johnnyestia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν περασεις τα 18, ισως και να το κανω Πωω, τι μου πες... Άλλη μια αποστομωτική απάντηση στο φλέγον ερώτημα τι διαφορά έχει το σπρώξιμο του Ντουντού που δεν ασχολήθηκε κανείς με το σπρώξιμο του Σαριέγκι που αποκάλυψε την παράγκα που έχει στήσει ο Παναθηναϊκός. I rest my case.
john1987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν παρουμε αλλα 10 τετοια σφυριγματα οπως πηρε ο Ολυμπιακος περσι (και δεν πηραμε εμεις με εξαιρεση το παιχνιδι με τον Αρη) δικαιουνται να μιλουν οι Ολυμπιακοι. Για μενα η διαφορα μας ειναι οτι εμεις επειδη εχουμε νιωσει την αδικια (εγω παντως πρωταθλημα θυμαμαι μονο το 2004 το 96 ημουν 9 χρονων) ΔΕ μας αρεσει να ευνοουμαστε. Ενω εσεις το εχετε αποδεχθει και λετε "δεν ασχολουμαι με τη διαιτησια" ή"τετοια σφυριγματα οι ομαδες του ποκ τα παιρνουν" ή "παιξαμε καλυτερα" κτλ. Εγω οταν το ακουσα μετα (γιατι εβλεπα και Εθνικη) οτι υπηρχε πεναλτυ ξενερωσα παντως. Προφανως δε μιλαω για το συνολο των οπαδων,σχηματικα το λεω.
foufoutios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αν βλεπεις τα δυο βιντεο και δεν βλεπεις διαφορα, τοτε δε σε αφηνει η οπαδικη σου ιδιοτητα πολυ απλα.. Στη μια φαση ειναι διεκδικηση της μπαλας (γινονται 20 σε ενα παιχνιδι - πεναλτι δε σφυριζεται) ενω στην αλλη ειναι σπρωξιμο με προθεση επειδη ηταν μπροστα στην εστια μονος του.. Τι αλλο θες δηλαδη για να ξεκολλησεις? επισης κανεις δε μιλησε για παραγκα οπως θες να λες.. Ειπαμε οτι ειναι καιρος να σταματησετε να μιλατε για διατησια γιατι πολυ απλα ΟΛΕΣ οι "μεγαλες" ομαδες εχουν την ευνοια της διαιτησιας! Καταλαβες? Πολυ το κουρασαμε το θεμα ομως.. αν θες κατι αλλο στειλε pm.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 οπως τα περιμενα. αρχισαν οι Ολυμπιακοι να μιλανε για πρασινη παραγκα... ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΡΕ! Θα μου πεις, εδω ανακαλυψαν παραγκα στο μπασκετ, στο ποδοσφαιρο δε θα ανακλυπταν? Ξαναλεω. Απολαυση...
johnnyestia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Άντε να σου δώσω πειστική απάντηση εγώ που δεν είμαι γάβρος αλλά Αρειανός. Ήτανε πέναλτι στο 90, ναι ή όχι; Αν ναι, η νίκη σου ήταν κάλπικη όπως σωστά είπανε τα ΜΜΕ; Και μη μου ανατρέξεις στο 1912, εκείνο το σφύριγμα και λοιπά. Ούτε να μου πεις ότι αν έβαζες κάποιες ευκαιρίες στο ματς θα ήταν 3-1 το σκορ ή και 4-1. Ας ήσουν μάγκας να τις έβαζες. Ερώτηση λοιπόν. Με τον Άρη πήρες 2 βαθμούς που δεν άξιζες να έχεις και που σου τους έδωσε ο διαιτητής; Αν είχες προσέξει την συζήτηση, λέμε τώρα, όλα τα ποσταρίσματα κινήθηκαν γύρω από το πέσιμο που κάνανε οι ολυμπιακοί σχετικά με το σφύριγμα του Αρη. Αυτοί μιλήσανε για +2, με αυτούς θα χτυπηθώ για πρωτάθλημα, αυτοί προσπάθησαν εξ' αρχής να δημιουργήσουν εντυπώσεις, οπότε σε αυτούς απαντάω αντιπαραθέτοντας στην φάση του Σαριέγκι και την φάση του Ντουντού που είναι ίδιες για να κλείνει το θέμα εύκολα. Σε σένα,αν όντως είσαι αρειανός, δεν έχω να πω κάτι. Η φάση σίγουρα δεν ήταν αυτό που λέμε πέναλτι-μαρς, αλλά αν το έδινε δεν θα έλεγα κακώς το έδωσε.
