Dropsreef Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Για φάπες λέγαμε. Αν φέτος πάρω πρωτάθλημα στην μπάλα χωρίς να σου ρίξω 3-4 στο ΟΑΚΑ, τότε δεν θα μπορώ να μιλάω για φάπα, σωστά? ετσι οπως το εθεσες φιλε μου οταν ειπες φαπες εννοουσες κουπες!και σου επαναλαμβανω οτι στα 14 χρονια θα σου εχω παρει 12 κουπες!σου εχω ριξει στο σβερκο ναι ή οχι? αν σε κερδισω στο οακα 0-3 και και παρεις εσυ το πρωταθλημα ποιος εριξε φαπα σε ποιον?
alexis333 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Κανεις δεν μειωνει την επιτυχια του Ολυμπιακου. Ισα ισα λεμε οτι ειναι δικαια(εμεις δεν κλαιμε για διαιτησια και εξωγηινους και για το αν εχει κινηση η κηφησιας) Αλλα να σου πω το απλο, που ισχυει παντου-γιατι και εγω χαιρομουν οταν ετρωγες 7αρες στην Ευρωπη αλλα τον Μαιο πανηγυριζες στη μπαλα-αν παρω το πρωταθλημα τι θα λες? "Ναι αλλα εγω πηρα το κυπελλο"?? Να σας το πω αλλιως, και οποιος ειναι αντρας μπεσαλης και ας ειναι και γαυρος ας απαντησει. Αν παρουμε-οπως ολα δειχνουν-το Κυπελλο στην μπαλα και μας παρετε το πρωταθλημα, θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι ή οχι? Κανεις δεν σας μειωνει, αλλα η αληθεια ειναι οτι οποιος παρει ΜΟΝΟ το Κυπελλο τον Ιουνη θα ειναι απο κατω. Εχω αδικο? Εχεις εξαργυρωσει οτι θα παρεις το πρωταθλημα φετος ... ??? :devil:
benign Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Με την Ρομα ειχα πει θα κερδισουμε 3-0 με μπολικη δοση χιουμορ αλλα τα 3 γκολ τα πετυχα. Για αυριο με ΠΑΟΚ θα κερδισουμε 0-2 η 1-2. Στα τελευταια 5-6 παιχνιδια του ο ΠΑΟΚ εχει σκοραρει μονο 1 γκολ ανα αγωνα και τον Ατρομητο τον κερδισε μεσα στη Τουμπα κυριολεκτικα στην ληξη του αγωνα.Εχει δυσκολια στο σκοραρισμα και ασχημα τελειωματα απο τους παικτες του. Απλα μια προσωπικη εκτιμηση.
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Η ποιοτητα του νικημενου δινει αξια στον νικητη...Συγχαρητηρια και στον Παο σημερα, και πανω απ' ολα για τη σταση παικτων-προπονητη μετα την ηττα. ---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:48 ---------- Κανεις δεν μειωνει την επιτυχια του Ολυμπιακου. Ισα ισα λεμε οτι ειναι δικαια(εμεις δεν κλαιμε για διαιτησια και εξωγηινους και για το αν εχει κινηση η κηφησιας) Αλλα να σου πω το απλο, που ισχυει παντου-γιατι και εγω χαιρομουν οταν ετρωγες 7αρες στην Ευρωπη αλλα τον Μαιο πανηγυριζες στη μπαλα-αν παρω το πρωταθλημα τι θα λες? "Ναι αλλα εγω πηρα το κυπελλο"?? Να σας το πω αλλιως, και οποιος ειναι αντρας μπεσαλης και ας ειναι και γαυρος ας απαντησει. Αν παρουμε-οπως ολα δειχνουν-το Κυπελλο στην μπαλα και μας παρετε το πρωταθλημα, θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι ή οχι? Κανεις δεν σας μειωνει, αλλα η αληθεια ειναι οτι οποιος παρει ΜΟΝΟ το Κυπελλο τον Ιουνη θα ειναι απο κατω. Εχω αδικο? Κατα τη γνωμη μου εχεις αδικο. Εχω παρει το Κυπελλο. Εαν παω και Φαιναλ 4 και ταυτοχρονα παω καλα στους τελικους, αυτο σημαινει πως πηγα καλυτερα απο περυσι. Και αυτο ειναι κατορθωμα για μενα. Δεν ειμαστε χθεσινοι να πιστευουμε πως με μιας απ το τιποτα θα παρουμε το Τριπλ. Αλλα δεν ειμαστε και αχαριστοι να μην βλεπουμε την προοδο που υπαρχει στην ομαδα. Μια προοδος σημαντικη. Αν λοιπον εσυ παρεις πρωταθλημα και εγω παω στο Φαιναλ4, εχοντας παρει Κυπελλο και εχοντας παιξει πολυ καλυτερο μπασκετ, δεν ξερω ειλικρινα ποιος ειναι απο πανω. Ξερω ομως οτι εγω απο περυσι πηγα καλυτερα και εσυ χειροτερα. Επομενως, ξερω οτι η ψαλιδα εκλεισε. Υ.Γ.1 Εφτασε Μαρτιος και ακομα να κερδισετε 1 ντερμπυ/δυσκολο ματς. 1(!). Υ.Γ.2 Καποιοι σας ελεγαν οτι θα υπαρχει καμψη της ομαδας οταν θα μπαινουν σ αυτη νεοι παικτες και θα μοιραζεται αλλιως ο χρονος συμμετοχης. Αλλα καποιοι αλλοι εσπευσαν να προεξοφλησουν το νεο Τριπλ, στηριζομενοι στα φιλικα του καλοκαιριου με την Τσσκα(!).
KaizerSoze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ειπα εγω οτι η ψαλιδα άνοιξε? Εγω απαντησα σε οσους λενε οτι ο Ολυμπιακος μετα το σημερινο ειναι απο πάνω στο μπασκετ ΓΕΝΙΚΑ. Και απανταω εγω και ψαλιδες, βουρτσες και κουβαριστρες αστα στην ακρη. Αν παρω στην μπαλα το Κυπελλο και παρει παλι ο Ολυμπιακος το πρωταθλημα, ποιος θα ειναι απο πανω τον Ιουνη? Και εγω σου λεω βαλε μεσα να αποκλεισω την Ρομα και να περασω και την Στανταρ ή ποιος αλλος ειναι δεν θυμαμαι και να παω στους 8 του ΟΥΕΦΑ. Τον Ιουνη ποιος θα γελα?
Erwdios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τι εννοείς?? Θα μας ειρωνεύεστε?? Ποιοι?? Οι οπαδοί του οσφπ του φορουμ?? Πότε έγιναν insomniacs ο σπάθας, ο παπουτσέλης, ο κασναφέρης, ο μπριάκος, ο γιαννόπουλος, ο καλόπουλος, ο ζωγράφος, ο μαζαράκος, ο πολατιάν, ο τεβεκέλης, ο γκαγκάτσης, ο ευθυμιάδης και η παρέα τους...??? Και αυτά στα λέω γιατί συγκρίνεις τον μπασκετικό Παναθηναικό με τον ποδοσφαιρικό οσφπ... Υπάρχει ομοιότητα μόνο στο αποτέλεσμα, όχι στον τρόπο που επετεύχθη..... Kαι τέζα ο Καμπούρης. Έτσουξε το κυπελλάκι πολύ. Δεν πειράζει, μπορεί να αναλάβει και πάλι δράση ο Λάρυ την άλλη Κυριακή και να πάρεις ρεβάνς. Ο Θανασάρας πάντως... Πάτα στο emoticon για λεπτομέρειες. Στο τέλος θα μας πουνε οι βάζελοι ότι δεν το ήθελαν. Σταυρόλεξα τη μία, διαλέγει ματς ο Ζότς την άλλη. Όταν η διαιτησία παίζει 60-40, είδαμε όλοι τι γίνεται. Αλλά τα έχουμε πει, πιο εύκολα παίρνει ο Ολυμπιακος Ευρωλίγκα, παρά πρωτάθλημα. Δεν είναι να χάνει το έρεισμα ο Θανασάρας τέτοιες εποχές που θέλει να πάρει την ΠΑΕ. Γι' αυτό οι γαύροι χαρείτε με το κυπελλάκι, γιατί στο πρωτάθλημα παίζεται αλλιώς το παιχνίδι.
