Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να επιβεβαιωσει; εσυ υπερηφανευεσαι οτι δεν ασχολεισαι με τον Παναθηναικο και 2 λεπτα πριν κλαιγεσαι στο νημα του ΠΑΟ γιατι δεν πηρε κοκκινη ο Σισε

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι να επιβεβαιωσει; εσυ υπερηφανευεσαι οτι δεν ασχολεισαι με τον Παναθηναικο και 2 λεπτα πριν κλαιγεσαι στο νημα του ΠΑΟ γιατι δεν πηρε κοκκινη ο Σισε

δεν ασχολούμαι με παο, εφόσον παίζει τίμια. Από τη στιγμή που όλη του η ιστορία είναι γεμάτη με κατακριτέες πράξεις (ναζί, βασιλιάδες, χούντες, περιβόλες, νεκραναστάσεις, παραρτήματα, κουμπουροφόροι, κάλπικα νομίσματα, 3 πέναλντι σε ένα παιχνίδι κλπ), και όλα αυτά εις βαρος της ομάδας μου, δεν μπορώ να σφυρίζω αδιάφορα. Πάντως, δεν μπήκα να σου κάνω καζούρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι, πρώτα γράψατε εδώ για το παιχνίδι και μετά έγραψα κι εγώ. Ο snoob ως mod μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Εγώ δε χρειάζεται να επιβεβαιώσω τίποτε ως mod. Με απλό δεξί κλικ στο προφίλ σου φαίνεται τι ώρα έγραψες και πού.

Η δική μου παρέμβαση στόχο είναι να καταδείξει έμμεσα τη (συγχωρέστε μου τη βαριά έκφραση) γελοιότητα του να συζητάμε για "ποιοτικές" διαφορές μεταξύ συνόλων ανθρώπων, αποτελλούμενων από χιλιάδες άτομα, και δη οπαδών ομάδων. "Εμείς είμαστε έτσι και εσείς γιουβέτσι". Τρίχες. Κάφροι υπάρχουν παντού. Η παλλικαριά δεν είναι αποκλειστικότητα των Ολυμπιακών, η ανωτερότητα δεν είναι χωράφι των Παναθηναϊκών. Τι πάει να πει "εμείς δεν κάνουμε αυτό"; Αφού το κάνουμε. Όχι απλώς ο όποιος άλλος οπαδός (τον οποίο για κάποιον ανεξήγητο λόγο εννοούμε να φορτωνόμαστε όταν μιλάμε στο πρώτο πληθυντικό, λες κι εγώ είμαι υπεύθυνος για τον κάλο που κουβαλάει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που για τον οποιοδήποτε λόγο υποστηρίζει την ίδια ομάδα με εμένα), αλλά πολλές φορές εμείς οι ίδιοι αυτοαναιρούμαστε (δείτε προηγούμενη παρέμβασή μου για το "τσουβάλιασμα", έξυπνοι είστε, αποδεδειγμένα, ψάξτε και θα δείτε τι εννοώ).

Γενικά, ακόμη πιο κουραστική από την ατέρμονη συζήτηση για το ποια ομάδα ήταν περισσότερο ευνοημένη από τους συνταγματάρχες, ποια είναι η πιο παλιά και πια η λιγότερο βουτηγμένη στη διαπλοκή, βρίσκω τη συζήτηση για το ποιοι οπαδοί είναι πιο μάγκες, άντρες, παλλικάρια και δε συμμαζεύεται, λόγω Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Αεκτζήδικου ή όποιου άλλου "κώδικα".

Φυσικά, τα παραπάνω αποτελλούν αυστηρά προσωπικές απόψεις και ουδείς υποχρεούται να τις συμμεριστεί. Αντίθετα, ευχαρίστως να τις αγνοήσετε ή και να τις αμφισβητήσετε, αρκεί να κρατάτε ένα ανεκτό επίπεδο στις κόντρες σας.

Δημοσ.
Εγώ δε χρειάζεται να επιβεβαιώσω τίποτε ως mod. Με απλό δεξί κλικ στο προφίλ σου φαίνεται τι ώρα έγραψες και πού.

τι επισκέφτηκα πρώτο, το θέμα αυτό ή του πάο? Δεν μπορεί να μην λογκάρει ip το ινσόμνια?

Για τα υπόλοιπα, επιφυλάσσομαι για αύριο.

