Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έφυγε ο Τεν Κάτε και ήρθε ο ...Νιόπλιας.

Με τις υγείες μας. Πάλι στις μαλακίες που κάναμε επί Τζίγγερ γυρνάμε.

Ω, ναι! :fear:

Ευχομαι και ελπιζω να μην παει ο Κριστοφ στη θεση αυτη. Ειναι κριμα να αμφισβητηθει αυτος ο μεγαλος ανθρωπος απο τον οιονδηποτε Παναθηναικο.

Ω, ναι!!! :fear:

Κατα τ'αλλα αλλοι ομοιδεατες μπορει να στεναχωρεθηκαν, εγω προσωπικα ικανοποιηθηκα απο αυτην την ειδηση αν και θεωρω οτι τα αποτελεσματα αλλαγης τεχνικης ηγεσιας θα καθυστερησουν αρκετα να φανουν.

Τουλαχιστον ο Νιοπλιας θα παιρνει λιγοτερα απτα μισα λεφτα που επαιρνε ο 10κ.

Ω, όχι!!! αυτό σημαίνει πως πάει και για του χρόνου έστω και με κακής ποιότητας ποδόσφαιρο, πως οι προπονητές είτε θα είναι υπηρεσιακοί για φέτος και δε θα ασχοληθούν είτε θα λένε για υλικό που δεν διάλεξαν και.. τα ίδια Παν-τρελάκι μου τα ίδια Παν-τρελή μου!

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η απομάκρυνση του Τεν Κάτε δεν έχει να κάνει τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι.

Κοιτάξετε τα σημερινά πρωτοσέλιδα της Ντέρμπι και της Πράσινης και θα καταλάβετε με την μία ποιοι είναι πίσω από αυτή την κίνηση και σε ποιον έδειξαν πως κάνουν κουμάντο.

Εγώ αηδιάζω.

νταξει δεν ειναι λιγο ντεμοντε αυτη η ιστορια με τον Γκοντζο? Οκ ο ανθρωπος ειναι δηλωμενος κατα του 10κ ξερω γω, αλλα και ο 10κ ποτε δεν επεισε οτι αξιζει τοσης εμπιστοσυνης οσης ειχε απο ορισμενο κοσμο. Του δοθηκε η μεγαλυτερη περιοδος χαριτος απο καθε αλλο προπονητη που περασε απτον ΠΑΟ, του δοθηκε το μεγαλυτερο μπατζετ απο καθε αλλο προπονητη που περασε απτον ΠΑΟ, του δοθηκε το καλυτερο ροστερ των τελευταιων ετων, πληρωθηκε τα περισσοτερα λεφτα απο καθε αλλο προπονητη που περασε και τελικως δεν εφερε ουτε στο ελαχιστο κατι απο αυτο που περιμεναμε εδω και 1,5χρονο.

Και κυριως δεν ειδαμε επι 1,5 χρονο την ομαδα να ειναι σταθερη εστω. Δεν λεω καλη...

Κι ολα αυτα να συνοδευονται απο απιστευτες συμπεριφορες, δηλωσεις και εμμονες για καποιους παιχτες...

Οκ μη τον βγαλουμε και θυμα τον 10κ.

Δημοσ.
καλα εκανε ο Πατερας και τον σουταρε

μπορει να αργησε λιγακι αλλα εκανε το σωστο

ο "βοηθος" φωναζε απο καιρο οτι δεν κανει για τον παο

δεν ηταν κακος.Σαν κοουτς στο να διαβαζει τα ματς ειναι καλυτερος απο ζικο-ντουσαν...Οπως ειπε κ ενας παραπανω σε φυσικη κατασταση σκιζει ο ΠΑΟ.Απλα πληρωνει οτι δεν καταφερε να δημιουργησει ομαδα να παιζει ελκυστηκο ποδοσφαιρο κ ολα τ αλλα που λεω παραπανω...

Δημοσ.

λοιπόν θα αρχίσει πάλι η προπονητολογία

ένα best of από μένα που δεν ξέρω κ πολλά από μπάλα απλά παρακολουθώ

- Μπαγεβιτς . όχι που θα έλειπε! τώρα που η Αεκ πάει προς κλαψ κλάψ ποιος καλύτερος από τον κλαψ. ασε που μεχρι να καταλάβουμε τι ψιθυρίζει στις συνεντεύξεις θα φύγει κ η χρονιά!

- Βαλβέρδε. Ξέρει από Ελλάδα... και καλό λάδι. Μετά την επιτυχία στην Βιγιαρεάλ κρίμα να αφήσουμε τέτοια ευκαιρία. ΘΑ την πούμε και στον αιώνιο έτσι!

- Γκμοχ. Ο Σαγώνιας θα τους δαγκώσει όλους και τουλάχιστον θα προσφέρει γέλιο για να διασκεδάσουμε και αυτό το πρωτάθλημα.

