Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H καλυτερη Μπαρτσα ηταν περυσι ...

Φετος ειναι ενα κλικ λιγο πιο κατω ....

Δεν διαφωνώ, όταν είπα η κορυφαία Barca το εννοούσα σαν μία ομάδα πέρσι και φέτος.

Δεν κάνει δηλαδή κάτι εξωπραγματικό για να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου.Απλά περιμένει υπομονετικά το λάθος γυρίζοντας την μπάλα άριστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει και μπορούν να το κάνουν.Και ναι είναι ομάδα που βασίζεται κυρίως στο ταλέντο των παιχτών της.Δεν παίζει με κάποιο σχέδιο μέσα στο γήπεδο.Δεν κάνει δηλαδή ότι έκανε ο Άγιαξ του 94 και η Μίλαν του 93 που για εμένα είναι οι καλύτερες ομάδες που έχω δει ποτέ μου.Οποιαδήποτε ομάδα την παίξει συγκεντρωμένα στο αμυντικό κομμάτι χωρίς να παρασυρθεί μπορεί άνετα να της κάνει μεγάλη ζημιά.Ότι της έκανε δηλαδή η Ίντερ μέσα στην Ιταλία,ότι θα της έκανε η Ίντερ αν δεν έμενε με 10 παίχτες και μέσα στην Ισπανία.

Ισοπέδωση και πάλι... "Οποιαδήποτε ομάδα" είναι η Ίντερ;

Και είδες να την έκανε και άνετα τη ζημιά;

Και στο ματς των ομίλων συγκεντρωμένα στην άμυνα πήγε να παίξει αλλά έφυγε με 2 απ' το ημίχρονο και μάλιστα χωρίς να παίζει ο Μέσσι. Εκτός αν θεωρείς υπερπαίχτες τον Pedro και τον φετινό Ανρί...

Η σύγκριση με Μίλαν και Άγιαξ μου ακούγεται άκυρη, απ' τη στιγμή που τότε υπήρχε πολύ μικρότερος ανταγωνισμός. Να πάμε και στη δεκαετία του 60 να κάνουμε συγκρίσεις δηλαδή...

Δημοσ.

Να της έκανε και η Ρουμπιν.Ε δεν παίζουν και όλες οι ομάδες τόσο συγκεντρωμένα,ούτε έχουν και όλες οι ομάδες τους παίχτες να το κάνουν.Οποιαδήποτε το κάνει μπορεί να της κάνει ζημιά.Και η Τσέλσι θα της έκανε ζημιά και φέτος πιστεύω.Και χωρίς υπερτάμπουρο στη Βαρκελώνη.Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από πέρυσι.Και η Μπάγερν θα της έκανε ζημιά.Και η Μάντσεστερ θα της έκανε ζημιά.

Εντάξει τώρα ποιά ομάδα άρεσε ή αρέσει στον καθένα είναι γούστα τώρα τι να συζητήσουμε για αυτό;Εμένα μου άρεσε η Μίλαν και ο Άγιαξ του τότε τις θεωρώ τις καλύτερες ομάδες που έχω δει ποτέ μου.Άκυρο ξεάκυρη η σύγκριση τώρα τι να κάνω;Δεν έχεις και άδικο αλλά εμένα αυτές οι ομάδες μου μείναν και εκείνο θεωρώ ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.Και από πρόσφατες η Μπαρτσελόνα του 2005,η προπέρσυνη Μάντσεστερ,και δεν μου αρέσει τόσο πολύ η τωρινή Μπαρτσελόνα.

Δημοσ.
Να της έκανε και η Ρουμπιν.Ε δεν παίζουν και όλες οι ομάδες τόσο συγκεντρωμένα,ούτε έχουν και όλες οι ομάδες τους παίχτες να το κάνουν.Οποιαδήποτε το κάνει μπορεί να της κάνει ζημιά.Και η Τσέλσι θα της έκανε ζημιά και φέτος πιστεύω.Και χωρίς υπερτάμπουρο στη Βαρκελώνη.Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από πέρυσι.Και η Μπάγερν θα της έκανε ζημιά.Και η Μάντσεστερ θα της έκανε ζημιά.

Η Ρούμπιν έβαλε 2 γκολ με δύο σουτ με τη Barca να έχει 2 δοκάρια.

Τη Manchester την έπαιξε πέρσι στον τελικό που ήταν μια κλάση πάνω με Ρονάλντο και νίκησε άνετα.

Η Μπάγερν με την άμυνα που έχει πάλι με πολλά γκολ στην πλάτη θα έφευγε, στο εγγυώμαι.

