Krokodilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Γιναμε οπως ο Ολυμπιακος που με τον τωρινο προπονητη του,πριν 3 χρονια,ε ιχε χασει απο την ογδοη στο Νορβηγικο πρωταθλημα Ροζενμποργκ με 1-3.( Ε? Τον Σολιντ δεν ειχε τοτε? Και οχι πριν 3 χρονια αλλά 5.
alexis333 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αλεξ μου,οποιον και να παρουμε θα ειναι καλυτερος,το ιδιο ισχυει και για ολη μας την αμυνα.Ας αρχισουν απο αυριο να αγοραζουν απο την ντοπια αγορα ,Ντουγκλαο και λοιπους,με τα τωρινα μας χαλια θα ειναι σουπερ. Kαλα αυτο που λες για την ντοπια αγορα εχεις απολυτο δικιο .... Ο Ντουγκλαο θα εμοιαζε αμυντικαρα μπροστα σε αυτους που ειναι τωρα ...
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ο Σολιντ ο μπλοκακιας ήταν Σορρυ παιδια εχετε δικιο!My bad! Μπερδευτικα. (Βασικα πηγα με κατι μαθητες μου μετα το τελευταιο βραδινο μαθημα να δουμε το δευτερο ημιχρονο σε μια κοντινη καφετερια και απο coca cola το ερριξα στη μπυρα λογω τραγωδιας και ειμαι λιγο ζαλιζμενος.)
dismemberer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 που με τον τωρινο προπονητη του,πριν 3 χρονια,ε ιχε χασει απο την ογδοη στο Νορβηγικο πρωταθλημα Ροζενμποργκ με 1-3. Χμμ, εφυγε ο Βαλβερδε και πηρε το Σολιντ ο ολυμπιακος? πφφφ πιο αργος και απτο Ζιλμπερτο ειμαι
Kasrith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αλεξ μου,οποιον και να παρουμε θα ειναι καλυτερος,το ιδιο ισχυει και για ολη μας την αμυνα.Ας αρχισουν απο αυριο να αγοραζουν απο την ντοπια αγορα ,Ντουγκλαο και λοιπους,με τα τωρινα μας χαλια θα ειναι σουπερ. Οκ, τρωει πολλα κουφα γκολ αλλα νομιζω με ΣΩΣΤΗ αμυνα επιτελους θα μπορει να αποδωσει πολυ καλυτερα..
Dropsreef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε ποιος αμυντικους ρε? Ο Παναθηναικος χαφ πρεπει να πάρει κυρίως.Ποιοτικους χαφ.Κατσουρανης/Καραγκουνης/Σιμαο ειναι της πλάκας παιχτες.4 world class defenders να παρει τωρα ο Παναθηναικος δεν εχει νοημα.Οταν οι αντιπαλοι βρισκονται συνεχως φατσα καρτα με την αμυνα πόσες επιθέσεις να σωσουν οι αμυντικοι? Κατι περυσινό μου θυμίζει αυτό αλλα τελος παντων
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε ποιος αμυντικους ρε?Ο Παναθηναικος χαφ πρεπει να πάρει κυρίως.Ποιοτικους χαφ.Κατσουρανης/Καραγκουνης/Σιμαο ειναι της πλάκας παιχτες.4 world class defenders να παρει τωρα ο Παναθηναικος δεν εχει νοημα.Οταν οι αντιπαλοι βρισκονται συνεχως φατσα καρτα με την αμυνα πόσες επιθέσεις να σωσουν οι αμυντικοι? τερμα, 4 αμυντικους επιτελικο και αναπληρωματικους
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 τερμα, 4 αμυντικους, επιτελικο και αναπληρωματικους Ακριβως ετσι,εχει δικιο η κοπελα.(Και τον Μαρκαριαν προπονητη προσθετω εγω.)
