-f-o-f-o13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Σταμάτα, μη μου το χτυπάς άλλο. Ντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός όταν παίζουν στην ομάδα μου παίχτες όπως Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Ριέρα ενώ οι απέναντι χαίρονται μπαλάρα από τον τίμιο Δημούτσο, τον ηγετικό Πετρόπουλο, τον στρατηγό Κατσουράνη, τον διαβήτη Σιμάο (ΛΑΤΡΕΙΑ),το θωρηκτό Ζιλμπέρτο, το Μπουμσόνγκ τον Ασσασίνο, με το Βύντρα οργανωτή, τον αλαβάστρινο Πλεσί-Πλεσίς-Πλέσι και άμα λάχει, ρίχνουν και ένα κατούρημα μαζί με το σύμβολο Καραγκούνη στη φυσούνα, σαν τους λύκους που σημαδεύουν την περιοχή τους. This is my territory, stay away! Καταρχας, δημουτσος πετροπουλος plesis δεν παιζουν!δευτερον ξεχασες cisse νινη govou,leto!τριτον καλος παιχτης ο μιραλας(καλος αλλα εχει ακομη να δειξει), ριερα(περιμενοντας τον nemo), ρομενταλ(περιμενοντας), φετφατζιδης(μακαρι να συνεχισει ετσι το παιδι), ιμπαγασα(απλα καλος).
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 o[f]o13;3649410'']Καταρχας, δημουτσος πετροπουλος plesis δεν παιζουν!δευτερον ξεχασες cisse νινη govou,leto!τριτον καλος παιχτης ο μιραλας(καλος αλλα εχει ακομη να δειξει), ριερα(περιμενοντας τον nemo), ρομενταλ(περιμενοντας), φετφατζιδης(μακαρι να συνεχισει ετσι το παιδι), ιμπαγασα(απλα καλος). Ξέχασα και τον Γκαρσία. "Γκαρσία κάνει τη διαφορά", "Γκαρσία προσδίδει ποιότητα στον ΠΑΟ", "Μεγάλη κλάσει ο Γκαρσία"... Και σε παρακαλώ μην ειρωνεύεσαι με τον Φετφα, "μακάρι να συνεχίσει" και καλά. Με την πρώτη ευκαιρία θα τον ξεφορτωθούμε, το ελπίζω, πονάνε τα ματάκια μας κάθε φορά που παίζει.
-f-o-f-o13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ξέχασα και τον Γκαρσία. "Γκαρσία κάνει τη διαφορά", "Γκαρσία προσδίδει ποιότητα στον ΠΑΟ", "Μεγάλη κλάσει ο Γκαρσία"... Και σε παρακαλώ μην ειρωνεύεσαι με τον Φετφα, "μακάρι να συνεχίσει" και καλά. Με την πρώτη ευκαιρία θα τον ξεφορτωθούμε, το ελπίζω, πονάνε τα ματάκια μας κάθε φορά που παίζει. πονανε τα ματια σου με τον φετφα?:rolleyes::rolleyes: μια ερωτηση!πιστευεις οτι απο τον παναθηναικο αξιζει κανεις παιχτης?
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 o[f]o13;3649449']πονανε τα ματια σου με τον φετφα?:rolleyes::rolleyes:μια ερωτηση!πιστευεις οτι απο τον παναθηναικο αξιζει κανεις παιχτης? Αυτή την ερώτηση αλλά για τον Ολυμπιακό να την κάνεις πρώτα σε ορισμένους ομοϊδεάτες σου που, εδώ και μερικές σελίδες, ειρωνεύονται τον... μάγο Μιραλάς και τον "Έλληνα Μέσι", δυο παίχτες που όχι μόνο δεν αξίζουν ειρωνεία αλλά έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους. Μετά θα σου απαντήσω.
alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μα έχει κάτι καλό αυτός ο παίχτης (ο Θεός να τον κάνει παίχτη) για να του αρέσει;; Eλα μου ντε .. Αυτο λεω κι εγω ... Παιζει να μη τον εχουν δει καν και να τα λενε ... Υ.Γ Μερικοι οπως φαινεται εχουν πολυ ωραιους τροπους εχω να πω εγω ...
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ελα, είπαμε, ο μιραλάς είναι πράγματι μάγος! Και εγω ξερω ότι τον έχει ζητήσει ο κόπερφιλντ για βοηθό, να εξαφανιζουν μαζί μπάλα και ακρόπολη λέμε! Κρίμα που δεν πήρε ο οσφπ και τον τζιόλη, να παρω 2 φανελες οσφπ (τζιόλη και μιραλας)!
-f-o-f-o13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αυτή την ερώτηση αλλά για τον Ολυμπιακό να την κάνεις πρώτα σε ορισμένους ομοϊδεάτες σου που, εδώ και μερικές σελίδες, ειρωνεύονται τον... μάγο Μιραλάς και τον "Έλληνα Μέσι", δυο παίχτες που όχι μόνο δεν αξίζουν ειρωνεία αλλά έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους. Μετά θα σου απαντήσω. δεν με ενδιαφερει τι κανουν!εγω μιλαω για εμενα και οπως τα βλεπω εγω!
