guido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ντάξει μωρέ η κοπέλα σιγά. και άλλοι μιλάμε σοβαρά εδώ , αλλά στο γήπεδο ή σε οπαδικό φορουμ βγάζουμε άλλο εαυτό. το πρόβλημα θα υπήρχε αν λέγαμε και εδώ στο insomnia τα ίδια. edit: πάντως με αφορμή το screenshot μπήκα λίγο στο red-dna και εξεπλάγην απο μερικά όπως "εγω παντως για τα χτεσινα δεν κατηγορω τους καφρους για τον απλουστατο λογο οτι αυτη η εξελιξη ητανε προδιαγεγραμμενη...Ηθικοι αυτουργοι οι γαυροφυλλαδες" ΤΙ ΝΑ ΑΥΤΑ ΡΕ.ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΛΤΡΑΣ.ΤΖΙΑΡ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΟΥΤΙΑ
foufoutios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 και πως ακριβως να τα αποτρεπουμε εμεις αυτα τα σκηνικα? τι να καναμε δηλ. να τους πιαναμε στο ξυλο για να σταμτησουν? Ναι ρε συ μαργαριτα.. γιουχα στην αρχη και αν δε φοβηθουν πιαστους στις κλωτσιες στην τελικη.. τι στο διαολο υπαρχουν οι σεκιουριταδες? γιατι τους πληρωνουν? στο ΝΒΑ πχ (με τρομερη φαντασια η συγκριση) γιατι τους εχουν? για μοστρα? αν γινει κατι τον πιανουν και τον πετανε εξω χωρις δευτερη κουβεντα.. ΚΑΙ χθες υπηρχαν 257 laser.. σαν να βλεπω Star Wars ενιωθα σε μια φαση ΥΓ : τελειωνει το συμβολαιο του Ζοτς? λετε να τον δουμε στα ερυθρολευκα? χο χο...
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ΥΓ : τελειωνει το συμβολαιο του Ζοτς? λετε να τον δουμε στα ερυθρολευκα? χο χο... υπαρκτο σενάριο! το διαβασα προχθες, στο εγκυρο σάιτ, που έλεγε ότι η μόνικα μπελούτσι επιτέλους χωρίζει για ερθει στην αθηνα και να με διεκδικήσει
foufoutios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 που έλεγε ότι η μόνικα μπελούτσι επιτέλους χωρίζει για ερθει στην αθηνα και να με διεκδικήσει και για εμενα τα ιδια ελεγε.. ατιμη..
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ναι ρε συ μαργαριτα.. γιουχα στην αρχη και αν δε φοβηθουν πιαστους στις κλωτσιες στην τελικη.. τι στο διαολο υπαρχουν οι σεκιουριταδες? γιατι τους πληρωνουν? στο ΝΒΑ πχ (με τρομερη φαντασια η συγκριση) γιατι τους εχουν? για μοστρα? αν γινει κατι τον πιανουν και τον πετανε εξω χωρις δευτερη κουβεντα.. ΚΑΙ χθες υπηρχαν 257 laser.. σαν να βλεπω Star Wars ενιωθα σε μια φαση ΥΓ : τελειωνει το συμβολαιο του Ζοτς? λετε να τον δουμε στα ερυθρολευκα? χο χο... εγω, ο διπλανος μου και γενικα εμεις που δε παμε για επεισοδια, δε μπορουμε να κανουμε και πολλα. Να κραξουμε,γιουχαρουμε ναι, αλλα μετα θα φαμε ξυλο. Το εζησα στο βολευ που πεταγαν πετρες στα ματ χωρις να τους ενδιαφερει το οτι ημαστε και γαυροι εκει. Οπως επισης και μεσα στο γηπεδο που ηταν ετοιμοι να πλακωσουν οποιον τους στραβοκοιταζε. Και χτες παιχτηκε κατι τετοιο με οπαδους να πλακωνονται στα επισημα. Ειδα εναν τυπο να τρωει γροθια και να κουτρουβαλιαζεται στις κερκιδες. Ασε προτιμω να μη το ζησω Οσο για τους σεκιουριταδες..απλα κοιτανε φιλε μου. Διακοσμητικος ειναι ο ρολος τους, στην πραξη δε κανουν κατι Και τα λειζερ ειναι τελειως μλκια, 100%, αλλα αφου δε τους πιανουν το κανουν! Ελεγαν και χτες απο τα μεγαφωνα οτι υπαρχει κυκλωμα παρακολουθησης. Ε χρησιμοποιηστε το μια φορα ρε!
