Tilemaxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα του φετφατζίδη είναι ότι υστερεί πάρα πολύ τακτικά.Αν πάρει τη μπάλα στα πόδια έχει δυνατότητες αλλά όταν παίζεις με τον Παναθηναικό δεν είναι και πολύ εύκολο να παίρνεις μπάλα και να κάνεις παιχνίδι ένας με έναν. Ούτε επιστροφές έχει. Αυτό ακριβώς.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα του φετφατζίδη είναι ότι υστερεί πάρα πολύ τακτικά. To προβληματακι του Φετφατζιδη ειναι ο μεσος ελληνας φιλαθλος και τα ΜΜΕ Δεν γινεται επειδη παλιωσε το παιχνιδακι μας ο Νινης, να βρουμε νεο παιχνιδακι τον Φετφατζιδη να τον κανιβαλλισουμε(παρεπιπτοντως, ειναι 20 χρονων παιδι ετσι? Δεν ειναι 15) Και πας στην Εθνικη ή διαβαζεις εφημεριδες και σαιτ και να σου οι παπαρολογιες περι Μεσι(οπως λεγανε απο τον Νινη μεχρι τον...Κουτσιανικουλη) και δωστου ο κοσμος με την Εθνικη να τον χειροκροτει ακομα και οταν την στελνει πλαγιο(!!!) και να φωναζει το γηπεδο Φετφατζιδης-Φετφατζιδης οταν ειχε κανει 4 καλα ματς τοτε με τις Σερρες και τον Βολο Δεν θα μπω καν στον κοπο να ψαξω αυτο εγραφα και τοτε, οτι καποια στιγμη αυτο το παλικαρι δεν θα τα παει καλα σε εναν αγωνα ή και σε μια σειρα αγωνων. Και οταν εχεις ποτισει τον κοσμο, και φυσικα τους οπαδους του συλλογου του, οτι ειναι κατι μεταξυ Ζινταν και Κροιφ, ο κοσμος θα εχει τετοιες απαιτησεις και οχι μονο ο κοσμος αλλα και ο ιδιος. Και τοτε, μολις δει οτι δεν εγινε-τουλαχιστον οχι ακομα-Μεσι, θα πεσει απο τα συννεφα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Φοβάμαι ότι ο KaiserSoze θα αποδειχτεί σωστός για τον Φετφατζίδη.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δίκιο έχει ο Κάηζερ και αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για τον Φετφατζίδη, αλλά για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς στην Ελλάδα ο μέσος οπαδός έχει πολύ χαμηλό ποδοσφαιρικό IQ, και όταν βέβαια του λες Μέσι και Μέσι, ε λογικό είναι να θέλει να βλέπει... Μέσι σε όλα τα παιχνίδια.
geovard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα. Το ντέρμπυ έληξε, πάμε γι' άλλα τώρα.Αν μείνουν στους πανηγυρισμούς πολύ, βλέπω τη Ρούμπιν να τους ρίχνει πάλι την ψυχολογία. Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα με τη νίκη, πέρα από το ότι μείναμε ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Πολλοί λένε ότι και παρεμπιπτόντως πάλι οι δημοσιογράφοι(!) ότι ο Νιόπλιας έκανε κίνηση ματ με τις αλλαγές του και έδεσε κόμπο τον Βαλβέρδε. Αστείο ακούγεται αυτό όσο κι αν προσπαθείς να το πιστέψεις. Απλά ο Νιόπλιας έκανε το αυτονόητο.