Εντάξει τώρα ποιά ομάδα άρεσε ή αρέσει στον καθένα είναι γούστα τώρα τι να συζητήσουμε για αυτό;Εμένα μου άρεσε η Μίλαν και ο Άγιαξ του τότε,η Μπαρτσελόνα του 2005,η προπέρσυνη Μάντσεστερ,και δεν μου αρέσει τόσο πολύ η τωρινή Μπαρτσελόνα.

Μα δεν λέω ότι πρέπει να σου αρέσει εκείνη ή η άλλη, απλά λέω ότι δύσκολα γίνονται συγκρίσεις με ομάδες που έπαιζαν 20 χρόνια πριν.

Edit: και κάτι που θυμήθηκα τώρα.

“I have mentioned Barcelona from the beginning as an example of the level that we have to reach. "

Τάδε έφη Louis van Gaal.

Δημοσ.

Ρε παιδια μη το κουραζετε το θεμα με τη Μπαρτσελονα ....

Η φετινη Μπαρτσελονα εχασε απο την Ιντερ γιατι δεν ειχε ενα φορ και δεν ειχε και τον Ινιεστα ...

Τελειωνει εκει η κουβεντα ...

Ολα τα αλλα ειναι για να γινεται κουβεντα ...

Δημοσ.
Edit: και κάτι που θυμήθηκα τώρα.

“I have mentioned Barcelona from the beginning as an example of the level that we have to reach. "

Τάδε έφη Louis van Gaal.

Μόνο που ο van Gaal αν είχε το level της Μπαρτσελόνα και έπαιζε εναντίον της Ίντερ με παίχτη παραπάνω στο Καμπ Νού θα έδινε εντολή στους παίχτες του να δώσουν την μπάλα στην Ίντερ και να την αφήσουν να επιτεθεί αντί να αλλάζουν 700 πασούλες και θα είχε προκριθεί από το 60' ;)

Εκτός και αν έλεγε ο Μουρίνιο στους δικούς του να αλλάζουν πασούλες μετά αντί να επιτεθούν.:-D

Δημοσ.
Μόνο που ο van Gaal αν είχε το level της Μπαρτσελόνα και έπαιζε εναντίον της Ίντερ με παίχτη παραπάνω στο Καμπ Νού θα έδινε εντολή στους παίχτες του να δώσουν την μπάλα στην Ίντερ και να την αφήσουν να επιτεθεί αντί να αλλάζουν 700 πασούλες και θα είχε προκριθεί από το 60' ;)

Κατι μου λεει πως θα παιζαν και παλι κατενατσιο κι ας ειχαν τη μπαλα .... :-D

Δημοσ.

Δηλαδή ο τρόπος για να σκοράρεις είναι να δίνεις τη μπάλα στον αντίπαλο!

ΟΚ, παραιτούμαι! :-D

btw, o van Gaal ήταν προπονητής στη Barcelona και έφυγε (2 φορές) ως αποτυχημένος.

Δημοσ.
Δηλαδή ο τρόπος για να σκοράρεις είναι να δίνεις τη μπάλα στον αντίπαλο!

ΟΚ, παραιτούμαι! :-D

btw, o van Gaal ήταν προπονητής στη Barcelona και έφυγε ως αποτυχημένος.

Ε άμα ο άλλος έχει παρκάρει λεωφορείο έξω από την περιοχή του κάπως πρέπει να τον ανοίξεις.Το να του δώσεις την μπάλα ου αφήσεις χώρο είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να ανοιχτεί.Ε τόσα ξέρανε τόσα λέγαν(άκου αποτυχημένος) σε αυτόν τον προπονητή αφήνεις την ομάδα εν λευκώ.Πάρτην και κάνε ότι θέλεις.100% εγγύηση επιτυχίας.Μέχρι και την Αλκμάαρ έκανε να παίζει μπαλάρα από το πουθενά.

Δημοσ.

Ε ναι, να τον άφηναν καμιά δεκαετία να φτιάξει ομάδα. Εδώ πήγε και πήρε ολόκληρο Ολλανδικό πρωτάθλημα. :P

Προτείνω Σάντος στη Barca αν φύγει ο Πεπ, ειδικά αν πάρει και Ελληνικό πρωτάθλημα του χρόνου... :P

Προφανώς δεν συγκρίνω Σάντος με van Gaal, απλά θέλω να δείξω ότι το επιχείρημα "έκανε την Αλκμααρ ομάδα" μου φαίνεται άκυρο.

Δημοσ.
Η Μίλαν έπαιξε πολύ καλύτερα από τη Ρεάλ και στα δύο παιχνίδια ...

Εδώ δε βλέπω κάτι τέτοιο για το ματς στο Μιλάνο. Το αντίθετο θα έλεγα, μάλιστα το είχα δει το ματς και για αυτό μπήκα στον κόπο να το ψάξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...