Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσυ παντως πρεπει να εχεις ενα κομπλεξ, δε μπορεις να μου το βγαλεις απο το μυαλο μου ...

Οπου ακους δηλωσεις για τον Ολυμπιακο αμεσως ερχεσαι και ποσταρεις στο thread του ....

Τι να πω ...

Να το κοιταξεις .... :X

ΥΓ. Και ευτυχως ο προπονητης της Στανταρ ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και τις δυο ομαδες αφου τις ζει καθημερινα ....

Βρες μου ενα ποστ μου που παρεθεσα ξανα δηλωσεις περι ΟΣΦΠ. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αφου εχεις αναγκη να πεις κατι εις βαρος μου και να με χαρακτηρισεις, τουλαχιστον βασισε το σε γεγονοτα και οχι σε πραγματα που δεν ισχυουν.

Επισης δεν ειναι τυχαιες δηλωσεις, οπως κατα καιρους πχ εσεις μας linkarete τις αποψεις Ελληνων βαμενων δημοσιογραφισκων ή ακομα χειροτερα ανωνυμων βαμενων blogs (βλεπε πχ σκηνικο με Τζορβα και τι links μας δινατε), αλλα ειναι δηλωσεις προπονητη που σας αντιμετωπισε και που παρακολουθει εμας, επειδη προκειται να μας αντιπετωπισει σε νοκ αουτ ματς. Δεν τον λες και ασχετο τον Ντ'Ονοφριο, ουτε και ανιδεο. Ουτε και κομπλεξικο επειδη ειπε τον ΠΑΟ καλυτερη ομαδα...Μαλλον ακτικειμενικος κριτης θα ηταν ο πιο ευστοχος χαρακτηρισμος.

Οσο για τις δηλωσεις Γιοβανοβιτς, απλα εδωσα ενα λινκ που ξεκαθαριζει ο παιχτης καποια πραγματα που στο χειμωνα τα ειχατε ψιλομπερδεψει μερικοι εδω, τοτε ολο το χειμωνα που μας ποσταρατε δηλωσεις και τουμπα δηλωσεις και τουμπα links απο Γιοβανοβιτς. Δεν συνιστα κομπλεξ το να ποσταρω δηλωσεις που ετυχε να διαβασω στο πρωτοσελιδο του sport24.gr πριν μια ωρα και διαχωριζουν την πραγματικοτητα με το παραλληλο συμπαν.

Σε καθε περιπτωση δεν εχω αναγκη να χαρακτηρισω κανεναν σας. Δηλωσεις που διαβασα σε -αντικειμενικο- αθλητικο site απο αθλητη και προπονητη ποσταρα, πραγμα που οδηγησε εσενα σε συμπερασματα για το ατομο μου. Και επισης δεν θα το κοιταξω, γιατι δε θεωρω οτι συνιστα ψυχολογικο προβλημα οπως υπαινισεσαι. Καλη συνεχεια.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ δεν εχω αναγκη να πω κατι εις βαρος σου ...

Και βασικα μλκια που το ειπα αυτο πριν ,απλα εχω παρατηρησει συνεχως δηλωσεις που λενε κατι μειονεκτικο για τον Ολυμπιακο αμεσως βγαινουν και αναρτώνται εδω ...

Για να μας την πεις το εκανες... ??? :rolleyes:

Οκ.Μας την ειπες ...

Αλλα βασιζεσαι σε αποψεις ενος προπονητη που παει να πει δυο λογια παραπανω για να εμψυχωσει τους παιχτες τους ωστε να δουσουν αναλογη βαρυτητα στο παιχνιδι ...

Και επισης βασιζεσαι σε δηλωσεις ενος ανθρωπου που δε παρακολουθει ελληνικο πρωταθλημα και δε ξερει τις ομαδες ...

:-)

Δημοσ.

Α1: Δοκιμάζει Τσίλντρες ο Ηλυσιακός

http://www.sport-fm.gr/article/220916'>http://www.sport-fm.gr/article/220916

---------- Προσθήκη στις 23:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:29 ----------

Α1: Δοκιμάζει Τσίλντρες ο Ηλυσιακός

http://www.sport-fm.gr/article/220916

Κακια θα πω τωρα....αλλα μηπως να τον κοιτουσε ο ...Παναθηναικος...?? :lol::lol:

Δημοσ.
Α. Δηλωσεις Ντ' Ονοφριο, προπονητη Στανταρ Λιεγης:

"Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μπορεί να πετύχει εύκολα γκολ. Κάτι που έδειξε και στα δύο παιχνίδια με τη Ρόμα"

Ειδικα οι δηλωσεις Ντ'Ονοφριο ειναι λιγο ψυχρολουσια για την σημαντικη Ευρωπαικη ομαδα που λεγεται Ολυμπιακος ε?

και ο Μουρινιο ειχε πει οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον παναθηναικο!

Ε και?Σημαινει κατι αυτο?Αλλη μια ψυχρολουσια για τον Ευρωπαιο Παναθηναϊκο ε?Ρε τι θα ακουσουμε ακομα?

Δημοσ.
Δηλώσεις που αφορούν τον ολυμπιακό παρέθεσε το παλικάρι, στο τόπικ του ολυμπιακού..

