Erwdios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/352619 Παράγκα, Κόκκαλης...
alexis333 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 http://theplayer.gr/...010&Rec_ID=1115 Τελευταια ο Γκοντζος τα λεει καλυτερα απο ολους! Εγω τα βρισκω αστεια παντως ... Γιατι δεν αναρωτηθηκε ο κυριος Γκοτζος γιατι οι αλλοι (Ιντερ , Μιλαν κτλ ) παιζαν στο χαλαρο με τους αναπληρωματικους τους ενω ο Παο επαιζε με τους βασικους ( και τους μουντιαλικους να σημειωσω ) και σε φουλ ρυθμους .. ?? Δε το σκεφτηκε καθολου αυτο εκεινη την εποχη που αισθανοταν υπερηφανος οταν νικαγε τα δευτερα της Ιντερ ...
Erwdios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ωραίος συγχρονισμός μαν. Τα μεγάλα πνεύματα. Το άκουγα στο ραδιόφωνο και δεν το πίστευα στα αυτιά μου... Η ατιμωρησία που λέγαμε...
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό το μεμονωμένα-ευρείας-εκτεταμένα είναι μεγάλη μαγκιά!
Erwdios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα με βολεύει αυτό, γιατί θα πάω να δω το Βόλο. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι ανώτεροι ποιοτικά άνθρωποι, όταν ακούν Ολυμπιακό, τους πιάνει σύγκρυο. Κάτσε να δεις πόσοι αντιεξουσιαστές, ντυμένοι Αι Βασίληδες θα είναι στον περίγυρο του ΟΑΚΑ, μιας και ο περίγυρος θεωρείται εκτός γηπέδου και παρέχει ασυλία. Και η υπερασπιστική γραμμή στην απολογία θα είναι ότι έπεσε το έλκηθρο σε λάθος μέρος.
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Η περίμετρος στην οποία για να περάσεις δείχνεις εισιτήριο θεωρείται εκτός γηπέδου;;;;;;;
antreas18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξανδρου Τζόρβα: «Με έκπληξη ενημερώθηκα σήμερα για δημοσιεύματα που δήθεν μεταφέρουν τη συναισθηματική μου κατάσταση και την αντίδρασή μου στα αποδυτήρια της ομάδας μας μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Είναι περιττό να πω ότι τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και εγώ ασφαλώς και ήμασταν προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι μετά τον εν λόγω αγώνα. Μέχρι εκεί όμως! Τα υπόλοιπα που γράφονται ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής και αγγίζουν την επιστημονική φαντασία και την προσβολή. Θεωρώ ότι όποιος εφευρίσκει και διακινεί τέτοιες «πληροφορίες» πρέπει να ντρέπεται και το ίδιο ισχύει για όποιον αναπαράγει τέτοια ψεύδη χωρίς να τα διασταυρώσει». http://www.sport-fm.gr/article/352618
Linus_21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήταν έγκλημα κατά της Ελλάδος αν τολμούσαν να κλείσουν το ΟΑΚΑ. Σκηνές ροκ θα παρακολουθήσουμε στο ΟΑΚΑ, αν δεν αλλάξουν την εικόνα τους μερικά κουρασμένα παλικάρια. Πολύ πιθανό να παίξει μπάλα η 13.
Erwdios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Η περίμετρος στην οποία για να περάσεις δείχνεις εισιτήριο θεωρείται εκτός γηπέδου;;;;;;; Να βάλουν τάφρο με κορκόδειλους, γιατι η αστυνομία αδυνατεί...
geovard Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλή η προσπάθειά σας Kirileman και Erwdios αλλά δεν θα δείχνατε τον ίδιο ζήλο να διαλευκάνετε το έγκλημα αν δράστες ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού ή αναρχικοί, η παραγωγοί πατάτας. Οπότε το κριτήριο της αντικειμενικής κρίσης(κριτικής), πάει περίπατο.
antreas18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλή η προσπάθειά σας Kirileman και Erwdios αλλά δεν θα δείχνατε τον ίδιο ζήλο να διαλευκάνετε το έγκλημα αν δράστες ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού ή αναρχικοί, η παραγωγοί πατάτας. Οπότε το κριτήριο της αντικειμενικής κρίσης πάει περίπατο. Οχι κανεις λαθος.Τους εχω δει στα αναλογα topics να αναζητουν τους δραστες μεχρι τελικης πτωσεως :lol:
Erwdios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Όχι ρε, εμείς έχουμε κατώτερους ποιοτικά οπαδούς, τι να περιμένεις από δαύτους. Αλλιώς τα σπάνε οι λιμανίσιοι, αλλιώς αυτοί του Κολωνακίου. Οι δεύτεροι προσεχουν μη σπάσουν και το ρόλεξ.
Chris_85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Τι λεει θα παρετε σεντερ? Η θα τη βγαλετε με τον εν δυναμει δολοφονο και τον Βουγιουκα?
geovard Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Όχι ρε, εμείς έχουμε κατώτερους ποιοτικά οπαδούς, τι να περιμένεις από δαύτους. Αλλιώς τα σπάνε οι λιμανίσιοι, αλλιώς αυτοί του Κολωνακίου. Οι δεύτεροι προσεχουν μη σπάσουν και το ρόλεξ. Το κακό γενικώς είναι ότι αντί να προσπαθήσετε εσείς να μας μοιάσετε συμβαίνει το αντίθετο! Εσχάτως έχουμε γαυροποιηθεί σε σημείο που να κινδυνεύουμε να σας ξεπεράσουμε! Σφαλιάρες στην Ευρώπη και οσονούπω σφαλιάρες και στην Ελλάδα! Δυστυχώς γιά μας. Ο Μαρινάκης αντιοστοίχως θα έλεγε "έγκλημα κατά της Ελλάδας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.