Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Erwdios, εκτός από τα αποτελέσματα των αγώνων, θα σου πρότεινα να δεις και τους ίδιους τους αγώνες. Γιατί εγώ δεν έχω δει κανέναν Ολυμπιακό να ξεσκίζει όποια ομάδα θέλει. Βέβαια βλέπω Α' Εθνική από τότε που ανέβηκε η Λάρισα, οπότε δεν γνωρίζω για εποχές Τζιοβάνι που λες, αλλά από τότε και μετά πέφτει κατά κανόνα πολύ ζόρι στις νίκες του Ολυμπιακού. Τόσο που συχνά χρειάζεται σπρώξιμο.
johnnyestia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό από πού στον κόρακα προκύπτει? Έχετε παίξει 6 αγώνες, έχετε φάει μία τριάρα από Σπάρτα και μία από Ατλέτικο, κερδίσατε εκτός τον Τέλη και εντός, δύσκολα, την Ξάνθη. Πώς στα κομμάτια είστε καλύτεροι από Σεπτέμβρη μήνα? Μου φαίνεται ότι αυτή η αλαζονεία θα σας φάει και η πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα ξεβρακωθεί. Καλώς ή κακώς, ο Ολυμπιακός έχει διαιτητές για να ξεβρακώνει κάθε ελληνική ομάδα ανά πάσα στιγμή και ώρα και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. PS 1 Η Ατλέτικο έπαιξε όσο χρειάστηκε για να προκριθεί. Αν έπαιζε σοβαρά, στην Ισπανία ήσασταν για 4 και πάνω. PS 2 Έτσι και καταφέρει ο Κόκκαλης και πάρει το πρωτάθλημα και χωρίς αριστερό χαφ, παρατήστε το το άθλημα, πάτε για τάβλι. Δεν θα έχει ούτε καν πλάκα πλέον. fixed .
Mika Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 βασικα Ερωδιε μονο και μονο που λες οτι ο Παναθηναικος κερδισε δυσκολα την ξανθη δειχνει πως δεν ειδες καν τον αγωνα και εχεις πληρη αγνοια του πως παιζει η ομαδα μας
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Erwdios, εκτός από τα αποτελέσματα των αγώνων, θα σου πρότεινα να δεις και τους ίδιους τους αγώνες. Γιατί εγώ δεν έχω δει κανέναν Ολυμπιακό να ξεσκίζει όποια ομάδα θέλει. Βέβαια βλέπω Α' Εθνική από τότε που ανέβηκε η Λάρισα, οπότε δεν γνωρίζω για εποχές Τζιοβάνι που λες, αλλά από τότε και μετά πέφτει κατά κανόνα πολύ ζόρι στις νίκες του Ολυμπιακού. Τόσο που συχνά χρειάζεται σπρώξιμο. Σπρώξιμο χρειάστηκε πότε ακριβώς ο Ολυμπιακός? Όταν ήταν στους +10 κι έπαιζε με μισή ομάδα? Εδώ κάποιοι δεν δέχονται ούτε καν το πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Nτουντού, στον αγώνα με τον Άρη, ενώ συνεχίζουν να λένε ότι στον περσινό αγώνα στο Καραϊσκάκη, Ολυμπιακού - ΠΑΟ, η μπάλα δεν είχε βγεί έξω. Να το παίξουμε τρελίτσα? Να το παίξουμε. βασικα Ερωδιε μονο και μονο που λες οτι ο Παναθηναικος κερδισε δυσκολα την ξανθη δειχνει πως δεν ειδες καν τον αγωνα και εχεις πληρη αγνοια του πως παιζει η ομαδα μας Όχι, τον αγώνα δεν τον είδα. Γενικά τον φετινό ΠΑΟ τον είδα μόνο με την Ατλέτικο και με τη Σπάρτα, αλλά είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους αγώνες και με τον Τέλη και με την Ξάνθη. Με την Ξάνθη είχες ευκαιρίες, αλλά καλός δεν ήσουν. Μπορεί οι άλλοι να είχαν βάλει πουλμαν μπροστά στο τέρμα, αλλά κι εσύ μόνος σου έπαιζες και παραλίγο να βγεις δεύτερος. (αυτή ήταν και η γενική άποψη των ΑΡΔ) Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά στο βαζελό πρωτάθλημα Fixed
Mika Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, τον αγώνα δεν τον είδα. Γενικά τον φετινό ΠΑΟ τον είδα μόνο με την Ατλέτικο και με τη Σπάρτα, αλλά είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους αγώνες και με τον Τέλη και με την Ξάνθη. Με την Ξάνθη είχες ευκαιρίες, αλλά καλός δεν ήσουν. Αλλο δεν ημουν καλος και αλλο κερδισα δυσκολα. 14-0 ηταν οι τελικες προσπαθειες. ο τερματοφυλακας της ξανθης δηλωσε "το μονο θεμα ηταν σε πιο λεπτο θα σκοραρει ο Παναθηναικος".
