tasoskont Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτος που πηρε το τελευταιο πρωταθλημα με στο γηπεδο ο Πατηρ Νικος.:devil: μαλλον επρεπε να βαλω την λεξη "προκοπης" με κεφαλαια:p
elven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 συγγνωμη που δεν μπηκε μεσα ο μπαγιεβιτς να παιξει αμυνα.ολο να φυγει να φυγει ακουω αλλα το ποιος μπορει να ερθει της προκοπης δεν εχω δει καμια προταση. ο Άρης πήρε Κούπερ,αν έκανες την ερώτηση σε αρειανό πριν τον πάρουν θα απαντούσε κανείς Κούπερ; Αμάν δλδ,μόνο ο Μπάγεβιτς υπάρχει,αν ψάξεις θα βρεις
tasoskont Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ο Άρης πήρε Κούπερ,αν έκανες την ερώτηση σε αρειανό πριν τον πάρουν θα απαντούσε κανείς Κούπερ;Αμάν δλδ,μόνο ο Μπάγεβιτς υπάρχει,αν ψάξεις θα βρεις ε ας βρουν τοτε τον αντιστοιχο κουπερ και ας τον διωξουν μετα αλλα να φυγει ο μπαγιεβιτς τωρα και να φερουμε κανα αλεφαντο δεν λεει
IOSTEFO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ας κάνουμε υπομονή η τελευταία του χρονιά είναι το πολύ έφυγε το λίγο έμεινε,λέτε όμως να μας κάνει μια έκπληξη και να πάρει πρωτάθλημα τότες τι κάνουμε; εδώ είναι τα δύσκολα,ας ευχόμαστε να μην πάρει το πρωτάθλημα και να τσακιστεί να φύγει ο ανίκανος.
kostas.b Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Για πες μας και τι ακριβως εκανε ο Κουπερ στο βραζιλοαργεντινικο αχταρμα που λεγεται Αρης για να ξερουμε δηλαδη. Μιλησε μας λιγο για την τρομερη μπαλα που παιζουν τα παιδια του Εκτορα και για τα συστηματα και τα πλανα που εφαρμοζει γιατι εγω στα τεσσερα παιχνιδια των προκριματικων και στο ενα του τελικου κυπελλου ειδα εναν υποφερτα καλο Αρη για 60 λεπτα και στα υπολοιπα 390 λεπτα ειδα εναν κολοφαρδο και ταυτοχρονα χαμενο στο διαστημα Αρη που συν τις αλλοις εμενε και χωρις βοηθεια απο τον παγκο. Εκτος πια κι αν οι φωνες και τα vamos θεωρουνται βοηθεια απ' τον παγκο.Και για να τελειωνουμε με τον τρομερο Εκτορα εγω πιστευω πως υπηρξε προπονητης μιας και η τελευταια καλη χρονια του ηταν πριν απο μια οχταετια ενω τα τελευταια του κατορθωματα ηταν να προλαβει να ριξει την parma στην serie b και ν' αποληθει απο την Εθνικη Γεωργιας.Απλως αντι να τρεχει για συνταξιοδοτηση στα λειβαδια του Αζερμπαιτζαν του κατσε ο παπαΑρης. Κι οσο για τον Μαντουκα δεν εχω να πω πολλα. Εχω χρονια να δω παικτη κατω των τριαντα που για παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα αντεχε μεχρι 60 λεπτα.Μου φενοταν σαν παλαιμαχος μαραθωνοδρομος που περπατουσε λιγο πριν φτασει στην αφετειρια. Και η πλακα ειναι πως η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω για την φυσικη του κατασταση ειναι οτι ή το ντουμανιαζε μετα στο σπιτι του ή οτι τραβουσε κανα δυο μπηχτες κατα την διαρκεια του ημιχρονου. Στο καλο και να μας γραφει ο μισθοφορος που εχει και το θρασος να κρινει τον Πριγκηπα.
