KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Την ομαδα σας μειωνετε οταν λετε πως απο τη μια ο αντιπαλος καιγοταν να νικησει και απο την αλλη εσεις καιγοσασταν να κανετε δοκιμες. Ειδικα τετοια παιχνιδια μεταξυ κορυφαιων ευρωπαικων ομαδων αποτελουν ενα εξτρα κινητρο για ολους τους παικτες, οι οποιοι εχουν σαφως τον καλως εννοουμενο ''αθλητικο'' εγωισμο και δεν θελουν να χανουν ντερμπυ ουτε για αστειο. Απο κει κ περα εσεις αν νομιζετε ο Ομπραντοβιτς οτι δεν τον νοιαζει που εχασε,προειχε να κανει δοκιμες κτλ.. δικαιωμα σας. Εγω λεω πως μια ηττα ειναι παντα μια ηττα, ο Παο σιγουρα ηθελε να κερδισει με ολες του τις δυναμεις και απλα η Ρεαλ επαιξε καλυτερα και κερδισε. Εξαλλου οι δοκιμες (ακομα και με υποδεεστερους αντιπαλους) γινονται για 2λεπτα κ 3λεπτα, οχι για 40 λεπτα. Φιλικα, δε χρειαζεται να εφευρισκουμε καθε φορα δικαιολογιες για τα παντα. Ρε βαλτος εισαι σαν με σιφιλιαζεις? Δικαιολογια θα ηταν αν το ελεγα μονο μετα το ματς. Το ελεγα απο πριν. Οι σοβαρες ομαδες αυτη την εποχη κανουν 40 λεπτα δοκιμες. Σαρεσει δεν σαρεσει. Ειλικρινα παντως, δηλαδη εσυ θα εκανες δοκιμες 2λεπτου?Τι σκατα θα καταλαβαινες σε 2 λεπτα?Εγω σου λεω οτι δοκιμαζες κατι 2 λεπτα. Και δουλευε. Αυτο σημαινει οτι θα δουλευε σε βαθος 10λεπτου? Αν αυτη ειναι η φιλοσοφια σου, μακαρι να ειναι και του Γιαννακη. Μακαρι να βαλει 2 λεπτα τον Μπουρουση τριαρι, να κατσειθ 2 τριποντα και να κατεβει κοντρα σε μας με τον Μπουρουση 15 λεπτα στο τρια Γιατι ο Παναθηναικος να θελει την νικη με ολες του τις δυναμεις? Γιατι να χρειαζεται να παιξει 40λεπτα ο Πεκο και ο Διαμαντιδης? Γιατι να μην θελει ο Ομπραντοβιτς να δει τον Σερμαντινι, τον Τεπιτς και τον Καλαθη κοντρα στην Ρεαλ? Σου φαινεται περιεργο ή απλα θελεις να αυτοικανοποιηθεις για την ηττα σου στη Μαλαγα? Η ιδια Ρεαλ 2 βδομαδες πριν εχανε απο την Κιμκι που της ριξαμε 35.Δεν ειναι δικαιολογια, ειναι η αληθεια. Η Ρεαλ επαιξε με εξαιρετικη προσηλωση για την νικη(δες αντιδρασεις Πριτσιονι και Καουκενας) γιατι εχει ενα λογο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ο Παναθηναικος. Ειναι νεα ομαδα που εχει φορτωθει ξαφνικα το τιτλο ενος εκ των φαβορι. Ψυχολογικα η Ρεαλ εχει αναγκη τετοιες νικες. Ο Παναθηναικος ΝΑ και αν κερδιζε ΝΑ και αν εχανε. Στο φιναλε η πρωτη θεση θα παιχτει με την Ρεαλ σωστα?Ε, κανουμε μονο νικες στα αλλα ματς, κερδιζουμε 1 ποντο στο ΟΑΚΑ και βγαινουμε πρωτοι. Νομιζω? Τα ιδια ακουγαμε και περσυ και ειδαμε ολοι την καταληξη. Εσυ λες οτι τα δωσαμε ολα. Εγω λεω οτι ο Ομπραντοβιτς ουτε που κοιταγε το ταμπλο. Θα δουμε στο μελλον ποιος θα δικαιωθει
