Erwdios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Τον έβαλε ο Κόκκαλης στο παιχνίδι του τον Πατέρα, με τις ανακοινώσεις και τις μικροπρέπειες και λόγω εμπειρίας, τον νίκησε. Το έλεγα όλη τη βδομάδα, ότι ο Πατέρας θυμίζει Κόκκαλη στα πρώτα του βήματα και αν συνεχίσει να προσπαθεί να γίνει Κόκκαλης θα φάει τα μούτρα του.
johnnyestia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει, χάσαμε το ντέρμπι και βγαίνουν όλοι οι μίρλες σαν τα σαλιγκάρια με την βροχή να πετάξουν την λάσπη τους. Αναμενόμενο. Προφανώς εγώ δεν θα τα βάψω μαύρα φτύνοντας κατάμουτρα όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια για να φτάσει η ομάδα στην κορυφή. Δεν θα χαλάσω την ψυχολογία μου ούτε θα βγάλω τα κόμπλεξ μου στην ομάδα όταν αυτή χάνει σε μια τέτοια ποδοσφαιρική "πανδαισία" όπως η χθεσινή, ακόμα και αν η ήττα από ένα σημείο και μετά ήταν με κάτω τα χέρια. Σε τέτοιους αγώνες μια φάση φτάνει να σε βάλει από πάνω για τα καλά, ή να σου κόψει τα πόδια, όπως το οφθαλμοφανές διπλό διαιτητικό λάθος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Σαφέστατα και έγιναν λάθη σε αυτό το παιγνίδι. Αυτοί που πρέπει θα τα κοιτάξουν και θα αποφασίσουν πως θα τα ξεπεράσουμε. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε με ψυχραιμία πού βρίσκεται η ομάδα μας αυτή την στιγμή. Είναι μέσα και στους τρεις στόχους της , το κλίμα μέχρι χθες ήταν άψογο και όλα δείχνουν ότι στο τέλος της χρονιάς θα εκπληρώσει τους στόχους της. Πρέπει να τα βάφουμε μαύρα λοιπόν? Όχι φυσικά. Το μεγαλείο του ΠΑΟ είναι ο κόσμος του. Αυτός θα γιγαντώσει την ομάδα. Στηρίζουμε την ομάδα με τα καλά της και με τα κακά της και κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εχθές ο Ολυμπιακός απέδειξε την ανωτερότητά του στην καφρίλα και στην τσάμπα μαγκιά. Αν για αυτό πανηγυρίζουν οι φίλοι γαύροι, γούστο τους και καπέλο τους. Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 johny αν και τοσο καιρο ειχα παψει να κανω κριτικη σε καποια πραγματα που εβλεπα, διοτι ειχα διαπιστωσει οτι στο τοπικ επικρατουν πολυ συγκεκριμενες αποψεις και οι υπολοιποι απλως λοιδωρουνται (και δεν ειμαι θεμα σαλιγκαροποιησης οτι τωρα θυμηθηκαν καποιοι την κριτικη) , θελω να σε ρωτησω 2-3 πραγματα, αν και οι απαντησεις που θα παρω (οχι απο εσενα απαραιτητα) ξερω πανω κατω σε τι πλαισια θα κινηθουν. α. Η εικονα της ομαδος απτην αρχη της σεζον μεχρι σημερα -παρα την μεχρι χθες πρωτη θεση στη βαθμολογια- σε επειθε? Εμενα πιο πολυ με επειθε η ανυπαρξια του αντιπαλου παρα η δικη μου ομαδα. β. Δεν ειμαστε μεσα στους 3 στοχους. Ο 3ος στοχος ηταν το Τσου Λου απο το οποιο παραλιγο να μας αποκλεισει η Σπαρτα, και τελικως το εκανε η Ατλετικο. Οκ συνεχιζουμε στο Γιουροπα για οσο τραβηξει, αλλα ο στοχος του Τσου Λου χαθηκε νωρις. Θελεις η κληρωση, θελεις οτι μαζεψαμε 3, θελεις οτι τους πετυχαμε φορμαρισμενους, το Τσου Λου για φετος πεθανε. γ. Εγω δεν λεω να κοντραρουμε την ομαδα και να γκρινιαζουμε, αλλα μηπως καποιες φορες φτανουμε στο αλλο ακρο να στρουθοκαμηλιζουμε και τελικως να "πεφτουμε