Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι αντιΠαναθηναικος,αλλα ως προς την τεχνικη αναλυση που κανει διαφωνεις?

Τον Σισε τον πηραμε νομιζω 9 εκ και ο Ντιογκο κοστισε 10 (πραγμα το οποιο δυσκολευομαι να πιστεψω οπως και πολλοι Ολυμπιακοι).

Αραγε τον Γκαλετι,τον Ριβαλντο τον Κοβασεβιτς που πηραν πρωταθλημα στον Ολυμπιακο (σχεδον μονοι τους) τους πηρανε πανω απο 2-3 εκατομυρρια?

Να δουμε στα ποσα θα σταματησει βεβαια αλλα εγω δεν περιμενα οτι ο Σισε θα ειναι ενας πολυ πιο εκρηκτικος...Μπλανκο.

Τεσπα,για μενα ο πιο σταθερος παιχτης φετος ειναι ο Ζιλμπερτο.

Το υπολοιπο κεντρο (καρα,κατσουρ) δεν την παλευουν εδω και μηνες.

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ok, πλεον ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ διαβαζεις αυτα που γραφω, απλα εχεις αποφασισει απο πριν τι θα γραψεις (σε στυλ "Θα του πω αυτο και θα μου απανατησει αυτο και μετα αυτο") και απλα θες οτι και να γραψει ο αλλος να πεις την μ...αποψη σου.

Tα χεις πει Kaizer παλιοτερα νομιζω...

Και εγω σου μιλαω γι αυτα που λεγατε παλια

Να μη ψαξω παλιοτερα ποστ....:P

Δημοσ.

Για τον Κάρα θα διαφωνήσω. Κάνει αυτό που έκανε πάντα.

Και για τον Κατσουράνη θα διαφωνήσω. Έτσι ακριβώς σέρνονταν και στην Μπενφίκα. Αν δεν είχε βάλει τα γκολ που έβαλε θα ήταν για σουτ (σε σχέση με την αμοιβή του). Αυτό έλεγα πριν τον πάρουμε. Τα χρήματα που θέλει δεν δεν τα αξίζει.

Για τον Σισέ τα έχω ξανά πει. Η απόκτησή του δε είχε καμία ποδοσφαιρική λογική. Σύμφωνα με την ομάδα που ετοίμαζες δεν ήθελες τέτοιον παίκτη. Όπως και να έχεις αυτός που λέει ότι ήθελε περισσότερα από τον Σισέ δικαιολογημένα το λέει.

Του Ντιόγκο έχουν το 100%;

Δημοσ.

Μα που κάνει τεχνική ανάλυση ο βλάκας καίσαρης?

Είναι τόσο άσχετος (ή το παίζει) που δεν κατάλαβε καν γιατί έβγαλε τόσες φάσεις ο Σάλπι με την αεκ.

Δηλαδή τι περιμένει? Να πάρει ο Σισσέ την μπάλα στα πόδια και να μπουκάρει στην περιοχή ντριπλάρωντας? Αφού ποτέ του δεν έπαιζε έτσι. Ο Σισσέ παίρνει τόσα λεφτά γιατί απλά είναι παίκτης που την "παστελώνει" την μπάλα στα δίχτυα.

---------- Προσθήκη στις 14:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:23 ----------

Για τον Σισέ τα έχω ξανά πει. Η απόκτησή του δε είχε καμία ποδοσφαιρική λογική. Σύμφωνα με την ομάδα που ετοίμαζες δεν ήθελες τέτοιον παίκτη. Όπως και να έχεις αυτός που λέει ότι ήθελε περισσότερα από τον Σισέ δικαιολογημένα το λέει.

Τι είδους παίκτη ήθελες δηλαδή? Τον Ζλάταν ή την γενετική ρέπλικα του Βαζέχα?

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, πάτε καλά; Γκρινιάζετε για τον Σισε;

Αν το πάρετε το πρωτάθλημα, θα το ανήκει σε αυτόν κατα 80% (και ενα 20% στον Ζιλμπέρτο).

Έχετε ελάχιστους παίκτες που σκοράρουν -άλλοι γιατί δεν πατάνε συχνά περιοχή (πχ Καραγκούνης, Λέτο), άλλοι γιατί απλά δεν είναι γεννημένοι γκολτζήδες (Σαλπιγγίδης). Παίζετε απέναντι σε κλειστές άμυνες σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, όπου πρώτος στόχος για όλες τις ομάδες είναι να κλείσουν τον σεντερ φορ, και παρ' όλα αυτά έχει βάλει 15 γκολ, χωρίς να κάνει πολλές ευκαιρίες η ομάδα, ενώ σχεδόν σε κανένα παιχνίδι δεν έχει δευτερο παίχτη για στήριγμα κοντά του.