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Θα δεις στο μελλον ποιος θα δικαιωθει για τι πραγμα? Για το εαν ο Παο εχασε επειδη ηταν χειροτερος της Ρεαλ και δε μπορουσε να διεκδικησει τπτ παραπανω (οπως λεω εγω), ή για το εαν εχασε επειδη εκανε δοκιμες?? Οκ ποτε θα δικαιωθεις? Σε βολευει τον Ιουνιο να ξαναμιλησουμε για το χθεσινο παιχνιδι? Θα χεις δικαιωθει τοτε η να τ αφησουμε απο Σεπτ? Τεσπα δε συνεχιζω τη συζητηση, δεν εχει νοημα, κουβεντα προσπαθουμε (-ώ) να κανουμε αλλα δεν το βλεπω. Οταν καποιος δεν ξερει να χανει, δεν ξερει και να κερδιζει παντως. Καλη συνεχεια στις δοκιμες. Υ.Γ. Στα ελληνικα αλλο νοημα εχει η προταση πως δοθηκε χρονος σε νεους παικτες (λογω τραυματισμων, για να ψηθουν, κτλ..) και αλλο η προταση πως ''παιξαμε για να κανουμε δοκιμες ''. Τεσπα τα αυτονοητα βαριεμαι να ξανασυζητησω για αλλη μια φορα, θα προσπαθησω να δω το ματσακι και θα γραψω εντυπωσεις μετα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Τεσπα τα αυτονοητα βαριεμαι να ξανασυζητησω για αλλη μια φορα, θα προσπαθησω να δω το ματσακι και θα γραψω εντυπωσεις μετα. ε πεστο ρε ανθρωπε τοση ωρα... Οσο για τα αλλα. Τον Ιουνιο βγαινουν οι νικητες. Τον Νοεμβρη οσες ηττες και να εχεις ενα και το αυτο ειναι. Ειτε κανεις δοκιμες, ειτε οχι. Εσυ θες να πεις οτι δωσαμε τo maximum των δυνατοτητων μας αγωνιστικα/προπονητικα/και στην τακτικη και μας εκανε γιογιο η Ρεαλ, εμεις σου λεμε οτι ο Ζοτς χειριστηκε το ματς οπως ολα τα αλλα μεχρι στιγμης, δηλαδη πηραν το 10λεπτακι οι Σερμαντινι, Καλαθης και το 18λεπτακι ο Τεπιτς κλπ. Ε τωρα απο κει και περα πιστευε οτι θες και μη ερευνα... Να θυμησω οτι περυσι αισθανοσασταν πρωταθλητες Ελλαδος απο πολυ νωρις λογω του πλεονεκτηματος εδρας? Με κατι τετοιες ολοκληρωτικες λογικες του στυλ "παραδεξου οτι δε μπορουσες να κερδισεις το Μαρουσι και τον Πανελληνιο". Ε οκ χασαμε. Και? Παρακατω? Triple crown σχεδον ευκολα (οκ μας ζορισαν λιγο ο 6ος και ο 7ος παιχτης στον τελικο στο Βερολινο, ομολογω)... edit: Να ευχεστε να μη σας τυχει η Ρεαλ σε κανενα νοκ αουτ εφετος.