Συνέλθετε.

Που το βαζεις το ειρωνικο σχολιο απο κατω ... :P

Δημοσ.
Που το βαζεις το ειρωνικο σχολιο απο κατω ... :P

Ελα ρε τι ασχολεισαι!Ο Μουρινιο ειπε οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι απο τον Παναθηναϊκο!:P

Δημοσ.
Ελα ρε τι ασχολεισαι!Ο Μουρινιο ειπε οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι απο τον Παναθηναϊκο!:P

Ετσι ....

Γουσταρω....

Οποτε μας βαζουν δηλωσεις τετοιου ειδους θα εχω αυτην του Ζοσε για να απανταω...:lol::lol::lol:

Ωραιος φιλε...

Δημοσ.
Ειδικα οι δηλωσεις Ντ'Ονοφριο ειναι λιγο ψυχρολουσια για την σημαντικη Ευρωπαικη ομαδα που λεγεται Ολυμπιακος ε?
Δηλώσεις που αφορούν τον ολυμπιακό παρέθεσε το παλικάρι, στο τόπικ του ολυμπιακού..Συνέλθετε.

Οντως δηλωσεις που αφορουν τον Ολυμπιακο παρεθεσε το παλικαρι

Αλλα ειπαμε ο Μουρινιο δηλωσε πως ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερος του Παναθηναικου!Ποιον να πιστεψουμε τον Ντ'Ονοφριο ή τον Μουρινιο?

Δημοσ.

Είπε κάτι ο Μουρίνιο.

Το τι πιστεύω εγώ, εσύ η μαμαντιόγκο, η θειά μου, ο μπακάλης απέναντι για αυτά που πέταξε, είναι άλλο θέμα, και ΑΛΛΟ το να την λετε στον άλλον γιατί ποστάρει αυτό που θεωρεί εκείνος σημαντικό.

Το παλικάρι παραπάνω δεν θίχτηκε κυρίως για το σχόλιό του, αλλά για τις δηλώσεις που αφορούν τον ολυμπιακό που εκείνος... τόλμησε να ποστάρει στο τόπικ του ολυμπιακού. Άκουσων άκουσων

Δημοσ.

Ο φιλος Midi παραθετει δηλωση του Ντ'Ονοφριο και μας λεει οτι οι δηλωσεις αυτες προκαλουν ψυχρολουσια στην ευρωπαικη ομαδα του ολυμπιακου!

Βλεπεις εσυ σε αυτη τη φραση να παραθετει απλα μια ειδηση ή βαση της ειδησης να σχολιαζει αρντητικα?Ε φανταζομαι εχω και εγω το δικαιωμα να λεω οτι Ο Μουρινιο μας θεωρει καλυτερη ομαδα αρα ποιος Ευρωπαιος παναθηναϊκος μωρε?

Υπαρχει διαφορα του παραθετω μια ειδηση και χρησιμοποιω την ειδηση για να πεταξω την μπηχτη μου!

Δημοσ.

Το ότι κάποιος έκανε μια δήλωση είναι παντελώς αδιάφορο. Σιγά τους σοφούς της μπάλας.

Μουρίνιο πέρυσι έκανε δηλώσεις. Μόκο μετά το διπλό.

Ρανιέρι φέτος έκανε δηλώσεις. 3 παστέλια στη Ρώμη.

Ο Ράμος έλεγε θα περάσει με 3-0 η Ρεάλ. Ο διακοσμητικός Πελλεγκρίνι έλεγε θα περάσουν σίγουρα και εύκολα. Πάλι καλά να λένε που δεν έληξε 1-3 το ματσάκι.

Ποιος γαμεί τις δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς και του κάθε Γιοβάνοβιτς. Εδώ ο Ριβάλντο, κορυφαίος παίκτης, και όποτε άνοιγε το στόμα του έλεγε τη μία μαλακία μετά την άλλη. Χώρια τους θεατρινισμούς (με Τούρκους πχ). Μεγάλος παίκτης μικρός άνθρωπος θα μου πείτε; Ε ακριβώς, τι είναι ο Γιοβάνοβιτς; Τι νόημα έχει να πει κάποιος τρίτος - τον οποίο μέχρι χτες μπορεί να μην ξέραμε καν - ότι ο Α είναι καλύτερος του Β ή το αντίθετο; Αλλάζει κάτι;

Ηθικό δίδαγμα: οι παίκτες και οι προπονητές είναι και αυτοί άνθρωποι. Μη δίνετε βάση. Αυτό πάει και στους μεν και στους δε. Ήδη ασχολούμαστε περισσότερο μαζί τους απ' ότι θα πρεπε (βλέπε στημένα).

Δημοσ.

συμφωνω φιλε konnak μαζι σου με χιλια!Το τι λεει ο καθενας δεν με ενδιαφερει καθολου!

Για αυτον ακριβως τον λογο θεωρω ανοητο να χρησιμοποιεις τις δηλωσεις ενος προπονητη και βαση των δηλωσεων αυτων να αναφερεις οτι κλονιζεται η εικονα μου στηνΕυρωπη(με την χαρακτηριστικη λεξη ψυχρολουσια)!

Δημοσ.

ε πως, αμα το είπε ο ονουφριος :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...