Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι πραγματικά ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 60 ΛΕΠΤΑ..μετα είδαν ενα ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ παιχνιδάκι. μπαλάρα οχι..

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι πραγματικά ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 60 ΛΕΠΤΑ..μετα είδαν ενα ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ παιχνιδάκι. μπαλάρα οχι..

Ναι φιλε ρεαλ-μιλαν παιζουν τη θες δηλ να κανουν τακουνακια κ τριλιτσες.Ηταν ΜΑΤΣΑΡΑ γιατι δυο μεγαθηρια με 16 πρωταθλητριων μαζι συγκρουστηκαν μεχρι τελικης πτωσης.Κ ειδαμε ΜΠΑΛΑ κ ευτηχως οχι μπαλαρα.

Δημοσ.

ναι τακουνάκια και τρελλίτσες θέλω, κόλπα να με κουφάνουν και όχι να με πιάνει το σαγόνι απο το χασμουρητό που λέει ο λόγος..... entertaintment είναι το ποδόσφαιρο. εντάξει τα τελευταία 30 λεπτά έλεγαν αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.
ναι τακουνάκια και τρελλίτσες θέλω, κόλπα να με κουφάνουν και όχι να με πιάνει το σαγόνι απο το χασμουρητό που λέει ο λόγος..... entertaintment είναι το ποδόσφαιρο. εντάξει τα τελευταία 30 λεπτά έλεγαν αλλά μέχρι εκεί.

Να ηταν ενα ματς πρωταθληματος ρεαλ-βαγιαδολιδ θα συμφωνουσα απολυτως αλλα εδω τωρα μιλαμε για τσλ κ μαλιστα για ρεαλ-μιλαν...

Δημοσ.
Μη λες τέτοια πράγματα σ' αυτό το thread.. τα παιδιά εδώ γνωρίζουν από ΜΠΑΛΑ.

Δεν περνάνε τα λόγια σου. :Ρ

Όπως έπαιζε η Μίλαν στο πρώτο (καρα-ταμπούρι), λέω θα πάρει κανένα 0-0 έτσι και μετά θα διαβάζουμε για το μεγάλο κοουτσάρισμα του τεράστιου Λεονάρντο. Ευτυχώς ήρθε ο Dida, να αλλάξει τη ροή του αγώνα. :mrgreen:

Δημοσ.
Μη λες τέτοια πράγματα σ' αυτό το thread.. τα παιδιά εδώ γνωρίζουν από ΜΠΑΛΑ.

Δεν περνάνε τα λόγια σου. :Ρ

Eσυ τωρα απο πεταχτηκες?ειπα εγω οτι δεν ξερει καποιος απο μπαλα εδω?Απλως με τον απο πανω εχουμε διαφορετικη προσεγγιση οχι οτι εγω ξερω κ αυτος δεν ξερει.

KAla κ ο λεοναρντο ειναι τα ζωα μου αργα εδω μου χει το ροναλντινιο πανω στη γραμμη.

Παντως ηεκπομπη της νετ καλυτερη απο την αντοιστηχη του μεγκα με μονη παραφωνια τον βερνικο.1000 φορες να εχεις το γκωνια κ το φρατζεσκο απο οτι το μενιο κ το καμπουρακη.

Δημοσ.

Πάρτε το χαμπάρι η Μίλαν και με τους ερασιτέχνες να κατέβει είναι Μίλαν.Έχει μονάδες να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο και να την κερδίσει.Πούλησε Κακά,Γκουργκούφ και παίρνει διπλά μέσα στη Ρεάλ..Για όσους μιλούσαν για ιταλικό ποδόσφαιρο κτλ κτλ είδατε σήμερα πως παίζεται η μπάλα ε;:P

Πίρλο,Πάτο τι να λέμε τώρα οι άνθρωποι είναι ένα σκαλί πάνω από όλους τους άλλους όταν αποφασίζουν να παίξουν.

Btw τι έπαθε η Μπάρτσα...Και που να μην είχε Ζλάταν.Αυτά που έκανε ο Ζλάταν,ο Ετό ούτε στον ύπνο του..

Δημοσ.
Πάρτε το χαμπάρι η Μίλαν και με τους ερασιτέχνες να κατέβει είναι Μίλαν.Έχει μονάδες να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο και να την κερδίσει.Για όσους μιλούσαν για ιταλικό ποδόσφαιρο κτλ κτλ είδατε σήμερα πως παίζεται η μπάλα ε;:P

Πίρλο,Πάτο τι να λέμε τώρα οι άνθρωποι είναι ένα σκαλί πάνω από όλους τους άλλους όταν αποφασίζουν να παίξουν.