απτα συννεφα" επειτα απο αποτελεσματα σαν το χθεσινο η με τον Αστερα? Η ομαδα εχει το καλυτερο υλικο των τελευταιων ετων. Η εντος γηπεδου εικονα ειναι οτι δυσκολευομαστε και φτυνουμε αιμα στα περισσοτερα ματς για να καταφερουμε να σκοραρουμε. Η πιο σωστα κανεις τους δε φτυνει αιμα, εξαιρουμενων 2-3 φιλοτιμων παιχτων. Και μαλλον αυτο ειναι το προβλημα μας φετος. Βεβαια ξερω, εγω ειμαι ο αρχηγος της μιρλας εδω μεσα. Τουλαχιστον δεν επεσα απτα συννεφα και ουτε θα πεσω σε ενδεχομενες μελλοντικες γκελες. Καλο ειναι καποιες φορες να τα βλεπουμε στη σωστη τους διασταση τα πραγματα κι οχι να αντιμετωπιζουμε ως εχθρους της ομαδος οσους νιωθουν ανασφαλεια απτη μπαλα που παιζουμε. Ο μονος λογος για τον οποιο μπορω να δικαιολογησω την βεβαιοτητα μερικων, ειναι επειδη ο αντιπαλος εφετος εχει μαυρα κι αραχνα χαλια και ειναι ικανος για παραπανω γκελες απο μας. Ναι ισως να παρουμε πρωταθλημα, δεν λεω το αντιθετο. Ισως και νταμπλ. Ισως και τιποτα απτα 2. Θα δειξει, προς το παρον ολα παιζουν ομως. Και με ΟΣΦΠ ετσι οπως ειναι, εχουμε σαφως πολυ καλες πιθανοτητες. Αλλο αυτο και αλλο οτι η ομαδα φυσαει οπως γραφεται εδω κατα καιρους.
Psyx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Πατέρας στην Παιανία: «Χθες κατέβηκα μαζί σας για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας, για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Δεν σας παίρνει άλλο να απογοητεύσετε εμένα και τον κόσμο. Ανταποδώσατε και σε εμάς και στον κόσμο πίκρα. Χάσατε πολύτιμους βαθμούς και εχθές και με τον Αστέρα Τρίπολης και στα επόμενα παιχνίδια θέλω μόνο νίκες.Όποιος δεν μπορεί να δείξει πάθος και τσαμπουκά να σηκωθεί και να φύγει τώρα. Ηρθα στο Καραϊσκάκη για να σας βοηθήσω και να σας προστατέψω και δεν είχατε ψυχή. Μετά το 2-0 ήσασταν ανύπαρκτοι. Εξαιρώ τον Τζόρβα, τον Ζιλμπέρτο, τον Σισέ και τον Σιμάο. Είστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Περιμένω από κάποιους να γίνετε οι ηγέτες και να το παίρνετε επάνω σας. Συζητήστε με τον προπονητή για να διορθώσετε τα λάθη που κάνατε. Ακόμα και τα Γιάννινα έχαναν με 2-0 αλλά έδειξαν ψυχή και καρδιά, κάτι που εσείς δεν είχατε, και στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισαν»
alexdelpiero Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει, χάσαμε το ντέρμπι και βγαίνουν όλοι οι μίρλες σαν τα σαλιγκάρια με την βροχή να πετάξουν την λάσπη τους. Αναμενόμενο. Προφανώς εγώ δεν θα τα βάψω μαύρα φτύνοντας κατάμουτρα όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια για να φτάσει η ομάδα στην κορυφή. Δεν θα χαλάσω την ψυχολογία μου ούτε θα βγάλω τα κόμπλεξ μου στην ομάδα όταν αυτή χάνει σε μια τέτοια ποδοσφαιρική "πανδαισία" όπως η χθεσινή, ακόμα και αν η ήττα από ένα σημείο και μετά ήταν με κάτω τα χέρια. Σε τέτοιους αγώνες μια φάση φτάνει να σε βάλει από πάνω για τα καλά, ή να σου κόψει τα πόδια, όπως το οφθαλμοφανές διπλό διαιτητικό λάθος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Σαφέστατα και έγιναν λάθη σε αυτό το παιγνίδι. Αυτοί που πρέπει θα τα κοιτάξουν και θα αποφασίσουν πως θα τα ξεπεράσουμε. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε με ψυχραιμία πού βρίσκεται η ομάδα μας αυτή την στιγμή. Είναι μέσα και στους τρεις στόχους της , το κλίμα μέχρι χθες ήταν άψογο και όλα δείχνουν ότι στο τέλος της χρονιάς θα εκπληρώσει τους στόχους της. Πρέπει να τα βάφουμε μαύρα λοιπόν? Όχι φυσικά. Το μεγαλείο του ΠΑΟ είναι ο κόσμος του. Αυτός θα γιγαντώσει την ομάδα. Στηρίζουμε την ομάδα με τα καλά της και με τα κακά της και κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εχθές ο Ολυμπιακός απέδειξε την ανωτερότητά του στην καφρίλα και στην τσάμπα μαγκιά. Αν για αυτό πανηγυρίζουν οι φίλοι γαύροι, γούστο τους και καπέλο τους. Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. Κοιτα υπαρχουν κ καπιοι που κρινουν ανεξαρτητως αποτελεσματος για το τροπο παιχνιδιου του ΠΑΟ για την μπαλα που παρουσιαζει οχι μονο ταν χανει αλλα κ οταν νικαει...Οχι οπου φυσαει ο ανεμος ....προσωπηκα για τον κατσουρανη τα λεγα τοτε που ηταν στο ζενιθ του στον ΠΑΟ κ οχι τωρα που το λενε οι περισσοτεροι.Η κ για τον σπυροπουλο κ την ελλειψη στοπερ ακομα κ για δευτερο επιθετηκο..Οπως κ οτι ο τεν κατε στα μεγαλα ματς ειναι καλως για τον παο αλλα με κλειστες αμυνες αντιμετωπιζει προβληματα.Αρα με συνεπεια λεω αυτο που βλεπω κ δεν περιμενω τον τεν κατε στη γωνια ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ να βγαινω να τον κριτικαρω.Αυτο ειναι το μονο ευκολο.
johnnyestia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 johny αν και τοσο καιρο ειχα παψει να κανω κριτικη σε καποια πραγματα που εβλεπα, διοτι ειχα διαπιστωσει οτι στο τοπικ επικρατουν πολυ συγκεκριμενες αποψεις και οι υπολοιποι απλως λοιδωρουνται (και δεν ειμαι θεμα σαλιγκαροποιησης οτι τωρα θυμηθηκαν καποιοι την κριτικη) , θελω να σε ρωτησω 2-3 πραγματα, αν και οι απαντησεις που θα παρω (οχι απο εσενα απαραιτητα) ξερω πανω κατω σε τι πλαισια θα κινηθουν. α. Η εικονα της ομαδος απτην αρχη της σεζον μεχρι σημερα -παρα την μεχρι χθες πρωτη θεση στη βαθμολογια- σε επειθε? Εμενα πιο πολυ με επειθε η ανυπαρξια του αντιπαλου παρα η δικη μου ομαδα. β. Δεν ειμαστε μεσα στους 3 στοχους. Ο 3ος στοχος ηταν το Τσου Λου απο το οποιο παραλιγο να μας αποκλεισει η Σπαρτα, και τελικως το εκανε η Ατλετικο. Οκ συνεχιζουμε στο Γιουροπα για οσο τραβηξει, αλλα ο στοχος του Τσου Λου χαθηκε νωρις. Θελεις η κληρωση, θελεις οτι μαζεψαμε 3, θελεις οτι τους πετυχαμε φορμαρισμενους, το Τσου Λου για φετος πεθανε. γ. Εγω δεν λεω να κοντραρουμε την ομαδα και να γκρινιαζουμε, αλλα μηπως καποιες φορες φτανουμε στο αλλο ακρο να στρουθοκαμηλιζουμε και τελικως να "πεφτουμε απτα συννεφα" επειτα απο αποτελεσματα σαν το χθεσινο η με τον Αστερα? Η ομαδα εχει το καλυτερο υλικο των τελευταιων ετων. Η εντος γηπεδου εικονα ειναι οτι δυσκολευομαστε και φτυνουμε αιμα στα περισσοτερα ματς για να καταφερουμε να σκοραρουμε. Η πιο σωστα κανεις τους δε φτυνει αιμα, εξαιρουμενων 2-3 φιλοτιμων παιχτων. Και μαλλον αυτο ειναι το προβλημα μας φετος. Βεβαια ξερω, εγω ειμαι ο αρχηγος της