Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγγνωμη ρε φιλε αλλα το δυνατο σημειο του ειναι η δουλεια που κανει στις προπονησεις.Περυσι στο τελικο επεμενε με το καραμπελα πανω στο γκαλετι που οργιασε,με τη λιβερπουλ επαιξε ζωνη κ εβαλε αλλαγη το ρεζιτς,φετος προηγηθηκε με δυο 0 κ αντι να βαλει λιμπερο η να παιξει ποιο αμυντικα με το που μπηκε ο ντερμπισαιρ συνεχιζε να παιζει με ζωνη στην ευθεια τους αργους στοπερ κ τον αλβες.Αλλα απο την αλλη ασφαλως κ του αναγνωριζω οτι πηρε μια ομαδα δυαλημμενη απο το δωνη κ την αλλαξε θεαματηκα προς το καλυτερο.Διαφωνω με το παιδι που τον ειπε τελειωμενο για τη φετινη αεκ ειναι η ιδανικη λυση...Α για τον αγγελο που λες ξερεις δες κ τη λενε οι παικτες που συνεργαστηκε.για τον αλεφαντο που σαφως κ δεν ειναι αγγελος ο ζιοβανι ξερεις τη εχει πει...

Ναι όταν δεν πάει καλά το παιχνίδι πάντα ο προπονητής φταίει δεν ξέρει από τακτική...Βρήκες 3 παιχνίδια τη Λίβερπουλ ειλικρινά πως τόλμησες και το είπες;;;Μέχρι και τελικό γύρισε...Το 0-1 του ολυμπιακού δεν θα γυρνούσε;

Για τον τελικό τι λίμπερο να βάλει πρώτον;Είχε κανέναν;Με τον Άλβες έπαιζε αναγκαστικά για αριστερό μπάκ..Μην μου πείς να έβαζε τον Γεωργέα τραυματία για λίμπερο θα τρελαθώ!Μην μου πείς να έβαζε τον Γεωργέα τραυματία στον Γκαλέτι θα τρελαθώ²..(Ο αλέφαντος τα είπε αυτά;:X)Επίσης τον Καράμπελα δεν τον είχαμε πέρυσι..μακάρι να τον είχαμε.Και τέλος...Μόνο για την ΑΕΚ είναι ιδανική λύση....χμ....ναι..:-)

Υ.Γ:Ποιόν Άγγελο δεν μου είπες!:-D

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελα ποιον αγγελο σου ειπα.Το μοναδικο που εχει βγαλει το παοκ προκριματηκα τσ λ.Τον αναστασιαδη.α ξεχασα μωρε ειναι θρησκοληπτος κ κανει περιεργες δηλωσεις κ δεν κανει σαν το πριγκηπα τραπεζι στους δημοσιογραφους...

Δημοσ.
@geovard Λογικά είσαι κάτω από 15 χρονών και δεν θυμάσαι την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς.Την ομάδα που για ΑΕΚτζήδες και μη έπαιξε την ομορφότερη μπάλα την τελευταία 20ετία.Αλλά και μετά τον Ολυμπιακό μάλλον ξεχνάς την 4άρα στον τελικό κυπέλου που πέταξε ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό με τον Ντούσαν προπονητή και την μπάλα που έπαιζε ο Άρης με τον Μπάγεβιτς προπονητή που πήγε και τελικό κυπέλου και έβαζε 3 και 4 γκόλ σε κάθε παιχνίδι.Από εκεί και πέρα ποιός σου είπε ότι δεν μας απασχολούν πιο πολύ τα διοικητικά..Απλά το να μιλάν για το υλικό της ΑΕΚ φέτος με απαξιωτικό τρόπο τη στιγμή που για εμένα θα έχει ίσως την πιο στρωτή ομάδα και από τους τρείς και τον καλύτερο προπονητή τουλάχιστον δεν το θεωρώ fair από φιλάθλους που η ομάδα τους έχει βύντρα και Σαριέγκι στην 11άδα.