Snolly Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 στο δευτερο γκολ ειναι χαρακτηριστικη φασηο αμυντικος του εργοτελη κανει σπριντ, προλαβαινει τον Σισε, σταματαει και τον αφηνει να σουταρει χωρις καμια προσπαθεια να τον κοψει.
dismemberer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ελα, είπαμε, ο μιραλάς είναι πράγματι μάγος! Και εγω ξερω ότι τον έχει ζητήσει ο κόπερφιλντ για βοηθό, να εξαφανιζουν μαζί μπάλα και ακρόπολη λέμε!Κρίμα που δεν πήρε ο οσφπ και τον τζιόλη, να παρω 2 φανελες οσφπ (τζιόλη και μιραλας)! Μια χαρα παιχτης ειναι ο Μιραλας και μια χαρα παιχτης ειναι και ο Φετφατζιδης. Τους εχεις δει να παιζουν?
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρα παιχτης ειναι ο Μιραλας και μια χαρα παιχτης ειναι και ο Φετφατζιδης.Τους εχεις δει να παιζουν? Τον πληροφόρησαν που αγωνίζονται και αυτό του ήταν αρκετό!
dismemberer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τον πληροφόρησαν που αγωνίζονται και αυτό του ήταν αρκετό! Βασικα ενταξει, δε θελω να του "την πω", σοβαρα ρωταω. Μπας και βγει καμια ακρη απο ολο αυτο.
geovard Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρα παιχτης ειναι ο Μιραλας και μια χαρα παιχτης ειναι και ο Φετφατζιδης.Τους εχεις δει να παιζουν? Κάτστε ρε παιδιά. Ξέρετε πόσα καρβέλια θέλει ακόμη ο Φέτφα γιά να γίνει μεγάλος παίχτης? Θαμπωθήκατε σε δυο αγώνες από μιά ασιστ και δυό ντριπλίτσες.Ο Νικολακόπουλος το αποφάσισε.Είναι ο νέος Μέσσι σε light version! Όσο γιά τον Μιραλάς χθες έκανε καλό παιχνίδι. Αλλά ένα καλό παιχνίδι μπορεί να κάνει και ο Βύντρα! Περιμένετε να τους δούμε σε βάθος χρόνου. Ο μικρός φαίνεται να έχει ταλέντο.Να μη μείνει όμως μόνο ταλέντο.Υπομονή. Τα ίδια λέγαμε κι εμείς γιά τον Νίνη αλλά η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς όπως φανταζόμαστε. Δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι του και γενικά στην Ελλάδα βιαζόμαστε να ανεβάσουνε στο θρόνο τον βασιλιά, τη στιγμή που είναι ακόμη πριγκηπάκι.
dismemberer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μια χαρα παιχτης ειναι και ο Φετφατζιδης . Ξέρετε πόσα καρβέλια θέλει ακόμη ο Φέτφα γιά να γίνει μεγάλος παίχτης? Επειδη εμενα κανεις quote.. Δε μιλησα πουθενα για το ποσο μεγαλος παιχτης ειναι ο Φετφα. Το "μια χαρα παιχτης" με το "μεγαλος παιχτης" εχουν διαφορα, σωστα δε τα λεω?
alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ελεος ο Μιραλας δεν ειναι χθεσινος .... Ο ανθρωπος εχει δειξει τα διαπιστευτηρια του στο Γαλλικο πρωταθλημα και τα χαρακτηριστικα του ειναι γνωστα τοσα χρονια .... Υ.Γ Ο Τσαρλι πριν καν παιξει ενα ματς ηξερε πως εδω θα κανει παπαδες ( επειδη τον εβλεπε στο γαλλικο πρωταθλημα ) .... Αν εισαι γρηγορος με καλη τεχνικη στην Ελλαδα κανεις τη διαφορα και ο Μιραλας τα εχει και με το παραπανω ... Σε οσους εχουν πει την αποψη τους εχουν πεσει μεσα αυτοι οι δυο στον sentrafm ....
geovard Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ελεος ο Μιραλας δεν ειναι χθεσινος ....Ο ανθρωπος εχει δειξει τα διαπιστευτηρια του στο Γαλλικο πρωταθλημα και τα χαρακτηριστικα του ειναι γνωστα τοσα χρονια .... Υ.Γ Ο Τσαρλι πριν καν παιξει ενα ματς ηξερε πως εδω θα κανει παπαδες ( επειδη τον εβλεπε στο γαλλικο πρωταθλημα ) .... Αν εισαι γρηγορος με καλη τεχνικη στην Ελλαδα κανεις τη διαφορα και ο Μιραλας τα εχει και με το παραπανω ... Σε οσους εχουν πει την αποψη τους εχουν πεσει μεσα αυτοι οι δυο στον sentrafm .... Ξέρεις πόσοι παίχτες αξίας ήρθαν στο κατώτερο Ελληνικό πρωτάθλημα και απέτυχαν? Δεν μιλάμε γιά τον Μιραλάς αν είναι καλός παίχτης.Μίλησα γιά διάρκεια στο πρωτάθλημά μας. Θα πρέπει να περιμένουμε τι λες? Γιά τον Φετφατζίδη είπα έχει ταλέντο αλλά δεν έχει τις παραστάσεις π.χ του Μιραλάς. Οπότε κια μ' αυτόν πρέπει να περιμένουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.