Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν θέλετε πάντως μπορώ εγώ να μπω στη θέση του Βύντρα. Δώστε μου τα μυριά του κι ας με βρίζει η 13 με την 7 αγκαλιά, εν χορώ.

Ούτως ή άλλως, αξιοπρέπεια < χρήματα σε αυτή τη χώρα, οπότε ας τα κονομήσουμε κι ας πάνε να χεστούν όλοι πατόκορφα.

Δημοσ.
fail ξεfail η δικαιολογια οτι πρεπει να παιζει ο καραγκουνης γιατι ειναι παναθηναικος ειναι αστεια

Ωραια τοτε παρε 25 παιχτες που δεν εχουν ιδεα τι θα πει Παναθηναικος.

Που δε ξερουν ουτε καν την ιστορια του...

Ουτε παιζουν για τη φανελα...

Ετσι οπως το λες ναι δικιο εχεις...

Τι να τον κανεις τον Καραγκουνη αφου και αμπαλος ειναι και δεν εχει και σημασια καμια που ειναι Παναθηναικος μεχι τα νυχια και ιδρωνει για τη φανελα παραπανω απο ολους...

Δικιο εχεις...:o

Δημοσ.

Δικιο εχεις...:o

παντα. χορτασαμε με τα καλα ελληνοπουλα που πονανε την φανελα και απο τιτλους γιοκ.

Δημοσ.
παντα. χορτασαμε με τα καλα ελληνοπουλα που πονανε την φανελα και απο τιτλους γιοκ.

Μπορεις να παρεις τον Κονσεϊσαο, Μπισκαν και ολους αυτους που ηρθαν στην Ελλαδα για να εχουν ενα σιγουρο μισθο παλι στην ομαδα σου αν θες γιατι νομιζω ακομα καπου παιζουν...

Αυτοι ιδρωναν για τη φανελα και φαινοταν μεσα στο γηπεδο αυτο...

:lol:

Δημοσ.

Ναι παιδια ο Καρα δεν ξερει καθολου μπαλα.

Για αυτο απο τοτε που ηρθε ειναι απο τους καλυτερους μας παιχτες σταθερα.

Επειδη δεν εχει σηκωσει το ελληνκο πρωταθλημα (που το εχει σηκωσει πολλακις ο παντος πχ) δε σημαινει οτι αγωνιστικα δεν ειναι καλος παιχτης.Και ο Ολυμπιακος και η Αεκ θα τον ηθελαν στο ροστερ με ολα τα ελαττωματα του.

Δημοσ.

Εγω συμφωνω με τον John1987

Σταθερη αξια για τον ΠΑΟ ο Καραγκουνης ...

Με την Καβαλα που χανατε 2-0 μολις μπηκε αλλαξε ολο το παιχνιδι...

Δε σας χαλαει ο Καρα , μη λεμε οτι να ναι...

Δημοσ.

Επειδη δεν εχει σηκωσει το ελληνκο πρωταθλημα (που το εχει σηκωσει πολλακις ο παντος πχ) δε σημαινει οτι αγωνιστικα δεν ειναι καλος παιχτης.Και ο Ολυμπιακος και η Αεκ θα τον ηθελαν στο ροστερ με ολα τα ελαττωματα του.

Χωρις Καρα ουτε την τιμη να παιξουμε με την Σπαρτα και την Ατλετικο δε θα χαμε.

Οκ κι εγω δε γουσταρω να εχει καπαρωμενη θεση στην 11δα απλα επειδη ειναι η τυπαρα/ψυχαρα/μπλαμπλα, αλλα μην τον ισοπεδωνουμε και τελειως. Μιλαμε για προσφορα και μιλαμε για παιχτη που μας εχει ξελασπωσει ουκ ολιγες φορες.

Αυτο απτην αλλη δε σημαινει οτι πρεπει να τον τρωω στη μαπα συνεχως. Αλλα απτη στιγμη που τρωω στην μαπα ΒΥΝΤΡΑ τοσα χρονια, μεχρι προτινος Τζιωλη κλπ, ο Καρα ειναι πταισμα το οτι ειναι σταθερος 11δατος.

edit για το απο κατω ποστ: Τον Κονσεισαο δεν τον λες και αμπαλο...Απλα το παιδι ηρθε να κανει τουρισμο. Γιαυτο και μεσα στο γηπεδο περπατουσε.

Δημοσ.
Μπορεις να παρεις τον Κονσεϊσαο, Μπισκαν και ολους αυτους που ηρθαν στην Ελλαδα για να εχουν ενα σιγουρο μισθο παλι στην ομαδα σου αν θες γιατι νομιζω ακομα καπου παιζουν...

Αυτοι ιδρωναν για τη φανελα και φαινοταν μεσα στο γηπεδο αυτο...

:lol:

το προβλημα με τους παιχτες που αναφερεις δεν ειναι οτι δεν ματωναν την φανελα. ηταν οτι ηταν αμπαλοι. προφανως το καλυτερο θα ηταν μια 11αδα με μπαλαδορους που πονανε την φανελα (νινης, μινχ). απο τη στιγμη που δεν γινεται καλυτερα να εχω καλους παιχτες που ακουσαν τον Παναθηναικο πρωτη φορα το καλοκαιρι παρα ανθρωπους που μεγαλωσαν βλεποντας Παναθηναικο αλλα οποτε βγαζουν καθετη γελαει ο κοσμος.

η θεση του Καραγκουνη ειναι τετοια που δεν μπορει να την καλυψει. αν ηταν αριστερο μπακ να πω παει στο διαολο εχει παθος. αλλα δεν μπορω να εχω ενα 10αρι που καθυστερει μονιμα την αναπτυξη, που δεν μπορει να βγαλει μια μπαλια ή μια σεντρα της προκοπης και παρολαυτα εχει την αξιωση να χτυπαει ολα τα στημενα

Δημοσ.

Καραγκούνης σταθερή αξία(ψυχάρα και οχι μόνο) αλλά φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι όταν παίζει η ομάδα πέφτει σε ρυθμό(γυρνάει την μπάλα πίσω,πέφτει συνέχεια κτλ) πράγμα που τον κάνει ακατάλληλο πλέον.

Δημοσ.
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001002001011&nodeId=149&articleId=16635

Γιατι εγω πιστευω οτι εννοει ακριβως το αντιθετο και το λεει για να σας πικαρει... :rolleyes:

Ξερει τι λεει. Τετοια εμμονη στο προσωπο του μετα απο τετοια αποτελεσματα, τετοια μπαλα και τετοια συμπεριφορα, μονο φιλαθλοι του ΠΑΟ θα του δειχνανε επι 1,5 χρονο.

Ωστοσο αν θες να σου πω κατι, ποσος με ενδιαφερουν οι δηλωσεις του απο δω και περα. Παντοτε ηταν γραφικος και ανεκδιηγητος ειδικα στις δηλωσεις του, οποτε αναμενω να αρχισει αργα η γρηγορα τις κοτσανες στις οποιες μας ειχε συνηθισει.

Δημοσ.
Μου αρέσει που τολμάει και κάνει τέτοιες δηλώσεις, την στιγμή που έχει συνεισφορά 0 στην ομάδα.

Ενταξει το παραχεσες και συ...:P:p:p

Οχι και 0 συνησφορα...

Εχει παρει και καλυτερους τοσα χρονια ο Παο ??

Ηταν ενας προπονητης με τα καλα του και τα κακα του οπως ολοι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...