Erwdios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, διαφορά επιπέδου οπαδών, θυμάσαι; scripta manent Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Mika Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Και κάτι που παρατήρησα. Πέρυσι που ο Ολυμπιακός είχε τα ίδια και χειρότερα χάλια με εσάς, δεν θυμάμαι να έχει μπουκάρει ποτέ τσούρμο στο γήπεδο. Ακόμα και στα πέτρινα του Ολυμπιακού, ένας κορνές έπεφτε και μετά σπίτια μας. για τα πετρινα δεν ξέρω να πω ποια ηταν η ψυχολογια των οπαδων του γιατι όταν αρχισε το σερι του ολυμπιακου εγω είχα μολις γραφτει στο γυμνασιο. για περσι σκεψου οτι συγκρινεις οπαδους που εχουν δει 12 τιτλους σε 14 χρονια με οπαδους που εχουν δει 2. ο κοσμος ειναι χρονια μπολιασμενος με αγανακτιση.
SlimData Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ο ΠΑΟΚ πάει για εξαγορά από Άραβες. Με λάθος Άραβες έκανε δουλειές ο Βγενόπουλος. Και κάτι που παρατήρησα. Πέρυσι που ο Ολυμπιακός είχε τα ίδια και χειρότερα χάλια με εσάς, δεν θυμάμαι να έχει μπουκάρει ποτέ τσούρμο στο γήπεδο. Ακόμα και στα πέτρινα του Ολυμπιακού, ένας κορνές έπεφτε και μετά σπίτια μας. Σημεία των καιρών? Γι'αυτό λέω κι εγώ ότι κάτι βρωμάει στην υπόθεση...
catrina_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Πετάμε την καυτή πατάτα ( no money honey )
Erwdios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 για τα πετρινα δεν ξέρω να πω ποια ηταν η ψυχολογια των οπαδων του γιατι όταν αρχισε το σερι του ολυμπιακου εγω είχα μολις γραφτει στο γυμνασιο. για περσι σκεψου οτι συγκρινεις οπαδους που εχουν δει 12 τιτλους σε 14 χρονια με οπαδους που εχουν δει 2. ο κοσμος ειναι χρονια μπολιασμενος με αγανακτιση. Ε, κοίτα, εγώ γυμνάσιο πήγα το 94, οπότε πάνω κάτω συνομίληκοι πρέπει να είμαστε. (αν θυμάμαι καλά κι εσύ του 81 είσαι) Επειδή εγώ έχω παρακολουθήσει τα νεότερα χρόνια την ιστορία του Ολυμπιακού, δεν θυμάμαι τέτοια γεγονότα και μάλιστα το συζητούσαμε με φίλο μου βάζελο που είχαμε πάει γήπεδο μαζί. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και θα πρέπει να σκάσει στα κεφάλια των υποψηφίων προς παραίτηση. Δεν μπορείς να κάνεις και να λες βλακείες όλο το χρόνο και μετά να περιμένεις να συμμαζέψεις τα ασυμάζευτα. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα "αγνά παιδιά" ζήτησαν κάτι παραπάνω από τον "αγνό Μπαμπά" κι επειδή δεν το πήραν τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο κάθε Κυριακή.
Erwdios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Γι'αυτό λέω κι εγώ ότι κάτι βρωμάει στην υπόθεση... +1 αλλά εσύ μάλλον το πας από Τζίγκερ μεριά ενώ εγώ πιστεύω το παρακάτω Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα "αγνά παιδιά" ζήτησαν κάτι παραπάνω από τον "αγνό Μπαμπά" κι επειδή δεν το πήραν τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο κάθε Κυριακή.
Mika Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 84αρης ειμαι ρε δεν θα με τριανταρισεις πριν την ωρα μου μπορει να συμβαινει και κατι τετοιο, δεν ξερω. εμενα ολη αυτη η ιστορια με εχει κανει να αποτραβηχτω. εχω βαρεθει να καθομαι το Σαββατο να δω ενα ματς να χαλαρωσω και να εκνευριζομαι χειροτερα.
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 για τα πετρινα δεν ξέρω να πω ποια ηταν η ψυχολογια των οπαδων του γιατι όταν αρχισε το σερι του ολυμπιακου εγω είχα μολις γραφτει στο γυμνασιο. για περσι σκεψου οτι συγκρινεις οπαδους που εχουν δει 12 τιτλους σε 14 χρονια με οπαδους που εχουν δει 2. ο κοσμος ειναι χρονια μπολιασμενος με αγανακτιση. Επειδή εγώ θυμάμαι καλά, ο Ολυμπιακός ήταν το κοροϊδάκι των media. Με ποιόν θα γελάσουμε σήμερα; Με τον Ολυμπιακό! Απλά η διαφορά τότε ήταν ότι βλέπαμε και κάποια μπάλα.
alexis333 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το διαλύουν το μαγαζί Τα βρονταει κι ο Τζιγγερ ... ??? What the fuck .. ?? Ηταν καποτε μια ομαδα .. Να δεις πως τη λεγαν , α ναι Παναθηναικος .... ΥΓ Αν και αυτα που λεει ειναι μαλακιες για μενα .... Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο ...
benign Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μεγαλυτερος θεατρινος απο τον Βγενοπουλο και πιο γελοιος δεν πρεπει να εχει ξαναεμφανιστει τα τελευταια χρονια.Οσο για τον Τζιγγερ ,να τις χσρισει τις μετοχες του στον Ερασιτεχνη ,καλυτερα θα βρουμε και εμεις Αραβες και με καλυτερους ορους απο τον ΠΑΟΚ γιατι εχουμε μεγαλυτερο ονομα. Και αν δεν βρεθουν,δεν πειραζει Β Εθνικη και φτου και απο την αρχη.Εδω η Manchester United εχει πεσει στην ιστορια της κατηγορια και ας ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος της Αγγλιας.
SlimData Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 +1 αλλά εσύ μάλλον το πας από Τζίγκερ μεριά ενώ εγώ πιστεύω το παρακάτω Το μυαλό μου δεν πάει υποχρεωτικά στον τζιγκερ. Μπορεί κάποιος να θέλει να εγκαταλείψει το καράβι και να στήνει καταστάσεις.. Μπορεί κάποιος να θέλει να φαγωθούνε οι υπόλοιποι και να εμφανιστεί σαν Μεσσίας.. Μπορεί μπορεί μπορεί...
Erwdios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Και αν δεν βρεθουν,δεν πειραζει Β Εθνικη και φτου και απο την αρχη.Εδω η Manchester United εχει πεσει στην ιστορια της κατηγορια και ας ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος της Αγγλιας. WooT? Πότε έγιναν οι κόκκινοι άμπαλοι ο μεγαλύτερος σύλλογος στο νησί? Τα τελευταία 10 χρόνια που εμφανίστηκαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη? Καιρός για καμιά επίσκεψη στο μουσείο του Anfield.
Mika Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 σαν τους νεοελληνες και η λιβερπουλ, απο μουσεια κομπλε αλλα τη σημερον ημεραν...
vlachaquito Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 WooT? Πότε έγιναν οι κόκκινοι άμπαλοι ο μεγαλύτερος σύλλογος στο νησί? Τα τελευταία 10 χρόνια που εμφανίστηκαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη? Καιρός για καμιά επίσκεψη στο μουσείο του Anfield. και θυμωντας τα να κλαις http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/marits_apo_aprilh.727126.html μα τελικα τι εχει παθει και χανει σχεδον ολη την χρονια??
firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά αποδείχτηκε περίτρανα πως ο Βγενό μόνο Παναθηναϊκός δεν είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.