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ειπα εγω οτι η ψαλιδα άνοιξε?Εγω απαντησα σε οσους λενε οτι ο Ολυμπιακος μετα το σημερινο ειναι απο πάνω στο μπασκετ ΓΕΝΙΚΑ. Αυτο δεν ισχυει. Ακομα. ---------- Προσθήκη στις 23:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ---------- Ο Θανασάρας πάντως... Πάτα στο emoticon για λεπτομέρειες. :lol::lol: Εχω λιωσει μιλαμε....!
Anubis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο δεν ισχυει. Ακομα. ---------- Προσθήκη στις 23:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ---------- :lol::lol: Εχω λιωσει μιλαμε....! πηραμε θαρρος..Δεν πειρζει..Εν καιρω θα καταλαβεις τι εννοω Μην τρεξεις να πεις οτι ειμαι προκλητικος...η κατι αλλο... Απλα λογικος αν και πικραμενος
SlimData Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Kαι τέζα ο Καμπούρης. Έτσουξε το κυπελλάκι πολύ. Δεν πειράζει, μπορεί να αναλάβει και πάλι δράση ο Λάρυ την άλλη Κυριακή και να πάρεις ρεβάνς. Ο Θανασάρας πάντως... Πάτα στο emoticon για λεπτομέρειες. Στο τέλος θα μας πουνε οι βάζελοι ότι δεν το ήθελαν. Σταυρόλεξα τη μία, διαλέγει ματς ο Ζότς την άλλη. Όταν η διαιτησία παίζει 60-40, είδαμε όλοι τι γίνεται. Αλλά τα έχουμε πει, πιο εύκολα παίρνει ο Ολυμπιακος Ευρωλίγκα, παρά πρωτάθλημα. Δεν είναι να χάνει το έρεισμα ο Θανασάρας τέτοιες εποχές που θέλει να πάρει την ΠΑΕ. Γι' αυτό οι γαύροι χαρείτε με το κυπελλάκι, γιατί στο πρωτάθλημα παίζεται αλλιώς το παιχνίδι. Βασικά στο μήνυμα μου, το οποίο "περιέργως" παραθέτεις μισό, εγώ είπα ό,τι το θέλαμε το κύπελλο.. Άρα θα σου πρότεινα να διαβάζεις καλύτερα.. Εσύ όμως πως το είπες?? Κυπελλάκι?? Χαχαχαχαχαχαχα!!!! Επειδή έχεις βαρεθεί να το παίρνεις ε.... Από τη συζήτηση των τελευταίων ημερών έχω να σου πω το εξής, από επιχειρήματα σκίζεις.... Είπες και καινούριο τώρα. Η διαιτησία προστατεύει τον Παναθηναικό στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο (η ίδια διατησία σημειώνω εγώ) μοιράζουν τα κουκούτσια στη μέση και έτσι η κόκκινη αρμάδα διαπρέπει.. Καλό καλόόό... Είναι η δεύτερη φορά σε δύο μέρες που προσπαθείς να βάλεις λόγια στο στόμα άλλων και κάνεις αυτόματα αντίλογο.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Σου βγάζω το καπέλο..
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 πηραμε θαρρος..Δεν πειρζει..Εν καιρω θα καταλαβεις τι εννοωΜην τρεξεις να πεις οτι ειμαι προκλητικος...η κατι αλλο... Απλα λογικος αν και πικραμενος Tι σημαινει οτι πηραμε θαρρος?
Anubis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Tι σημαινει οτι πηραμε θαρρος? Σημαινει οτι δεν εχτισες τιποτα ακομα..Το καταλαβαινω οτι ειναι κατι που θελατε και περιμενατε αλλα θελεις πολλη δουλεια ακόμα. Επίσης διαφωνώ με την αναλυση σου στο τοπικ του ΟΣΦΠ..