sugata Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 να θυμίσω μόνο πως και την περυσινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά ο βάζελος. ούτε συνέχισε τόσο καλά. το ταμείο πάντως στο τέλος το άδειασε, μόνος του. τώρα αν η ήττα από τη ρεάλ έχει τόση σημασία, ή αποδεικνύει κάτι, θα δείξει στο τέλος.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Θα δεις στο μελλον ποιος θα δικαιωθει για τι πραγμα? Για το εαν ο Παο εχασε επειδη ηταν χειροτερος της Ρεαλ και δε μπορουσε να διεκδικησει τπτ παραπανω (οπως λεω εγω), ή για το εαν εχασε επειδη εκανε δοκιμες?? Οκ ποτε θα δικαιωθεις? Σε βολευει τον Ιουνιο να ξαναμιλησουμε για το χθεσινο παιχνιδι? Θα χεις δικαιωθει τοτε η να τ αφησουμε απο Σεπτ? Οχι, Ιουνη ειναι καλα. Ξερεις τωρα, οπως περσυ ναμαστε καλα. Τεσπα δε συνεχιζω τη συζητηση, δεν εχει νοημα, κουβεντα προσπαθουμε (-ώ) να κανουμε αλλα δεν το βλεπω. Οταν καποιος δεν ξερει να χανει, δεν ξερει και να κερδιζει παντως. Καλη συνεχεια στις δοκιμες.Ευχαριστουμε.Καλη συνεχεια στην αφομοιωση των 4 συστηματων του μπαναωτη Υ.Γ. Στα ελληνικα αλλο νοημα εχει η προταση πως δοθηκε χρονος σε νεους παικτες (λογω τραυματισμων, για να ψηθουν, κτλ..) και αλλο η προταση πως ''παιξαμε για να κανουμε δοκιμες ''.Ακριβως.Και επιμενω παιξαμε για να δοκιμασουμε πραγματα οπως καναμε και με την Κιμκι. Με την Κιμκι μας βγηκαν και ριξαμε 35. Με την Ρεαλ οχι και χασαμε.Απλο. Να στο πω με μαθηματικα? Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι καταχαρηκες χτες και περιμενες σημερα να μας βρεις μες τη μιζερια, δεν μας βρισκεις και εχεις ξενερωσει να τελειωνουμε? Τεσπα τα αυτονοητα βαριεμαι να ξανασυζητησω για αλλη μια φορα, θα προσπαθησω να δω το ματσακι και θα γραψω εντυπωσεις μετα.Eσπειρες:-)
vlachaquito Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Πωπω ρε παιδια τι πιανεται παλι?? Βρε φιλε μου κρις, αφου λιγο μπασκετακι το ξερεις, οι ηττες τον νοεμβριο ΕΙΔΙΚΑ στο μπασκετ δεν εχουν καμια σημασια.. Οταν κερδισες το ευρωπαικο, αν θυμαμαι καλα, στην αρχη σερνοταν ο ολυμπιακος και μετα τα σαρωσε ολα.. περυσι, το ιδιο σκηνικο, ηττα απο μπαρτσελονα (και σβουριχτη σφαλιαρα) και παλι ειδες τι εγινε την ανοιξη.. Αφου ετσι ειναι το αθλημα, δεξου αυτο που σου λενε!! Εγω παλι να το παω μια παρακατω, πιο πολυ εμενα μου φαινεται (απο αυτα που λετε) οτι ο ζοτς προσπαθουσε να προφυλαξει παικτες λογω τραυματισμων παρα δοκιμες.. ενταξει, το οτι ο σερμαντινι δεν μπορει να παιξει τον λαβρινοβιτς, η οτι οταν τα παρει κρανιο ο σπανουλης θελει παγκο, το ξεραμε... αλλα η αποφυγη επιβαρυνσης του πεκοβιτς με τοσους τραυματιες απο πισω, μου φαινεται οτι ειναι κατι το πιο λογικο...
Tilemaxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από μπάσκετ, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει προς τι η διαμάχη γιά το αν ο Κλειζα είναι 3άρι η 4άρι. Ποιά είναι η διαφορά?
vlachaquito Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 οχι ρε φιλε, βαλτος εισαι και εσυ?? τωρα που το ξεχασανε!!!!! χαχαχαχ