Btw τι έπαθε η Μπάρτσα...Και που να μην είχε Ζλάταν.Αυτά που έκανε ο Ζλάταν,ο Ετό ούτε στον ύπνο του..

Εννοειται οτι συμφωνω στο πρωτο σκελος μαζι σου αλλα τωρα που ριξα μια ματια 9 στους 10 πηγαν και παιξαν ρεαλ στο στοιχημα με αποδοσεις απο 1.40-1,50.σαν να παιζε δηλ η ρεαλ με την εσπανιολ.

Δημοσ.

Εγω να σου πω παντως την μιλαν ακομα τη φοβαμαι μην γινει καμια στραβη κ μεινει εξω.Αντιθετα την ιντερ την κοβω ακομα κ για κατακτηση.Η αλλη γελοια η μπαγερν πηγε κ εχασε στη μπορντο κ πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε σαν γιουβε αποτελεσμα μεσα στη μπορντο.Η φιρεντηνα τσουκου τσουκου προχωραει.Γενικα που λες το καμπιονατο ξυπνησε..

Δημοσ.

Καλά εντάξει άμα φοβάσαι τη Μίλαν τι να σου πω..Μόνο το εξής απλό..Αν δεν χάσει από την Μαρσέιγ στην έδρα της πέρασε!Εγώ από όλες τις μεγάλες μόνο τη Λίβερπουλ φοβάμαι.

Αλλά τώρα που τα ξανακοιτάω μια εκ των Γιουβέντους,Μπάγερν τον πούλο!Αν και δύσκολα..Μάλλον η Μπορντό θα αποκλειστεί με 10 βαθμούς!

Δημοσ.

Ίντερ: Σκουντέτο θα πάρει. Και για Ευρώπη είναι απ' τα φαβορί, πιστεύω.

Γιούβε: Καλύτερη από πέρσι αλλά της λείπει ταχύτητα μπροστά. Ειδικά στα άκρα.

Μίλαν: Μην κοροϊδευόμαστε, δεν πάει πουθενά. Αν ήμουν προπονητής της (λέμε τώρα), θα κρατούσα μόνο Pirlo,Seedorf,Pato,Nesta για βασικούς. Άντε και Ρόνι λόγω αδυναμίας.Τραγικά αργή ομάδα.

Φιορεντίνα: Για το επίπεδό της και για το budget της πολύ καλή και πλήρης ομάδα.Ελπίζω με τη Lyon να αφήσουν εκτός τη Liverfool.

Δημοσ.

Καλά και το 07 πουθενά δεν πήγαινε και το πήρε..;)

Δεν υπάρχουν αυτά φίλε.Πάτα λίγο να δεις τα στατιστικά του Μποριέλο δεν είναι τυχαίος παίχτης μου φαίνεται ήταν δεύτερος σκόρερ της SerieA πέρυσι ή πρόπερσι.Για ένα γκόλ δεν βγήκε πρώτος,και Ζαμπρότα,Όντο,Γκατούζο δεν είναι και χθεσινοί..Μια χαρά κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα και από τα νοκ άουτ και μετά όλα είναι κορώνα γράμματα.

Η Γιούβε παίζει χωρίς Ντιέγκο ή μου φαίνεται;

Δημοσ.

H λιβερπουλ δυστηχως αποχερατα σιγουρα αν δεν κερδισει στη γαλλια.ακομα κ με χ μετα θα εχει ταβανι τους 10 ενω η φιορεντηνα θα θελει τουλαχιστον ενα χ με τη λιων ενω αμα τη παρει που ισως να τη πετυχει κ αδιαφορει περνα σιγουρα. αν παρει χ με την λιων ομως μετα μονο αμα δεν φαει συντριβη στην αγγλια περναει.

Ο ντιεγκο επαιζε σημερα.Τωρα η μιλαν αμα παει σε νοκ αουτ ο οποιοδηποτε ακομα κ η μπαρτσα θα πρεπει να φτυσει αιμα για να την αφησει εξω.κατα τα αλλα προπονητη θελει.

Vassanin για το θεσμο θα ηταν καλο να περασει η λιβερπουλ στους 16.θυμισου τα ματς περυσι με ρεαλ κ τσελσι.Για φαντασου 16 με ολυμπιακο κ εξω την λιβερπουλ.κ ολα αυτα χαρη στο λακαμα τον κουμαν που δυαλυσε την αλκμααρ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...