Dropsreef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Julio Cesar,Vidic,Terry,Sergio Ramos,Evra να φέρεις με Κατσουράνη Καραγκουνη Σιμαο στα χαφ δουλεια δεν γίνεται.Αντι να δεχτεις 7 γκολ σε δυο αγωνιστικές θα έτρωγες 4. Στο συγχρονο ποδοσφαιρο τα χαφ πρεπει να κινουνται πανω κατω μεταξυ των δυο περιοχων.60 μέτρα απόσταση με παιχτες που εχουν πνευμόνια που εχουν ταχυτητα και εχουν μυρωδιά απο μπάλα.Ποιος απο τους άνωθεν χαφ εχει αυτά τα στοιχεία?Κανενας.Τακτική μπαμπα μπουμπα γιομα να βρουμε τον Σισε δεν ειναι τακτικη.
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβως ετσι,εχει δικιο η κοπελα.(Και τον Μαρκαριαν προπονητη προσθετω εγω.) ο Πατερας ειπε σημερα οτι δεν υπαρχει θεμα προπονητη. Παντως...αυτος ο Πλεσις δεν αξιζει να τον βαλει βασικο ουτε σ ενα ματς??δηλ. οι Σιμαο-Κατσουρ τοσο πια καλυτεροι ειναι??
Krokodilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Κατσουρανης σημερα επαιξε? Really.... Πως εχει γινει ετσι αυτος? Περυσι επεσε 2 επιπεδα, και φετος επεσε άλλα 5. Εχει γινει ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ! Γιατι ετσι? Πατέρας: "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή" Καλυτερα λεω εγω. Μπας και κανει κατι ο ΠΑΟΚ.
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Και αυτην η σκεψη ειναι σωστη.Αλλα ισως επειδη ηρθε σχετικα προσφατα,για αυτο να μην τον εβαλε. ---------- Προσθήκη στις 00:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:53 ---------- ο Πατερας ειπε σημερα οτι δεν υπαρχει θεμα προπονητη. Παντως...αυτος ο Πλεσις δεν αξιζει να τον βαλει βασικο ουτε σ ενα ματς??δηλ. οι Σιμαο-Κατσουρ τοσο πια καλυτεροι ειναι?? Δεν υπαρχει ο Νιοπλιας δυστυχως,πολυ γρηγορα του δοθηκαν πολυ βαριες αρμοδιοτητες συγκριτικα με το που ηταν πριν σαν προπονητης. Παντως αν ειμουν ξενος φιλαθλος και δη παικτης του στοιχηματος,μιας και τον ειχαν στα 1,80 τον ΠΑΟ εξω,αν εβλεπα ειδικα το πρωτο γκολ που εφαγε ο Τζορβας,θα ελεγα το εστησαν και τα πηρε ο ΠΑΟ.
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Και αυτην η σκεψη ειναι σωστη.Αλλα ισως επειδη ηρθε σχετικα προσφατα,για αυτο να μην τον εβαλε. ---------- Προσθήκη στις 00:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:53 ---------- Δεν υπαρχει ο Νιοπλιας δυστυχως,πολυ γρηγορα του δοθηκαν πολυ βαριες αρμοδιοτητες συγκριτικα με το που ηταν πριν σαν προπονητης. παντως απο εδω και περα πρεπει να παρει ευκαιριες.. Περυσι ελεγα για τον τεν κατε οτι δεν κανει, για τις λαθος του επιλογες και για την ελλειψη συστηματος στην ομαδα. Αλλα κι ο Νιοπλιας τι καλυτερο εχει δειξει δηλαδη?? τι πλανο εχει ο παο? τι αυτοματισμους βγαζει?? ο Μαρινος γιατι παιζει στα χαφ αφου υπαρχει παιχτης? Ο βυντρα τι κανει αριστερα αφου υπαρχει παιχτης?? ο Ζιλμπερτο αμυνα απεναντι σε γρηγορο αντιπαλο? Σπυροπουλος αντι Γκαρσια??? Νινης εξτρεμ?? κατσουρ βασικος για ποσο??? τον Φερναντεζ τι τον θελατε?? Δε μπορω να φανταστω οτι υπαρχει ακομα ανθρωπος που τον στηριζει. Ισως να ναι αυτο που λες, οτι δεν ειχε παραστασεις. Αλλα το θεμα ειναι τωρα τι κανει... Και με το να τον στηριζει ακομα ο Πατερας, ειναι πολυ φαουλ(οπως κι οταν τον εφερε αλλα τελοσπαντων)
