fanpan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν ισχύει το ρεπορτάζ ότι ο Πατέρας είναι έτοιμος να παραιτηθεί , τότε δείχνει ότι δεν αξίζει να είναι πρόεδρος του Παο. Στα δύσκολα δεν την αφήνεις την ομάδα , αν δεν αντέχεις στα κότερά σου και να μην σε ξαναδούμε. Αν είσαι μάγκας μένεις και αντιστρέφεις το κλίμα
alexis333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τι να κανει κι ο Ζεσουαλδο ομως οταν οι παιχτες σερνονται .. ?? Θα ηθελε να κανει πολλα αλλα με τα γεροντακια που περπατανε με Π τι να κανει ... ??
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν ισχύει το ρεπορτάζ ότι ο Πατέρας είναι έτοιμος να παραιτηθεί , τότε δείχνει ότι δεν αξίζει να είναι πρόεδρος του Παο. Στα δύσκολα δεν την αφήνεις την ομάδα , αν δεν αντέχεις στα κότερά σου και να μην σε ξαναδούμε. Αν είσαι μάγκας μένεις και αντιστρέφεις το κλίμα εγω δε θεωρω οτι θα το κανει, αλλα ετσι και γινει 2η φορα, πιστευω θα "πρεπει" να το ξανασκεφτουν οι φιλοι του παο, ποσο "προεδραρα" ειναι
Linus_21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν αποφασίσει να λάβει ΔΡΑΣΤΙΚΑ μέτρα καλύτερα να αποχωρήσει. Όχι άλλες συσκέψεις, όχι άλλες υποσχέσεις όχι άλλα οικογενειακά δείπνα. Οι αντιδράσεις του κόσμου ακόμα και προς το πρόσωπό του είναι που τον ενοχλούν πολύ, και είναι κάτι που δεν θα σταματήσει σύντομα.
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Λογικες ειναι οι αντιδρασεις. Αυτος ηταν που κουβαλησε τον Νιοπλια(και καλα σαν προσωρινη λυση), τον κρατησε το καλοκαιρι, παραιτηθηκε, ξαναρθε μετα, επανεφερε τον αχρηστο Αντωνιου, εκανε ενα σωρο ακυρες μεταγραφες, δεν πηρε αμυντικο περυσι τον Γεναρη λεγοντας οτι δε βλεπει το λογο, κρατησε τον Νιοπλια και μετα τον Εργοτελη κλπ. Λιγο λιμπα τα χει κανει - καποια στιγμη η ασυλια θα τελειωνε
Linus_21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 !@#!#!$@ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ τα χουν κάνει κυρίως οι παίχτες. Το θέμα είναι αν αυτός μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα με αποφάσεις που απαιτούν @@. Όχι άλλο τρίξιμο δοντιών στις προπονήσεις, όχι άλλες υποσχέσεις και όρκους τιμής και τα λοιπά. Τα δοκίμασαν και δεν δούλεψαν. Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να παίξουν μπάλα. Στέλνεις στα επίσημα ορισμένους παίχτες, και τους εξηγείς ότι πρέπει να βρουν ομάδα το συντομότερο δυνατό γιατί μέχρι το τέλος των συμβολαίων τους, κάθε Κυριακή θα παρακολουθούν τον αγώνα από τις κερκίδες.
alexis333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τι παει να πει δε θελουν να παιξουν ρε Linus ... Ειπαμε ενταξει οχι και δε θελουν .. Δλδ ουτε στο Τσ. Λ. δε θελαν .. ?? Απλα δε μπορουν ... Ο Νιοπλιας επειδη δεν ηταν προπονητης πουθενα πριν ερθει σε σας σε καμια επαγγελματικη ομαδα του βελινεκους του Παο δεν εκανε σωστη προετοιμασια και στο τελος παρεδωσε καμμενη γη ... Καταμαυρη γη ...
Linus_21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τι παει να πει δε θελουν να παιξουν ρε Linus ... Ειπαμε ενταξει οχι και δε θελουν .. Δλδ ουτε στο Τσ. Λ. δε θελαν .. ?? Απλα δε μπορουν ... Ο Νιοπλιας επειδη δεν ηταν προπονητης πουθενα πριν ερθει σε σας σε καμια επαγγελματικη ομαδα του βελινεκους του Παο δεν εκανε σωστη προετοιμασια και στο τελος παρεδωσε καμμενη γη ... Καταμαυρη γη ... Χρειάζεσαι τον Μουρίνιο προπονητή τα τελευταία 3 χρόνια για να μπορέσεις να βγάλεις στο γήπεδο αυτά που ξέρεις? Αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα? Χρειάζεσαι Μουρίνιο προπονητή για να καταφέρεις να κάνεις ίδιες ευκαιρίες(!!) απέναντι σε κατσαπλιάδες? Και άλλες φορές δεν είχαμε κάνει την τέλεια προετοιμασία, αλλά αυτό το χάλι δεν το παρουσιάσαμε ΠΟΤΕ. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι υπάρχει ΔΟΛΟΣ από ορισμένους. Βάζουν το εγώ τους πάνω από το τριφύλλι και πρέπει να μην ξαναφορέσουν την φανέλα.
