Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράψε λάθος, τώρα το είδα και εγώ και μόλις άνοιξα τα μάτια, για τον Ντρογκμπά μιλούσα :lol:

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δλδ όλους τους παίχτες της Πόρτο που λέτε,τους λέγατε παιχταράδες world class footballers κι έτσι και πριν τον Μουρίνιο ή τους είδατε αφού πήραν το UEFA;

Δημοσ.

Θα μου πει κανείς γιατί δεν υπάρχει κανένας παγκόσμιας κλάσης έλληνας παίχτης? Δηλαδή μέχρι και οι εβραίοι έχουν. Αυτό δεν ψιλιάζει κανένα?

Δημοσ.
Άντε για σένα και μόνο , ''ευρωπαικού διαμετρήματος''

από την φάση του Μπεναγιουν έχουν περάσει αρκετοί Έλληνες στο παρελθόν... και μην ξεχνάτε και τον παράγοντα μαρκετινγκ που εκεί κατατάσσω και τον Μπεναγιουν όπως και τον Παρκ της Μαντσεστερ...

Τα οφέλη είναι οικονομικά, όχι στο αγωνιστικό

Δημοσ.

Ναι αλλα κανεις Ελληνας δεν επαιζε ποτε στην Λιβερπουλ ε?

Θεωρω τον Μπεναγιουν πολυ καλυτερο του Παρκ παντως.

Δημοσ.

Στο τσακ θα πήγαινε ο οικοδόμος... επίσης είναι και το τι κάνεις, γιατί θυμάσαι κάτι φυντάνια που πήρε ο βάζελος από την Λίβερπουλ. Και εκείνοι εκεί έπαιζαν.

Για μένα και οι 2 υπερεκτιμημένοι είναι... όχι άσχημοι παίκτες.

Δημοσ.

Αν αφήσουν τον Σωτηράκη οι Μετρ στην καταστροφή ταλέντων..Θα δείς σύντομα..Επίσης ο Λάζαρος είχε πάει στη Λίβερπουλ αλλά δεν χαμήλωνε ο ΠΑΟΚ τις απαιτήσεις του και γύρισε πίσω.

Δημοσ.

Το "παγκόσμιας κλάσης" είναι παρεξηγημένος όρος.

Πχ, τον Ροναλντίνιο θα τον έβαζες σε αυτή τη κατηγορία πχ...όμως 3 χρόνια τώρα είναι σκιά του παλιού Ροναλντίνιο.

Εγώ παίχτες έλληνες που έπαιξαν στη μεικτή κόσμου, τους θεωρώ ΑΞΙΕΣ, απλά οι δικοί μας δεν έχουν την διάρκεια απόδοσης που έχουν άλλοι παίχτες.

1 παίχτη μόνο βλέπω πάντως που θα μπορούσε να μπει σε τέτοιο Elite Club αν δε τον καταστρέψουν κι αυτόν, τον Κουτσιανικούλη.

Τον Νίνη τον θεωρώ υπερεκτιμημένο παίχτη, αλλά συμφωνώ ότι πέρσι και φέτος του άλλαξαν τα φώτα του παιδιού, έπρεπε να του δώσουν μπόλικο χρόνο συμμετοχής.

Δημοσ.

Πχ, τον Ροναλντίνιο θα τον έβαζες σε αυτή τη κατηγορία πχ...όμως 3 χρόνια τώρα είναι σκιά του παλιού Ροναλντίνιο.

Χάλια χρονιές > Καλές χρονιές

Πυροτέχνημα λέγεται

Δημοσ.

Ε, οχι κι ετσι. Απο το 2002 που εκανε πλακα στους Αγγλους μεχρι το 2006 ηταν σε κορυφαιο επιπεδο. Και ακομα και το 2006-2007, που αρχισε να δειχνει σημαδια πτωσης, ειχε 21 γκολ στο πρωταθλημα. Τα τελευταια δυο χρονια, τον λες δεν τον λες επαγγελματια ποδοσφαιριστη...

Δημοσ.
Ε, οχι κι ετσι. Απο το 2002 που εκανε πλακα στους Αγγλους μεχρι το 2006 ηταν σε κορυφαιο επιπεδο. Και ακομα και το 2006-2007, που αρχισε να δειχνει σημαδια πτωσης, ειχε 21 γκολ στο πρωταθλημα. Τα τελευταια δυο χρονια, τον λες δεν τον λες επαγγελματια ποδοσφαιριστη...

Νταξ πάντα ήταν υπερτιμημένος,η αλήθεια να λέγεται.

Ακόμα και στο πικ του,δεν ήταν αυτός που έλεγαν οι δημοσιογράφοι και οι λοιποί γκουρού.

Μπορεί να μην είμαι αντικειμενικός γιατί ποτέ δεν μου άρεσε σαν παίχτης αλλά για το παράδειγμα της Αγγλίας θα πω ας μην ήταν ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ Ρονάλντο και ο Ριβάλντο και θα έβλεπα τον πατατάκια τότε.

2 χρονιές άντε 3 με το ζόρι τον θυμάμαι να ήταν σε κορυφαίο επίπεδο,σε καμια περίπτωση δεν έφτασε ποτέ το επίπεδο του Ρονάλντο9,του Κ. Ρονάλντο,,του Κακά ακόμα και του Μέσσι τώρα,ήταν πιο κάτω πάντα

Δημοσ.

Καλα για τους αλλους να το δεχτω (αν και διαφωνω), αλλα οχι και του Κ.Ροναλντο!

Η ουσια ειναι οτι το (με διαφορα) δυσκολοτερο ματς του μουντιαλ το πηρε σχεδον μονος του...

Δημοσ.
Καλα για τους αλλους να το δεχτω (αν και διαφωνω), αλλα οχι και του Κ.Ροναλντο!

Η ουσια ειναι οτι το (με διαφορα) δυσκολοτερο ματς του μουντιαλ το πηρε σχεδον μονος του...

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο ήταν λόγω Ριβάλντο,αν το θυμάμαι καλά.

Το κ@λόφαρδο φάουλ στον ψαρά τον Σίμαν λες;Με τον Σίμαν τέρμα ήσουν άτυχος αν αστοχούσες,στο τέρμα να πήγαινε και 99% γκολ ήταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...