη το θελεις εσυ;
jimarass Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Mαλλον θελεις να ξαναλεμε τα ιδια,50% πριμοδοτηση και ηταν ψηφισμενο,ποιοι μου το επαν;το κρατος κυριε το κρατος. Για σενα μπορει να ειναι καραμελα μπορει και τσιχλα για μενα ειναι δουλεια,οσο για το χαρτζιλικι που λες,ναι δεν φτανει για αυτο και κανω και δευτερη δουλεια και πολλες φορες οταν βρισκω και τριτη extra ειτε ειναι αγροτικη(ελιες κα) ειτε ειναι μεταφορικη (φορτωμα ξεφορτωμα).Βολεμενος καργα. Και γιατι να σωπασω;Επειδη το θελεις εσυ; 1)Με πια αξιοκρατικά κριτήρια θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να επιλέξουν εσένα και όχι εμένα? 2) Σχετικά με τη μονιμοποίηση , ο νόμος είναι σαφής.Αλλά βέβαια, σας λένε μπείτε τώρα και μετά τρέξτε δικαστήρια για να δικαιωθείτε! Στημένο το κόλπο.......
Finn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Mαλλον θελεις να ξαναλεμε τα ιδια,50% πριμοδοτηση και ηταν ψηφισμενο,ποιοι μου το επαν;το κρατος κυριε το κρατος. Για σενα μπορει να ειναι καραμελα μπορει και τσιχλα για μενα ειναι δουλεια,οσο για το χαρτζιλικι που λες,ναι δεν φτανει για αυτο και κανω και δευτερη δουλεια και πολλες φορες οταν βρισκω και τριτη extra ειτε ειναι αγροτικη(ελιες κα) ειτε ειναι μεταφορικη (φορτωμα ξεφορτωμα).Βολεμενος καργα. Και γιατι να σωπασω;Επειδη το θελεις εσυ; Να υποθέσω ότι είσαι κι απ αυτούς που εκτός απ την 2η και 3η δουλειά (μάυρα πάντα) παίρνεις και το επίδομα ανεργείας του ΟΑΕΔ όπως και τόσοι άλλοι πανέξυπνοι συμπολίτες μας;
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 "Η κατάργηση των μορφών ελαστικής απασχόλησης, όμως, είναι αδύνατη και δεν μας εκφράζει, γιατί υπάρχουν ανάγκες" ...Ακούσαμε προχθές. Μη στεναχωριέστε, θα βγάλουν κάτι παραπλήσιο θα "απασχοληθείτε" ξανά.
jimarass Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 "Η κατάργηση των μορφών ελαστικής απασχόλησης, όμως, είναι αδύνατη και δεν μας εκφράζει, γιατί υπάρχουν ανάγκες" ...Ακούσαμε προχθές. Μη στεναχωριέστε, θα βγάλουν κάτι παραπλήσιο θα "απασχοληθείτε" ξανά. Τουλάχιστον οποιοδήποτε κολόβυσμα (βάζω και εμένα μέσα) θα πρέπει να ξεκολιαστεί για να μονιμοποιηθεί, σε τέτοιο βαθμό που κανείς πια στο μέλλον δε θα ασχολείται!!
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Πάντως είμαι σίγουρος ότι και τον κόσμο τον εκφράζει η ελαστική απασχόληση. Δεν μπορεί χωρίς αυτήν. Θα ξεκοιλιαστείς για να μονιμοποιηθείς γιατί; Νομίζεις ότι στο τέλος δεν θα πάρουν μόρια τα stage?
jimarass Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Πάντως είμαι σίγουρος ότι και τον κόσμο τον εκφράζει η ελαστική απασχόληση. Δεν μπορεί χωρίς αυτήν. Θα ξεκοιλιαστείς για να μονιμοποιηθείς γιατί; Νομίζεις ότι στο τέλος δεν θα πάρουν μόρια τα stage? Αν πάρουν μόρια τα stage, μετά να βρουν τρόπο να πείσουν τον πολίτη να μη φοροδιαφέυγει...... Αν ρωτήσεις οποιοδήποτε επιχειρηματία ή ελεύθερο επαγγελματία γιατί δε πληρώνει φόρους, ο σημαντικότερος και ίσως μοναδικός λόγος/δικαιολογία είναι : Γιατί να πληρώνω τα τεμπελόσκυλα του δημοσίου και τα λαμόγια που τρώνε τα λεφτά??
Absinthe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δε μας πειραζει που πανε να αλαφρυνουν τον κοσμο απο την φορολογια της ακινητης περιουσιας βαζοντας εκτακτη εισφορα σε ακινητη περιουσια πανω απο 400.000 και ταυτοχρονα αυξανοντας τις αντικειμενικες αξιες, ετσι ωστε να πληρωσουν εκτακτη εισφορα σχεδον ολοι οσοι εχουν ενα σπιτι στην Αθηνα και ενα στο βλαχοχωρι τους. Δε μας πειραζει που τρωνε συνεχεια αυξησεις τα καυσιμα ενω οι δρομοι μας ειναι χαλια, παρα το γεγονος οτι η βενζινη ειναι αγαθο ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. Οχι, μας πειραζει που μας κρεμασε το βυσμα μας.
@@sos@@ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το να εισαι ανεργος και να σου δωθει αυτη η προοπτικη δεν ειναι εξευτελισμος. Εγραψα για την επιλογή που κάνει κάποιος, όταν δεν έχει την πολυτέλεια επιλογών πράττει κατά βούληση.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εγραψα για την επιλογή που κάνει κάποιος, όταν δεν έχει την πολυτέλεια επιλογών πράττει κατά βούληση. Πολυτελεια ομως εσυ τι εννοεις? Το να "δουλευει" καποιος για 380 ευρω για 2-3-4-5 χρονια για -καποια- προοπτικη σε θεση στο δημοσιο (κατα τα λεγομενα οπως τα γνωριζει ο κοσμος επαγγελματιες τεμπελοσκυλα) και ως να γινει αυτο (αν γινει αυτο) τι κανει? Το πληρωνουν οι δικοι του? Δουλευει δευτερη (μαυρα σαφως) δουλεια? Τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα