Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ Ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους ανθρωπους που μας εχουν προσφερει τοσα και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Αντε και δεν εφησυχαζουμε. Τι θελετε ρε παιδια να κανουμε?Να παρουμε με τις πετρες τους Αφους? Να διωξουμε τον Ζοτς?Να την πεσουμε στον Μητσο και τον Μαικ? Οκ, η ομαδα δεν παει καλα. Ε ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ!! Αν δεν ξερει ο Ζοτς και οι Γιαννακοπουλοι τι να κανουν για να παει καλα τοτε δεν ξερει κανενας και αρα ειμαστε καταδικασμενοι αρα τι αγχωνεστε?Θα κανετε τρεμπλ βρε. ΥΓ. Καλα εκανε και πηρε τον Χαισλιπ. Χασαμε 2 ψηλους. Δεν ειδατε τα σημερινα χαλια? Το τριαρι μας εφταιγε?Οτι Πεκοβιτς και Φωτσης παθανε πλακα απο Βεσελι - Βρανιες δεν το ειδατε? Ποιος Ναχμπαρ?Για να σου δωσει πριν το Τοπ16 η Εφες τον Ναχμπαρ ενω εχει προκριθει θα ηθελε 2 εκατομμυρια αποζημιωση. Γιαυτους καλυτερα να τον αφησουν τωρα ελευθερο που οποιος και να τον παρει δεν μπορει να τον δηλωσει και αρα δεν θα τον βρουν μπροστα τους O Vesely 3αρι δεν επαιζε? ---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ---------- 7 στα 10 ποστ του chris που αφορουν τον μπασκετικο ΠΑΟ ειναι χολη για τον Περπερογλου. Ο λογος ειναι οτι περυσι ο αχρηστος αυτος Περπε ηταν 10 φορες πιο ουσιαστικος απο τον σουπερ ντουπερ ουαου τους Τσιλντρες. Λογικο ειναι σε καθε ευκαιρια να βγαζει χολη, για εναν παιχτη καλυτερο του 2ου 3ριου τους Βασιλοπουλου, και περυσι καλυτερο του Τσιλντρες σε ουσια. Καθολου χολη, απλα τον θεωρω οτι ειναι μετριος σε ολα στο παιχνιδι του. Δεν υπαρχει καποιος τομεας που ειναι πολυ καλος. Τα υπολοιπα ειναι δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα. Συμφωνω οτι ο Περπε ειναι μια κλαση κατω απτην υπολοιπη 5δα του ΠΑΟ, και χρειαζεται καλυτερο 3ρι σε μια ομαδα σαν τον ΠΑΟ, αλλα αυτο δε σημαινει οτι μας καταστρεφει ή οτι ειναι τρυπα. Κανει πολλες δουλειες εντος γηπεδου ο Περπε και σιγουρα δεν αφηνει τρυπα στο 3. Αλλο το οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε πιο δυνατοι στο 3 και αλλο οτι εχουμε τρυπα. Αποψη σου. Εγω βλεπω οτι τα αντιπαλα 3αρια σε γλενταν. Απο Βελιτσκοβιτς, μεχρι Τσιλντρες μεχρι Βεσελυ. Μπασκετικα αν το δουμε, η ενισχυση καλως γινεται στο 4 και οχι στο 3. Ο Τσαρτσαρης αποτι φαινεται τελειωνει σιγα σιγα, ο Μπατιστ μεγαλωνει, αρα αυτο που αδειαζει και θελει αμεση ανανεωση ειναι η φροντ λαιν. Στο 3 μπορει ευκολα να παιξει με το ροστερ και να βαλει ας πουμε ΔΔ/Τεπιτς. Ειδικα ο 1ος ανταπεξερχεται εξαισια στη θεση αυτη. Στις θεσεις 4/5 δεν μπορεις να κανεις τετοιες τραμπες, αρα ορθολογικα εχουμε ενισχυθει στο 4 εφετος. Εχει λογικη αυτο που λες, καλυτερα ομως δεν θα ηταν ενας παικτης που θα καλυπτε και τις 2 θεσεις? Οσο για το 3, ο Τεπιτς υπολογιζα οτι θα ειναι καλυτερος, σε φαση να παρει τη θεση απο τον Περπε, αλλα ακομα θελει δουλεια. Θεωρητικα δηλαδη ειχαμε και στο 3 ενισχυση φετος, απλως ακομα δεν εχει ρολαρει.Και εγω περιμενα καλυτερο τον Τεπιτς. Επισης, δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρειτε δεδομενες τις ηττες απο Μπαρτσελονα. 2 ντερμπυ θα ειναι, αναμεσα σε 2 ομαδες μικρης διαφορας στη δυναμικοτητα. Ουτε η πρωτια χαθηκε, ουτε η προκριση. Ολα στο δικο μας χερι ειναι. Το μονο που χαθηκε σημερα, ειναι τα περιθωρια επομενης γκελας με Μαρουσι/Παρτιζαν. Θα ανησυχησω αν γκελαρουμε σε ενα απο αυτα τα παιχνιδια και αν χασω και τα 2 ματς απο τη Μπαρτσελονα. Μην τσουβαλιαζεις. Ειχα γραψει πριν αρχισει το Τοπ16 πως θα ειναι βλακας οποιος θεωρησει πως ο περυσινος πρωταθλητης Ευρωπης εγινε ξαφνικα ομαδα της σειρας. Και πως μπορειτε να διεκδικησετε την πρωτη θεση. Πλεον ομως για την 1η θεση πρεπει απαραιτητα να κερδισεις την Μπαρτσελονα μεσα-εξω, κατι που θεωρω πολυ δυσκολο.
Erwdios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mολις φυγει η σταμπα-κοκκινιλα στο σβερκο απο τη φαπα που εφαγες περυσι στον ημιτελικο του final four απο τον πρασινη παναθηναικη μηχανη τοτε θα μπορεσεις να μιλησεις για παναθηναικο στην ευρωπη.Αν και φοβαμαι οτι θα σου μεινει τατουαζ. Χαίρε κόμπλεξ απύθμενο
cosmosfera Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mηπως σε εχει τσουξει .... :X:XΕγω πιστευω πως αν χασετε το πρωταθλημα ή δε πατε final 4 εσενα ειδικα θα σε καψει οσο τπτ αλλο... Θα καιγεσαι μεσα σου... Και θα φας τετοια καζουρα που θα σε τρελανει... :lol: 1 στο εκατομμυριο να χασω το πρωταθλημα στο μπασκετ και παλι δε μου καιγεται καρφακι γιατι εχω ομπραντοβιτς και ομαδαρα οποτε το μελλον ειναι εγγυημενο. Εσενα σε εχει τσουξει που χανεις το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο και παραλληλα βλεπεις την ομαδα σου διαλυμενη και το μελλον ειναι ενας εφιαλτης.
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 1 στο εκατομμυριο να χασω το πρωταθλημα στο μπασκετ και παλι δε μου καιγεται καρφακι γιατι εχω ομπραντοβιτς και ομαδαρα οποτε το μελλον ειναι εγγυημενο.Εσενα σε εχει τσουξει που χανεις το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο και παραλληλα βλεπεις την ομαδα σου διαλυμενη και το μελλον ειναι ενας εφιαλτης. Δε πειθεις με αυτες τις δικαιολογιες... Ειμαι σιγουρος πως θα σε καψει τοσο μα τοσο πολυ οταν θα τρως καζουρα απο τους Ολυμπιακους που δε θα ξερεις που να κρυφτεις....:X:X Ηδη εισαι καμενος που εχασες εχτες... Κανει μπαμ απο μακρυα...:lol:
john1987 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Θα σταματησετε τωρα το chat τυπου "την εχω μεγαλυτερη απο εσενα" ?? Η υπομονη εχει και τα ορια της.
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Nα προσθεσω το μεγαλυτερο τσουξιμο της ημερας για τον cosmosfera ... ΦΑΠ ΦΑΠ στο τετραγωνο... :lol:
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εγώ αυτό που πιστεύω είναι πως θα έχουμε μεγάλη ξηρασία στα αθλητικά θρέντ το καλοκαίρι...
Erwdios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εγώ αυτό που πιστεύω είναι πως θα έχουμε μεγάλη ξηρασία στα αθλητικά θρέντ το καλοκαίρι... Τόσα χρόνια, κάθε καλοκαίρι, που έχουμε χωνέψει αρνιά και τίτλους κάνουμε αναδρομή της χρονιάς που πέρασε, την ίδια ώρα που οι βάζελοι είστε εξαφανισμένοι. Ε, δε νομίζεις ότι μετά από 13 χρόνια γλεντιού και ταπείνωσης όλων των αντιπάλων και πολύ περισσότερο με τόσους εξευτελισμούς της δικής σου ομάδας, δικαιούμαστε κι εμείς κανά 2 μήνες διακοπές? Όχι τπτ άλλο, αλλά όσοι ονειρεύεστε πράσινες δυναστείες και πράσινα άλογα στο ποδόσφαιρο διαβάστε μία προσγειωμένη κατ' εμέ άποψη. http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?cid=98&aid=52217
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τόσα χρόνια, κάθε καλοκαίρι, που έχουμε χωνέψει αρνιά και τίτλους κάνουμε αναδρομή της χρονιάς που πέρασε, την ίδια ώρα που οι βάζελοι είστε εξαφανισμένοι. Ε, δε νομίζεις ότι μετά από 13 χρόνια γλεντιού και ταπείνωσης όλων των αντιπάλων και πολύ περισσότερο με τόσους εξευτελισμούς της δικής σου ομάδας, δικαιούμαστε κι εμείς κανά 2 μήνες διακοπές? Όχι τπτ άλλο, αλλά όσοι ονειρεύεστε πράσινες δυναστείες και πράσινα άλογα στο ποδόσφαιρο διαβάστε μία προσγειωμένη κατ' εμέ άποψη. http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?cid=98&aid=52217 Κατ 'αρχήν δεν εξαφανιστήκαμε κανένα καλοκαίρι εδώ στο φόρουμ και εσύ θα έπρεπε να το ξέρεις καλά γιατί εσύ ο ίδιος κάθεσαι και απαντάς. Για τα 13 χρόνια που λες, όλη η Ελλάδα ξέρει τι καταφέρατε και πώς. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που τώρα που πέφτετε στο καναβάτσο δεν πρόκειται να χαριστεί ούτε η κοινή γνώμη ούτε καμία από τις ιστορικές ομάδες της Α' Εθνικής, αυτός είναι ο λόγος που η προστασία θα κοπεί μαχαίρι και θα βρεθείτε ξανά να διανύετε πέτρινα χρόνια. Όσο για το άρθρο που παρέθεσες και ενστερνίζεσαι, είναι τρελό bullshit.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δε πειθεις με αυτες τις δικαιολογιες...Ειμαι σιγουρος πως θα σε καψει τοσο μα τοσο πολυ οταν θα τρως καζουρα απο τους Ολυμπιακους που δε θα ξερεις που να κρυφτεις....:X:X Ηδη εισαι καμενος που εχασες εχτες... Κανει μπαμ απο μακρυα...:lol: Συνεχιζουμε αυτην την ανουσια υποθετικη συζητηση βλεπω... Τελος παντων, ο ΠΑΟ και να χασει τιτλο στο μπασκετ, δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχουμε, γιατι υπαρχει Ζοτς στον παγκο και ξερουμε τι θα γινει και την επομενη μερα/10ετια. Για να στο κανω πιο λιανα μπας και το αντιληφθεις. ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ παντα: Θα στενοχωρηθω στ αληθεια πολυ περισσοτερο αν φυγει ο Ζοτς στο τελος της σεζον και εχω παρει τριπλ, παρα αν παρεις εσυ τριπλ κ μεινει ο Ζοτς στον παγκο. Ακριβως αυτο: Ανταλλαζω ενα τριπλ σε εσας για την παραμονη του Ζοτς σε εμας. Να εχετε να λετε και κατι για την επομενη 10ετια που θα τα παιρνουμε εμεις. Εγινα κατανοητος τωρα? Αυτα ειναι για εσας, που ο μονος στοχος σας ειναι να χτυπησετε εμας και καθε χρονο κανετε παιδομαζωματα μπας και... Ο ΠΑΟ εχει τελειως διαφορετικους στοχους στο μπασκετ αποτι εσεις, εχει τελειως διαφορετικο προγραματισμο αποτι εσεις, και ο φιλαθλος του ΠΑΟ δεν αρκειται στα τριπλ κραουν. Ο ωριμος φιλαθλος του ΠΑΟ νοιαζεται πιο πολυ για τον Ζοτς, παρα για μια φυσιολογικα ατυχη χρονια σε επιπεδο τιτλων, που ωστοσο εδω και 15χρονια μονο μια φορα συνεβη. Και σωνει και καλα εχεις βαλθει να μας το επισημαινεις ως ενδεχομενο για φετος. Τελος υποθετικης συζητησης ομως, γιατι πονεσε το κεφαλι μου. ΥΓ. Καποιοι γαυροι -και δεν εννοω εσενα ή τον Chris- βρηκαν αποκουμπι με τη χθεσινη ηττα του ΠΑΟ απο Παρτιζαν για να κανουν μετα απο μηνες καζουρα σε οποιοδηποτε αθλημα. Αρχισαν και τα ΦΑΠ. Οπως καταλαβαινετε, εχουμε δικαιωμα να σαρκαζουμε τετοιες καταστασεις.
cosmosfera Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ασχολουμαστε με τους ανυπαρκτους του πειραια αλλα με τον παοκ τι θα γινει , ειναι η μοναδικη απειλη που εχουμε για το πρωταθλημα. Ποτε παιζουμε τουμπα?
Erwdios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Κατ 'αρχήν δεν εξαφανιστήκαμε κανένα καλοκαίρι εδώ στο φόρουμ και εσύ θα έπρεπε να το ξέρεις καλά γιατί εσύ ο ίδιος κάθεσαι και απαντάς. Για τα 13 χρόνια που λες, όλη η Ελλάδα ξέρει τι καταφέρατε και πώς. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που τώρα που πέφτετε στο καναβάτσο δεν πρόκειται να χαριστεί ούτε η κοινή γνώμη ούτε καμία από τις ιστορικές ομάδες της Α' Εθνικής, αυτός είναι ο λόγος που η προστασία θα κοπεί μαχαίρι και θα βρεθείτε ξανά να διανύετε πέτρινα χρόνια. Όσο για το άρθρο που παρέθεσες και ενστερνίζεσαι, είναι τρελό bullshit. Μα δεν μίλησα για εσένα. Εσύ εδώ είσαι πάντα να γράφεις τα γραφικά σου. Εδώ μετά από τη σβερκιά στο Καραϊσκάκη από αυτό τον Ολυμπιακό, έμπαινες και έγραφες τα παραμύθια σου για τη διαιτησία. Τα πέτρινα χρόνια συνεχίζεις να τα διανύεις. 1 τίτλος κάθε 12 χρόνια δεν σημαίνει ότι σε βγάζει από τα πέτρινα χρόνια, αλλά σου δίνει ανάσες για τις απανωτές σβερκιές που θα ακολουθήσουν. Τα ίδια δεν λέγατε και το 2004? Ένα χαρακτηριστικό που έχετε σαν οπαδοί είναι η μεγάλη γλώσσα και η κοντόφθαλμη μνήμη. Μόλις αρχίσουν οι σφαλιάρες βροχή πάλι, θα φταίει η διαιτησία, θα φταίει ο ανάδρομος Ερμής, θα φταίει το γρασίδι που είναι πράσινο και καταπίνει το τριφύλλι και τα σχετικά. Όσο για το άρθρο, πες μου που διαφωνείς. Τί από τα παραπάνω δεν ισχύει? -8 γαβρακια ΦΑΑΑΑΠ^8 Στο ράφι με τις πορείες γρήγορα, μην έχουμε καμία ανατροπή.
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Συνεχιζουμε αυτην την ανουσια υποθετικη συζητηση βλεπω...Τελος παντων, ο ΠΑΟ και να χασει τιτλο στο μπασκετ, δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχουμε, γιατι υπαρχει Ζοτς στον παγκο και ξερουμε τι θα γινει και την επομενη μερα/10ετια. Για να στο κανω πιο λιανα μπας και το αντιληφθεις. ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ παντα: Θα στενοχωρηθω στ αληθεια πολυ περισσοτερο αν φυγει ο Ζοτς στο τελος της σεζον και εχω παρει τριπλ, παρα αν παρεις εσυ τριπλ κ μεινει ο Ζοτς στον παγκο. Ακριβως αυτο: Ανταλλαζω ενα τριπλ σε εσας για την παραμονη του Ζοτς σε εμας. Να εχετε να λετε και κατι για την επομενη 10ετια που θα τα παιρνουμε εμεις. Εγινα κατανοητος τωρα? Αυτα ειναι για εσας, που ο μονος στοχος σας ειναι να χτυπησετε εμας και καθε χρονο κανετε παιδομαζωματα μπας και... Ο ΠΑΟ εχει τελειως διαφορετικους στοχους στο μπασκετ αποτι εσεις, εχει τελειως διαφορετικο προγραματισμο αποτι εσεις, και ο φιλαθλος του ΠΑΟ δεν αρκειται στα τριπλ κραουν. Ο ωριμος φιλαθλος του ΠΑΟ νοιαζεται πιο πολυ για τον Ζοτς, παρα για μια φυσιολογικα ατυχη χρονια σε επιπεδο τιτλων, που ωστοσο εδω και 15χρονια μονο μια φορα συνεβη. Και σωνει και καλα εχεις βαλθει να μας το επισημαινεις ως ενδεχομενο για φετος. Τελος υποθετικης συζητησης ομως, γιατι πονεσε το κεφαλι μου. ΥΓ. Καποιοι γαυροι -και δεν εννοω εσενα ή τον Chris- βρηκαν αποκουμπι με τη χθεσινη ηττα του ΠΑΟ απο Παρτιζαν για να κανουν μετα απο μηνες καζουρα σε οποιοδηποτε αθλημα. Αρχισαν και τα ΦΑΠ. Οπως καταλαβαινετε, εχουμε δικαιωμα να σαρκαζουμε τετοιες καταστασεις. Δεκτα οσα λες και καταλαβαινω οτι θελεις πανω απ ολα την παραμονη του Ομπραντοβιτς, καταλαβαινω και οτι δεν τρεχει και τιποτα αν χασεις ενα τιτλο στο μπασκτετ. 2 επισημανσεις μονο: 1) Και να παραμεινει ο Ζοτς, με δυνατο ΟΣΦΠ δεν προκειται να εχεις την ιδια συγκομιδη τιτλων που ειχες την προηγουμενη 10ετια, οπου επαιρνες τα πρωταθληματα δια περιπατου. 2) Ο Προγραμματισμος σας φετος ηταν κακος. Και μου κανει εντυπωση, γιατι αλλες φορες εχετε δειξει πως ξερετε ποτε πρεπει να αποδεσμευετε εναν παικτη και το εχετε δειξει στο παρελθον, π.χ. με τον Ντικουδη, τον Χατζηβρεττα, τον Ουινστον,. Φετος ομως ειχατε προβληματα απ την αρχη της χρονιας και επρεπε να ειχατε μεριμνησει να εχετε απο πιο νωρις εναν καλυτερο παικτη ρακετας στο ροστερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.