μιρλας εδω μεσα. Τουλαχιστον δεν επεσα απτα συννεφα και ουτε θα πεσω σε ενδεχομενες μελλοντικες γκελες. Καλο ειναι καποιες φορες να τα βλεπουμε στη σωστη τους διασταση τα πραγματα κι οχι να αντιμετωπιζουμε ως εχθρους της ομαδος οσους νιωθουν ανασφαλεια απτη μπαλα που παιζουμε. Ο μονος λογος για τον οποιο μπορω να δικαιολογησω την βεβαιοτητα μερικων, ειναι επειδη ο αντιπαλος εφετος εχει μαυρα κι αραχνα χαλια και ειναι ικανος για παραπανω γκελες απο μας. Ναι ισως να παρουμε πρωταθλημα, δεν λεω το αντιθετο. Ισως και νταμπλ. Ισως και τιποτα απτα 2. Θα δειξει, προς το παρον ολα παιζουν ομως. Και με ΟΣΦΠ ετσι οπως ειναι, εχουμε σαφως πολυ καλες πιθανοτητες. Αλλο αυτο και αλλο οτι η ομαδα φυσαει οπως γραφεται εδω κατα καιρους. Θα σου απαντήσω για να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες σου. α. Η εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν μπορεί να μην βγάζει μάτια και να προκαλεί ποδοσφαιρικό παραλήρημα, αλλά υπό τις δεδομένες συνθήκες εγώ την θεωρώ ανώτερη των προσδοκιών. Στα σχεδόν 20 παιγνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα, η ομάδα εμφανίζεται αν όχι καταφανώς ανώτερη τουλάχιστον ισάξια με τους αντιπάλους. Ακόμα και στους αγώνες με Ατλέτικο και Γαλατά η ομάδα δεν έδειξε υποδεέστερη και τους κόντραρε στα ίσια. Αυτό που δεν είχε ήταν κυνική προσέγγιση στα παιγνίδια αυτά και τύχη. Ναι, εχθές ειδικά το τελευταίο μισάωρο η ομάδα πελαγοδρομούσε. Σε ποιο άλλο φετινό παιγνίδι εμφανίσαμε τέτοιο χάλι? Και σημειώνω πως η ομάδα παίζει σε κάθε αγώνα με την πλάτη στον τοίχο, γιατί η προσμονή του κόσμου είναι μεγάλη. Πρέπει να καταλάβουμε πως ο οσφπ δεν είναι στο +1 γιατί έχουμε εμείς κακή εικόνα στο πρωτάθλημα, αλλά γιατί με κάποιο τρόπο αυτό το συνονθύλευμα ποδοσφαιριστών γκελάρει με το ζόρι. Σε 12 αγώνες έχει χάσει μόλις 6 βαθμούς. β.Στην Ευρώπη δεν γυρεύαμε κάτι συγκεκριμένο φέτος. Καλή παρουσία στο Τσουλου είχαμε πέρυσι. Τα λεφτά του Τσουλου δεν είναι το ζητούμενο. Μια ευρωπαϊκή διάκριση μπορεί να έρθει και με στο γιουρόπα λίγκ. Εμένα προσωπικά δεν μου κάηκε καρφί που δεν μπήκαμε φέτος στους ομίλους του Τσουλου. Αυτό που με καίει είναι να μπούμε απευθείας του χρόνου. γ. Το να στηρίζεις την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι στρουθοκαμηλισμός. Είναι φίλαθλο αίσθημα και αγάπη για την ομάδα. Στο κάτω κάτω κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται με μέτρο και στον καιρό του. Αυτή την στιγμή δεν έχει νόημα να σταυρώνουμε τον προπονητή και τους παίκτες για έναν αποτυχημένο αγώνα. Όταν κλείσει ο φετινός κύκλος τον Μάη τότε μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό βλέποντας τι κερδίσαμε και τι χάσαμε από τον καθένα και με ποιο τρόπο, ούτως ώστε να κρίνουμε σαν κοινό ποιους πρέπει να στηρίξουμε από την ομάδα και ποιους όχι. Το να τα βάφεις όλα μαύρα και να περιμένεις την πρώτη στραβή για να λες "τα 'λεγα εγώ" είναι εύκολο. Στο ποδόσφαιρο μια αποτυχία δεν είναι ενδεχόμενο, είναι νομοτέλεια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Θα σου απαντήσω για να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες σου. α. Η εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν μπορεί να μην βγάζει μάτια και να προκαλεί ποδοσφαιρικό παραλήρημα, αλλά υπό τις δεδομένες συνθήκες εγώ την θεωρώ ανώτερη των προσδοκιών. Στα σχεδόν 20 παιγνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα, η ομάδα εμφανίζεται αν όχι καταφανώς ανώτερη τουλάχιστον ισάξια με τους αντιπάλους. Ακόμα και στους αγώνες με Ατλέτικο και Γαλατά η ομάδα δεν έδειξε υποδεέστερη και τους κόντραρε στα ίσια. Αυτό που δεν είχε ήταν κυνική προσέγγιση στα παιγνίδια αυτά και τύχη. Ναι, εχθές ειδικά το τελευταίο μισάωρο η ομάδα πελαγοδρομούσε. Σε ποιο άλλο φετινό παιγνίδι εμφανίσαμε τέτοιο χάλι? Και σημειώνω πως η ομάδα παίζει σε κάθε αγώνα με την πλάτη στον τοίχο, γιατί η προσμονή του κόσμου είναι μεγάλη. Πρέπει να καταλάβουμε πως ο οσφπ δεν είναι στο +1 γιατί έχουμε εμείς κακή εικόνα στο πρωτάθλημα, αλλά γιατί με κάποιο τρόπο αυτό το συνονθύλευμα ποδοσφαιριστών γκελάρει με το ζόρι. Σε 12 αγώνες έχει χάσει μόλις 6 βαθμούς. Απλα σημειωνω οτι αρκετα ματς θα μπορουσαν να ειχαν εξελιχθει αλλιως και το -6 βαθμοι που λες, ευκολα θα μπορουσε να ηταν παραπανω. Το να μη το βλεπει κανεις αυτο και να στρουθοκαμηλιζουμε επειδη ετσι ηρθαν τα πραγματα και γλυτωσαμε, ειναι ενα απτα λαθη που γινονται και δεν νομιζω οτι ειναι ΥΠΕΡ της ομαδας. Προχειρα: Πανιωνιος, Καβαλα, ΑΕΛ στο 1ο ημιχρονο θα μπορουσαν να προηγηθουν και αντε γυριστο μετα, ΑΕΚ (οκ ντερμπυ εκτος αυτο, πασσο), ηταν ματς που καλιστα θα μπορουσαν να ειναι απωλειες βαθμων απλα επειδη ημασταν τραγελαφικοι (οκ με ΑΕΛ ανεβηκαμε στο 2ο ημιχρονο αφου γλυτωσαμε 1-2 γκολ στο Α ημ). β.Στην Ευρώπη δεν γυρεύαμε κάτι συγκεκριμένο φέτος. Καλή παρουσία στο Τσουλου είχαμε πέρυσι. Τα λεφτά του Τσουλου δεν είναι το ζητούμενο. Μια ευρωπαϊκή διάκριση μπορεί να έρθει και με στο γιουρόπα λίγκ. Εμένα προσωπικά δεν μου κάηκε καρφί που δεν μπήκαμε φέτος στους ομίλους του Τσουλου. Αυτό που με καίει είναι να μπούμε απευθείας του χρόνου. Ευρωπη επρεπε να βγουμε Τσου Λου και κατι μεταγραφες τυπου Σισσε γιναν με δεδομενο σχεδον οτι θα βγαιναμε (και ο Σισσε οταν υπεγραφε το ειχε δεδομενο' date=' οπως και εμεις πριν την κληρωση). γ. Το να στηρίζεις την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι στρουθοκαμηλισμός. Είναι φίλαθλο αίσθημα και αγάπη για την ομάδα. Στο κάτω κάτω κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται με μέτρο και στον καιρό του. Αυτή την στιγμή δεν έχει νόημα να σταυρώνουμε τον προπονητή και τους παίκτες για έναν αποτυχημένο αγώνα. Όταν κλείσει ο φετινός κύκλος τον Μάη τότε μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό βλέποντας τι κερδίσαμε και τι χάσαμε από τον καθένα και με ποιο τρόπο, ούτως ώστε να κρίνουμε σαν κοινό ποιους πρέπει να στηρίξουμε από την ομάδα και ποιους όχι. Το να τα βάφεις όλα μαύρα και να περιμένεις την πρώτη στραβή για να λες "τα 'λεγα εγώ" είναι εύκολο. Στο ποδόσφαιρο μια αποτυχία δεν είναι ενδεχόμενο, είναι νομοτέλεια. Αυτη