nikos21aek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ε; Πλάκα έχετε. Αν το πάρει ας μείνει και μέχρι να ψοφήσει μετά. Αλλά μην τυχόν και σπάσει κανένα ρεκόρ.. 83/84 και 86/87 τερματίσαμε 7οι και είναι η χειρότερη βαθμολογική θέση που έχει πάρει η ΑΕΚ ever. To 68/69 τερματίσαμε 6οι Το 72/73,73/74,94/95 5οι Πιο κάτω δεν έχει.Σε ότι κατάσταση και αν ήταν η ομάδα. edit:Ο μισθοφόρος που είχε το θράσος να κρίνει τον πρίγκιπα! O Μαντούκα που ήταν ο πιο πιστός στρατιώτης οποιουδήποτε προπονητή!
kostas.b Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ας κάνουμε υπομονή η τελευταία του χρονιά είναι το πολύ έφυγε το λίγο έμεινε,λέτε όμως να μας κάνει μια έκπληξη και να πάρει πρωτάθλημα τότες τι κάνουμε; εδώ είναι τα δύσκολα,ας ευχόμαστε να μην πάρει το πρωτάθλημα και να τσακιστεί να φύγει ο ανίκανος. Προλαβαινεις φιλε μου ν' αλλαξεις ομαδα και να μεταφερθεις στο συμπαθες λιμανι. Εξαλλου η προθεσμια των αιτησεων για ευρεση εργασιας στη θυρα 7 δεν εχουν ακομα ληξει ---------- Προσθήκη στις 17:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:28 ---------- O Μαντούκα που ήταν ο πιο πιστός στρατιώτης οποιουδήποτε προπονητή! Μηπως εισαι alloufan park φιλε
user12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ας κάνουμε υπομονή η τελευταία του χρονιά είναι το πολύ έφυγε το λίγο έμεινε,λέτε όμως να μας κάνει μια έκπληξη και να πάρει πρωτάθλημα τότες τι κάνουμε; εδώ είναι τα δύσκολα,ας ευχόμαστε να μην πάρει το πρωτάθλημα και να τσακιστεί να φύγει ο ανίκανος. Νταξει ρε φιλε εγω εχω να δω πρωταθλημα 16 χρονια αμα το παρει ας κατσει αλλα δυο και ας βγει 4ος τις αλλες χρονιες. ΓΚι οσο για τον Μαντουκα δεν εχω να πω πολλα. Εχω χρονια να δω παικτη κατω των τριαντα που για παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα αντεχε μεχρι 60 λεπτα.Μου φενοταν σαν παλαιμαχος μαραθωνοδρομος που περπατουσε λιγο πριν φτασει στην αφετειρια. Και η πλακα ειναι πως η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω για την φυσικη του κατασταση ειναι οτι ή το ντουμανιαζε μετα στο σπιτι του ή οτι τραβουσε κανα δυο μπηχτες κατα την διαρκεια του ημιχρονου. Ρε δεν ειπε κανει οτι ο Μαντουκα ηταν παιχταρας ειπαμε ο ηταν εξτρεμ και τωρα δεν εχει εναν καθαροαιμο εξτρεμ. Απο αυτους που μπορουν να παιξουν εξτερμ Σκοκκο,Λεοναρτνο,Εντερ,Μπερνς κανενας τους δεν ειναι καθαρο εξτερμ αυτο ειπαμε οχι οτι κακως δεν κρατησε μαντουκα με 500 για μπακο καλος ηταν αφου δεν ηθελε 300 καλως αλλα παρε καποιον που να παιζει πανω στην γραμμη.Η αλχημιες θα θυμησουν εποχες φερρερ που βλεπαμε καπετανο δεξι εξτρεμ.
nikos21aek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως εισαι alloufan park φιλε Πότε δημιούργησε πρόβλημα ο Μαντούκα;; Πότε έκατσε πάγκο και γκρίνιαξε; Πότε έγινε αλλαγή και τσίνισε;
elven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γεγονός:Ο Μπάγεβιτς έχει τσακωθεί με 3.500 παίχτες Συμπέρασμα:Φταίνε οι 3.500 παίχτες
izerman76 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Άρα για το ότι δεν παίζει καλή μπάλα ο Άρης φταίει ο προπονητής και για το ότι δεν παίζει καλή μπάλα η ΑΕΚ φταίνε οι παίκτες. Λογικό.