foufoutios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν μιλατε για διαιτησια τοσο καιρο, λογικο δεν ειναι να μιλησουν και οι υπολοιποι που κατηγορειτε οταν εχετε τετοια ευνοικη μεταχειριση? Ενα και ενα κανει δυο.. απλα τα πραγματα.. Αυτη ειναι η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου.. Να μιλανε ολοι για διαιτησια και το επιπεδο καθε χρονο να πεφτει.. Και μετα ερχονται κατι Ατλετικο (2 νικες μονο φετος -κοντρα στον ΠΑΟ-) και κατι ΑΠΟΕΛ - Αλκμααρ και μας κανουν πλακα.. (περιμενω απαντηση του στυλ μην συγκρινουμε τωρα ατλετικο με Αλκμααρ κλπ κλπ, δεν περιμενω να δειτε την ουσια μερικοι)
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα φίλαθλο φόρουμ να διαβάζω εκεί. Γιατί εδώ το έχουμε κουράσει/ξεφτιλίσει.
akis401 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτοί μιλήσανε για +2, με αυτούς θα χτυπηθώ για πρωτάθλημα. Κάνεις λάθος, όταν παίρνεις τέτοια σφυρίγματα εκ των πραγμάτων δεν αφήνεις άλλον να πάει για πρωτάθλημα. Έτσι δεν είναι; Και δεν εννοώ τον Ολυμπιακό με το "άλλον". Άρα λοιπόν, βάζεις κι εσύ την ομάδα σου στην ίδια μοίρα με αυτούς που κατηγορείς. Πέναλτι μαρς για σένα δλδ είναι σπάσιμο ποδιού, αίματα, ανακοπή και λοιπά; Πέναλτι 100% είναι και ένα απλό πιάσιμο μέσα στην περιοχή(εννοώ χωρίς να πέσει ο αντίπαλος). Και μην αμφιβάλλεις καθόλου για το αν είμαι Αρειανός. Από κορφή ως τα νύχια, αλλά όχι φανατισμένος να τα βλέπω όλα κίτρινα. Κυρίως με ενδιαφέρει να βλέπω μπάλα και να ευχαριστιέμαι θέαμα (όπου υπάρχει)
gilardino Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια πειτε οτι ηταν πεναλντι να ησυχασουμε.......
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙΙΙΙΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙΙΙΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙΙΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ δεν αντέχω άλλο!
johnnyestia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνεις λάθος, όταν παίρνεις τέτοια σφυρίγματα εκ των πραγμάτων δεν αφήνεις άλλον να πάει για πρωτάθλημα. Έτσι δεν είναι; Και δεν εννοώ τον Ολυμπιακό με το "άλλον". Άρα λοιπόν, βάζεις κι εσύ την ομάδα σου στην ίδια μοίρα με αυτούς που κατηγορείς.Πέναλτι μαρς για σένα δλδ είναι σπάσιμο ποδιού, αίματα, ανακοπή και λοιπά; Πέναλτι 100% είναι και ένα απλό πιάσιμο μέσα στην περιοχή(εννοώ χωρίς να πέσει ο αντίπαλος). Και μην αμφιβάλλεις καθόλου για το αν είμαι Αρειανός. Από κορφή ως τα νύχια, αλλά όχι φανατισμένος να τα βλέπω όλα κίτρινα. Κυρίως με ενδιαφέρει να βλέπω μπάλα και να ευχαριστιέμαι θέαμα (όπου υπάρχει) Άρα αφού κάθε πιάσιμο μέσα στην περιοχή είναι 100% πέναλτι, τότε η φάση του Σαριέγκι είναι τόσο πέναλτι όσο και η φάση του Ντουντού στην Τούμπα. Από την αρχή αυτό λέω. Τώρα για το ποιοι είναι οι λόγοι που δεν πάνε για πρωτάθλημα άλλοι πλην οσφπ, παο, αεκ, ρώτα αυτούς που καταντήσανε το πρωτάθλημα μια κούρσα που ο νικητής κρίνεται στις 26 νίκες σε 30 αγώνες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ---------- Αυτό που λέω από προχθές το έγραψε -επιτέλους- κάποιος άλλος σήμερα, που τον ακούν-διαβάζουν πολλοί πολλοί περισσότεροι: http://www.gazzetta.gr/blogs/vasilaras/?p=186
akis401 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα αφού κάθε πιάσιμο μέσα στην περιοχή είναι 100% πέναλτι, τότε η φάση του Σαριέγκι είναι τόσο πέναλτι όσο και η φάση του Ντουντού στην Τούμπα. Από την αρχή αυτό λέω. Τώρα για το ποιοι είναι οι λόγοι που δεν πάνε για πρωτάθλημα άλλοι πλην οσφπ, παο, αεκ, ρώτα αυτούς που καταντήσανε το πρωτάθλημα μια κούρσα που ο νικητής κρίνεται στις 26 νίκες σε 30 αγώνες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ---------- Αυτό που λέω από προχθές το έγραψε -επιτέλους- κάποιος άλλος σήμερα, που τον ακούν-διαβάζουν πολλοί πολλοί περισσότεροι: http://www.gazzetta.gr/blogs/vasilaras/?p=186 Στου κουφού την πόρτα λένε... Φίλε μου, δεν με νοιάζει του Ντιόγκο, δεν με νοιάζει του Μέσι, εγώ σου μιλώ για συγκεκριμένα πράγματα στο φόρουμ του ΠΑΟ για έναν συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος κατά την ταπεινή μου άποψη αντικατοπτρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πας να σηκώσεις κεφάλι και είσαι εκτός Αθηνών, τελείωσες. Το γιατί πάνε για πρωτάθλημα οι 3 αυτό να το αναρωτηθείς εσύ. Εγώ το ξέρω πολύ καλά. Την απάντηση την είπες ο ίδιος. Εσείς οι 3 μεγάλοι, άλλος πολύ, άλλος λιγότερο το καταντήσατε. Και το χειρότερο είναι ότι είστε και περήφανοι γι'αυτό.