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 καλα, παίζει να είναι η 1η (και τελευταία) φορά που συμφωνώ με τη μαργαρίτα. Ο απλός οπαδός, που γουσταρει γήπεδο, αλλά δε γουσταρει ξύλο, ΔΕΝ Μπορεί να τα βάλει με τον αλήτη που πετάει μεσα....ΤΝΤ, πως να το κα΄νουμε? ο αλήτης, ειναι αποφασισμένος για τσαμπουκά ακόμα και με μπάτσους, ο απλός οπαδός ούτε καν...με τη γυναικα του! Μόνο μια "εσωτ.περιφρουρήση" οπαδών μπορεί να λειτουργήσει, ή ενα σοβαρό εστ.κύκλωμα, και /....μόλις βγεις απο το γήπεδο, σε πειρμένουμε φιλαράκι!
geodrako Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mrD3ieUR1KY&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=mrD3ieUR1KY&feature=player_embedded[/ame]
guido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 αυτο με τους securitαδες btw , αφού πολλοί , σε αρκετές ομάδες είναι οργανωμένοι , που η χώθηκαν για να έχουν τις προσβάσεις τους ή απλά βγάζουν το μεροκάματο βλέποντας την ομάδα τους . μια χαρά
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Χαίρομαι που οι μάγκες με τα πράσινα έκαναν BREAK σε αυτή τη σειρά γεγονότων και καταστάσεων, απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες, καφρίλες και την περιρρέουσα τρομοκρατία, και σας στέρησαν μια ακόμα καραμέλα, αυτή του σφαξίματος στον 5ο τελικό. Χαίρομαι που οι μάγκες με τα πράσινα έβαλαν τέλος σε αυτόν τον πόλεμο, και σε αυτή την μανία δικαιολογίας που σας διακατέχει. Καιρός για αυτοκριτική. Και για να αλλάξουμε θέμα: Ούτε 1% για «Δράκο»! Konnak, να σου κάνω μία ερώτηση και να πάρω αν γίνεται μία ειλικρινή απάντηση? Αν στο ΣΕΦ είχε κατέβει ο ΠΑΟ με το σκορ 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ποιος πιστεύεις ότι θα είχε το άγχος? Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πώς το άγχος παίζει καταλυτικό ρόλο σε τέτοιους αγώνες, όπως και η ψυχολογία.
foufoutios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 συμφωνω σε ολα αυτα που λετε ρε παιδια ομως δεν εννοω ενας - δυο να τους απομακρυνουν αλλα 10.000! θα μου πεις εγω παω να δω μπασκετ με την οικογενεια,φιλους κλπ.. ορεξη εχω να μπλεκομαι σε τετοια.. το ιδιο θα εκανα και εγω αλλα εχει φτασει ο κομπος στο χτενι πλεον.. Για τους σεκιουριταδες ειναι γνωστο οτι συνηθως ειναι οργανωμενοι και οχι απο εταιρειες. Αυτο ειναι θεμα των διοικησεων να το διορθωσουν αλλα μετα παιζουν πολλα παρασκηνιακα παιχνιδια με τους οργανωμενους και βρασε ρυζι που λενε.. αρα γυρναμε παλι στα ιδια.. τα εσωτερικα κυκλωματα ειναι για τη λεζαντα και μονο δυστυχως..