Μπορεί να είμαι και μεγαλύτερος από σένα αλλά τέλος πάντων.

Ναί τη θυμάμαι την ΑΕΚ της εποχής εκείνης με Σαμπανάτζοβιτς, Σαβέβσκι, Οκόνσκι, Τσιάρτα.Τότε δεν ήταν? Πραγματικά έπαιζε την καλύτερη μπάλλα.Αλλά άμα δεν έβαζε το χεράκι του και ο Μελισσανίδης ίσως και να μην έπαιρνες πρωταθλήματα τότε.Δεν φτάνει να παίζεις καλή μπάλλα στην Ελλάδα.

Την εποχή που ήταν προπονητής ο μακαρίτης ο Κυράστας ο Παναθηναϊκός έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά ο θείος δεν τον άφησε να πάρει τότε πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα οι τίτλοι είναι άλλο πράγμα και το καλό ποδόσφαιρο επίσης είναι κάτι ξεχωριστό.Δυστυχώς γιά εμάς όλους που μας αρέσει το ποδόσφαιρο.

Άντε καληνύχτα τώρα πήγε αργά:-)

Δημοσ.
Εγώ λυπάμαι που η ΑΕΚ είναι σε αυτή τη κατάσταση....Ο άνθρωπος είναι τελειωμένος πλέον.Και μαζί με αυτόν και η ομάδα.
Έτσι να λυπάσαι...Αν σπάσει ο διάολος το πόδι σου και πας χειρότερη από τους τελειωμένους του χρόνου που θα κρυφτείς πες μου;Δεν έχω παρά να συμφωνήσω..Μακάρι να μας υποτιμήσουν έτσι και οι παίχτες σας φέτος...
ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός με τας Ευρώπας...Έπειτα τι ήταν αυτή η αναφορά που έκανε ο Μπάγεβιτς λέγοντας ότι αρνήθηκε τρείς φορές να αναλάβει τον Παναθηναϊκό?Έχει κανένα πρόβλημα?....Γιατί ξέρει τι είναι η ομάδα και οι φίλαθλοί της και τι απαιτήσεις άχουνΚαί ότι αυτός δεν μπορεί με τίποτα να δώσει ότι δίνουν άλλοι ακόμη και ο Ρότσα που δεν είναι προπονητής, στούς αγώνες της Ευρώπης.

Μήπως επειδή ισχύει το αντίθετο για τους φίλαθλους που έχει ο Παναθηναικός που ΟΟΟΟΤΙ παίχτες και να του φέρουν μια ζωή βρίζει και δεν εκτιμάει ποτέ;Μήπως επειδή απλά ΔΕΝ ήθελε να πάει και στον Παναθηναικο;Νταξ να σε βρίζουν οι ΑΕΚτζίδες(τότε) πάει και έρχετε...Να σε βρίζει όλη η Ελλάδα είναι πολύ.:-)

Εξ άλλου η πλειοψηφία των πράσινων οπαδών δεν τον θέλει
Στάνταρ αυτό...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:44 ----------

Την εποχή που ήταν προπονητής ο μακαρίτης ο Κυράστας ο Παναθηναϊκός έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά ο θείος δεν τον άφησε να πάρει τότε πρωτάθλημα.

Εννοείται ότι άξιζε το πρωτάθλημα τότε...Αλλά ομάδα ο Ολυμπιακός έφτιαξε με τον Μπάγεβιτς...Μην τα μηδενίζουμε όλα κιόλας...

Δημοσ.

Ελεος πιαστε κανα σοβαρο θεμα,ποιος ασχολειται με μικρες ομαδες τωρα...

Μονο τον Κυριακο ισως ηθελα στον παο, απο εκει περα αεκακια κοιταξτε να παρετε καποιον απο την black list του τεν τεν γιατι μεχρι εκει φθανουν οι μεταγραφες σας απο τα αποφαγια των αλλων...

Α κ γελαγα οταν διαβαζα τα παζαρια για τον μακο που δεν ειχε 100 η 200 χιλιαρικα για να τελειωσει η μεταγραφη...και κανουμε κ συγκρισεις τωρα:lol:

Δημοσ.