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Πωπω ρε παιδια τι πιανεται παλι?? Βρε φιλε μου κρις, αφου λιγο μπασκετακι το ξερεις, οι ηττες τον νοεμβριο ΕΙΔΙΚΑ στο μπασκετ δεν εχουν καμια σημασια.. Οταν κερδισες το ευρωπαικο, αν θυμαμαι καλα, στην αρχη σερνοταν ο ολυμπιακος και μετα τα σαρωσε ολα.. περυσι, το ιδιο σκηνικο, ηττα απο μπαρτσελονα (και σβουριχτη σφαλιαρα) και παλι ειδες τι εγινε την ανοιξη.. Αφου ετσι ειναι το αθλημα, δεξου αυτο που σου λενε!! Εγω παλι να το παω μια παρακατω, πιο πολυ εμενα μου φαινεται (απο αυτα που λετε) οτι ο ζοτς προσπαθουσε να προφυλαξει παικτες λογω τραυματισμων παρα δοκιμες.. ενταξει, το οτι ο σερμαντινι δεν μπορει να παιξει τον λαβρινοβιτς, η οτι οταν τα παρει κρανιο ο σπανουλης θελει παγκο, το ξεραμε... αλλα η αποφυγη επιβαρυνσης του πεκοβιτς με τοσους τραυματιες απο πισω, μου φαινεται οτι ειναι κατι το πιο λογικο... Σ ευχαριστω για τα ''καλα'' σου λογια (αν και υπερβαλλεις λιγο). Το θεμα ειναι οτι εγω ποτε δεν ειπα οτι κρινεται απο τωρα τιποτα, ξαναδιαβασε τι εχω γραψει γιατι βαριεμαι να τα ξαναγραφω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:49 ---------- Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από μπάσκετ, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει προς τι η διαμάχη γιά το αν ο Κλειζα είναι 3άρι η 4άρι. Ποιά είναι η διαφορά? Αν ειναι τριαρι και τον πηρε ο ΟΣΦΠ για 4αρι, εχουμε μια ευκαιρια να ''την πουμε'' στους γαυρους και να μειωσουμε την αδιαμφισβητητη αξια του παικτη. Οποτε κανουμε το ασπρο μαυρο για να αποδειξουμε οτι δε μπορει να παιξει στο ''4''.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Θα δεις στο μελλον ποιος θα δικαιωθει για τι πραγμα? Για το εαν ο Παο εχασε επειδη ηταν χειροτερος της Ρεαλ και δε μπορουσε να διεκδικησει τπτ παραπανω (οπως λεω εγω), ή για το εαν εχασε επειδη εκανε δοκιμες?? Οκ ποτε θα δικαιωθεις? Σε βολευει τον Ιουνιο να ξαναμιλησουμε για το χθεσινο παιχνιδι? Θα χεις δικαιωθει τοτε η να τ αφησουμε απο Σεπτ? Τεσπα δε συνεχιζω τη συζητηση, δεν εχει νοημα, κουβεντα προσπαθουμε (-ώ) να κανουμε αλλα δεν το βλεπω. Οταν καποιος δεν ξερει να χανει, δεν ξερει και να κερδιζει παντως. Καλη συνεχεια στις δοκιμες. Υ.Γ. Στα ελληνικα αλλο νοημα εχει η προταση πως δοθηκε χρονος σε νεους παικτες (λογω τραυματισμων, για να ψηθουν, κτλ..) και αλλο η προταση πως ''παιξαμε για να κανουμε δοκιμες ''. Τεσπα τα αυτονοητα βαριεμαι να ξανασυζητησω για αλλη μια φορα, θα προσπαθησω να δω το ματσακι και θα γραψω εντυπωσεις μετα. Γράφεις τόσα ποστ για να πεις ένα σωρό μπούρδες και μετά μας αποτελειώνεις. Ναι ρε, το έβγαλες το συμπέρασμα χωρίς να έχεις δει το παιχνίδι. Με ρώταγες τις προάλλες αν έθαβε ο Συρίγος το Σερμαντίνι. Γιατί προφανώς ούτε και αυτό το παιχνίδι είχες δει. Γράφεις συνέχεια απόψεις, χωρίς να έχεις δει καν παιχνίδια και βασίζεσαι στο τι διαβάζεις στο thrylosfans για να διαμορφώσεις τη γνώμη σου και έρχεσαι και μας την αραδιάζεις εδώ με ύφος 1000 καρδιναλίων. Μια και προφανώς χάρηκες που δικαιώνεσαι, θα σου πω το εξής. Αν πέρυσι φάγατε 10 φάπες, φέτος θα φάτε 100. Αν και από ότι έχω διαβάσει, τις περυσινές ομάδες εσύ τις είδες στο ίδιο επίπεδο και φέτος βλέπεις ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. 100 φάπες και το υπογράφω. Και το λέω με μπασκετικά κριτήρια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:16 ---------- Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από μπάσκετ, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει προς τι η διαμάχη γιά το αν ο Κλειζα είναι 3άρι η 4άρι. Ποιά είναι η διαφορά? Η διαφορά είναι ότι όταν παίζεις με Κλέιζα και Αφάνα, παίζεις με 3 τριάρια και χωρίς 4άρι. Και μπορεί με κακές, μέτριες ή καλούτσικες ομάδες αυτό να μην είναι πρόβλημα, αλλά με σοβαρές ομάδες θα είναι. Γιατί απέναντι σε αυτές θα παίξει ρόλο πόσο μπορούν να παίξουν οι παίκτες τα (όποια) συστήματα, οι αποστάσεις που θα έχουν στο γήπεδο στην επίθεση και πόσο θα τις τηρούν ανά πάσα στιγμή και άλλα τέτοια περίεργα.