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 καλα, παίζει να είναι η 1η (και τελευταία) φορά που συμφωνώ με τη μαργαρίτα.Ο απλός οπαδός, που γουσταρει γήπεδο, αλλά δε γουσταρει ξύλο, ΔΕΝ Μπορεί να τα βάλει με τον αλήτη που πετάει μεσα....ΤΝΤ, πως να το κα΄νουμε? ο αλήτης, ειναι αποφασισμένος για τσαμπουκά ακόμα και με μπάτσους, ο απλός οπαδός ούτε καν...με τη γυναικα του! Μόνο μια "εσωτ.περιφρουρήση" οπαδών μπορεί να λειτουργήσει, ή ενα σοβαρό εστ.κύκλωμα, και /....μόλις βγεις απο το γήπεδο, σε πειρμένουμε φιλαράκι! Γι' αυτό και δεν πάει γήπεδο ο απλός οπαδός. Κάθεται σπίτι του, τρώει τα πατατάκια του, πετάει και καμία Παναγία στο γείτονα και μετά πάει για ύπνο. Αν έχεις φάει μισό κιλό δακρυγόνο, πως να πας για ύπνο μετά?
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αποχή. Μέχρι να σε ξανακερδίσουν ως φίλαθλο που θα πληρώσει εισιτήριο να δει την ομάδα τους. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων είναι οι μεγαλύτεροι υπεύθυνοι μαζί με την πολιτεία που σιγοντάρει τις χρυσές αγελάδες, είτε αυτοί λέγονται Αγγελόπουλοι, είτε Γιαννακόπουλοι, είτε Κόκκαλης, είτε Βαρδινογιάννης. Το να θέλει ένας επιχειρηματίας την "στρατιά" του και να τη διατηρεί δε θα πρεπε να προσελκύει την προσοχή εισαγγελέα; Δεν αναφέρομαι μόνο στα χτεσινά, μόνο στα δικά σας. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια να κερδίζουμε τον 5ο τελικό με διψήφια διαφορά, πεντακάθαρα, χωρίς προκλήσεις χωρίς τίποτα, και να αρχίζουν 1 λεπτό πριν το τέλος να πετάνε ότι έχουν και δεν έχουν, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας και να ξενερώσουν τη ζωή τους οι πρωταθλητές. Ωστόσο δεν είδα οι Γιαννακόπουλοι να κάνουν κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση. Με αποτέλεσμα να μπορώ πλέον να δω ντέρμπι μόνο στην Ευρωλίγκα. Εγώ σε τέτοια ζούγκλα δεν συμμετέχω. Φίλοι μου πήγαν στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο τον Μάρτη. Τους είπα "όχι, ευχαριστώ". Γύρισαν και μου είπαν ότι φοβήθηκαν σε κάποια φάση ακόμα και για τη ζωή τους. Σε παιχνίδι που υπάρχουν οπαδοί μόνο μίας ομάδας! Μου είπαν για το σκηνικό με το πούλμαν, που εκεί που περιμένουν να μπουν, λες και σκάει βόμβα και τρέχουν χιλιάδες άτομα προς μία κατεύθυνση. Μου είπαν ότι τους άφησαν να μπουν χωρίς έλεγχο, αν ήθελαν πέρναγαν και όπλο σε κομμάτια. Ζω για την στιγμή που ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες θα σηκωθούν να φύγουν από το ΟΑΚΑ, ενώ κερδίζουμε τον Ολυμπιακό, λόγω των επεισοδίων. Εκεί ναι, θα δώσουν το μήνυμα. Αλλά μέχρι τώρα δεν.
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ερωδιε, δεν εχω σκοπό να κόψω το γήπεδό μου, εκτός αν πράγματι με αναγκάσουν! Ομως, το σίγουρο είναι οτι με την αποχή, αφήνεις τον κάφρο να νικήσει. Με την παρουσία, εχεις ενα 5% να τον κράξεις τόσο πολύ, που να απομονωθεί και να παρει το κουβαδάκι του και να παει σε αλλη παραλία! Ετσι πχ καταφεραμε και δεν ακουγονται πια σε κανενα γήπεδο συνθήματα για νεκρούς! Κράζοντας τους λίγους! Αν λοιπόν, στην επόμενη στραβή, που θα τιμωρηθεί η Χ ομάδα με 5 αγωνιστικές χωρίς κόσμο, υποχρεωθούν να πληρώσουν την αντίστοιχη αξία του διαρκείας στους κατόχους, και ειναι υπότροποι για διπλασιασμό, ε, τότε, ελπίζω να πάρουν πραγματικά μέτρα προστασίας...
