Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ερωτηματικό δεν το είχα δει, σωστά, αλλά δε νομίζω να αλλάζει πολύ το νόημα της προηγούμενης κουβέντας μου.

Γιατί εγώ έκανα την ερώτηση σε αυτόν που έλεγε "άχρηστος Πατέρας, να αναλάβει Παυλάρας."

Αξεπέραστος παράγοντας ο Παυλάρας αλλά στην προκειμένη περίπτωση έβαλε το εγώ του πάνω από το καλό του Παναθηναικού και στήριξε τον εως τώρα μεγάλο του "εχθρό" για να μην του πάρουν τη δόξα(?) οι "νέοι".

Πως γίνεται λοιπόν να τον θεωρήσω αξιόπιστο (τον συνομιλητή) όταν ακυρώνει τις επιτυχίες Πατέρα, "ξεχνάει" την πρόσφατη στάση του Παύλου και θέλει αντικατάσταση???

Το ίδιο σοβαρά θα πάρω τη γνώμη του και στο θέμα προπονητή.

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επιλεκτική μνήμη έχουμε, έτσι; Να σου θυμίσω για χιλιοστή φορά ότι το 3-1 ήταν ... κάτσε, πως το έγραψες... τρελή μούφα γκολ-οφσάιντ-μαρς-καραμπινάτο-θατοσφυριζεκαιοΜουρινιο;;;;

Oκ, εχεις δικιο, θα δικαιολογουσα λοιπον τον Γκουαρντιολα να κατεβαινε να παιξει μαζικη αμυνα για να μην φαει και αλλο:-)

Τα λεμε

Δημοσ.

Στο θέμα που έθεσαν κάποιοι συμφορουμίτες: "Πες ότι φεύγει ο Νόμπλιας. Πείτε μας ποιος να έρθει!" θα ήθελα να απαντήσω ότι κατάλληλοι προπονητές μπορούν να βρεθούν ανά την υφήλιο.

Οι προπονητές αυτοί δεν χρειάζεται να έχουν τα τρομερά προσόντα. Για μένα αρκεί να έχουν σοβαρότητα, να προκαλούν το σεβασμό των αθλητών, να έχουν εμπειρία και κάποιες επιτυχίες στις ομάδες που έχουν αναλάβει, να έχουν όρεξη και το πιο σημαντικό: ως διοίκηση να τους δώσεις όλα αυτά που θα συμφωνηθούν.

Ονόματα δεν ξέρω για να προτείνω επειδή δεν έχω ασχοληθεί. Αλλά τόσες ομάδες π.χ. μικρομεσαίες της πρεμιερ ληγκ, μεγαλομεσαιες του σαμπιονα, πρωτοκλασατες της πορτογαλίας που πάνε και τους βρίσκουν;

Σε αυτό που είπε ο Midi λίγο παραπάνω ότι ο προπονητής πρέπει να μένει τουλάχιστον 2 χρόνια θα ήθελα να απαντήσω με ερωτήσεις: ο Νιόπλιας κοντεύει χρόνο στην ομάδα. Είσαι ευχαριστημένος; Έχεις δει βελτίωση; Άλλαξε κάτι προς το καλύτερο;

Τολμώ να πω ότι ο Βαλβέρδε σε απείρως λιγότερο χρόνο έχει ήδη παρουσιάσει ψήγματα κάποιας δουλειάς. Ο Νιόπλιας τι μας έχει δείξει συγκεκριμένα;

Δημοσ.
Oκ, εχεις δικιο, θα δικαιολογουσα λοιπον τον Γκουαρντιολα να κατεβαινε να παιξει μαζικη αμυνα για να μην φαει και αλλο:-)

Τα λεμε

Θα το λάβει σοβαρά υπόψιν αυτό ο Γκουαρντιόλα. Σε κάνα 2μηνο ξαναγράψε για το πως η Ίντερ του Μουρίνιο κατάφερε να περάσει τη Μπάρτσα και μάλιστα... με κόντρα διαιτησία. Τα λέμε.

Δημοσ.

Το πρόβλημα του Νιοπλια είναι πως έκανε πολλούς συμβιβασμούς (πιθανόν επειδή είδε πως ο Τεν κατε που κοντραρίστηκε σε πολλά θέματα φαγώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες).

