Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν δεν εχεις ομαδα δεν εχεις προεδρο δεν εχεις λεφτα δεν πολυ εχεις παιχτες γιατι να εχεις προπονητη φερνεις τον κωστενογλου που θα παιζει με το σταυρο στο χερι και ετοιμο το καρναβαλι.μπραβο διωχτε τον μπαγιεβιτς μ@λ@κες λαμογια ν αδω ποτε θα βρεθει καποιος να διωξει εσας με κλωτσιες.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλεος με τις φανταστικές ιστορίες :lol:

Βερνίκος: (μετά από goal του ΠΑΟ) "και τώρα τα δύσκολα" και (με ΑΕΚ) "Πρέπει να αντιδράσουμε"

Καραβίτης: (με ΑΕΚ) "δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν δείχνει ότι μπορεί να το γυρίσει” και "δεν βλέπω λύση, δυστυχώς…"

Αντικειμενικότατες περιγραφές, δεν νομίζεις;

Δημοσ.
Άντε να δούμε ποιόν θα μας κουβαλήσουν.

Ο Κωστέ είναι ίσως ο μόνος που θέλω, αλλά αυτό δεν τον κάνει κατάλληλο. Πόσα παιχνίδια έκατσε στον ατρόμητο πριν τον διώξουν; Ή μήπως απλά θέλουν κάποιον για να βγάλει τη σεζόν; Ή κάποιον για να καλύψουν δικά τους λάθη, τωρινά ή μελλοντικά;

Εν ολίγοις, βρείτε κάποιον ο οποίος δεδομένων των συνθηκών όχι μόνο θα μπορεί να φέρει αποτελέσματα αλλά θα μπορούσε να κρατήσει την ομάδα, και φέρτε τον.

Αλλά ξέρω, θέλω πολλά.

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν????δεν νομίζω στον Ατρόμητο.......

όντως κοιτα ειδικά φέτος....και τον Μανωλά να φέρουν και τον Κωστε....και τον....Τσίριτς ακόμα.....όλοι θα είναι στο απυρόβλητο...λόγω...δεδομένων των -19 βαθμών....αλλά το θέμα είναι αυτό που λές....για του χρόνου...αν κ στην ομάδα μας δεν είναι να κάνεις σχέδια παραπάνω απο 2 εβδομάδες....

Εγω θα ήθελα Μπλαχίν....μακράν ο καλύτερος που πέρασε σε λάθος εποχές.....!!!

---------- Προσθήκη στις 09:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:56 ----------

Βερνίκος: (μετά από goal του ΠΑΟ) "και τώρα τα δύσκολα" και (με ΑΕΚ) "Πρέπει να αντιδράσουμε"

Καραβίτης: (με ΑΕΚ) "δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν δείχνει ότι μπορεί να το γυρίσει” και "δεν βλέπω λύση, δυστυχώς…"

Αντικειμενικότατες περιγραφές, δεν νομίζεις;

Κατσαρός θες να πείς....?!?!?!

ο κυρ Κώστας πετάει άλλα πυρότουβλα....

Πάντως το κακό είναι πιο μεγάλο δυστυχώς.... λ.χ. ας μην αφήνουμε απο έξω και αυτο το παλικάρι τον Μίνο!!!! Ο ΠΑΟΚ....Ο ΠΑΟΚ ...Ο ΠΑΟΚ... αλλά και τις μεταδόσεις της ΕΤ 3 όταν παιζουν ομάδες της Θεσ/νίκης με άλλες....ειδικά στην Β' Εθνική.....

Δημοσ.
Ζητώ συγγνώμη, την επόμενη φορά θα ζητήσω την προέγγρισή σου, αν είναι αρκετά ουσιώδες το μήνυμά μου, για να το δημοσιεύσω.

Ό,τι πείτε.

Μην το παίρνεις στραβά.Απλά ήθελα να σου πω ότι δεν υπάρχει καμμία απολύτως λογική στο να πουληθεί ο Σκόκο λιγότερα λεφτά από ότι αγοράστηκε.Όπως και καμμία λογική να διώξουν έναν παίχτη που παίρνει ψίχουλα και δεν επιβαρύνει την ομάδα τόσο πολύ για να μην βγάλουν και λεφτά.

Κατάσκοποι της Σταντάρ Λιέγης θα βρεθούν σήμερα για να παρακολουθήσουν τον Τσέζαρεκ του Αστέρα Τρίπολης.Ούτε Ευρώπη δεν παίζει καν.

---------- Προσθήκη στις 12:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:44 ----------

Αστο ρε Νικο αλλα λεμε αλλα απαντας...