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ντροπη για το μπασκετ αυτος ο αγωνας. Ο δευτερος σερι που δεν ολοκληρωσα. Λιγη τσιπα ρε. Ελεος με τους καφρους. Τωρα στα αγωνιστικα δεν νομιζω οτι εχει νοημα να αναφερθουμε. Προφανως ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα με πολλα εξωαγωνιστικα προβληματα, που δε μπορουσε να τα κρυψει για πανω απο 2 σερι ματς. Κριμα παντως γιατι και το ταλεντο το ειχε, και μεσα στη χρονια εδειξε πως βαδιζε στο σωστο δρομο. Και απεναντι του ειχε τον πιο χαλια Παο των τελευταιων ετων. Υ.Γ. Για να μην εχουμε 2 μετρα και δυο σταθμα, μπορει ο ΔΔ γενικα να ειναι βρωμικος παικτης, αλλα σημερα ο Τεοντοσιτς εδειξε οτι ειναι αληταρας. Καληνυχτα. Ο ΠΑΟ του Μαΐου-Ιουνίου σήκωνε Ευρωλίγκα. Όσο δεν εννοείς να το καταλάβεις, την ομάδα σου υποτιμάς.
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Konnak, να σου κάνω μία ερώτηση και να πάρω αν γίνεται μία ειλικρινή απάντηση? Αν στο ΣΕΦ είχε κατέβει ο ΠΑΟ με το σκορ 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ποιος πιστεύεις ότι θα είχε το άγχος? Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πώς το άγχος παίζει καταλυτικό ρόλο σε τέτοιους αγώνες, όπως και η ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός. Αλλά ειλικρινά, έχω δει τον Παναθηναϊκό με άγχος και με την πλάτη στον τοίχο και πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα πιο αποφασισμένος απ' ό,τι χτες. Ίσα ίσα που έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στο ΣΕΦ με αύριο, πάντα στους τελικούς όταν είχαμε πλεονέκτημα έδρας δε σκοτωνόμασταν να κερδίσουμε μέσα στο ΣΕΦ. Αντιθέτως, στα χωρίς αύριο παιχνίδια ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς (20/24 τελικούς) είναι μανούλα. (Σημείωση: ΔΕΝ μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν, ποιος θα κέρδιζε και ποιος όχι, αν είχατε κάνει το 2-1. ΑΛΛΑ συμφωνείς ότι αν χτες παίρνατε πρωτάθλημα, θα είχαν γίνει ακόμα χειρότερα έκτροπα; Τι δυναμίτισε το κλίμα χτες στη μέση της 3ης περιόδου; Αφού υπήρχε δυσαρέσκεια γιατί περίμεναν να δουν πως θα πάει το παιχνίδι, και όταν στράβωσε είπαν να το διακόψουν σε ένδειξη οργής Επίσης, ειλικρινά πάλι, ΔΕΝ θεωρώ ότι σας έκλεψαν το προηγούμενο ματς. Από το 61-61 και μετά δεν έχεις κανένα παράπονο για διαιτησία. Ήσουν ανύπαρκτος. Σκόραρες 3 καλάθια νομίζω στην 4η περίοδο. Και δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ παράπονο όσον αφορά την επίθεσή σου από τη διαιτησία. Όσο τα ρίχνεις όλα στη διαιτησία δε μπορείς να δεις την πλήρη εικόνα. Και μένα στο 2ο ματς με αδίκησε η διαιτησία ΑΛΛΑ δεν παίξαμε καθόλου καλά, hence δεν βγήκα να μιλήσω για τη διαιτησία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.