Εβγάλε δυό αρνητικούς παίχτες και έβαλε μέσα δυό φρέσκους και με καλή τεχνική όπως ο Λάζαρος και ο Λουΐς Γκαρσία(Γιά μένα ο Λουΐς ήταν εξ ίσου σημαντική σαν αλλαγή γιατί κράτησε μπάλα, συμμετείχε στο γκολ και ας τονίζουν όλοι τη σημασία μόνο του παιχνιδιού του Λάζαρου) Σαν είχε κάνει την ανατροπή ο Ολυμπιακός στα προηγούμενα χρόνια, όλοι θα έλεγαν γιά την καρδιά του πρωταθλητή. Γιατί να μην ήταν λοιπόν η καρδιά του πρωταθλητή που χτύπησε δυνατά και νίκησε ο ΠΑΟ? Γιά την ακρίβεια δεν ήταν η καρδιά του πρωταθλητή αλλά η ...πιστόλα του Σισσέ. Γιατί αν έπαιζε κι αυτός μισθοφορικά σαν τον Γκοβού τότε πολύ απλά θα χάναμε χθες. Ένα άλλο στο οποίο θα σταθώ είναι τοι εξής. Βλέπεις τους Ολυμπιακούς και αποθεώνουν τον οποιονδήποτε παίχτη πάρουν και τρέχουν στα αεροδρόμια και σπάνια διαμαρτύρονται τη στιγμή που εμείς είμαστε πιά (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου) οι πιό επιλεκτικοί και εκλεκτικοί και όλα μας ξυνίζουν! Τέτοια αυστηρή κριτική που κάνουμε, ούτε ο Νιόπλιας δεν κάνει στους παίχτες του. Τα βλέπουν αυτά οι Ολυμπιακοί και βγάζουν το συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟ είναι ανύπαρκτος. Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο του ΦΩΣ που λέει ότι σναστήσανε του πεθαμένους. Εκτός κι αν θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός με τέσσερις πόντους μπροστά και έχοντας βγάλει ένα ευκολότατο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, είναι ο αθάνατος και ο ΠΑΟ που έχει και την Ευρώπη είναι ο πεθαμένος. Να γιατί μιλώ γιά διαφορετικό επίπεδο φιλάθλων(όχι οπαδών) ανάμεσα στις ομάδες. Τέλος να πούμε και δυό λόγια γιά τον "αξιότιμο" πρόεδρο της Σουπερβλακείας, κύριο Μαρινάκη. Αυτό που κάνει να κατεβαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών ο χοντρομπαλάς, αδιαφορώντας γιά τους πάντες(θεωρώ τον Μαρινάκη τον μεγαλύτερο χούλιγκαν στην Ελλάδα και δεν υπερβάλω) δείχνει πώς εννοούν μερικοί το 50-50 και προσπαθεί να εκφοβίσει τους διαιτητές αλλά τον έχουν βαρεθεί δυστυχώς γι' αυτόν και οι ίδιοι οι υγιείς φίλοι του Ολυμπιακού. Δεν μπορεί ρε κύριε να φταίει ο διαιτητής στον Ηρακλή και να φταίει πάλι ο διαιτητής χθες. Γίνεσαι καραγκιόζης ρε Μαρινάκη! Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς Μαρινάκη είναι η επίθεση που δέχτηκς ο Βασάρας χθες έξω από το σπίτι της πεθεράς του όπου είχε πάει με ΤΑΧΙ να πάρει το παιδί του μετά τον αγώνα. Με τέτοιες συμπεριφορές από τον ..λήσταρχο Νταβέλη είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα θρηνήσουμε θύματα.Και να σκεφτεί κανείς το παράδοξο, ότι πριν λίγο καιρό είχα προτείνει ο Μαρινάκης τον Βασάρα ως αρχιδιαιτητή. Ας αποφασίσει λοιπόν ο Β.