tasoskont Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γεγονός:Ο Μπάγεβιτς έχει τσακωθεί με 3.500 παίχτεςΣυμπέρασμα:Φταίνε οι 3.500 παίχτες ΓΕΓΟΝΟΣ:Ο τζιμπουρ εχει κανει μπουρδελο 300 ομαδες ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:φταινε οι 300 ομαδες ,επισης ΓΕΓΟΝΟΣ:3.500 παιχτες παρακαλανε να τους προπονησει ο μπαγιεβιτς ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ο μπαγιεβιτς δεν κανει για προπονητης
nikos21aek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιές ομάδες έκανε μπουρδέλο ο Τζιμπούρ; Ποιός παρακαλάει;Άμα είναι κανένας καλός να τον πάρουμε άμα είναι να μην θέλει λεφτά και να παρακαλάει. 3500 παίχτες θέλαν να παίξουν στην ΑΕΚ θέλεις να πείς. Ρε έχετε πάρει χαμπαρι ότι μικραίνετε την ομάδα για να μεγαλώσετε τον Μπάγεβιτς;;Άκου αν δεν είχαμε τον Μπάγεβιτς θα βγαίναμε 8οι!!!8οι δεν έχουμε βγεί ποτέ των ποτών,θα βγαίναμε αν δεν είχαμε τον Μπάγεβιτς.Ρε πάρτε χαμπάρι τι μέγεθος είναι η ΑΕΚ και μετά ξεκινήστε να μιλάτε για τον Μπάγεβιτς.Σας αρέσει να παινεύεστε ότι η ΑΕΚ είναι μικρή;E λοιπόν και με τους νέους να παίξει 8η δεν βγαίνει.Η φανέλα μόνη της 8η δεν βγαίνει.Κώνους με μπλούζες ΑΕΚ να βάλεις 5οι θα βγούν.Θέλει να τρώνε 3 κόκκινες σε κάθε παιχνίδι οι κώνοι για να βγούμε 8οι.Και κάθεστε και λέτε δόξα το θεό που δεν βγήκαμε 8οι μα τον Άγιο Ντούσκο.
izerman76 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Για να δούμε σε τι χάλια ήταν η ΑΕΚ τόσα χρόνια χωρίς τον Μπάγεβιτς να τη σώζει από την 8η θέση: 2004-5 3η θέση (3 βαθμούς απο 1η θέση) 2005-6 2η θέση (3 βαθμούς απο 1η θέση) 2006-7 2η θέση (9 βαθμους απο 1η θέση) 2007-8 2η θέση (2 βαθμους απο 1η θέση) Ενώ με τον Ντουσαν: 2002-3 3η θέση (3 βαθμούς από 1η θέση) 2003-4 4η θέση (22 βαθμούς απο 1η θέση) 2008-9 4η θέση (16 βαθμους απο 1η θέση) - 3η μετά τα πλευ οφ 2009-10 4η θέση (17 βαθμούς απο 1η θέση) - 3η μετά πλευ οφ Βέβαια π.χ. ο Σάντος είχε παικταράδες σαν τον Μπούρμπο και τον Κρασσά και τα έκανε αυτά, όχι τα κριάρια που είχε ο Ντουσαν.
IOSTEFO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 [/color] Προλαβαινεις φιλε μου ν' αλλαξεις ομαδα και να μεταφερθεις στο συμπαθες λιμανι.Εξαλλου η προθεσμια των αιτησεων για ευρεση εργασιας στη θυρα 7 δεν εχουν ακομα ληξει ---------- Προσθήκη στις 17:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:28 ---------- Μηπως εισαι alloufan park φιλε Έλα βρε kostas.b γνήσιος ΑΕΚτζης είμαι, γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειοτης αμέσως αρπάχτηκες και πας να με στείλεις στους γαύρους, δεν το έπιασες το μήνυμα μου. αλήθεια ο Κούπερ είναι μεγάλος προπονητής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.