Όσο για τη τεχνική του, βρείτε μου άλλο παίχτη στην Ελλάδα (πλην Γκαλετι και παλιότερα Τζορτζεβιτς) που να κάνει το πολύ απλο, να σουτάρει διαγώνια από την άκρη της περιοχής και να πάει στην άλλη γωνία και όχι στο Θεο η μπάλα.

-edit-

Και μιας και έκανε σύγκριση με ξένα πρωταθλήματα, πρέπει να είναι πολύ μαλάκες στη Μπαρτσελόνα που δώσανε τόσα χρήματα για τον Ιμπραήμοβιτς και έχει βάλει τα ίδια γκολ με τον Σολδάδο (τον Τσέζαρεκ της ισπανίας) - άμπαλος θα είναι μωρέ. Δε μιλάω για Αντεμπαγιόρ, Ανελκά και Αρσάβιν που έχουν λιγότερα γκολ από τον Σαχα. Παλτά θα είναι. Σαχά και πάλι Σαχά.

Δημοσ.
Το ξερω οτι ειναι αντιΠαναθηναικος,αλλα ως προς την τεχνικη αναλυση που κανει διαφωνεις?

Τον Σισε τον πηραμε νομιζω 9 εκ και ο Ντιογκο κοστισε 10 (πραγμα το οποιο δυσκολευομαι να πιστεψω οπως και πολλοι Ολυμπιακοι).

Αραγε τον Γκαλετι,τον Ριβαλντο τον Κοβασεβιτς που πηραν πρωταθλημα στον Ολυμπιακο (σχεδον μονοι τους) τους πηρανε πανω απο 2-3 εκατομυρρια?

Να δουμε στα ποσα θα σταματησει βεβαια αλλα εγω δεν περιμενα οτι ο Σισε θα ειναι ενας πολυ πιο εκρηκτικος...Μπλανκο.

Τεσπα,για μενα ο πιο σταθερος παιχτης φετος ειναι ο Ζιλμπερτο.

Το υπολοιπο κεντρο (καρα,κατσουρ) δεν την παλευουν εδω και μηνες.

Ετσι ειναι...Ποιο εγκεφαλικος παικτης στη θεση αυτη στην ελλαδα απο τον ζιλμπερτο δεν υπαρχει.ΚΑνει τα παντα κ ειναι καταπληκτικως κ χωρις την μπαλα παιρνωντας παντα την καταληλη θεση...Πρεπει να ειναι πολυ αμπαλως κανεις για να τον αμφισβητησει...

Δημοσ.

Είναι τόσο άσχετος (ή το παίζει) που δεν κατάλαβε καν γιατί έβγαλε τόσες φάσεις ο Σάλπι με την αεκ.

Για πες εσυ γιατι .. ?

Δηλαδή τι περιμένει? Να πάρει ο Σισσέ την μπάλα στα πόδια και να μπουκάρει στην περιοχή ντριπλάρωντας? Αφού ποτέ του δεν έπαιζε έτσι. Ο Σισσέ παίρνει τόσα λεφτά γιατί απλά είναι παίκτης που την "παστελώνει" την μπάλα στα δίχτυα.

Ακομα δεν εχεις καταλαβει τα χαρακτηριστικα του Σισε ...

Δημοσ.
Καταλαβαινεις ναι ή οχι ότι τον πηρα για χαφ και μαλιστα box to box και το παλικαρι εκανε οντως παπαδες για ενα 2μηνο και ξαφνικα απλα σταματησε να παιζει?Τι να κανω?Να κλεινω τα ματια μου σε αυτο που βλεπω μετα τον Νοεμβρη επειδη ειχε βαλει 3 γκολ-νικες στην αρχη?

Μονο σε αυτη τη χωρα ρε γαμωτο-και το εχω ξαναγραψει για αθλητικα-αμα κανεις κατι καλο στην αρχη μετα δεν χρειαζεται να κοπιασεις και πολυ. Και στα αθλητικα και παντου.

Ειναι η νοοτροπια "Να σκιστω να μπω και μετα δεν γαμιεται, κατι θα γινει"

Επειδη δεν βλεπω και φανατικα τον παναθηναικο 7-8 αγωνες εχω δει δεν μπορω να διαφωνησω παραπανω μαζι σου.Αλλα εχεις την καλυτερη επιθεση του πρωταθληματος και την 3 καλυτερη αμυνα αν μη τι αλλο αυτο δειχνει οτι εχεις καλο κεντρο.Στα παιχνδια που ειδα πιο χαλια μου φανηκε ο Καντε παρα ο Κατσουρανης.Τωρα δεν ξερω για να επειμενεις τοσο καποιο δικιο θα χεις.

Δημοσ.

Τι είδους παίκτη ήθελες δηλαδή? Τον Ζλάταν ή την γενετική ρέπλικα του Βαζέχα?

Λόγια Αντωνίου, Βγενόπουλου.

Θέλουμε ένα center for περιοχής δυνατό. Η ομάδα χρειάζεται επιθετικό τύπου Πιζάρο. Αν φύγει ο Σαλπιγγίδης θα πάρουμε 2 παίκτες τύπου Πιζάρο.