Μ αν του κάνει ο διεθνής διαιτητής. Εμένα ο Μαρνάκης μου θυμίζει αυτά τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που θέλουν ένα παιχνίδι και μπορεί να σηκώσουν τον πατέρα τους τρείς η ώρα τη νύχτα, να πάρει τηλέφωνο το Τζάμπο να ανοίξει αμέσως και να του φέρει το παιχνίδι που θέλει! Έτσι έμαθε ο άνθρωπος. Δεν έχει συνηθίσει στα ΟΧΙ. Νομίζει ότι αυτός μόνο βάζει λεφτά και πρέπει να προσέχουν οι διαιτητές, ενώ οι άλλοι παίζουν με στραγάλια! Κάποιος λοιπόν να τον μαζέψει και επειδή αυτό βέβαια δεν μπορεί ο Μώραλης ο Μητρόπουλος και ο Κομινάκης(ή κάπως έτσι) ας τον μαζέψει η πολιτεία. Δεν έχει μάθει ο άνθρωπος από τον Κόκκαλη τη μέθοδο και καρφώνεται μόνος του. Ας καταλάβει ο Μαρινάκης ότι η εποχή της ασυδοσίας τελείωσε για τον Ολυμπιακό και ότι αν θα πάρει πλέον ενα πρωτάθλημα θα πρέπει να το α ξ ί ζ ε ι ! Να πω και γιά τον Φετφατζίδη. Καλό παιχτάκι αλλά θα τον φάνε οι εφημερίδες και ο πρόεδρός του που ακόμη το παιδί δεν βγήκε από τις ...πάνες και του έβαλε ρήτρα 15 εκατομ. και το χαλάσανε το παιδί. Από την άλλη ο Νικολακόπουλος μας τα είχε πρήξει με το "νέο Μέσι" ενώ οι πλάτες του παιδιού είναι μικρές γιά να σηκώσεουν αυτό το βάρος. Και να τον συγκρίνουν με τον Νίνη επειδή κάνει δυό ντρίπλες παραπάνω και ξεσηκώνει τους ανίδεους από ποδόσφαιρο. Αφήστε λοιπόν πρώτα κα φτάσει στο επίπεδο του Νίνη με αυτά τα ολίγα που έχει πετύχει ο Σωτήρης, να καθιερωθεί στην ομάδα του και στην Εθνική και μετά μπορούμε να μιλάμε γιά εκτίναξη. Πάντως χθες ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίχτες όσο ήταν μέσα ο μικρός. Αλλά όμως τελικά πρέπει να φύγει ο Νικόλας, γιατί έρχεται και η Καβάλα ε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εγω τον Μαριδακη θα τον παραδεχτω οταν τα δω να κατεβαινει σε αποδυτηρια διαιτητων και να τους παραπονιεται οτι διαμορφωσαν αποτελεσμα υπερ της ομαδας του, απεναντι πχ σε μια ΑΕΛ η εναν Εργοτελη, για να το κανει σε ντερμπι θελει πολλα κοτσια και ο Μαριδακης δεν νομιζω να τα εχει, οπως και κανεις προεδρος. Μεχρι τοτε απλα γελαω μαζι του αλλα δεν παραβλεπω οτι με αυτην την τακτικη γινεται επικινδυνος. Δεν ξερω αν το κανει για διαμορφωσει κλιμα, να φοβισει τους διαιτητες η αν απλα εχει ψωνιο (εγω θεωρω πιο πιθανο ενδεχομενο το τελευταιο παντως), αλλα καποιος πρεπει να τον συμαζεψει πλεον. ΥΓ. Ο Λαζαρος επαιζε και στο 1ο ημιχρονο.
geovard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εγω τον Μαριδακη θα τον παραδεχτω οταν τα δω να κατεβαινει σε αποδυτηρια διαιτητων και να τους παραπονιεται οτι διαμορφωσαν αποτελεσμα υπερ της ομαδας του, απεναντι πχ σε μια ΑΕΛ η εναν Εργοτελη, για να το κανει σε ντερμπι θελει πολλα κοτσια και ο Μαριδακης δεν νομιζω να τα εχει, οπως και κανεις προεδρος. Μεχρι τοτε απλα γελαω μαζι του αλλα δεν παραβλεπω οτι με αυτην την τακτικη γινεται επικινδυνος. Δεν ξερω αν το κανει για διαμορφωσει κλιμα, να φοβισει τους διαιτητες η αν απλα εχει ψωνιο (εγω θεωρω πιο πιθανο ενδεχομενο το τελευταιο παντως), αλλα καποιος πρεπει να τον συμαζεψει πλεον. ΥΓ. Ο Λαζαρος επαιζε και στο 1ο ημιχρονο. Ο ηλεκτρονικός δαίμονας ή του μυαλού μου έθαψε τον Μαρίνο!