- Βασίλης Δανιήλ. Φήμες τον θέλουν να ξανα-ξανα-...-ξανα επέστρεψε από το μέλλον με νέες απόψεις και πλάνα προπονητικά. Ιδανική επιλογή.

- Σερχιο. Ο Πένγκουιν τώρα που λιώνουν οι πάγοι θέλει να λιώσει και τους πάγους με την παλιά διοίκηση. Όλε!

- Μαλεζάνι. ΚΑΤΣΟ ΚΑΤΣΟ ΚΑΤΣΟ .. ΘΑ ΚΑΤΣΩ! Δε φταίω εγώ, αυτός το θέλει.

- Ρότσα. Ο συμπαθέστερος προς εμέ, μακάρι να μην ξανακουστεί για τον πάγκο κ να μείνει να φτιάχνει ταλεντάκια όπως του ταιριάζει κ καλύτερα άλλωστε. Σε λίγο θα του στείλουν και το Βαζέχα

ξέχασα κανά ΣΟΣ;

ΕΝΤΙΤ

αααααα, στα ενδιάμεσα χώσε και τον Τοτάρα να μας αναπτερώνει το φιλοομαδικό μας φρόνιμα!

επίσης, ως διαβολική λύση προτείνεται ο Στρατηγός. να δούμε τί πιάνει κ αυτός που μας τον έχει πιάσει τόσα χρόνια

Δημοσ.
Η απομάκρυνση του Τεν Κάτε δεν έχει να κάνει τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι.

Κοιτάξετε τα σημερινά πρωτοσέλιδα της Ντέρμπι και της Πράσινης και θα καταλάβετε με την μία ποιοι είναι πίσω από αυτή την κίνηση και σε ποιον έδειξαν πως κάνουν κουμάντο.

Εγώ αηδιάζω.

φιλε σορρυ αλλα επειδη δεν ξερω παρασκηνια, μου τα λες λιγο γιατι με ενδιαφερει?? αν θες, και σε πμ, θανχ

Δημοσ.
δεν ηταν κακος.Σαν κοουτς στο να διαβαζει τα ματς ειναι καλυτερος απο ζικο-ντουσαν...Οπως ειπε κ ενας παραπανω σε φυσικη κατασταση σκιζει ο ΠΑΟ.Απλα πληρωνει οτι δεν καταφερε να δημιουργησει ομαδα να παιζει ελκυστηκο ποδοσφαιρο κ ολα τ αλλα που λεω παραπανω...

απο φυσικη κατασταση σκιζει αλλα αυτο δεν ειναι και θεμα γυμναστη?

Δημοσ.
απο φυσικη κατασταση σκιζει αλλα αυτο δεν ειναι και θεμα γυμναστη?

Ειναι κ θεμα γυμναστη.Αν θυμασαι το λεμονη τον ειχαν σταυρωσει που στον ολυμπιακο ειχε ολο τραυματισμους με θλασεις.ο παναθηναικος στο β ειναι η μονη ομαδα που ανεβαινει.

Δημοσ.

@johnyestia: Κοιταζοντας τωρα τα πρωτοσελιδα αρχικα βλεπω οτι και οι 2 εφημεριδες αναφερονται στον Ερασιτεχνη και τους Γιαννακοπουλους-Τζιγκερ-Πατερα που τον κρατανε ζωντανο χρηματοδοτωντας.

Δε βλεπω καμια ευθεια αναφορα προς το προσωπο του Τεν Κατε.

Η Ντερμπυ λεει απλως οτι οσοι ειναι αληθινοι Παναθηναικοι παραβρεθηκαν εκει και αναφερθηκε στους Γιαννακοπουλους και τον Τζιγκερ.

Η δε Πρασινη δε βλεπω να εχει ουτε καν υπονοουμενο για καποιον, πλην του Βγενοπουλου στον οποιο κανει και ευθεια αναφορα.

Αν θες γινε λιγο πιο συγκεκριμενος

Δημοσ.
H καλυτερη λυση για τον παο ειναι ο αγγελος Αναστασιαδης.Μια χαψια θα τον κανει το ζικο.

+1

Αλλα προχτες διαβασα πως ανανεωσε στην εθνικη Κυπρου για αλλα δυο χρονια

Δημοσ.
+1

Αλλα προχτες διαβασα πως ανανεωσε στην εθνικη Κυπρου για αλλα δυο χρονια

Oντως...Αλλα αμα θελει ο Πατερας μια χαψια θα τους κανει τους Κυπριους...

Δημοσ.
Απ' ότι κατάλαβα πάνε και για αλλαγή ηγεσίας στον ΠΑΟ...

To καλο που θελω απτους Γιαννακοπουλους ειναι να μην ασχοληθουν με τη μπαλα, τουλαχιστον οικονομικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...