Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, ίσως. Αλλά απο το να δω αλήτικη Κυριακή με καλεσμένη την Σάσα Μπάστα για να μιλήσει για ποδόσφαιρο ξερωγώ, προτιμώ να δω Αλέφαντο που μιλάει καθαρά ποδοσφαιρικά χωρίς κανένα κόμπλεξ.

Και όσοι νομίζουν οτι αβαντάρει συνέχεια τον ΟΣΦΠ κάνει μεγάλο λάθος. Το ίδιο μεγα κράξιμο ρίχνει μετά απο κακή εμφάνιση είτε του ΟΣΦΠ είτε του ΠΑΟ είτε της ΑΕΚ.

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και όσοι νομίζουν οτι αβαντάρει συνέχεια τον ΟΣΦΠ κάνει μεγάλο λάθος. Το ίδιο μεγα κράξιμο ρίχνει μετά απο κακή εμφάνιση είτε του ΟΣΦΠ είτε του ΠΑΟ είτε της ΑΕΚ.

ρε, εσύ έχεις τρελλό χιούμορ!

Εκτορα, βαρεθηκα, δεν ξανα-ασχολούμαι μαζι σου! καλη συνεχεια στο οτι να ναι παραληρημα σου!

Δημοσ.

Καλά έκτορας θυμίζει πρωτοσέλιδα πράσινης... Σχόλια κουφά, "αλήθειες" που πιστεύει μόνο ο ίδιος και θέλει να τις περάσει και παλλαικές...

Όσο για το θέμα αλέφαντος, το υπεραναλύσαμε και χωρίς παρεξήγηση πλέον...

Ποδοσφαιρκές οι αναλύσεις του ε? Πολλή μπάλα ξέρουμε λέω...

Δημοσ.
Καλά έκτορας θυμίζει πρωτοσέλιδα πράσινης... Σχόλια κουφά, "αλήθειες" που πιστεύει μόνο ο ίδιος και θέλει να τις περάσει και παλλαικές...

Όσο για το θέμα αλέφαντος, το υπεραναλύσαμε και χωρίς παρεξήγηση πλέον...

Ποδοσφαιρκές οι αναλύσεις του ε? Πολλή μπάλα ξέρουμε λέω...

Έχω άποψη για εσένα αλλά δεν θα σου απαντήσω για να μην με μπανάρουν:P

Δημοσ.

απίστευτο το οτι ασχολειστε με τον κυρ Νικο.

αυτον που μετα το γκολ του Σαριεγκι στο μιλανο θα μπορουσε να πει πως ειναι παγκοσμιας κλασης αμυντικος εχει δυνατο κορμι και επειδη ειναι στραβη η μυτη του βλεπει πολυ γηπεδο.

Δημοσ.

Τι είναι αυτό το πράγμα με τα αρνητικά ρε; Ούτε έβρισα, ούτε επιτέθηκα, ούτε trollαρα στο παραπάνω πόστ μου. Σοβαρευτείτε.

Δημοσ.

για να δούμε με τον εργοτέλη... Για να δούμε..

Μακάρι να φέρουμε ένα χ να φύγει δευτέρα ο νιόπλιας να έρθει ο ντουσαν τρίτη...

΄

Παρατήρηση... Ο καραγκούνης όποτε μπαίνει σκάω στα γέλια....

Μπαίνει αρχίζει τις φωνές κάνει 3 ζβούρες γύρω απο τον εαυτό του , δίνει πασούλες στα 2 μέτρα , πέφτει , ξαπλώνει , φωνάζει , παίρνει την καρτούλα του και δεν φτάνα όλα αυτά ..... κάνει και την ανάγκη του στην φισούνα...

Έχει βαρύνει ο παλαίουρας αφάνταστα..

Δημοσ.

Και θα ξαναπώ εγώ ότι είναι όλοι μεγάλοι μπαλαδόροι στις μετά τον αγώνα αναλύσεις..

Επίσης είναι μεγάλοι δημοσιογράφοι στην κριτική προπονητών όταν οι ομάδες τους δεν πάνε καλά...

Επειδή όμως τσαρλυ υπάρχουν πάρα πολλοί και η γνώμη τους είναι σεβαστή αλλά ανάξια κριτικής, ας δούμε τι λέει και ένας άνθρωπος που εμείς οι Παναθηναικοί αξίζει να ακούμε και πιστεύουμε...

http://www.sport-fm.gr/article/295797

Δημοσ.
για να δούμε με τον εργοτέλη... Για να δούμε..

Μακάρι να φέρουμε ένα χ να φύγει δευτέρα ο νιόπλιας να έρθει ο ντουσαν τρίτη...

΄

αχαχχααχ . θεούλης.

Δημοσ.
Και θα ξαναπώ εγώ ότι είναι όλοι μεγάλοι μπαλαδόροι στις μετά τον αγώνα αναλύσεις..

Επίσης είναι μεγάλοι δημοσιογράφοι στην κριτική προπονητών όταν οι ομάδες τους δεν πάνε καλά...

Επειδή όμως τσαρλυ υπάρχουν πάρα πολλοί και η γνώμη τους είναι σεβαστή αλλά ανάξια κριτικής, ας δούμε τι λέει και ένας άνθρωπος που εμείς οι Παναθηναικοί αξίζει να ακούμε και πιστεύουμε...

http://www.sport-fm.gr/article/295797

Και ποιός είναι ο μόνος τρόπος να πάρει αποτελέσματα μια ομάδα που βρίσκεται σήμερα σε κακή κατάσταση;... :X

Δημοσ.

Ε καλά τι να σου πω τώρα...

Ο μόνος ελληνικός τρόπος είναι η αλλαγή προπονητή.

Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξουμε τρόπους?

Εκτός κι αν πάει τόσο καλά το ποδόσφαιρό μας...

Δημοσ.

Με βάση εκπομπή πριν από λίγη ώρα στον sport-fm (Καραλής, Νικολογιάννης) και ακροατές έχω να παρατηρήσω ότι γιά την κακή κατάσταση μιάς ομάδας τεράστια ευθύνη έχουν και οι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι.

Όταν ακροατής από Μυτιλήνη είπε λοιπόν ότι τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει επικίνδυνα στην Ευρώπη λέγοντάς του μάλιστα ότι χάσαμε στο Ολυμπιακό στάδιο με κάτω τα χέρια από Γαλατασαράι, Βιγιαρεάλ,Σταντάρ Λιέγης, Κοπεγχάγη ο Τάσος ο Νικολογιάννης αρκέστηκε να πεί ναι αλλά νικήσαμε τη Ρόμα!

Αλήθεια ρε παιδιά πότε θα ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό που ξέραμε που δεν έχανε σπίτι του από Μπάρτσα, Μάντσεστερ ,Ρεάλ κ.λ.π ή αν έχανε έχανε πολύ δύσκολα και γίναμε τελικά η χαρά του κάθε ψαρά και ξυλοκόπου? Κάποιοι ευθύνονται γι' αυτή την απαξίωση.

Δημοσ.

Εγω βλεπω πως δε σας αρεσει η αληθεια ...

Ο Νιοπλιας ηρθε στον Παο με πολλες δαφνες για το ποσο μπαλα ξερει κι ομως στον Παο δεν εχει να επιδειξει τπτ ....

Πειτε μου εσεις κατι αν θελετε ... ( ξερω τη Ρομα θα πειτε ..)

Δεν καταλαβαινω γιατι οποιος λεει δυο αληθειες πρεπει να ειναι και εμπαθης ... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...