kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τουλαχιστον καποιοι συνεχιζουν στην ευρωπη σε αντιθεση με αλλους Αν δε συνέχιζαν και αυτοί οι κάποιοι, με ποιούς θα έκανε προπόνηση η Μπάρτσα; Ανεκτίμητη η προσφορά τους.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Και να θελουν δεν προλαβαίνουν να κάνουν φάουλ.
Kasrith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε πατε καλα ?Με την μπαρτσελονα παιζουμε,τι αμυνα και μαλακιες?Μηπως πιστευατε οτι θα κερδισουμε κιολας.Μακαρι να μην φαμε και αλλα ,γιατι το βλεπω για ρεζιλεμα. Θελουμε αμυνα λεω, για να μην φαμε και αλλα και γινουμε ρεζιλι... Oh wait... Και εννοειται δεν πιστευα οτι θα κερδιζαμε, να μην φαμε 13 γκολ ειναι το θεμα.
Cygnus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τουλάχιστον μας κάνει πλάκα η Barca, όχι η Macabi Tel Aviv
Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τουλάχιστον μας κάνει πλάκα η Barca, όχι η Macabi Tel Aviv Θώπα κύριοθ. Εδώ μιλάμε θαν οπαδοί της Μπαρθελόνα
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 αυτη τη λαλακια με το 4:3 ν δουμε ποτε θα κοψουν
Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβώς. Πάντως ομολογώ οτι δεν ξέρω με ποιόν θα ήμουν αν έπαιζαν Μπάρτσα-ΟΣΦΠ
catrina_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ο Κατσουρ εχει τρεξει λιγοτερο απο τον Τζορβα Ο Κατσούρ είναι παιχτούρα από τις λίγες... στην μπιρίμπα. Εσείς οι γαύροι είχατε και παίρνετε και τώρα σύντομα συνταξιούχους ( 30+ ηλικίας παίχτες )... εμείς παίρνουμε αυτούς που βγαίνουνε πρόωρα στην σύνταξη ( Κατσούρ, Σεΐτ, Καραγκ, κλπ )
Anubis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δε συνέχιζαν και αυτοί οι κάποιοι, με ποιούς θα έκανε προπόνηση η Μπάρτσα; Ανεκτίμητη η προσφορά τους. Σωστα ενω τον ολυμπιακο τον εχουμε για να γελαμε τα καλοκαιρια μας...
Kasrith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβώς. Πάντως ομολογώ οτι δεν ξέρω με ποιόν θα ήμουν αν έπαιζαν Μπάρτσα-ΟΣΦΠ Ναι στο γηπεδο των ονειρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.