Δημοσ.
Για πες εσυ γιατι .. ?

Ακομα δεν εχεις καταλαβει τα χαρακτηριστικα του Σισε ...

Αυτος μια χαρα εχει καταλβει αλλα εσυ με το Καισαρη μαλλον δεν ειχατε αγωνιστηκες παραστασεις απο τον Σισε πριν παει στον Παναθηναικο.Οταν ψωνισε ο Παναθηναικος το Σισε ηξερε φυσικα οτι δεν τριπλαρει,κ οτι δεν δημιουργει μονος του τις φασεις αλλα αφου ειδε οτι παικτης τυπου Μπλανκο εκανε οργια στην ελλαδα σου λεει παμε να παρουμε ενα ιδιου στυλ παικτη που να σκοραρει καταβουληση.Κ γι αυτο τα εσκασε χοντρα για να τον φερει στην ελλαδα.σιγουρα γκολ αγορασε.

Δημοσ.
Αυτος μια χαρα εχει καταλβει αλλα εσυ με το Καισαρη μαλλον δεν ειχατε αγωνιστηκες παραστασεις απο τον Σισε πριν παει στον Παναθηναικο.Οταν ψωνισε ο Παναθηναικος το Σισε ηξερε φυσικα οτι δεν τριπλαρει,κ οτι δεν δημιουργει μονος του τις φασεις αλλα αφου ειδε οτι παικτης τυπου Μπλανκο εκανε οργια στην ελλαδα σου λεει παμε να παρουμε ενα ιδιου στυλ παικτη που να σκοραρει καταβουληση.Κ γι αυτο τα εσκασε χοντρα για να τον φερει στην ελλαδα.σιγουρα γκολ αγορασε.

Εχεις καποιο προβλημα φιλε μου...

Γιατι προτερεχεις ετσι... ?

Να ακους πρωτα και μετα να μιλας...

Ειναι μεγαλο προταιρημα η υπομονη...;)

Αλλα δε θα σου απαντησω γιατι ξενερωσα πλεον με κατι τυπους σαν κι εσενα εδω μεσα ...:o

Δημοσ.
Ρε αγορι μου, ωραια μας τα λες, σε αυτο που λεω στην ουσια έχεις κάποια διαφωνία ή πας να καλυψεις τον κωλο του Ολυμπιακου από παντου=αμα κερδισω ήρωας, αν χασω έχω απώλειες?

Ειπα εγω να μην χτυπιεσαι οταν σου λείπουν βασικοι και παίκτες κλειδιά?Οχι.

Ε τοτε τι μου λες "Ελα ρε που γκρινιαζετε για τον Σιλβα, και εμεις τοσο καιρο ειχαμε απωλειες"

Το οτι ειχες εσυ απωλειες σημαινει οτι εγώ πρεπει να ειμαι στα @@ μου όποιος και αν λείπει?

Οταν λειπει κάποιος σαν τον Σίλβα ή σαν τον Σισέ ή σαν τον Νίνη όπως είναι ο Παναθηναικος τώρα εχω πρόβλημα. Θα πρεπει να λεω οτι ΔΕΝ εχω προβλημα επειδή και εσένα σου λείπει ο Γκαλετι? Τι στο καλο λογικό επιχείρημα ειναι αυτο?

Οταν μείνατε χωρίς Γκαλέτι γκρινιάξατε?Ναι.

Σας είπε κανεις "Ελα ρε φιλε και μενα μου λειπει ο Σειταριδης"?Οχι.

Ε τοτε τι ερχεσαι να μας πεις "Πως κάνετε έτσι για τον Σιλβα"?

Καμία διαφωνία δεν έχω γιατί, επαναλαμβάνω, ποτέ δεν είπα ότι δεν έχετε απώλειες ή δεν είναι σημαντικές, ίσως να τα είπαν κάποια άλλη μέλη. Είναι όμως σε λογικά πλαίσια και επειδή ο βασικός σου αντίπαλος είναι διαλυμένος από πολλαπλάσιες απώλειες και η διαφορά μεγάλη, ποιός ο λόγος να το συζητάτε; Για να καλύψεις εσυ τον κώλο σου για παν ενδεχόμενο; Αν το πάρω, μάγκας, αν το χάσω είμαι δικαιολογημένος γιατί μου λειπε ο Νίνι (xfactor) και ο ΜπαΛέτο; Στην δική σου λογική απαντάω.

Για να τελειώνουμε, όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς, άλλες περισσότερους, άλλες λιγότερους, έχει δίκιο εκείνος που λέει "ας προσέχατε να χατε αναπληρωματικούς ή να χατε κάνει καλύτερη προετοιμασία" οπότε καλό είναι να κοπούν οι δικαιολογίες απ'όλους. Ας πορευτεί ο καθένας όπως μπορεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...