Δε πειραζει αφου στην τελικη η διαιτησια φταιει και ουτε οι παιχτες,ουτε η διοικοιση και ουτε ο Μπαγεβιτς φυσικα...

Ετσι δεν ειναι...:rolleyes:

Εχω δει ματς της Αεκ...Δε λεω πως παρακολουθω εβδομαδα παρα εβδομαδα τους αγωνες της αλλα εχω δει για να βγαλω ενα συμπερασμα...

Αφου σαρεσει ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη..

Μπροστα να εχεις παιχτες που να κανουν καλα πραγματα και ανασταλτικα να μην υπαρχει κανενας μια χαρα εικονα ειναι...

Εγω δε λεω τπτ αλλο γιατι εσυ φουντωνεις απευθειας και ετσι δε γινεται κουβεντα..:-)

Δεν μου αρέσει τόσο μα τόσο πολύ.Επιθετικά η ομάδα μου αρέσει.Ανασταλτικά δεν νομίζω να μην έχω πεί και εγώ ότι χρειάζεται ενίσχυση ρε Αλέξη.Αλλά ο τελευτάιος που φταίει για αυτό είναι ο Μπάγεβιτς.Το άρθρο του Καίσαρη στον Μπάγεβιτς τα έχωνε.Και έξέφραζε μια από τις πιο χαζές απόψεις που μπορεί να υπάρχουν για τον Ντούσαν.Ξέρω το να πείς το διαφορετικό είναι και καλά ψαγμένο.Όπως έγραψε και ένας άλλος να βάλουν τον Βρύζα να μάθει στον Σισέ πως παίζουν οι επιθετικοί και γελούσαν και οι πέτρες,έτσι είναι και αυτό το άρθρο το να λες για τον Μπάγεβιτς αυτά τα πράγματα.Για προπονητή που αποδεδειγμένα τα αμυντικά χαφ παίζουν μεγάλο ρόλο στις ομάδες του να πείς ότι έχει ευθύνη που η ΑΕΚ δεν έχει αμυντικά χαφ που να δαγκώνουν..Τι να έκανε δηλαδή;Να έβγαζε το μαγικό ραβδί και να έκανε τον Μάκο σε μισή χρονιά Πίρλο;

Δημοσ.

Απλα η ευθυνη του Ντουσαν ειναι στην αρχη της χρονιας οπου πουληθηκε ο Κυριακος και αυτος με τα λεφτα του δε πηρε κανα καλο αμυντικο και κανα καλο αμυντικο χαφ αλλα γεμισε την ομαδα με περιφερειακους επιθετικους που αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν πουθενα ενω ειχε στην ομαδα Μαντουκα , Σκοκο , Νεμεθ ,Μπλανκο , Tζιμπουρ ...

Διαφωνεις σε αυτο ναι ή οχι ???

Εκει του δινω ευθυνες...

Αλλα με την καμια δε πρεπει να φυγει ο Ντουσαν απο την Αεκ...

Δε καταλαβαινω καν τι τους ηρθε και θελουν να τον σουταρουν...:rolleyes:

Δημοσ.
Απλα η ευθυνη του Ντουσαν ειναι στην αρχη της χρονιας οπου πουληθηκε ο Κυριακος και αυτος με τα λεφτα του δε πηρε κανα καλο αμυντικο και κανα καλο αμυντικο χαφ αλλα γεμισε την ομαδα με περιφερειακους επιθετικους που αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν πουθενα ενω ειχε στην ομαδα Μαντουκα , Σκοκο , Νεμεθ ,Μπλανκο , Tζιμπουρ ...

Εκει του δινω ευθυνες...

πηρε τον βασικο κεντρικο αμυντικο της πρωταθλητριας αργεντινης,αλλο αν δεν της βγηκε η τον εφαγαν που το πεταξαν στα βαθια αμεσως με εβερτον χωρις να εχει προσαρμοστει.

Δημοσ.

Εκει του δινω ευθυνες...

Αλλα με την καμια δε πρεπει να φυγει ο Ντουσαν απο την Αεκ...

Δε καταλαβαινω καν τι τους ηρθε και θελουν να τον σουταρουν...:rolleyes:

Αρτσε,Ζεραλντο,Μαιστοροβιτς,Αλεξοπουλος,Μανολας,Γιαχιτς(Αμυντικοι)

Ρικκα,Ενσαλιβα,Καφες,Μακος,Γιαχαγια,Γκεντσογλου,Ταχτσιδης(Αλλα τωρα θελει να παιζει πισω απο τους επιθετικους γιατι ειναι παιχταρας(λεμε τωρα))(Αμυντικα χαφ)

Δεν υστερουμε σε ποσοτητα σε ποιοτητα υστερουμε,Γκεντσογλου και Γιαχιτς παιζουν και αμυντικοι και αμυντικοι μεσοι

Δημοσ.
Σας το κάρφωσε ο Κονεξιον..