τη στιγμη ειναι ανοητοι οσοι βγαινουν να κραξουν. Εγω ωστοσο θα ελεγα υγιες να βλεπουμε οτι τοσο καιρο δεν μπορουμε να μιλαμε σχεδον διθυραμβικα για την ομαδα, οταν οι γκελες την μια γλυτωνονται, την αλλη διαφαινονται και τελικως ερχονται. Οτι η ομαδα-παιχτες παρουσιαζουν στοιχεια αδιαφοριας και ελλειψη παθους σε διαφορα ματς, δεν το ανακαλυψαμε χθες. Οτι ο Τεν Κατε ορισμενες φορες ειναι τελειως αψυχολογητος επισης δεν το ανακαλυψαμε χθες. Απο κει και περα ο καθενας εχει τη γνωμη του για αυτα τα που βλεπει. Αλλος θα δει απλα το -6 σε απωλειες και το -1 στη βαθμολογια, αλλος θα το δει λιγο πιο σφαιρικα και αλλος θα κανει μιρλα για τη μιρλα. Εγω απτην αρχη της σεζον θεωρω οτι ανηκω στη 2η κατηγορια εχοντας πεσει ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ παρατηρησεις πχ περι χρησιμοτητας Σιλβα. Σε αλλα ομως μπορει να μην εχω πεσει και τοσο εξω. Βλεποντας και κανοντας. Συνεχιζουμε με -1 και εχοντας πλεον τον αντιπαλο εντος εδρας. Οπως και το αλλο δυσκολο ντερμπι.
johnnyestia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Midi, σε αυτή την κουβέντα ο καθένας συμμετέχει όπως τα βλέπει τα πράγματα από το δικό του το μάτι. Να συμφωνήσουμε αποκλείεται όταν εγώ βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και εσύ μισοάδειο. Για παράδειγμα θα σου πω πως όπως λες ότι γλυτώσαμε την γκέλα από την Λάρισα γιατί έκανε στο Α' δύο καλά σουτ, με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να πεις πως εχθές στο τσακ δεν βάλαμε στο γαύρο 3 γκολ από το πρώτο μισάωρο. Δεν το λες όμως. Είναι εγωιστικό να θεωρείς πως αυτό που βλέπεις εσύ είναι το σφαιρικό και πως αυτό που βλέπει ο άλλος είναι υποκειμενικό. Απλά να συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε και να κάνουμε την σούμα στο τέλος. Εδώ θα 'μαστε να τα λέμε.
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Σόρρυ ρε παιδιά αλλά ο Τζόρβας είναι κλασικός τερματοφύλακας μικρής ομάδας. Ανεβάζει απόδοση όσο τον πιέζουν περισσότερο, βγάζει 2-3 άπιαστα στο τέλος, αφού εχεις χάσει το παιχνίδι. Σε μεγάλη ομάδα το τέρμα πρέπει να πιάνει τη μια φάση που θα γίνει (όπως χθες - βολλευ στη περιοχή σας παίζανε στο γκολ, τον είδατε εσείς πουθενά. Τι να το κάνω αν μετά πιάνει άλλα 5, αν σε φάση κόντρα στη ροή του παιχνιδιού (που σου τσακίζει τη ψυχολογία) δεν σε βοηθάει; Προφανώς δε θεωρώ το Γκαλίνοβιτς καλύτερο, αυτό είπα πριν, ότι η ευθύνη του Τεν Κάτε είναι πως δεν επέλεξε για τις πιο κρίσιμες θέσεις (τερμα, στοπερ) πιο αξιόπιστους παίκτες. Αν δεν ήταν ο Τζόρβας το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Το ζήτημα με τον τερματοφύλακα είναι αυτό ακριβώς που λες, όσο τον πιέζουν να ανεβάζει απόδοση. Αν είναι να κάνει όλο και περισσότερα λάθη αναλογικά με την πίεση τότε κάτι δεν πάει καλά. Συγκεκριμένα για το χθεσινό ματς, ο Τζόρβας δεν φέρει ευθύνη σε κανένα απ' τα δύο γκολ. Η άμυνα που ήταν; Το θέμα είναι ότι συνήθως όταν τρως γκολ κατηγορείς τον τερματοφύλακα ενώ παίζει αυτή η κατηγορία να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα.
