alexis333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Bασικα οποια ομαδα κοντρα στην σημερινη ΑΕΚ σου βαλει παιχτες τυπου Σιμαο ή Κατσουρ ή Καρντοζο και Βιτολο στο κεντρο αμυντικα χαφ που να κοβουν μπορουν ανετα να παρει παιχνδι απο την ΑΕΚ. Με προυποθεση να εχει οπλα και στην επιθεση. Ο Παο σημερα ειχε καλο κεντρο αλλα το φοβηθηκε μπροστα το ματς. Για μενα απο τη στιγμη που εχεις τετοιο κεντρο οπως ο ΠΑΟ κοντρα στο αστειο κεντρο της ΑΕΚ "πρεπει" να μπαινεις πιο επθετικα. Αν δεν εβαζε το γκολ ο Σαλπι σημερα ο Παο δε θα νικαγε ενω θα μπορουσε χαλαρα.
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω είναι ώρα να την κάνει ο κύριος σερβοέλληνας!!! Είχα πεί και ξαναλέω οτι απο την στιγμή που του πέταξε λευκή πετσέτα η διοίκηση να κάνει οτι θέλει θα γίνει ζημιά στην ομάδα. Μόνο αυτός φταίει, γιατί όλοι οι παίχτες ήταν δική του επιλογή και είπε οτι το ρόστερ είναι πολύ καλό και πάμε για πρωτάθλημα!!! Να φύγει όσο είναι νωρίς και η μεγάλη ζημιά μπορεί να διορθωθεί, ΤΕΛΟΣ!!! Nαι. Να έρθει ο Κωφίδης... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:10 ---------- Bασικα οποια ομαδα κοντρα στην σημερινη ΑΕΚ σου βαλει παιχτες τυπου Σιμαο ή Κατσουρ ή Καρντοζο και Βιτολο στο κεντρο αμυντικα χαφ που να κοβουν μπορουν ανετα να παρει παιχνδι απο την ΑΕΚ. Με προυποθεση να εχει οπλα και στην επιθεση. Ο Παο σημερα ειχε καλο κεντρο αλλα το φοβηθηκε μπροστα το ματς. Για μενα απο τη στιγμη που εχεις τετοιο κεντρο οπως ο ΠΑΟ κοντρα στο αστειο κεντρο της ΑΕΚ "πρεπει" να μπαινεις πιο επθετικα. Αν δεν εβαζε το γκολ ο Σαλπι σημερα ο Παο δε θα νικαγε ενω θα μπορουσε χαλαρα. Εγώ νομίζω πως έγινε ακριβώς το αντίθετο. Ταμπούρι θα έπαιζε ο Παναθηναϊκός, αυτό το ξέραμε μιας και η άμυνά του είναι ίσως η μοναδική χειρότερη από την δική μας. Αν η ΑΕΚ είχε τις μισές πρωτοβουλίες από αυτές που είχε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα το είχε πάρει πιστεύω το παιχνίδι. Δεν το κέρδισε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι, η ΑΕΚ το έχασε imho...
alexis333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα πως να εχεις και πρωτοβουλιες με τον Σιμαο να κοβει ακομα και τις μυγες που πανε να περασουν. Ο ανθρωπος ετρωγε σιδερα σημερα παλι. Πρεπει να παιζει βασικος. Και εδωσε και χωρο στον Κατσουρ να κανει τα δικα του. Ο Σαριεγκι επισης εκανε πολυ καλο ματς. Απο τα καλυτερα απο τοτε που εχει ερθει στη Ελλαδα Μα κι εγω λεω πως επαιξε ψιλοταμπουρι ο ΠΑΟ. Συμφωνουμε σε αυτο. Αλλα αν ειχε λιγο πιο επιθετικοτητα στο επαιρνε το παιχνιδι σιγουρα.
