nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 κι εγώ τη Μάντσεστερ βλέπω αλλά όχι και χάρη.1 πεναλτυ ήταν όντως πεναλτυ για τους βλαμμένους και η κόκκινη του Αμπινταλ απλά δεν υπήρχε. Και στο 1ο ματς δε δώθηκε πέναλτυ στη Μπάρτσα. Καλά ότι να ναι καλά που δεν την άφησαν να πάει τελικό η αλήθεια να λέγεται αλλά ότι μετά τα δύο παιχνίδια έπρεπε να έχει περάσει η Τσέλσι είναι και αυτό αλήθεια! Κατι διαβαζω οτι μπορει να μην παιξει ο Rio. Καντε κανα ταμα γιατι αν δεν παιξει προβλεπω τρελο παρτυ 1.O Vidic είναι πολύ ανώτερος! 2.Θα παίξει(Μια ζωή τα ίδια τρικ από τον Σερ Άλεξ δεν τον μάθατε ακόμη; ) 3.Από την άλλη πλευρά το βλέπω το πάρτυ με τους μισοτραυματίες και εν ανάγκη αμυντικούς που θα γίνει γλέντι!Αν μπεί σοβαρά η Μαντσεστερ θα είναι 2,3-0 από το ημίχρονο.Αλλά από την άλλη και οι επιθετικοί της Μπαρτσελόνα μπορούν να κάνουν ζημιά.Θα είναι τελικάρα όπως και να χει!Και ας κερδίσει ο καλύτερος που φοράει κόκκινη φανέλα!
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Κοντευει ο τελικος και θα τα δουμε αλλα καλυτερος ο Vidic απ' τον Ferdinand; To συμπερασμα οτι αξιζε να περασει η Chelsea απο που βγαινει. Απο το 11 πισω-δυο ευκαιριες σε δυο παιχνιδια; Τεσπα μην τα ξαναλεμε...
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Κοντευει ο τελικος και θα τα δουμε αλλα καλυτερος ο Vidic απ' τον Ferdinand; To συμπερασμα οτι αξιζε να περασει η Chelsea απο που βγαινει. Απο το 11 πισω-δυο ευκαιριες σε δυο παιχνιδια; Τεσπα μην τα ξαναλεμε... Δες ποιος βραβέβεται τα τελευταία χρόνια καλύτερος αμυντικός της Premiership.Για να τον βραβέβουν οι αντίπαλοί του κάτι θα βλέπουν περισσότερο από εμάς.Απλά δεν παίζει στην εθνική Αγγλίας. Το συμπέρασμα το έβγαλα με τα ίδια μου τα μάτια.Στο πρώτο παιχνίδι έκατσε πίσω προκλητικά.Δεν μου άρεσε καθόλου αλλά αντί να ξεφτυλιστεί πήρε αυτό που ήθελε.Θεμιτό... Στο δεύτερο παιχνίδι αν αφήσω τα τετ α τετ που έχασε με το τσουβάλι ο Ντρογκμπά και τις τόσες ευκαιρίες υπήρχαν και δύο πέναλτυ που αν ήταν από την άλλη περιοχή θα είχαν σφυριχτεί.Τουλάχιστον το ένα.Και γενικά έπαιξε πολύ καλύτερα από την Μπάρτσα που με το πρώτο σούτ της στον αγώνα στο 93 έβαλε γκόλ!
Snolly Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Το συμπέρασμα το έβγαλα με τα ίδια μου τα μάτια.Στο πρώτο παιχνίδι έκατσε πίσω προκλητικά.Δεν μου άρεσε καθόλου αλλά αντί να ξεφτυλιστεί πήρε αυτό που ήθελε.Θεμιτό... Στο δεύτερο παιχνίδι αν αφήσω τα τετ α τετ που έχασε με το τσουβάλι ο Ντρογκμπά και τις τόσες ευκαιρίες υπήρχαν και δύο πέναλτυ που αν ήταν από την άλλη περιοχή θα είχαν σφυριχτεί.Τουλάχιστον το ένα.Και γενικά έπαιξε πολύ καλύτερα από την Αν και αν και αν και αν. Μπάρτσα που με το πρώτο σούτ της στον αγώνα στο 93 έβαλε γκόλ! Έεεεεεεεετσι.
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 O Vidic ειναι το κλασικο νταμαρι που πεφτει πανω στη φαση και την καθαριζει χωρις πολλη σκεψη. Αυτο το νταμαρι χρειαζεται και καποιον να τον κοντρολαρει και αυτος ειναι ο Rio. Στα ματς που λειπει η αμυνα μπαζει. Ο Ντρογκμπα εχασε 1 τετ-α-τετ.
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Αν και αν και αν και αν. Δεν το χρησιμοποιώ υποθετικά.
Chris_85 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Oλη τη δουλεια μεχρι στιγμης ο Παπαλουκας, εξαιρετικοι και αξιοι συμπαραστατες Τσιλι και Μπουρουσης. Αμυντικα μεχρι και ο Βουισιτς προσπαθει..
FilipposMD Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Άντε, διακόψτε το οριστικά να ησυχάσουμε. Αει στο διάολο πια! Δεν τους κάνουμε και τους 5 στο Βερολίνο;
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Τις κακομοίρας θα γινει παλι στην Ν. Σμύρνη. Εντελώς ακατάλληλο γήπεδο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εγώ δεν κατάλαβα. Τι θα γίνει στη Ν. Σμύρνη; Το βίντεο δεν το βλέπω από αντίδραση στα tags. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που βάζουν tags ότι μπορούν να σκεφτούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.