KaizerSoze Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Julio Cesar,Vidic,Terry,Sergio Ramos,Evra να φέρεις με Κατσουράνη Καραγκουνη Σιμαο στα χαφ δουλεια δεν γίνεται.Αντι να δεχτεις 7 γκολ σε δυο αγωνιστικές θα έτρωγες 4. Στο συγχρονο ποδοσφαιρο τα χαφ πρεπει να κινουνται πανω κατω μεταξυ των δυο περιοχων.60 μέτρα απόσταση με παιχτες που εχουν πνευμόνια που εχουν ταχυτητα και εχουν μυρωδιά απο μπάλα.Ποιος απο τους άνωθεν χαφ εχει αυτά τα στοιχεία?Κανενας.Τακτική μπαμπα μπουμπα γιομα να βρουμε τον Σισε δεν ειναι τακτικη. Θα ειχες απολυτο δικιο αν δεν τρωγαμε μαλακιες γκολ απο τα μπακ μας. Συμπαθε με κιολας αλλα αν ειναι να τα ριχνουμε ολα στα χαφ τι τους πληρωνουμε τους μπακ? Να παμε να δωσουμε ολο το μπατζετ για τον Ντιαρα και τον Tζον Ομπι Μικελ και πισω να παιζει ο geovard με τον johnyestia αμα ειναι Οταν η αμυνα γινεται βασικα απο τα χαφ αλλα που να παρει καποιους πρεπει να κοβουν και τα μπακ. Δεν γινεται να σου καρφωνει 2 μπαλακια η Καβαλα με κεφαλιες απο το κεντρο της περιοχης και να μην φταιει το μπακ, κατι πρεπει να κανει και αυτος για να παρει τον μισθο του Θα πω κατι που δεν γουσταρω να το λεω στις ηττες...τα βλεπαμε αυτα. Τα βλεπαμε απο το Μουντιαλ και μετα. Οταν ο Τζορβακος γκρινιαζε για την κριτικη λες και εχει πετυχει τιποτα στη ζωη του, οταν ο Λουκας αρχισε ξαφνικα φετος να την ξαναβλεπει Ρομπερτο Καρλος, ηταν φανερο οτι καποιοι στην ομαδα θεωρουν "Πηρα το πρωταθλημα 2010 που ζηταγαν ολοι, καθαρισα, αφηστε με ησυχο"(γνωρισμα για ολους τους Ελληνες) Απλα προσπαθουσαμε να πεισουμε τους εαυτους μας και τους αλλους οτι το ταλεντο τους θα νικαγε την ηλιθια νοοτροπια τους. Προσωπικα θεωρουσα οτι μετα τη γκελα στην Καβαλα και το κραξιμο, θα καταλαβαιναν οτι δεν καθαρισαν με το περσυνο νταμπλ αλλα διαψευστηκα
geovard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Κατσουρανης σημερα επαιξε? Really.... Πως εχει γινει ετσι αυτος? Περυσι επεσε 2 επιπεδα, και φετος επεσε άλλα 5. Εχει γινει ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ! Γιατι ετσι? Πατέρας: "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή" Καλυτερα λεω εγω. Μπας και κανει κατι ο ΠΑΟΚ. Δες μήνυμα #16102 γιά εγκυκλοπαιδική μόρφωση.Προς το τέλος! Στη σελίδα 1611 κοίτα. @KAIZER να είσαι σίγουρος ότι καλύτερη άμυνα θα έπαιζα εγώ από τον Βύντρα και τον Σαριέγκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.