Δημοσ.

Καλά βλέπω ότι μιλάτε για την κόκκινη του Σισσε και όχι τις κάρτες που θα έπρεπε να πάρουν οι παίχτες του οσφπ για τις τούμπες μες στην περιοχή πάλι. Πήγα και εγώ λοιπόν στον αγώνα μπάς και δω μπαλιτσα από τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλαδας, αλλά μόνο μπάλα δεν είδα. Οκ, φιλικό, γιορτή κτλ αλλά όχι και 5αρα.

Δημοσ.

προσφορά και ζήτηση. πόσοι θα βλεπαν την αεκ, πόσοι τον ολυμπιακό? Εσύ δλδ αν ήσουν ceo στην ερτ, ποιο ματς θα έδειχνες?

Τον Παναθηναικό στις 7 που έχει πιο πιασιάρικα ονόματα μέσα και πουλάει και που έπαιζε σε ένα κατάμεστο γήπεδο.Τελείως ειλικρινά όμως.

• Super Moderators
Δημοσ.
τι επισκέφτηκα πρώτο, το θέμα αυτό ή του πάο? Δεν μπορεί να μην λογκάρει ip το ινσόμνια?

Για τα υπόλοιπα, επιφυλάσσομαι για αύριο.

Το insomnia καταγράφει τι ώρα έκανε τελευταία φορά ένας χρήστης login, και μετά το τελευταίο του μήνυμα και την τελευταία του ενέργεια.

Αν θέλεις, ευχαρίστως να σου πω, αν και δε σε συμφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, για να είμαι ξεκάθαρος, ενδεικτικά αναφέρθηκα σε εσένα, επειδή μου έκανε τεράστια εντύπωση το ότι έγραφες πως "εγώ δεν ασχολούμαι με εσάς παρά μόνο όταν παίζουμε μαζί", τη στιγμή που ασχολούσουν με αυτούς ημέρα που, προφανώς, δεν παίζατε μαζί. Ως παράδειγμα, δηλαδή, αυτού του φαινομένου που εξήγησα στο αμέσως προηγούμενο μήνυμά μου.

Τέλος πάντων, I said my piece, θέλετε το λαμβάνετε υπόψη, δε θέλετε, κανένα πρόβλημα. Αυτό που θέλω να τονίσω ξανά (κι εδώ δεν είναι παράκληση) είναι το εξής απλό: Καζούρα με μέτρο, όχι προσωπικά flame και κατά τα λοιπά συζητήστε για το ποιος πήρε παραπάνω φράγκα από τους συνταγματάρχες μέχρι δευτέρας παρουσίας ή μέχρι να κατακτήσει Ελληνική ομάδα το CL (ό,τι έρθει πρώτο).

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Πού την κατάντησε την ομάδα ο γέρος. Περιπλανώμενο τσίρκο... Μία Βιετνάμ, μία Εργοτέλη για φιλική πεντάρα με 2 τραυματισμούς. Καράφλα, τι όνειρο είδες αγόρι μου και έβαλες τον Μαρέσκα στόπερ? Άντε στην ευχή της Παναγίας κι εσύ, να βλέπεις Ολυμπιακό από την καρέκλα. Και το κακό για σένα είναι, ότι εσύ συμφώνησες να μην πάρεις και αποζημίωση. Καλός λακαμάς είσαι, που λέει κι ο Γεωργίου.

PS Πάλι καλά που οι άλλοι κρατάν Τεν Κάτε, ειδάλλως, θα ήταν ήδη χαμένη η χρονιά.

Δημοσ.

Και εμενα δε μου αρεσε που εφαγα 5αρα απο τον Εργοτελη εστω και σε φιλικο αλλα ηταν φιλικο ρε παιδια.. Γι αυτο υπαρχουν, για να κανεις δοκιμες και να δεις καποια πραγματα που δε μπορεις να δεις σε επισημο αγωνα.. Φανταστειτε να εκανε τις δοκιμες στο παιχνιδι με τη Λαρισα.. Τι θα λεγαμε τοτε??

Δημοσ.
Και εμενα δε μου αρεσε που εφαγα 5αρα απο τον Εργοτελη εστω και σε φιλικο αλλα ηταν φιλικο ρε παιδια.. Γι αυτο υπαρχουν, για να κανεις δοκιμες και να δεις καποια πραγματα που δε μπορεις να δεις σε επισημο αγωνα.. Φανταστειτε να εκανε τις δοκιμες στο παιχνιδι με τη Λαρισα.. Τι θα λεγαμε τοτε??