Έτσι όμως δεν είχε το θάρρος να κάνει τις αλλαγές που έπρεπε για να συνέλθει η ομάδα σας. Νομίζω πως μετά το ντερμπυ αντιλήφθηκε πως αν δεν πετάξει έξω τους Κα-Κα δε θα δει βελτίωση της ομάδας. Αν το κάνει, πιστεύω πως πρέπει να του δοθει μια πιστωση χρόνου, γιατί στην ουσία τώρα θα ξεκινά να παίζει με 11 εναντίον 11. Αν δε το κάνει να αρχίσει να στέλνει βιογραφικά.

Όσον αφορά την ερώτηση "και ποιός να έρθει;", όπως σωστά έγραψε κάποιος πιο πριν, δεν είναι δουλειά μας να βρίσκουμε προπονητές, αλλά μπορούμε να κρίνουμε (απο την εικονα και τα αποτελέσματα μιας ομάδας) για το αν κάνει κάποιος καλά τη δουλειά του.

Δημοσ.
Toν περσυνο τον ειδες?

Ειναι εκεινος με τις 30 αγωνιστικες, οχι με τις 8

Ναι, για πες και στις 30 αν δεν έχει αλλάξει θα έχεις να λες ότι κέρδισες τον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια στην έδρα σου.

Άντε κουφάλα σου έφεξε πάλι. :lol:

Δημοσ.
Ναι, για πες και στις 30 αν δεν έχει αλλάξει θα έχεις να λες ότι κέρδισες τον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια στην έδρα σου.

Kαλα, μεχρι τοτε βλεπουμε. Αν αλλαξει στις 30 παντως, θα εχω να λεω και για τα 2, κατι που δεν μπορεις να κανεις εσυ.

Now, who's your daddy:-)

Δημοσ.
Kαλα, μεχρι τοτε βλεπουμε. Αν αλλαξει στις 30 παντως, θα εχω να λεω και για τα 2, κατι που δεν μπορεις να κανεις εσυ.

Now, who's your daddy:-)

Καλά, αν δεν αλλάξει όμως στις 30 και έχεις φάει και κανένα παραδοσιακό τρίμπαλο στο Καραϊσκάκη, έλα να μου πεις μετά, who's your spanker. :lol::P

Δημοσ.

Έχεις πάντα μιά τάση να βάζεις λίγο ψεματάκι στα λεγόμενά σου κυρίως όταν πρόκειται γιά τον Ολυμπιακό ώστε να μεγεθύνεις τους άθλους του.

Δεν ήταν λοιπόν καλύτερα να πείς ότι έχει τέσσερα χρόνια να νικήσει ο ΠΑΟ στην έδρα του τον Ολυμπιακό και όχι πέντε?

Δημοσ.
Έχεις πάντα μιά τάση να βάζεις λίγο ψεματάκι στα λεγόμενά σου κυρίως όταν πρόκειται γιά τον Ολυμπιακό ώστε να μεγεθύνεις τους άθλους του.

Δεν ήταν λοιπόν καλύτερα να πείς ότι έχει τέσσερα χρόνια να νικήσει ο ΠΑΟ στην έδρα του τον Ολυμπιακό και όχι πέντε?

Έχεις μια τάση να παίρνεις τοις μετρητοίς αυτά που λέγονται χάριν καζούρας. Και όχι, δεν είναι ψεμματάκι, απλώς δεν έψαξα τους αριθμούς στα ντέρμπι. Sorry που είπα για πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά, τα τέσσερα όντως φαντάζουν λίγα. :-(

Δημοσ.
Έχεις μια τάση να παίρνεις τοις μετρητοίς αυτά που λέγονται χάριν καζούρας. Και όχι, δεν είναι ψεμματάκι, απλώς δεν έψαξα τους αριθμούς στα ντέρμπι. Sorry που είπα για πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά, τα τέσσερα όντως φαντάζουν λίγα. :-(

Γιά να ξέρουμε πότε κάνετε πλάκα και πότε όχι γιατί έχουμε μπερδευτεί να γράφετε εν συντομία έτσι.

Μετά καζούρας (μ.κ)

Άνευ καζούρας (α.κ)

Έτσι δεν θα υάρχουν παρεξηγήσεις. Όσο γιά τη συνέχεια της ειρωνείας σου ότι δηλαδή τα πέντε χρόνια είναι πολλά τα τεσσερα λίγα:-(, έχω να σού πω ότι εσύ θάπρεπες να προβληματιστείς που δεν έγραψες τέσσερα γιατί πιθανόν σού φάνηκαν λίγα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...