dante14023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 καλημερες! ας γραψω κι εγω 2-3 πραγματακια.... για αρχη μπραβο στην ομαδα για το αποτελεσμα.... στην αρχη με την εμφανιση της ομαδας φοβηθηκα τα περσινα, ομαδα χωρις παθος, απειρες λαθος μεταβιβασεις κτλ κτλ... αλλα στο δευτερο ημιχρονο και με την βοηθεια της τυχης στο πρωτο γκολ (that's football) γυρισε το ματς. για το πεναλτι. ηταν καθαρο και κοκκινη... αποδειξη αυτου αν θελετε το οτι κανεις παιχτης του ολυμπιακου δεν διαμαρτυρηθηκε..... αν δεν ηταν, θα βλεπαμε τους παιχτες κανα μισαωρο να περιτρυγιριζουν τον διαιτητη... και στην τελικη αν χρειαζονται 7 ριπλει σε υπερslow Motion για να δουμε αν τυχον βρισκει και μπαλα πριν ο παπαδοπουλος, τοτε ο βοηθος διαιτητη δεν θα ηταν ανθρωπος αλλα ο terminator και μαλλον θα επρεπε να ανησυχουμε σημερα περισσοτερο για την επομενη μερα της ανθρωποτητας παρα για το πεναλτι κατσουρανης. ανυπαρκτος. πρωην παιχτης. αυτο ακριβως που ελεγα πριν λιγες μερες, με μια διορθωση μαλλον. και δεν θελει, αλλα και δεν μπορει πλεον... ακομα κι οταν παιζει στην θεση που γουσταρει, πολλα λαθη, ελαχιστα τρεξιματα (για ντερμπι). σωστα αντικατασταθηκε. μακαρι να μεινει παγκο και να παρουμε εναν καλο μεσο τον γεναρη στη θεση του... για αλλαγη στο 75 καλος ειναι... ακουσα/διαβασα πολλα παραπονα για τον Πλεσι. δεν λεω... μετρια ως κακη εμφανιση... αλλα κατα την γνωμη μου εχει ελαφρυντικα. ειναι η δευτερη φορα που ξεκιναει βασικος, εχει παιξει ελαχιστα μεχρι τωρα, το χθεσινο ματς ηταν ενα ντερμπι... να συμπεριλαβω και την μετρια ως κακη εμφανιση των κατσουρανη και silva... λογικο μου φαινεται.... με λιγα λογια κακως ξεκινησε με αυτον ο νιοπλιας... βεβαια με την ψυχ. κατασταση του σιμαο δεν ειχε κι αλλον παιχτη πλην καραγκουνη... οποτε τελικα μια η αλλη ειναι.... unexpected πολυ καλος χριστοδουλοπουλος και σπυροπουλος, πολυ καλος Djibrilαρος, καλος μπουμσονγκ, αγχωμενος καντε, μετριος σιλβα.... αυτα... ελπιζω σε νικη και με την ρουμπιν για να μην χαλασει η ψυχολογια της ομαδας καταρχην και να αρχισει να ρολαρει (οσο γινεται καλυτερα) η ομαδα αφου επιστρεψουν και οι τραυματιες...