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 κοιτα καποιοι μπορει να ναι οντως αδιαφοροι, αλλα αν ο προπονητης δεν υπαρχει, ευκολα χαλαει την ομαδα. Ειναι κατι που ειδαμε και μ εμας περυσι αν θυμασαι...
adi32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/383167 Αρχισε τις απειλες και τις δηθεν παραιτησεις παλι
alexis333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Χρειάζεσαι τον Μουρίνιο προπονητή τα τελευταία 3 χρόνια για να μπορέσεις να βγάλεις στο γήπεδο αυτά που ξέρεις? Αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα? Χρειάζεσαι Μουρίνιο προπονητή για να καταφέρεις να κάνεις ίδιες ευκαιρίες(!!) απέναντι σε κατσαπλιάδες? Και άλλες φορές δεν είχαμε κάνει την τέλεια προετοιμασία, αλλά αυτό το χάλι δεν το παρουσιάσαμε ΠΟΤΕ. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι υπάρχει ΔΟΛΟΣ από ορισμένους. Βάζουν το εγώ τους πάνω από το τριφύλλι και πρέπει να μην ξαναφορέσουν την φανέλα. Οχι αλλα η ηλικια πολλων παιχτων ( οι γνωστοι που σερνονται ) ειναι μεγαλη ... Ερχονται απο μουντιαλ και εγινε και λαθος προετοιμασια ... Θυμησου με την Ιντερ που τρεχαν να παιξουν μπαλα καλοκαιριατικα .... Γεροι ανρθρωποι να τρεχουν μετα απο μουντιαλ και σε φουλ ρυθμους δε ειναι κι οτι καλυτερο .... Μπορει να ισχυει κι αυτο που λες αλλα η εικονα εμενα μου κανει οτι δε μπορουν ... Παρε το Σιλβα παραδειγμα ... Ο ανθρωπος πεφτει κατω και με το ζορι σηκωνεται ...Κωλοκαθεται ...
Erwdios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ο Σίλβα έπαιζε χθες? Αν έπαιζε τότε σίγουρα πέρασε απαρατήρητος. Εμείς τα έχουμε πει καιρό τώρα. Πιάνεις τον Σισέ από τον καρύτσαφλο και αφήνεις τους υπόλοιπους κορδελάκηδες (Λέτο κλπ) να ταλαιπωρούν το τόπι. Χ στανταράκι και σε αντεπίθεση μέχρι και διπλό κλέβεις. (Ο Βόλος δεν το έκλεψε, το πήρε στα ίσια, σημειωτέον και μπορούσε και άλλα 1-2 εύκολα) MVP του ματς, Σανκαρέ.
SlimData Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ρε αλέξη, αυτό με τα φιλικά στην αμερική δεν ξέρω από ποιον το διάβασες αλλά είναι πολύ πρόχειρο επιχείρημα. Όχι ότι δεν έχει χιλιογραφτεί αλλά το έχεις πει τόσες φορές που κάποιος πρέπει να σε έχει ψήσει άσχημα. Δηλαδή οι όλοι οι μεγάλοι ευρωπαικοί σύλλογοι που πηγαίνουν κάθε χρόνο στις αμερικοασίες γιατί δεν είχαν ποτέ αυτά τα χάλια? Και ποια θα ήταν η διαφορά για τον Παναθηναικό αν έπαιζε με την ιντερ στην αυστρία? η μια μέρα που έχασε πήγαινε-'ελα? Έλεος... Όποιος θέλει να κάνει πρόχειρο σχόλιο, οκ, φταίει η αμερική, ο ομπάμα και οι λεικερς Εγώ λόγω δουλειάς τα μισά παιχνίδια δεν τα έχω δει φέτος αλλά αυτή η κατάσταση δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογική. Αν πάρω την ομάδα μου από το β' τοπικό και παίξουμε με τον βόλο, του πούστη, θα χάσουμε αλλά 5 φάσεις θα τις κάνουμε. Και δεν μπορεί ο Παναθηναικός? Δεν λέω να νικήσει, απλά μερικές φάσεις, κάποιες εκλάμψεις ρε παιδί μου. Κάποιες φάσεις που να λες ότι αυτός ο τύπος δεν είναι άχρηστος, είναι ντεφορρμέ/κουρασμένος/γέρος αλλά όχι άχρηστος. Αυτοί παίζουνε κυριολεκτικά σαν χομπίστες ερασιτέχνες και αυτό δεν έχει φυσιολογική εξήγηση. Κάτι βρωμάει
alexis333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πολλα μπορω να σου πω αμα θες .... Παρα πολλα ... Απλα σου λεω ενα απο αυτα .... Εχω αδικο οτι γι αυτο το χαλι φταιει και η προετοιμασια ή οχι ...??? Δλδ εσυ δε το σκεφτεσαι αυτο που εγραψα ..?? Η ομαδα σου δουλευε σε φουλ ρυθμους καλοκαιριατικα για να νικησει την Ιντερ σε φιλικο και μου λες τωρα οτι ειναι προχειρο αυτο που λεω ...?? Αστειο ειναι αυτο που κανατε το καλοκαιρι ....
Tilemaxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/383167 Αρχισε τις απειλες και τις δηθεν παραιτησεις παλι Ήρθε η ώρα να βάλουν χοντρά λεφτά οι αερητζήδες και την κάνουν με ελαφρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.