tasoskont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ κάποιοι δεν δέχονται ούτε καν το πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Nτουντού, στον αγώνα με τον Άρη, γιαυτο το πεναλντι μιλαμε??? [ame] [/ame]ναι ναι ο ορισμος του πεναλντι:lol::lol: μην πουμε για τα 2 γκολ οφσαιτ ας εστιασουμε στο πεναλντι που ηταν καραμπινατο
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 γιαυτο το πεναλντι μιλαμε??? ναι ναι ο ορισμος του πεναλντι:lol::lol: μην πουμε για τα 2 γκολ οφσαιτ ας εστιασουμε στο πεναλντι που ηταν καραμπινατο Κι άλλος διαιτητής του youtube? :lol::lol: Καλά, πόσοι είστε ρε πστη μου? Μόλις δείτε αγώνα, τρέχετε να ανεβάσετε τα video? 'Αντε και προσεχώς, μοντέρ. BTW και τα 2 γκολ offside σε πραγματικό χρόνο δεν φαίνονται με την καμία. Πέθανα στο γέλιο που πάει ο Νέτο, τραβάει από πίσω μία στον ντιόγκο και πέφτοντας πατάει την μπάλα και λένε ότι πάτησε την μπάλα κι επεσε μόνος του. Ότι να'ναι.
tasoskont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κι άλλος διαιτητής του youtube? :lol::lol: Καλά, πόσοι είστε ρε πστη μου? Μόλις δείτε αγώνα, τρέχετε να ανεβάσετε τα video? 'Αντε και προσεχώς, μοντέρ. BTW και τα 2 γκολ offside σε πραγματικό χρόνο δεν φαίνονται με την καμία. Πέθανα στο γέλιο που πάει ο Νέτο, τραβάει από πίσω μία στον ντιόγκο και πέφτοντας πατάει την μπάλα και λένε ότι πάτησε την μπάλα κι επεσε μόνος του. Ότι να'ναι. επιμενεις οτι ηταν πεναλντι δηλαδη??
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 επιμενεις οτι ηταν πεναλντι δηλαδη?? Φυσικά. Σπρώχνει με το χέρι από πίσω ναι ή ου? (Να ρωτήσουμε και τον Βαρούχα?)
Tilemaxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ήταν πέναλντι το συγκεκριμένο. Στο CL δεν θα το σφύριζαν με καμία.
tasoskont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσικά. Σπρώχνει με το χέρι από πίσω ναι ή ου? (Να ρωτήσουμε και τον Βαρούχα?) ου, το ταγαρι πιανει αερα και πεφτει κατω οπως ειχε παρει φορα,αν εσυ λες το ακουμπημα σπρωξιμο νταξει μην ακουμπατε τους παιχτες του ολυμπιακου ειναι απαλοι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:49 ---------- Δεν ήταν πέναλντι το συγκεκριμένο. Στο CL δεν θα το σφύριζαν με καμία. ποιο cl ουτε σε αλλο ηλιακο συστημα αυτο το πραμα δεν ειναι πεναλντι κοροιδευομαστε τωρα???
pagratios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε, δες τα αποτελέσματα με όλες τις ελληνικές ομάδες τα τελευταία 10 χρόνια και μετά έλα να μου πείς, αν είμαι η Ρεάλ. Τεσσάρες, πεντάρες, εξάρες, σκόρ για όλα τα γούστα με κάθε τρόπο σκοραρίσματος και κάποιες φορές (επί Τζιοβάνι κυρίως) μεγάλη μπάλα. Τώρα, να μιλάει Παναθηναϊκός για κωλοφαρδία, ε κάπου το ξεφτιλίζεις, δεν νομίζεις? Εμείς μιλάμε και για τις ομάδες τώρα και εσύ μας λες για τον Τζιοβανι.Άμα είναι να πούμε ότι κάποτε φάγατε 8 γκολ, άρα εμείς να δούμε πόσο εύκολα σας ξεβρακώνουμε. Βλάλε τα κόκκινα γιαλάκια και μετά μίλα. ΚΑι για τα γκολ με τον Άρη η αλήθεια έιναι ότι έχεις δίκιο και ότι σε πραγματικό χρόνο δεν τα βλέπει ο διαιτητής όπως και την πάσα του σαλπι στον εντόι που ήταν έξω!
Krokodilos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ου, το ταγαρι πιανει αερα και πεφτει κατω οπως ειχε παρει φορα,αν εσυ λες το ακουμπημα σπρωξιμο νταξει μην ακουμπατε τους παιχτες του ολυμπιακου ειναι απαλοι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:49 ---------- ποιο cl ουτε σε αλλο ηλιακο συστημα αυτο το πραμα δεν ειναι πεναλντι κοροιδευομαστε τωρα??? Ντροπη ρε να μιλαμε για τον συγκεκριμενο αγωνα αν ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος. 90-10 τον επαιξε και μιλαμε? Ηταν, δεν ηταν πεναλτι, 90-10 τον επαιξε τον Ολυμπιακο. Ντροπη ρε! Βγαινετε και απο πανω ντροπη της Ελλαδος. (δεν μιλαω για εσενα tasoskont)
Snolly Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ελα ρε Ερωδιε πλάκα μας κάνεις τώρα; Τι γραφικότητες είναι αυτές; Αφου και οι πετρες ξερουνε πως σας σπρώχνουνε από όλες τις πλευρές, μεταξυ σας το συζητάτε πια. Βγάλε τα γυαλιάαααααααααααααα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Σπρώξιμο χρειάστηκε πότε ακριβώς ο Ολυμπιακός? Όταν ήταν στους +10 κι έπαιζε με μισή ομάδα? Όχι, όταν έχασε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ με ήττα στην Καλαμαριά. Μα τι παντοδυναμία βρε αδερφάκι μου κι αυτή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.