Προς το περιεχόμενο

Φθηνός καλός επεξεργαστής;;;

nikosBruin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος από τους φθηνούς επεξεργαστές; Μέχρι 70-80 ευρώ. Είτε intel είτε AMD (celeron, athlon, pentium, atom κλπ), για καινούριο φτηνό σύστημα, για γενική απλή χρήση (office, internet, προγραμματισμός ... όχι παιχνίδια).

Βασικά ποιος έχει τον καλύτερο λόγο απόδοση/τιμή σήμερα;

Αλήθεια, ο διπύρηνος atom είναι καλός; Κυκλοφορεί και σε άλλη μορφή εκτός από κολλημένος στη μητρική;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528056

Δημοσ.
Δημοσ.
Athlon64 X2 7750 η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα χρήματα.

αυτος πιστευω κ εγω κ επεισης ειναι ο πιο δυνατος στα λεφτα αυτα (κοντα με τον 5200 ειναι αλλα προτιμω amd)

Δημοσ.

οι atom απ' όσο ξέρω είναι κολλημένοι πάνω στη μητρική.στη θέση σου από intel θα διάλεγα τον 5200 (για τις δουλειές που τον προορίζεις).από amd σου προτείνανε τα παιδιά παραπάνω τον 7750.και οι δυο είναι πολύ πιο ισχυροί από τον atom και θα κάνεις τη δουλειά σου πιο άνετα.

Δημοσ.

Aν θελεις κατι στα χρηματα που ειπες...

Athlon64 X2 7750 η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα χρήματα.

Παρολο που εχω εναν e5200 και βρισκετε σε μητρικη με g31 στα 3600 με~1,375volt(απο οτι φαινετε ψιλοεπεσα σε μετρια/κακη περιπτωση) πλεων θα στηριζα τον Χ2 7750 μιας και το ολο πακετο ερχετε πιο ελκυστικο:Mεγαλυτερη αναβαθμισημοτητα (με μητρικη ΑΜ2+/ΑΜ3) και καλυτερες καρτες γραφικων on-board (HD3200/HD3300) με χαμηλοτερο κοστος...

Αν θελεις να δωσεις οσο δυνατον λιγοτερα και παλι να κανεις αυτα που ανεφερες αξιοπρεπεστατα...

Η σειρα Ε1χχχ ειναι αψογη για τετοιες δουλειες και σε πολυ καλη τιμη.

Ο dual atom ειναι αλλο καπελο,για να τον παρεις πρεπει να ξερεις συνειδητα μεχρι που μπορει να φτασει και για ποιο λογο τον αγοραζεις, αλλιως θα απογοητευτεις...

Δημοσ.

Το ότι σηκώνει πιο πολύ O/C δε κάνει καλύτερη μια CPU απ' τη στιγμή που ο χρήστης δεν ενδιαφέρεται να την τρέξει σε μη stock συχνότητες.

...τις δουλειές που λες πάντως, τις κάνω ανετότατα με AMD LE1640. Μονοπύρηνος. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...