SlimData Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πάντως μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί προσπάθεια για να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Η ομάδα βρέθηκε σε πολύ μεγάλο ντεφορμάρισμα, ταυτόχρονα βγήκαν και κάμποσοι τραυματισμοί ενώ το ίδιο διάστημα ο γαύρος έπιανε την καλύτερη απόδοση που θα έχει πιθανότατα στη σεζον. Βγάλαμε και πιο ζόρικο πρόγραμμα και είμαστε στον βαθμό. Θα φορμαριστεί όμως αργά ή γρήγορα ο Παναθηναικός. Και αποκλείεται να συνεχίσει έτσι κι ο γαύρος. Επίσης θεωρώ ότι πλεον κατσουράνης, καραγκούνης, γκοβου δεν θα έχουν τον χρόνο συμμετοχής που είχαν εως σήμερα. Φάνηκε αυτό χθες. Για να παίξουν περισσότερο θα πρέπει να αποδείξουν ότι το αξίζουν. Ελπίζω βλέποντας τον βαλβερδε χθες να κατάλαβαν τουλάχιστον οι Παναθηναικοί αν είναι τόσο κακός ο Νιόπλιας... Γενικά η συγκυρία είναι θετική. Ο προπονητής καλώς ή κακώς θα μείνει μέχρι το τέλος. Ας τον στηρίξουμε λοιπόν, ας στηρίξουμε την ομάδα και νομίζω ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο.
anterovgaltis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πάντως μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί προσπάθεια για να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Ίσως όχι και τόση Μην παραβλέπεις το γεγονός πως υπάρχει ακόμη ο βραχνάς που και την προηγούμενη χρονιά δεν σε άφησε να πάρεις το πρωτάθλημα με +15: την άμυνα. Ακόμη και χτες πόσες φορές καρδιοχτύπησες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο?
SlimData Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Καρδιοχτύπησες εσύ λόγω φάσεων του γαύρου? Εγώ όχι. Και μην ξεχνάς ότι η άμυνα ήταν εκτεθιμένη. Η τριάδα στο κέντρο δεν έκοβε καθόλου και από δεξιά ο γκοβού δεν έδινε βοήθειες. Και πάλι οι φάσεις ποιες ήταν? Τα σουτ έξω από την περιοχή και εκείνη που γλίστρησε ο καντε. Επιπλέον πρέπει να αναγνωρίσουμε στον μπουμσονγκ ότι έχει ανέβει πολύ. Θα κάνει λάθη, ναι, αλλά έχει βελτιωθεί. Αυτό που φοβάμαι εγώ είναι η κακή ψυχολογία της ομάδας. Πίεση αδικαιολόγητη. Αν την βάλουμε πίσω μας, ναι, έχω κάθε λόγο να αισιοδοξώ. Μην ξεχνάς ότι πλεον το κουμάντο δεν το έχει ο τζιγκερ. Το χειμώνα θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.
Linus_21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πόσες φορές καρδιοχτυπήσαμε ρε παιδιά, και δεν το κατάλαβα. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, πόσες κλασσικές ευκαιρίες είχε ο γαύρος? Άλλο ματς έβλεπα?
anterovgaltis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αυτό ακριβώς. Πέρισυ υπήρχε ο Ζιλμπέρτο- μηχανή. Φέτος αν θέλεις λόγω μουντιάλ ή και ηλικίας (πολλές φορές ο ένας χρόνος κάνει τη διαφορά) ίσως να μην μπορεί να είναι όπως ήταν. Πέρα από αυτό, δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς να αμφιβάλει πως πίσω υπάρχει πρόβλημα. Και μπορεί χτες να μην έκανε καμιά κλασική ευκαιρία αλλά δυο τρεις φορές χάσανε την μπαλα και τον παίχτη από φάσεις που δεν μύριζαν καθόλου. Anyway, χτες φάνηκε πως εκτός από το ψάχνεις μπροστά τον σισέ συνέχεια μπορείς να παίξεις και αλλιώς... αυτό κρατάμε κυρίως
UpToDate_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Στα 0:40 ένας δημοσιογράφος μπερδεύεται και λέει τον πατέρα-μαρινάκη. Δείτε πως τον κοιτάει ο πατέρας http://dai.ly/cuM6Vm
SlimData Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Και ένα δυνατό χαφ χρειαζόμαστε και ένα δυνατο στοπερ θέλουμε, δεν αμφιβάλει κανείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.