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Οταν εχεις το Βυντροσαριεγκι για αμυνα και συζηταει μαζι σου ο Μελμπεργκ για να ερθει για 2εκ. και τον φτυνεις νομιζω πως προκαλεις την τυχη σου...:lol: Ο ανθρωπος κανει πλακα στην Ελλαδα...
geovard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Συζητάμε τόσα χρόνια στα πέτρινα χρόνια λες και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα τι φταίει γιά όλα αυτά τα πατατράκ και γιατί ο Παναθηναϊκός έγινε μικρή ομάδα. Πολλά μπορεί να πεί κανείς ώρες ατέλειωτες να μιλάει γιά λάθη, αλλά δυστυχώς τα λέμε και τα ακούμε μόνοι μας. Εσείς είστε υποθέτω μικρότεροι από μένα και δεν έχετε προλάβει να ζήσετε και τις καλές στιγμές του Παναθηναϊκού και έτσι εύκολα μπορεί μιά διοίκηση ή ένας δημοσιογράφος στις φυλλάδες που διαβάζετε να σας καθησυχάσει ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό απλά κάντε ακόμη λίγη υπομονή.Σας έμαθαν ότι το αποτέλεσμα μετράει έστω και με μισό μηδέν και ξεχάσατε τι θα πεί ωραίο ποδόσφαιρο και δεν θέλετε στην ουσία η περισσότεροι να δείτε ωραίο ποδόσφαιρο παρά μόνο νίκες με οποιονδήποτε τρόπο.Έτσι κατέβηκε χθες και ο Τεν Κάτε με σκοπό να πάρει το χι όπως όπως και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ήταν έκπληξη λέει γι αυτόν που έχασε η ομάδα.Γιά μενα δεν ήταν καθόλου έκπληξη ότν σέρνεσαι στο γήπεδό σου και δεν μπορείς να νικήσεις τον Αστέρα όταν την προηγούμενη σού κάνει δώρο ο αντίπαλος δύο χαμένους βαθμούς και δεν το εκμεταλλεύεσαι. Χωρίς μπάλα λοιπόν αλλά με πονηρό σχέδιο να πάρεις την ισοπαλία δεν λέγεσαι μεγάλη ομάδα.Αυτό εξ άλλου δεν προσπαθούν στο Καραϊσκάκη να κάνουν και οι μικρές ομάδες? Έπειτα πας και παίρνεις τον Σισσέ(Τον ακριβοπλήρωσες μάλιστα όταν δεν υπήρχε ζήτηση απο πουθενά γιά τον παίχτη άρα πιάστηκες κορόιδο) γιά να φουσκώσεις τα μυαλά των παλαβών οπαδών σου και να τούς γεμίσεις ελπίδα ενώ η προσφορά του παίχτη στα κρίσιμα ματς είναι μηδενική.Αντίθετα ήταν στραβοί όταν έβλεπαν πριν μερικά χρόνια ένα παιδί στην Εθνική Νέων των Μήτρογλου να υπόσχεται πολλά και όμως ο έξυπνος ο Ολυμπιακός να τον κλείνει από νωρίς ενώ ο Αντωνίου αναλώνεται να συνάπτει σχέσεις με τη Εσπανιόλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι έγινε και στην αρχή της παντοκρατορίας τού Ολυμπιακού όταν ο Πανηλειακός έδινε πακέτο Γιαννακόπουλο και Τζώρτζεβις και ο καπετάνιος τότε Γιώργης Βαρδινογιάννης έκανε λάθος εκτίμηση και δεν πίστεψε σε αυτούς και είπε όχι.Αυτά είναι ανικανότητα των διοικούντων που δεν βλέπουν μακριά.Αν ο Ολυμπιακός πάρει φετος το πρωτάθλημα αυτό θα είναι το καθαρότερο όλων των εποχών χωρίς αμφιβολία.