Εσύ δίνε τα λεφτά αέρα πατέρα μάστορα για να βγαίνεις...τρίτος...Και πρόπερσυ τα ίδια...Και πέρυσι τέτοιο καιρό τρενάκι θα το έπαιρνες από τις μεταγραφές και τρίτος βγήκες..Αν έμπαινε και το δοκάρι του Μπλάνκο μπορεί να μην έβγαινες και CH.L(προκριματικά-ακόμη δεν βγήκες) από τον Κουτρουμάνο και τον Γκέλτζογλου..

Ακόμη να βάλετε μυαλό από τις φάπες και να είστε λιγότερο αλαζόνες;

Για ποιο λόγο να δώσει σε στάνταρ κλεισμένο παίχτη που μένει ελεύθερος σε 6 μήνες 200000 παραπάνω δεν μπορώ να το καταλάβω...Επειδή δώσατε εσείς 6 εκατομμύρια για Μελίσση και Χριστοδουλόπουλο πρέπει να τα μοιράζουν όλοι έτσι;

Εσύ θές Κυριάκο,άλλος θέλει Σκόκο,άλλος Μπλάνκο,άλλος Τζιμπούρ,άλλος Ταχτσίδη,άλλος Σαχά...Μάνι,μάνι στα λόγια μου έρχεστε δηλαδή...:lol:

Δημοσ.

Το διαβάσαμε και αυτό.

Ο βάτραχος καλύτερος από τον τεν κάτε.

αλλά αφού το λέει ο χελάκης έτσι θα είναι.

Δημοσ.
Τι μετράμε; Τους τίτλους; Τα γράμματα στο επίθετο; Τα εκατοστά;

θα σε γελάσω.ο καθένας έχει δικά του κριτήρια.

Δημοσ.

Man το περίεργο που σου φαίνεται;

Νομίζω πως αν γίνει γκάλοπ στα 100 άτομα δύσκολα μαζεύεστε 10 που να πιστεύετε το αντίθετο..Εντάξει στηρίζεις τον προπονητή σου και καλά κάνεις...αλλά μην κάνεις λες και άκουσες το ανέκδοτο της χρονιάς.Μειοψηφία είσαι που πιστεύεις το αντίθετο.

Δημοσ.

Ε ναι είμαι μειοψηφία γιατί το έγραφε ο χελάκης.

πέρσι όλα τα μέσα έκραζαν τον τεν κατε.

ε λογικό είναι να είμαι μειοψηφία.

Δημοσ.

Ο ένας είναι από την εποχή του Νώε πρώτος προπονητής και στην Ελλάδα και ο άλλος ήρθε πέρσι... τι περιμένατε δηλαδή ότι θα λένε τα γκάλοπ;

Και εγώ πιστεύω ότι ο Ντούσαν είναι καλύτερος αλλά για υποκειμενικούς λόγους.

Δημοσ.

Μήπως γιατί όση λάσπη και αν έφαγε παλιότερα πάντα αυτός πήγαινε στους τελικούς με ότι ομάδα και αν είχε και πάντα αυτός ήταν μέσα στους στόχους της εκάστοτε ομάδας του;(Ένας από αυτούς να αποδίδει και όμορφο ποδόσφαιρο)

Και γενικά ομάδα του Ντούσαν να τρώει 3 από Σέρρες δεν θυμάμαι ποτέ..Γενικά να τρώει 3...δύσκολα..Μόνο στον τελικό τον φετινό έγινε που είχε τους μισούς παίχτες τραυματίες,και γενικά το υλικό πίσω ήταν για κλάματα..Σε άλλους μπορεί να δείχνουν περισσότερη ανοχή.

Δημοσ.

nikos21aek, είσαι από τους λίγους γαύρους αεκτζίδες που υπάρχουν. Τουλάχιστον άντε στο δικό σου thread να γράψουμε ήσυχοι για τον Παναθηναϊκό μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...