fearwhatnow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Στου κουφού την πόρτα λένε...Φίλε μου, δεν με νοιάζει του Ντιόγκο, δεν με νοιάζει του Μέσι, εγώ σου μιλώ για συγκεκριμένα πράγματα στο φόρουμ του ΠΑΟ για έναν συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος κατά την ταπεινή μου άποψη αντικατοπτρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πας να σηκώσεις κεφάλι και είσαι εκτός Αθηνών, τελείωσες. Το γιατί πάνε για πρωτάθλημα οι 3 αυτό να το αναρωτηθείς εσύ. Εγώ το ξέρω πολύ καλά. Την απάντηση την είπες ο ίδιος. Εσείς οι 3 μεγάλοι, άλλος πολύ, άλλος λιγότερο το καταντήσατε. Και το χειρότερο είναι ότι είστε και περήφανοι γι'αυτό. Τι περιμενεις φιλε μου akis, να δουν καταματα την πραγματικοτητα?Ετσι ειναι το ελληνικο "ποδοσφαιρο" και αντικατοπτριζεται και απο τις αποψεις των ελληνων οπαδων.Για αυτο και εγω το μονο που κανω ειναι να σχολιαζω και να γελαω με τα τεκτενομενα.Να διασκεδαζω και να φτιαχνει η μερα μου και η νυχτα μου με τις συντριβες των ελληνικων ομαδων στο εξωτερικο(και της εθνικης συμπεριλαμβανομενης).Ακομη περιμενω την μερα που σε ενα ελληνικο γηπεδο θα σφαγιαστουν με μαχαιρια μεσα στο γηπεδο καμια 100αρια οπαδοι και θα βγουν οι "ιθυνοντες" να πουν οτι κατι θα αλλαξει και μετα απο 3 μηνες που δεν θα εχει αλλαξει κατι να εχουμε ακομα 100 ρημαγμενους μεσα στο γηπεδο.Και τοτε θα ειναι και ηθικη και πρακτικη η δικαιωση η δικη μου και ολων αυτων που απο μακρια πλεον γελανε με την καταντια του αθληματος που εχει δηλητηριαστει με πολιτικους-παραγοντες, με πολιτικους-οπαδους και με ελληνες παικτες που δεν αντιδρουν οι ιδιοι για να διορθωσουν κατι αλλα αντιθετα γινονται μερος αναποσπαστο του "παιχνιδιου" ολων των παραπανω.
akis401 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν μπορέσουμε να δούμε το ποδόσφαιρο σαν άθλημα(και μάλιστα το πιο ωραίο κατά την άποψή μου) ίσως αλλάξει κάτι. Μέχρι τότε θα πανηγυρίζει ο καθένας την δήθεν κούπα που πήρε και ο άλλος θα αναθεματίζει την ώρα που δεν την πήρε.
skimnos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 να γράψω κι εγώ δυο λόγια για την ποδοσφαιρική μας ομάδα δεν σας κρύβω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια με γαλατά και άρη η ομάδα με ενθουσίασε όσον αφορά το κέντρο και την επίθεση. Παρατηρώ μια διαφορετική φιλοσοφία πλέον στην ομάδα. Μπαίνει από το πρώτο λεπτό με στόχο το γκολ, παίζει επιθετικά, επιτέλους κάνει συνδυασμούς με την μπάλα κάτω και όχι με γιόμες (εξαίρεση ο βύντρα), είναι γρήγορη για τα ελληνικά δεδομένα. (μεγάλο συν σε αυτά ο Νίνης) Πριν με κράξουν ορισμένοι σπεύδω να πω ότι θέλουμε ακόμα ΠΟΛΛΗ δουλειά, κυρίως στην άμυνα. Θεωρώ ότι ο μπιάρσμιρ θα εξελιχθεί σε μια πολύ καλή μεταγραφή (χρειάζεται οπωσδήποτε ένας καλός κεντρικός αμυντικός ακόμα). Στην επίθεση ο σισέ δεν τραβάει ως τώρα. Διαβάζω και ακούω από ορισμένους ότι πρέπει να φάει πάγκο για να συνέλθει. Μη γελιόμαστε αυτό δεν μπορεί να το κάνει κανένας προπονητής γιατί θα φάει κράξιμο από πολλούς (διοίκηση- φιλάθλους). Άλλωστε θεωρώ θέμα χρόνου να αρχίσει να βλέπει δίχτυα. Εύχομαι καλή συνέχεια και υπομονή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.