user12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι ξεκινησε το πρωταθλημα και ακομα δεν ειδαμε τον αντι-Κυριακο εκτος και αν αυτος εχει το ονομα Γιαχιτς.Αντε να δουμε αυριο τελευταια μερα.Ποσες μεταγραφες θα κανουν Ακομα ελπιζω για Ολεγκερ πιστευω εδω θα πιασει
deminho11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 O Νέμεθ τρελός παίχτης!!!!! Δυστυχώς δεν έχουν οψιόν αγοράς, δεν τον αφήνει η Λίβερπουλ τέτοιον παίχτη!!!
nikos21aek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι ξεκινησε το πρωταθλημα και ακομα δεν ειδαμε τον αντι-Κυριακο εκτος και αν αυτος εχει το ονομα Γιαχιτς.Αντε να δουμε αυριο τελευταια μερα.Ποσες μεταγραφες θα κανουν Ακομα ελπιζω για Ολεγκερ πιστευω εδω θα πιασει Ο ολεγκέρ είναι οριστικό ότι δεν έρχετε.Για Ρικάρντο Κόστα λένε. Το δίδυμο Κυριάκου Μάστορα πέρυσι δεν ήταν καλό..Κάτσε να δείς τον Γιάχιτς μαζί με τον Μάστορα πρώτα και μετά υποτίματον..Τα ίδια λένε πολλοί για Καράμπελα και σήμερα ήταν ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. Μακάρι να φέρουν και Γιάχιτς και έναν άλλον.Τον πιστεύω πολύ τον Γιάχιτς ακόμη και για αλλαγή ή στη θέση του αρνητικού Καφέ.
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Υπερθέαμα. Ανακατεύτηκα. Λαμπάδα στον Σάχα. Respect στον Άλβες. Ενα μπαλάκι την ημέρα τον Ζορό τον κάνει τρέλλα. Ο Νέμεθ το'χει το τόπι για τα καλά. (αυτό έλειπε). Ο Ανθρακούχος 2 ταχύτητες πάνω απ'όλους. Οι υπόλοιποι για κλωτσιές. Πολλές κλωτσιές όμως.
nikos21aek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ρε συ σοβαρά παίζαν Πέμπτη 9 το βράδυ και παίξαν και σήμερα 4:30 το μεσημέρι σε ένα ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΕΙΟ..Ούτε για πατάτες δεν κάνει αυτό όχι για μπάλα με τον ήλιο κατακέφαλα. Σοβαρά τι περιμένατε να δείτε σήμερα;Πολύ αναμενόμενο ήταν σήμερα..Και αν δεν υπήρχε ο Χουανφράν δεν θα κινδυνεύαμε και σχεδόν καθόλου.. Ποιός είναι ο ανθρακούχος; Y.Γ. Ντου γιου αντερστάντ νάου γουάτ άι αμ τόκινγκ αμπάουτ όλ τηις τάιμ φόρ Σαχά? Να ναι καλά πάλι ο άνθρωπας! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:14 ---------- Πόσο τον εξέθεσε όμως;Πόσο; Τι παιχτάρα είναι αυτή... Κρίμα που δεν έβαλε και το άλλο με την ασσίστ τακουνιά ο Μπλάνκο...θα είχαμε τρελαθεί τελείως! Πως φαίνεται ρε πόστη η διαφορά με τη Λίβερπουλ; Έναν από τα αζήτητα έδωσε στον ΠΑΟ και ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και έναν για ψήσιμο έδωσε σε εμάς και άρχισε να εκθέτει ασύστολα και ουσιαστικά από το πρώτο του παιχνίδι κιόλας με 5 προπονήσεις.
kabamaru21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 in bαnαnα country we have banana players
rodin002 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Για μενα σημερα καλοι παιχτες ηταν Αραουχο-Νεμεθ(σε 2-3 φάσεις) ε και Μπλανκο που ειχα 2-3 ευκαιριες, κατα τα αλλα η ΑΕΚ σήμερα δεν βλεποτανε.
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αυτός λένε αρνήθηκε να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας επειδή είναι φανατικός Καταλανός και από τότε οι Ισπανοί τον έχουν στην μπούκα.Πολύ πόλεμο.Σοβαρά όμως τέτοιο βίντεο για να κάτσει να φτιάξει κάποιος φαντάσου πόσο στην μπούκα τον έχει.Και για τον Πουγιόλ και τον Τέρυ φτιάχνεις τέτοιο βίντεο αν έχεις τόση πολύ θέληση να το κάνεις. Η αλήθεια είναι πως με τα τόσα άσχημα σχόλια από Ισπανούς είμαι και εγώ προκατηλειμένος αλλά για Ελλάδα μπορεί και να ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα..Δεν φοράει και ο κάθε τυχαίος φανέλα Μπάρτσας και μπαίνει και βασικός ακόμη και σε τελικό.. Πάντως σοβαρά είναι δυνατόν για οποιονδήποτε παίχτη και να κυνηγάμε το πρώτο πράγμα που να δείχνουν όλοι να είναι τα bloopers?
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ρισπέκ στον Ολεγκέρ. Έχει γράψει και βιβλίο για την Ισπανική επανάσταση. Είναι ο George Orwell της στρογγυλής θεάς.
VAssassin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 http://contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Barcelona/180285.html Ουλαζέ παρακαλώ! Σοβαρά τώρα, μια χαρά μεταγραφή θα ήταν για την ΑΕΚ. Δεν νομίζω ότι αυτοί που έχει τώρα είναι καλύτεροι σε καμία περίπτωση. Στη Barca έκανε τις γκέλες του που και που αλλά δεν ήταν κακός παίχτης, ειδικά πριν αποφασίσουν να τον κάνουν και δεξί μπακ... To 05/06 έβγαλε ολόκληρη χρονιά βασικός.
nikos21aek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πρέσας Ψυχάρα Για πάντα ΑΕΚάρα Να αλλάξει και η συντρόφισσά σου η Κανέλη ομάδα! btw λόγω ιδεολογίας προτίμησε το 1,2m το χρόνο για να είναι στο ψυγείο του Άγιαξ από τα 700κ της ΑΕΚ;
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το ανέκδοτο του μήνα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:40 ---------- btw λόγω ιδεολογίας προτίμησε το 1,2m το χρόνο για να είναι στο ψυγείο του Άγιαξ από τα 700κ της ΑΕΚ; Εξαρτάται πού τα "επενδύει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.