Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μουρθε φλασιά με τις ομάδες που αναφέραμε .αν και οκ δεν ειναι καλό να γελάμε με αυτά τέσπα

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=CJwlaZukrIo[/ame]

Όμως οι ρεπόρτερ ς της ΕΡΤ όλα τα λεφτά . Με κινητή κάμερα να κυνηγάνε το ξύλο που πέφτει μαζί με σχολιαστή .

Στο 3:13 απλά κλαίω . Κάνει "ρεπορταζ" ο άλλος και απο πισω του διασχίζει τον ουρανο καπνογόνο . Από τις πιο cult σκηνές που έχω δει .

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως ηταν μια μουρλια, μια ζωγραφια, ενα ονειρο τα 2 διπλα σε Λαρισα και Ηρακλη. Αχου, τι ωραια που ειναι ολα, τι καθαρα...

Δημοσ.
Το test είναι του χρόνου που θα είναι και η Βολάρα στην Α' εθνική. Εκεί να σε δω πόσο ψύχραιμα θα το χειριστείς το θέμα. :lol: :P

Καλά... Αυτοί είναι ακόμη χειρότεροι.

Δημοσ.
Λίγος παραπάνω χρόνος για τον Sumi να βρει τον παλιό του ρυθμό :-D

Μoto Gp ... :P

Προτιμω τις μηχανες ... :devil:

Δημοσ.

Χμμ, μπλοφάρουν μάλλον.

Γιατί δεν απειλούσαν πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος; Αυτό θα είχε πλάκα.

Δημοσ.
Γνωμη μου ειναι οτι θα φαει 4-6 .

Ναι, μη φας, έχουμε γλαρόσουπα. :P

Αν φάει 2 θα είναι έκπληξη σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έχουμε από την ελληνική δικαιοσύνη!

Δημοσ.
( για να βάλω φωτιά στο τόπικ :P )

Τωρα το θυμήθηκαν;!!

Ναι διοτι τωρα μπηκαν οι "δακτυλοι"..Νομιζω μεγαλυτερο προβλημα για τον ΠΑΟΚ ηταν η κληρωση.2ος αγωνας με Αρη μεσα στην Τουμπα - αν τελειωσει αυτος ο αγωνας θα ειναι θαυμα.

---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:19 ----------

Ναι, μη φας, έχουμε γλαρόσουπα. :P

Αν φάει 2 θα είναι έκπληξη σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έχουμε από την ελληνική δικαιοσύνη!

Ειμαι σιγουρος οτι με ΟΣΦΠ δεν θα παιξει. ;)

Δημοσ.
Ναι διοτι τωρα μπηκαν οι "δακτυλοι"..Νομιζω μεγαλυτερο προβλημα για τον ΠΑΟΚ ηταν η κληρωση.2ος αγωνας με Αρη μεσα στην Τουμπα - αν τελειωσει αυτος ο αγωνας θα ειναι θαυμα.

---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:19 ----------

Ειμαι σιγουρος οτι με ΟΣΦΠ δεν θα παιξει. ;)

Ευτυχώς δεν παίζει ο Παναθηναικός στα πλέι οφ. Θα τον είχαν λιντσάρει τον πρόεδρό μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...