Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός


The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

pao.png

 

Στη προσπάθεια να αποφύγουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό στα οπαδικά θέματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Α.Ε.Κ και στο "καφενείο των φιλάθλων", αναγκαζόμαστε να τηρήσουμε μια πολύ πιο αυστηρή στάση.

 

Η συμμετοχή κάθε μέλους στα συγκεκριμένα topics συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων:

 

- Τα μέλη οφείλουν να τηρούν κόσμια συμπεριφορά και ιδίως να αποφεύγουν ύβρεις ή προσβλητικές εκφράσεις σε οποιαδήποτε μορφή.

 

- Αν τα μέλη αισθάνονται ότι προσβάλλονται ή θίγονται καθ' οιονδήποτε τρόπο από δημοσιευμένα μηνύματα, οφείλουν να κάνουν χρήση της δυνατότητας της Αναφοράς Προσβλητικού Μηνύματος (Report) και να αποφύγουν τη συμμετοχή στην όποια αντιπαράθεση.

 

- Σε κάθε περίπτωση αντιπαράθεσης εκτός ανεκτών ορίων, όπως αυτά κρίνονται από τους συντονιστές, θα επιβάλλεται χρονικός αποκλεισμός στη πρόσβαση του site για όλους τους εμπλεκομένους χωρίς να εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής ή υπαιτιότητας του κάθε μέλους. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς, ο αποκλεισμός ενδέχεται να είναι μόνιμος.

 

- Δημιουργία δεύτερου λογαριασμού για συμμετοχή στα συγκεκριμένα θέματα ενώ υπάρχει χρονικός αποκλεισμός σε προηγούμενο λογαριασμό, συνεπάγει τον μόνιμο αποκλεισμό όλων των λογαριασμών του μέλους.

 

- Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη οφείλουν να εκφράζουν τα σχόλιά τους για ενέργειες των συντονιστών στα συγκεκριμένα topics, αποκλειστικά και μόνο με αποστολή προσωπικού μηνύματος (pm) στον αρμόδιο moderator, στους super moderators ή στον administrator.

 

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για οποιονδήποτε λόγο, επικοινωνία με τη διαχειριστική ομάδα γίνεται και μέσω της συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας που παρέχει το forum. Οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος σχολιασμός για ενέργειες των συντονιστών πρέπει να αποφεύγεται, τα δε σχετικά μηνύματα θα διαγράφονται άνευ ετέρου ενώ δεν αποκλείεται και η λήψη άλλων μέτρων διαχείρισης, κατά την κρίση των συντονιστών.

Προσθήκη:

 

Διαφωνίες σχετικά με το αν η τάδε μεταγραφή ήταν καλή, αν η απόφαση του προπονητή να κάνει εκείνο ή το άλλο, το κατά πόσο ένας παίκτης, μια σύνθεση ή ένα σύστημα ήταν καλό -γενικά όλα τα θέματα που δεν αφορούν ζητήματα διαιτησίας μπορούν να αναπτύσσονται στο thread της εκάστοτε ομάδας.

 

Ζητήματα που αφορούν την κρίση της διαιτησίας κτλ, αποκλειστικά και μόνο εδώ.

Προφανώς επιτρέπεται το linking σε post αυτού του thread από άλλες συζητήσεις για "σούμα" απόψεων, αλλά η διατύπωση πρέπει να γίνεται εδώ για (την κατά δύναμιν) τήρηση αντικειμενικών θέσεων. Οποιοδήποτε μήνυμα που αναφέρεται στη διαιτησία και δεν βρίσκεται σε αυτό το thread, θα διαγράφεται ανεξαρτήτως του αν αναλύονται και άλλα ζητήματα μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η ομαδα αυτες τις μερες εδειξε γιατι πολυ απλα ειναι μεσα στις 3 καλυτερες τηε ευρωπης σταθερα. αντε καλως να μας ερθει το 5ο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ο ημιτελικος ειναι παο - οσφπ απλά θα το παρει ο νικητης του άλλου ημιτελικου... Κλασικά πραγματα οταν ο 1 ημιτελικός ειναι μεταξυ ομαδων της ιδιας χωρας.