Ποιό φιλικό ρε συ? Θα παίξει ποτέ ο Μαρέσκα στόπερ? Ο Στολτίδης? Τι δοκιμές ήταν αυτές? Γιατί δεν έβαλε και τον Νικοπολίδη φουνταριστό να γουστάρουμε? Είναι κι αυτό μία άποψη ξέρεις...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε

Δεν είδα καν το παιχνίδι

Ο Τιμουρ δεν έχει δείξει στα επίσημα παιχνίδια ότι κάνει παλαβομάρες Το χειρότερο είναι οι τραυματισμοί

Δημοσ.
Ποιό φιλικό ρε συ? Θα παίξει ποτέ ο Μαρέσκα στόπερ? Ο Στολτίδης? Τι δοκιμές ήταν αυτές? Γιατί δεν έβαλε και τον Νικοπολίδη φουνταριστό να γουστάρουμε? Είναι κι αυτό μία άποψη ξέρεις...

Δε θα παιξει ποτε στοπερ αλλα με τους ελαχιστους παιχτες που μπορει να εμπιστευθει, κανει δοκιμες στο φιλικο να δει μηπως και βγαλει κανενα λαγο.. Δε μπορει να ειναι τοσο ασχετος, σιγουρα δεν ειναι ο καλυτερος, αλλα ασχετο δεν τον λες.. Στα επισημα τουλαχιστον εχει δειξει να ξερει τι θελει (αποτελεσμα με καθε τροπο).. Και εσυ αν ειχες 13 παιχτες θα εβαζες και τον Νικοπολιδη σεντερ φορ οπως λες στην αναγκη..

Συμφωνω με τον dark οτι κακο σε ολη την ιστορια ειναι ο τραυματισμος του Μαρεσκα περισσοτερο και που δε θα παιξει στα πρωτα παιχνιδια στο CL..

Δημοσ.

παιδια το ποιο ανυσηχιτικο ειναι οτι πλεον γινομαστε μια αμυντικογενεις ομαδα, με συστημα και παικτες κυριως αμυντικογενεις. ΑΛΛΑ ετσι ημασταν και με λεμονη αλλα η ομαδα τουλαχστον ηταν δεμενη, σφιχτη στο κεντρο, με καλες αντεπιθεσεις και κρατημα μπαλας. Ενω τωρα βλεπουμε ασυνδετο εως ανυπαρκτο κεντρο ΠΑΡΟΛΟ που ειναι γεματο χαφ και ελαχιστες επιθετικες ενεργειες. Αν παλια ο ενας επιθετικος φανταζε μονος, τωρα μοιαζει με ναυαγο σε ερημονησι. Οταν οι σεριφηδες σου κανουνε παρτι στο κεντρο και φαινεσε ισαξιος και ποιο κατω, οταν με την πρωτη καλη ομαδα (τοτεναμ) φαινεσε σαν καλαμαρια της ευρωπης και οταν σε φιλικο με μετρια ομαδα α εθνικης χανεις το μετρημα απο τα γκολ και τις φασεις, ε τοτε τα σημαδια δεν ειναι καθολου καλα. Ο κετσπαγια ειχε δειξει καποια καλα στοιχεια στα φιλικα, εβαζε νεους, εβαζε παιχτες στις σωστες θεσεις, χρησιμοποιουσε πολλους παιχτες, αλλα με το που αρχισαν τα επισημα αρχισε να τα κανει μανταρα, ακριβως τα αναποδα. δυστηχως χεστηκε πανω του και τον ενοιαξε μονο να σιγουρεψει την προκριση με τους ανυπαρκτους κιολας. Δεν βλεπω πως μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα, εκτος και εαν φυτρωσει αρχιδι@. Ας βαζει σοιλεδη, νικλιτσιωτη...κτλπ, αφου δεν εχει παιχτες, ας αναδειξει και οτι γινει. Τουλαχιστον να δουμε λιγο παθος και ταχυτητα. Δεν ειναι δυνατον να φοραει ακομα την φανελα ο ντομι, ο λεοναρντο, ο γκαλιτσιος, ο οσκαρ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...