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ίσως δεν το εξέφρασα σωστά. Οι ομάδες σήμερα μπήκαν και προσπάθησαν να χάσουν. Η ΑΕΚ τα κατάφερε καλύτερα. Και ξαναλέω, δεν νομίζω πως έπιασε απόδοση το κέντρο του Παναθηναικού, απλά τα χαφ της ΑΕΚ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να είναι ελαφρώς χειρότερα...
alexdelpiero Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ίσως δεν το εξέφρασα σωστά. Οι ομάδες σήμερα μπήκαν και προσπάθησαν να χάσουν. Η ΑΕΚ τα κατάφερε καλύτερα. Και ξαναλέω, δεν νομίζω πως έπιασε απόδοση το κέντρο του Παναθηναικού, απλά τα χαφ της ΑΕΚ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να είναι ελαφρώς χειρότερα... Ο σιμαο ειδικα αλλα κ ο Ζιλμπερτο πηγαν πολυ καλα.Βεβαια οι δυο πλαγιοι με τον κατσουρανη ειδικα εμειναν στα ρηχα.Αλλα κ εσυ που πας με το καφε?Εγκλημα να ειναι αρχηγος της ΑΕΚ ο Παντελης ο Καφες.Αλλα επισης κ οι σκοκο,γκερειρο,τιποτα.Μηδεν σημερα.Μονο ανασταλτηκα ο Γιαχαγια τα πηγε καλα.
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω είναι υπερβολή να μιλάμε για "καλές αποδόσεις" παιχτών μετά από ένα 90λεπτο κακοποίησης του ποδοσφαίρου.
alexdelpiero Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Για τον ανασταλτικο τομεα αναφερομαι οτι πηγαν καλαν.
alexis333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 @liopyr Τι σημαινει μπαινω και προσπαθω να χασω ?? Το διαβαζω εδω και καμποση ωρα αλλα δεν το πιανω
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Σημαίνει πως και οι δύο ομάδες παίξανε καταστροφικό αντιποδόσφαιρο, χωρίς ίχνος φρεσκάδας-έμπνευσης-δημιουργίας-αυτοματισμού... Το μπήκαν να χάσουν το αναφέρω ως υπερβολή για να χαρακτηρίσω την νοοτροπία του παιχνιδιού και των δύο.
alexis333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα ο Παο μπηκε με σκοπο να μη φαει γκολ.Δεδομενο αυτο, το ειδαμε. Και απο τη στιγμη που σου βαζει Σιμαο και Κατσουρ στο κεντρο που σε κοβουν και την ιδια στιγμη χωρις να εχει καποιο επιθετικο προσανατολισμο λογικο ειναι να δουμε τετοια σουπα.
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Επαναλαμβάνουμε το ίδιο πράγμα τόση ώρα με διαφορετικά λόγια...
alexis333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Nαι αλλα εγω λεω πως το η καλουτσικη αμυνα και το καλο κεντρο του του ΠΑΟ ( λογω Σιμαο ) δε σαφησε να κανεις επιθεσεις. Αυτο ειπα και στην αρχη, πως με καλο κεντρο ( κοφτες καλους κτλ ) και με κανονικη αμυνα και με επιθετικους προσανατολισμους σου παιρνει το παιχνιδι ανετα μια σοβαρη ομαδα. Στη σημερινη ΑΕΚ ολα αυτα
nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 To τι είναι ο κάθε παίχτης το έχει δείξει Το να καθόμαστε να τα ρίχνουμε όλα στους παίχτες εντάξει αυτό είναι κατάντια. Δεν νομίζω να φταίνε αυτοί ούτε για το -3 της Τετάρτης(ναι ναι ΟΚ είμαστε αντικειμενικοί,ποτέ δεν φταίει ο διαιτητής,ρίχνουμε στο διαιτητή τα λάθη τα δικά μας κτλ κτλ διάφορα τέτοια όμορφα "αντικειμενικά"...ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ!Την Τετάρτη και οι τυφλοί τα είδαν!),ούτε είναι τόσο απίθανο να χάσεις ένα ντέρμπι από την μοναδική φάση του αντιπάλου που εκατσε να μπεί και γκόλ στην έδρα σου που και με τόσο λίγο κόσμο μόνο έδρα δεν είναι. Εντάξει μερικοί που την είχαν στημένη στη γωνία για να πυροβολίσουν και δεν κάνουν και άλλη δουλειά γενικά λογικό είναι τώρα να αρχίζουν να λιθοβολούν. Εγώ πάντως καμμία τόσο τεράστια διαφορά δυναμικότητας δεν είδα ούτε με τον Ολυμπιακό,ούτε με τον Παναθηναικό.. Και όποιος είδε μάλλον δεν βλέπει καλά.. Η ομάδα μπάλα θα παίξει καλή φέτος φαίνεται.Τώρα με αυτά τα άτυχα αποτελέσματα το αν θα καταφέρει κάτι καλύτερο δεν το ξέρω. Πάντως δεν χρειάζεται να τρογώμαστε και με τα ρούχα μας τώρα. Οι Ταχτσίδης και Λεονάρντο ναι θα έπρεπε να μπούν πιο νωρίς σήμερα στον αγώνα από τη στιγμή που δεν τραβούσαν ουτε ο Σκόκο,ούτε ο Γκερέιρο ήταν πολυτέλεια του Ντουσαν να τους έχει στον πάγκο.Πρέπει τα ρεφλέξ του να τα βελτιώσει λιγάκι. Αλλά κατά τα άλλα όταν χάνεις και ο Μπλάνκο άχρηστος είναι που και εγώ δεν ξέρω πόσα τεμάχια έχει καρφώσει και πόσα πρέπει να βάλει ακόμη για να μην υπάρχει αμφισβήτηση στο προσωπό του(Και ο λέει άτομο που πάντα προτιμούσε τον Ραφίκ για κορυφή αντί του Μπλάνκο αλλά έλεος να βγάλω και τον Μπλάνκο άχρηστο),και οι Έλληνες άχρηστοι είναι,και ο Λεονάρντο άχρηστος είναι και ο Σκόκο άχρηστος είναι,και ο Σαχά και ο Νέμεθ,και ο Μπάγεβιτς.Όλοι στην τσουβάλα.Βασική αρχή του μηδενισμού.
Tuko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλω να ακούσω από Αεκτσήδες - Ήταν επιθετικό φάουλ στον Γιαχάγια στη φάση του γκολ και πέναλτυ στον Καφέ; (Το έβλεπα σε χάλια ποιότητα online ) Γιατί διαβάζω ότι ήταν και δε βλέπω εδώ άτομα να κράζουν. Γιατί στο ματς με Ολυμπιακό έγιναν πολύ λιγότερα, μπήκε και ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και έγινε χαμός απο γκρίνιες και κλάψες - για ΠΑΟ δε βλέπω τίποτα παράπονα εδώ μέσα.
nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Nαι στο μάτς με τον Oλυμπιακό δεν μας έδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλτι,ένα πντακάθαρο έμεσο,μια πεντακάθαρη κόκκινη στον Τοροσίδη,3 4 πεντακάθαρες κίτρινες σε παίχτες του Ολυμπιακού,ένα αμφισητούμενο πέναλτι αλλά επειδή δεν είναι πρώτος ο Ολυμπιακός όλα αυτά είναι πολύ λιγότερα από ένα αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ σε τελείως ανύποπτη στιγμή(γιατί σιγά που περίμενε κανείς να μπεί γκόλ σε εκείνη τη φάση). Και 0-0 να ερχόμασταν ούτε τίποτα θα άλλαζε,ούτε η εικόνα μας που ήταν τραγική(σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήμασταν καλοί)..Εγώ προσωπικά ούτε καν που το κατάλαβα την ώρα του αγώνα.Μετά στα ρεπορτάζ το διάβασα αυτά για επιθετικό φάουλ και ούτε όρεξη έχω να κάτσω να ξαναδώ τις φάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.