Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τρέμπλ... Κιουντάμπλ... κολοκύθια με την ρίγανη. Πολύ το γούσταρα το στοματικό της αχώνευτης

Δημοσ.

Τώρα θα βγεί ο Manuel να θυμήσει πως καλά τα έλεγε για τον Χίντινγκ και την Τσέλσι. Και θα έχει και δίκιο. Στην πρώτη κόντρα το μέτρησε το γκολάκι η MU.

Δημοσ.

Να θυμίσω πως την σακούλα του βίντιτς την έφαγε ο άλεξ με τον τέρυ στην ίδια φάση 2 φορές.Απλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τέρμα.

όταν έχεις τέτοιους παίχτες οι τακτικές πάνε περίπατο.

Δημοσ.

CHAMPIONS LEAGUE.... δηλαδή ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ...

όχι ΤΣΑΜΠΙΟ ΛΙΓΚ ούτε ΤΖΑΜΠΙΟ ΛΙΓΚ... γαμώ τους σχολιαστές μου δηλαδή...

Δημοσ.
Να θυμίσω πως την σακούλα του βίντιτς την έφαγε ο άλεξ με τον τέρυ στην ίδια φάση 2 φορές.Απλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τέρμα.

όταν έχεις τέτοιους παίχτες οι τακτικές πάνε περίπατο.

Καλα μην ξαναρχησουμε απο την αρχη παλι αλλα ο Χιντιγκ σταθηκε πολυ καλυτερα ετσι?Με απογοητευσε ο φεργκιουσον ειδικα εκει που αφησε στο κεντρο μονο τον καρικ...Συμφωνω παντως τωρα που κανουμε τον απολογισμο της χρονιας οτι το καλυτερο κ ποιο χορταστικο ποδοσφαιρο το επαιξε η μπαρτσα...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως ο Κύρ Αλέκος πήγε ποιο διαβασμένος στο ματς.πήγε να κάνει αυτό που θα του έδινε το ματς.Να πάρει την κατοχή.με πλάνο και με τον σωστό τρόπο.όχι με το όλοι πίσω άγιος ο θεός. το κατάφερε για 10 λεπτά.Στην Μπαρτσελόνα αρκεί μια ευκαιρία να πάρει το ματς.

Δημοσ.

Μια χαρα επαιξε η United. Καταφερε κατα μικρα διαστηματα να κυριαρχησει και να μπλοκαρει τον Xavi.Της ελειπε η μεγαλη κλαση στα χαφ, που φυσικα την ειχε η Barca με το παραπανω.

Δημοσ.

k τωρα μεταγραφες.Αν δεν εχω χασει καμια ειδηση η μονη προς το παρων μεγαλη κινηση ειναι αυτη του Ντιεγκο που πηγε στην γιουβε...

Δημοσ.

Οχι και μια χαρα επαιξε η United ρε παιδια.Αν εξαιρεσουμε τα πρωτα δεκα λεπτα,δεν μπηκε ποτε στον αγωνα...

Σαφως ανωτερη η Μπαρτσελονα,σχεδον σε ολη τη διαρκεια.

Δημοσ.

Απ' τη στιγμη που διαλεξε να χτυπησει το ματς στα ισια δεν μπορουσε να κανει πολλα παραπανω.Η διαφορα κλασης σε μερικα σημεια του γηπεδου ηταν φανερη.

Δημοσ.

Τώρα που το θυμήθηκα.Αυτός ο δολοφόνος ο σκόουλς δεν έπρεπε να πάρει κόκκινη και να μην ξανά παίξει μπάλα?

Ρε βλάκα τι σου φταίει ένα παιδί 20 χρονών και πας να του κόψεις την μπάλα?

βλάκες Άγγλοι μια ζωή ξυλοκόποι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως εφόσον η Μάντσεστερ δεν μπόρεσε να σκοράρει στα πρώτα 10 λεπτά που μπήκε φουριόζα, κι από τη στιγμή που δέχτηκε πρώτη γκολ, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Η υπεροχή της Μπαρτσελόνα στη μεσαία γραμμή ήταν δεδομένη. Εντύπωση, πάντως, μου έκανε και η άμυνά της, πολύ καλύτερη από ό,τι την περίμενα, παρά τις απουσίες.

Καθαρή νίκη και επιβράβευση του τεχνικού ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. Ο Σκόουλς έπρεπε να είχε αποβληθεί, ναι. Είναι σεσημασμένος, αλλά από τη στιγμή που δεν έπαθε ζημιά ο άλλος, ίσως να είναι "καλύτερα" που δεν αποβλήθηκε, θα γινόταν "ήρωας", ενώ τώρα θα μείνει απλά ως ο καραγκιόζης που δεν έλεγξε τα νεύρα του.

Δημοσ.

Εμένα μου έκανε εντύπωση πως ο Φέργκιουσον πιάστηκε αδιάβαστος ή για κάποιο λόγο δε προσπάθησε να παίξει με τα τακτική Χίντινκ που ήταν όπως φάνηκε και η μόνη τακτική που κοντράει τη Μπάρτσα.

Καλύτερα για μας βέβαια, αλλά οκ ^^

Η Μπάρτσα απλά ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...