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γράφεις τόσα ποστ για να πεις ένα σωρό μπούρδες και μετά μας αποτελειώνεις. Ναι ρε, το έβγαλες το συμπέρασμα χωρίς να έχεις δει το παιχνίδι. Με ρώταγες τις προάλλες αν έθαβε ο Συρίγος το Σερμαντίνι. Γιατί προφανώς ούτε και αυτό το παιχνίδι είχες δει. Γράφεις συνέχεια απόψεις, χωρίς να έχεις δει καν παιχνίδια και βασίζεσαι στο τι διαβάζεις στο thrylosfans για να διαμορφώσεις τη γνώμη σου και έρχεσαι και μας την αραδιάζεις εδώ με ύφος 1000 καρδιναλίων. Μια και προφανώς χάρηκες που δικαιώνεσαι, θα σου πω το εξής. Αν πέρυσι φάγατε 10 φάπες, φέτος θα φάτε 100. Αν και από ότι έχω διαβάσει, τις περυσινές ομάδες εσύ τις είδες στο ίδιο επίπεδο και φέτος βλέπεις ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. 100 φάπες και το υπογράφω. Και το λέω με μπασκετικά κριτήρια. Ε μαθε να διαβαζεις τι γραφω τοτε. Βαριεμαι ειλικρινα να τα ξαναλεω, για το αν ο οσφπ μ αρεσει σαν ομαδα, ή αν πιστευω οτι θα τον πιουμε κοινως αμα συνεχισουμε ετσι. Εγω θετικα εχω αναφερθει μονο στην αποδοση 2-3 παικτων ενω αλλα εχω πει για τη λειτουργια της ομαδας, αλλα βεβαια πρεπει να διαβαζεις τι γραφει ο αλλος για να γινει συζητηση. Παρεπιπτοντως δεν ηξερα οτι επρεπε να ειχα δει το ματς για να κρινω αν ο Παο ειναι μεγαλη ομαδα και παει παντα για τη νικη, ή καθεται και χανει σκοπιμα για να κανει δοκιμες. Σε ενα ντερμπυ γοητρου μαλιστα. Θα με ενδιεφερε αν συμφωνεις και εσυ με το δευτερο σκελος. Mια ερωτηση, για χατηρι της κοντρας μας αν θες. Ο Χαισλιπ (κυριως) και ο Ιλιασοβα ειναι ή οχι 4αρια??? Οσο για τις προσβολες, εσενα εκθετουν, δεν προκειται να σου μαθω εγω να μιλας, keep walking Υ.Γ. Μια χαρα ηταν ο σχολιασμος του Συριγου. Το ματσακι το χτεσινο κατεβαινει..
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ε μαθε να διαβαζεις τι γραφω τοτε. Βαριεμαι ειλικρινα να τα ξαναλεω, για το αν ο οσφπ μ αρεσει σαν ομαδα, ή αν πιστευω οτι θα τον πιουμε κοινως αμα συνεχισουμε ετσι. Εγω θετικα εχω αναφερθει μονο στην αποδοση 2-3 παικτων ενω αλλα εχω πει για τη λειτουργια της ομαδας, αλλα βεβαια πρεπει να διαβαζεις τι γραφει ο αλλος για να γινει συζητηση. Έχεις γράψει ότι για όλα φταίει ο Γιαννάκης αλλά ότι εσείς έχετε σαφώς καλύτερο ρόστερ από τον Παναθηναϊκό. Και ξέρω πολύ καλά να διαβάζω. Παρεπιπτοντως δεν ηξερα οτι επρεπε να ειχα δει το ματς για να κρινω αν ο Παο ειναι μεγαλη ομαδα και παει παντα για τη νικη, ή καθεται και χανει σκοπιμα για να κανει δοκιμες. Σε ενα ντερμπυ γοητρου μαλιστα. Θα με ενδιεφερε αν συμφωνεις και εσυ με το δευτερο σκελος. Το γόητρο αφορά μόνο το Μεσίνα, που χτες έκανε την πρώτη του νίκη απέναντι στον Ομπράντοβιτς σε παιχνίδι Ευρωλίγκας. Τον Ομπράντοβιτς τον αφορούν τα κύπελλα και η αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων μέσα στο παιχνίδι. Εκτός αν πιστεύεις ότι κάθεται και κοιτάζει σε σερί της Ρεάλ 20, βλέπει το Σπανούλη να πελαγοδρομεί απέναντι στο ζον πρες της Ρεάλ και τον αφήνει μέσα 29 λεπτά ή ότι βγάζει έξω το Νίκολας την ώρα που ό,τι σουτάρει γράφει.