ετσι ειναι η μπαλα αλλες φορες στο καρφωνουν αλλες φορες το καρφωνεις εσυ 2 φορες κιολας ετσι ειναι το ποδοσφαιρο

Δημοσ.

2-3 πραγαματακια για το παιχνιδι.

Ο διαιτητης ηταν τοσο καλος οσο και αμυντικα μας χαφ.

Σε αυτην την ΑΕΚ γιατι να μην παιξει ο Γιαχαγια ποσο πιο αχρηστος να ειναι?

Ο Μπλανκο ετσι οπως παιζει η ΑΕΚ δεν κανει καλυτερα να βαλει Λεοναρντο ή Γρεγκερειρο,παιζουμε αναρχα με ντριπλες και ο Μπλανκο δεν τροφοδοτειται.Τα ιδια και για τον Μαντουκα δεν μπορουν να παιξουν στο γρηγορο τεμπο που παιζουν Σκοκκο Τζεμπουρ.Ο Μαιστοροβιτς και ο Αλβες 4 βγηκαν για να μαρκαρουν στο κεντρο του γηπεδου.Δεν γινεται αυτο πες ο Καφες ειναι ποιο σοφτ ο Γιαχιτς?Αν τα αμυντικα χαφ σου ειναι τοσο χαλια δεν ειναι κακο να βαλει 3 αμυντικα χαφ (εγω στο φουτμπολ το κανω)

Το θετκο ειναι ο Τζεμπουρ που ηταν καλος σημερα.Και καποιος θα πρεπει να εκτελει τα πεναλντυ στον Ολυμπιακο ειναι ο Γκαλεττι στον Παναθηναικος ο Καραγκουνης(φετος μπορει να ναι και ο Σισε δεν ξερω).

Δημοσ.
2-3 πραγαματακια για το παιχνιδι.

Ο διαιτητης ηταν τοσο καλος οσο και αμυντικα μας χαφ.

Σε αυτην την ΑΕΚ γιατι να μην παιξει ο Γιαχαγια ποσο πιο αχρηστος να ειναι?

Ο Μπλανκο ετσι οπως παιζει η ΑΕΚ δεν κανει καλυτερα να βαλει Λεοναρντο ή Γρεγκερειρο,παιζουμε αναρχα με ντριπλες και ο Μπλανκο δεν τροφοδοτειται.Τα ιδια και για τον Μαντουκα δεν μπορουν να παιξουν στο γρηγορο τεμπο που παιζουν Σκοκκο Τζεμπουρ.Ο Μαιστοροβιτς και ο Αλβες 4 βγηκαν για να μαρκαρουν στο κεντρο του γηπεδου.Δεν γινεται αυτο πες ο Καφες ειναι ποιο σοφτ ο Γιαχιτς?Αν τα αμυντικα χαφ σου ειναι τοσο χαλια δεν ειναι κακο να βαλει 3 αμυντικα χαφ (εγω στο φουτμπολ το κανω)

Το θετκο ειναι ο Τζεμπουρ που ηταν καλος σημερα.Και καποιος θα πρεπει να εκτελει τα πεναλντυ στον Ολυμπιακο ειναι ο Γκαλεττι στον Παναθηναικος ο Καραγκουνης(φετος μπορει να ναι και ο Σισε δεν ξερω).

Συμφωνώ για τον Γιαχάγια....όπως δεν καταλαβαίνω μέχρι και σήμερα γιατί διώξανε τον Ντιούφ....ελεύθερο...!!

Ο Γιάχιτς ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε...όσο και να το θέλει ο Μπάγεβιτς δεν είναι δεν κάνει για Αμ. Μέσος....σε κάθε κινδυνέυει απο το πρώτο Ημιχρονο με αποβολή...είναι αργός για να ακολουθήσει τα 10ρια και τα αντίπαλα Χαφ. Στο κέντρο θές "μηχανάκια"....μπορεί να είναι καλός χρυσός για Κεντ. Αμυντικός....δεν λεω..αλλά ως εκεί....

Δημοσ.
Κάθε φορά που αλλάζει πρόεδρος στην ΑΕΚ, τα ίδια δεν λέει?

βεβαια λεει τα ιδια αφου η ομαδα των λαμογιων μενει ιδια απλα αλλαζουν τα προσωπα για αλλαγη.αμα δεν παρουν το πουλο μαζικα ολοι αυτοι δεν γινεται δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...