dark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δε μας τα λες καλά φίλε geovard εδώ άλλοι ζουν ακόμα με το όνειρο του ευρωμπανάθα που έβαλε γκολ το 1996 στον Αγιαξ και το 1960 στο Ουεμπλευ και συ μας λες ότι είναι μικρή ομαδα
johnnyestia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει geovard, δεν μου κάνει εντύπωση η επιδρομή σου στο thread σήμερα. Και τότε που λες ότι είχαμε μεγάλη ομάδα τρώγαμε μεγάλες καζούρες και από ομάδες ανύπαρκτες. Έτσι είναι η μπάλα, πότε τον δίνεις και πότε τον τρως. Αν πιστεύεις πάντως ο,τι ο οσφπ λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί δεν πήραμε τον Τζώρτζεβιτς και τον Γιαννακόπουλο πριν από 13 χρόνια και γιατί ο Αντωνίου δεν έκλεισε τον ... Μήτρογλου, καληνύχτα.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Συζητάμε τόσα χρόνια στα πέτρινα χρόνια λες και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα τι φταίει γιά όλα αυτά τα πατατράκ και γιατί ο Παναθηναϊκός έγινε μικρή ομάδα.Πολλά μπορεί να πεί κανείς ώρες ατέλειωτες να μιλάει γιά λάθη, αλλά δυστυχώς τα λέμε και τα ακούμε μόνοι μας. Εσείς είστε υποθέτω μικρότεροι από μένα και δεν έχετε προλάβει να ζήσετε και τις καλές στιγμές του Παναθηναϊκού και έτσι εύκολα μπορεί μιά διοίκηση ή ένας δημοσιογράφος στις φυλλάδες που διαβάζετε να σας καθησυχάσει ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό απλά κάντε ακόμη λίγη υπομονή.Σας έμαθαν ότι το αποτέλεσμα μετράει έστω και με μισό μηδέν και ξεχάσατε τι θα πεί ωραίο ποδόσφαιρο και δεν θέλετε στην ουσία η περισσότεροι να δείτε ωραίο ποδόσφαιρο παρά μόνο νίκες με οποιονδήποτε τρόπο.Έτσι κατέβηκε χθες και ο Τεν Κάτε με σκοπό να πάρει το χι όπως όπως και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ήταν έκπληξη λέει γι αυτόν που έχασε η ομάδα.Γιά μενα δεν ήταν καθόλου έκπληξη ότν σέρνεσαι στο γήπεδό σου και δεν μπορείς να νικήσεις τον Αστέρα όταν την προηγούμενη σού κάνει δώρο ο αντίπαλος δύο χαμένους βαθμούς και δεν το εκμεταλλεύεσαι. Χωρίς μπάλα λοιπόν αλλά με πονηρό σχέδιο να πάρεις την ισοπαλία δεν λέγεσαι μεγάλη ομάδα.Αυτό εξ άλλου δεν προσπαθούν στο Καραϊσκάκη να κάνουν και οι μικρές ομάδες? Έπειτα πας και παίρνεις τον Σισσέ(Τον ακριβοπλήρωσες μάλιστα όταν δεν υπήρχε ζήτηση απο πουθενά γιά τον παίχτη άρα πιάστηκες κορόιδο) γιά να φουσκώσεις τα μυαλά των παλαβών οπαδών σου και να τούς γεμίσεις ελπίδα ενώ η προσφορά του παίχτη στα κρίσιμα ματς είναι μηδενική.Αντίθετα ήταν στραβοί όταν έβλεπαν πριν μερικά χρόνια ένα παιδί στην Εθνική Νέων των Μήτρογλου να υπόσχεται πολλά και όμως ο έξυπνος ο Ολυμπιακός να τον κλείνει από νωρίς ενώ ο Αντωνίου αναλώνεται να συνάπτει σχέσεις με τη Εσπανιόλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι έγινε και στην αρχή της παντοκρατορίας τού Ολυμπιακού όταν ο Πανηλειακός έδινε πακέτο Γιαννακόπουλο και Τζώρτζεβις και ο καπετάνιος τότε Γιώργης Βαρδινογιάννης έκανε λάθος εκτίμηση και δεν πίστεψε σε αυτούς και είπε όχι.Αυτά είναι ανικανότητα των διοικούντων που δεν βλέπουν μακριά.Αν ο Ολυμπιακός πάρει φετος το πρωτάθλημα αυτό θα είναι το καθαρότερο όλων των εποχών χωρίς αμφιβολία. Που είσαι εσυ, σε χάσαμε. Δε νομίζω να είχε να κάνει με τ ότι χάσαμε και εμφανίστηκες, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.