nikos21aek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αν δεν υπήρχε περίπτωση που λες το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα τελείωνε 2 ή έστω Χ. Εδώ δεν κέρδισε τον ΜΠΑΟΓΚ,τον ΑΡΗ,εμάς και την Καβάλα ρε
apd453 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Και πρωτάθλημα να μη πάρει τον ρούλη-πελάτη θα τον πετάξει τα μάτια.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Συγγνωμη, αυτος ο Αρσαβιν υπαρχει? Βασικα γιατι χαραμιζεται στην Αρσεναλ ειπαμε?
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Χαραμίζεται; Άμα σας πάρει κάνα πρωτάθλημα απ' το πουθενά... Είναι και Barca από μικρός αλλά δεν τον πήραμε και ξεμείναμε με Ανρί. Ωραία η Άρσεναλ αλλά μεγάλο παιχνίδι, όταν παίζει μόνο ο ένας, δεν γίνεται...
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πιο πολύ γουστάρω Σίλβα. Έχω την προαίσθηση οτι αν ο Αρσάβιν έρθει Βαρκελώνη θα φύγει νύχτα.
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ρε εγώ δεν παίρνω όρκο ότι θα έπιανε, κι ο Hleb μπαλάρα έπαιζε στην Άρσεναλ, αλλά απ' το φετινό Ανρί δεν παίζει να ήταν χειρότερος ο Αρσάβιν και δεν θα κόστιζε και πάρα πολλά τότε.
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! 4 αίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτ
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Στην Ιταλία γίνεται ματσάρα και βλέπουμε την τσόντα ρε γαμώτο.
konnak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Επειδή όλοι έλεγαν για τη ματσάρα στη Μαδρίτη το Σάββατο, έκατσα και το είδα μεταγενέστερα. Οι speaker του ΣΚΑΪ ήταν ψιλοάθλιοι σε όλη τη μετάδοση, αλλά σε αυτό εδώ δεν άντεξα: Και μετά σας κάνει εντύπωση που είναι εμετικοί σε αγώνες ελληνικών ομάδων. Ξέρει κανείς αν το έδειξε live το ΣΚΑΪ; Γιατί έχω επίσης βάσιμες υποψίες ότι ήξεραν φάσεις, γκολ, κτλ. πριν τη μετάδοση, και το παίζαν και ξερόλες (του στυλ "είναι αυτογκόλ, έχουν κάνει λάθος οι Ισπανοί", "τώρα ετοιμαστείτε, τελευταίο μισάωρο οι μαδριλένοι θα βομβαδίζουν", κτλ κτλ). Πραγματικά απαράδεκτοι οι τύποι. Ματσάρα πάντως. Ο Ρονάλντο είναι πολλά σκαλιά πάνω αυτή τη στιγμή από οποιονδήποτε άλλο (μπαλιά από τα 30 μέτρα και αυτός στον άξονα με τακουνάκι την μπάλα συρτά στον Ιγκουαϊν αριστερά...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.