Εγω είχα προβλεψει Μπαρτσελονα για φέτος η οποια εχει την ποιοτητα και την εμπειρια που τις ελειπε παλιοτερα. Ενω αν και εμπειρη ομαδα εχει τον ενθουσιασμο μαζι της αφου δεν εχουν πολλες κατακτησεις τιτλων οι παικτες της. Μετα θα εβαζα τον οσφπ γιατι τον θεωρω πιο διψασμενο για διακριση αλλά ειναι και αρκετα ασταθης και απειρος.

ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟ ειναι σιγουρα τα μεγαλα φαβορι αλλά ειδικα για φετος δεν μου κανουν κλικ.. (βασικη προυπόθεση να περασει η Μπαρτελόνα :lol:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με έτοιμο τον Μητσάρα, με τον Τσατσαρή της Τρίτης, με Σπανούλη να κρατάει τον ρυθμό που έχει τώρα και με Νίκολας ραπτομηχανή από τα 6.25 αυτή η ομάδα δεν έχει αντίπαλο στην Ευρώπη.

 

Ετοιμάστε κλωστές να ράψουμε το 5ο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν, να ευχαριστήσουμε τους s/mods που άνοιξαν τα topics των ομάδων - έστω και με νέα μορφή.

 

Ένα σχόλιο για τον χθεσινοβραδυνό αγώνα (δεν τον είδα, δυστυχώς ούτε και τον προηγούμενο): Ακούω και διαβάζω ότι ο Νίκολας έστρωσε, άρχισε να βάζει πόντους κτλ κτλ. Εσείς που είδατε τα παιχνίδια είναι όντως έτσι; Άρχισε να βγάζει τα λεφτά του - τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα, έχει μια σταθερότητα στην απόδοσή του ή είναι "φωτοβολίδα" και θα ξεφουσκώσει σε 1 μήνα; (μην ξεχνάτε ότι έχουμε - κάτα πάσα πιθανότητα - και τους τελικούς της Α1 με τον ΟΣΠΦ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να συμμετέχω στα αθλητικά (γενικά) έχω να δώσω ένα μεγάλο δημόσιο συγχαρητήριο μήνυμα στη διοίκηση γι αυτή της την απόφαση.

 

Ευχαριστούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστουμε.

Σπανουλης-Περπερογλου-Φωτσης

2 διπλα στην Ιταλια.

Γεια σας. 515Ε ξενοδοχειο+αεροπορικα, οποιος θελει ινφο για το πως, πμ

 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ----------

 

Ακούω και διαβάζω ότι ο Νίκολας έστρωσε, άρχισε να βάζει πόντους κτλ κτλ. Εσείς που είδατε τα παιχνίδια είναι όντως έτσι; Άρχισε να βγάζει τα λεφτά του - τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα, έχει μια σταθερότητα στην απόδοσή του ή είναι "φωτοβολίδα" και θα ξεφουσκώσει σε 1 μήνα; (μην ξεχνάτε ότι έχουμε - κάτα πάσα πιθανότητα - και τους τελικούς της Α1 με τον ΟΣΠΦ)

Ο Νικολας εσπειρε οπως σπερνει το τελευταιο διμηνο οταν πανε καλα τα πρωτα 2 σουτ.

Ειναι σουτερ ψυχολογιας. Αν παρει μπρος απο την αρχη, το τριποντο το εχει σαν βολη

 

Δεν νομιζω να ξεφουσκωσει κανεις γιατι θα γινει οτι εγινε στο Τοπ16

-Φορμαρισμα στην αρχη, κανουμε 4/4, κερδιζουμε και τον γαυρο και περνουμε το Κυπελλο

-Ξεφουσκωμα πιο μετα

-Ξαναφορτσαρισμα στο τελος των πλευοφ

-Τωρα θαχει ξεφουσκωμα και φορμαρισμα τον Μαιο

 

Το καλο ειναι οτι μετα το Φ4 θαχει ξεφουσκωμα αλλα εκει θα εχει ξεφουσκωμα και ο γαυρος λογω Φ4. Και θεωρωντας οτι εχουμε περισσοτερες λυσεις, θα εχουμε πλεονεκτημα και στην Α1 και ας εχουμε μειονεκτημα εδρας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...