* Υ.Γ. Μια χαρα ηταν ο σχολιασμος του Συριγου. Το ματσακι το χτεσινο κατεβαινει.. Αυτό σου είχα πει και εγώ, ότι μια χαρά ήταν ο σχολιασμός του Συρίγου. Αλλά είχες διαβάσει το φιλαράκο σου τον Red Patras sτο thrylosfans να γράφει ότι τον έχει θάψει ο Συρίγος οπότε το πίστεψες (και αυτό). *Πριν κάτι χρόνια, όταν παίζατε εσείς με κάτι Αγαδάκους και Σία, παίζαμε μέσα στο Σπόρτινγκ και ενώ είμασταν αρκετά μπροστά, είχατε κάνει ένα σερί σε σημείο από τους 15 να έχει πάει κάτω από τους 5 αν θυμάμαι καλά. Και όλο αυτό είχε γίνει καθώς παίζατε pick 'n' roll και ο Τσαρτσαρής είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Μετά το παιχνίδι τον είχαν ρωτήσει οπαδοί γιατί δεν το πέταξε έξω και αυτός είχε απαντήσει, ότι αν έχανε θα είχε χάσει ένα παιχνίδι, αν όμως μάθενε να παίζει άμυνα ο Κωστάκης [sic], θα είχε κέρδος ο Παναθηναϊκός για χρόνια. Και ο Τσαρτσαρής έγινε από τους καλύτερους weakside defenders ψηλούς στην Ευρώπη...
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Συμμετεχεις σε φορουμ του ΟΣΦΠ? Μπραβο...Πες μου να μπω και γω να γραψω τπτ γιατι εχω κατι μηνες να γραψω κατι εκει. Αν λοιπον ξερεις να διαβαζεις, τοτε θα διαβασες κ αυτο που εγραψα πριν καιρο πως θα μας πατε ...τρενο μεσα στο Σεφ αν συνεχισουμε ετσι. Ανεξαρτητα απ το αν πιστευω εγω πως εχουμε καλυτερο ροστερ απο σας, στα σημεια βεβαια. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Συμφωνω οτι τον ενδιαφερουν καποια συστηματα και καποιες ειδικες συνθηκες μεσα στο παιχνιδι. Και σιγουρα θα δοκιμασε σχηματα, σε συγκεκριμενα 2λεπτα ή 3λεπτα, και θα δωσει και παραπανω χρονο σε ορισμενους παικτες. Μη μου προβαλλεις ομως ως δικαιολογια (ή οποιος αλλος) πως χασατε επειδη απ τη μια υπηρχε μια ομαδα που καιγοταν για τη νικη και απο την αλλη μια πολυ καλυτερη-πλην αδιαφορη για τη νικη- ομαδα. Αυτη η λογικη ειναι εξωπραγματικη, δε γινεται να λεγεσαι ΠΑο, ΟΣΦΠ, Μπαρτσα, Ρεαλ, ΤΣΣΚΑ,.... και να μη μπαινεις μεσα για τη νικη. Απο κει κ περα, ο Ιλιασοβα και ο Χαισλιπ ειναι 4αρια ή οχι?
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από μπάσκετ, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει προς τι η διαμάχη γιά το αν ο Κλειζα είναι 3άρι η 4άρι. Ποιά είναι η διαφορά? Η διαφορα ειναι η ίδια μεταξυ επιθυμιας και πραγματικοτητας Πχ επιθυμια ειναι ο Κλειζα να ειναι 4αρι. Πραγματικοτητα ειναι οτι ειναι 3αρι. Ενας παικτης κοντος για 4 χωρις κινησεις για 4 και μονο δυναμη για 4 δεν ειναι 4αρι, ειναι ενα πολυ δυνατο 3αρι
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Aρα tilemaxx σε συνεχεια των οσων λεει ο Kaizer, αναμενεις να δεις μια πολυ μειωμενη αποδοση του παικτη και μια τερατωδη δυσλειτουργία της ομαδας σου οταν βαζεις ενα 3αρι στη θεση 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.