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 18.27: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ασχολούνται με τον Εθνικό ύμνο και συνεχίζουν τα καθιερωμένα συνθήματα. Υψηλό επίπεδο όπως αρμόζει άλλωστε στο κύρος ενός τουλάχιστον μίζερου τελικού. sport24.gr Κατι που χτυπησε ασχημα. ---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:39 ---------- Σημαινει οτι δεν εχτισες τιποτα ακομα..Το καταλαβαινω οτι ειναι κατι που θελατε και περιμενατε αλλα θελεις πολλη δουλεια ακόμα.Επίσης διαφωνώ με την αναλυση σου στο τοπικ του ΟΣΦΠ.. Διαφωνω οτι δεν εχτισα/χτιζω. Αν δεν το ειχα κανει, θα ημουν στα ιδια επιπεδα με περυσι. Αν διαφωνεις καπου, πες μου να συζητησουμε. btw δεν χρειαζεται πικρα, για μπασκετ μιλαμε
Erwdios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά στο μήνυμα μου, το οποίο "περιέργως" παραθέτεις μισό, εγώ είπα ό,τι το θέλαμε το κύπελλο.. Άρα θα σου πρότεινα να διαβάζεις καλύτερα.. Εσύ όμως πως το είπες?? Κυπελλάκι?? Χαχαχαχαχαχαχα!!!! Επειδή έχεις βαρεθεί να το παίρνεις ε....Από τη συζήτηση των τελευταίων ημερών έχω να σου πω το εξής, από επιχειρήματα σκίζεις.... Είπες και καινούριο τώρα. Η διαιτησία προστατεύει τον Παναθηναικό στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο (η ίδια διατησία σημειώνω εγώ) μοιράζουν τα κουκούτσια στη μέση και έτσι η κόκκινη αρμάδα διαπρέπει.. Καλό καλόόό... Είναι η δεύτερη φορά σε δύο μέρες που προσπαθείς να βάλεις λόγια στο στόμα άλλων και κάνεις αυτόματα αντίλογο.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Σου βγάζω το καπέλο.. Μα δεν πήγαινε σε εσένα το bold. Όσο για τη διαιτησία, κάτσε δες τον αγώνα Μαρούσι - ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα και μετά καπάκι δες το Μαρούσι - ΠΑΟ στην Α1. Θα με θυμηθείς που λέει και το τραγούδι.
Anubis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Προσεξε δεν διαφωνω ως προς οτι δεν βελτιωνεσαι. Προφανως αλλιως τζαμπα τα βαζεις τα λεφτά. Απλα αυτο που θελω να τονισω είναι οτι δεν εφτασες σε τετοιο σημειο ωστε να είσαι αλλαζόνας.(μην το παρεις προσωπικα) Ξερω πως ειναι να χαιρεσαι τιτλο προσωπικα μετα απο χρονια. πχ θεωρω οτι σημερα η αμυνα μας ηταν πολύ κλαή. 68 πόντους οχι ασχημα για μια απο τις καλυτερες επιθέσεις. Επιθετικα κακοι ειμασταν και λιγο καλυτερος ο ολυμπιακος. Οι παικτες δεν είχαν καθαρό μυαλό. Όπως διάβασα από τον Ομπράντοβιτς στάθηκε στα 3 χαμένα τρίποντα στους -5 και απο όπου το -5 έγινε -11. Ίσως θα έπρεπε να πάρει ταιμ άουτ εκεί. Η αλήθεια είναι οτί είδα ενα πολύ καλό περπέρογλου αμυντικά(γιατί να μην παίζει πάντα έτσι). Ακόμα δεν θεωρώ πως ο γιαννάκης εκλεψε την ταυτότητα του Ομπράντοβιτς. Γιατι? Διότι δεν παρούσιασε κάτι το ιδιαίτερο(σωστός θα είναι ο αντίλογος σου-έκανε κάτι ο ομπράντοβιτς). Στο μόνο που με εξέπληξε ήταν 5αρι ο μαυροκεφαλίδης. Δεν το περίμενα. Αντιμετώπισε καλά τα π&ρ γενικότερα αλλα και πάλι είχε πρόβλημα στα σπλιτ ουτ. Γενικότερα λίγη ψυχραιμία χρειαζόταν και τα πράγματα μπορεί να ήταν διφορετικά. Για να πιέσεις πρέπει να έχεις τα πόδια να το κάνεις Γενικότερα προτιμώ να μην προχωρήσω ευρωλίγκα δεν έγινε και τίποτα και οι παίκτες μου να ξεκουραστούν... ΥΓ: Νομίζω πως οφείλω να είμαι πικραμένος καθώς 1) μ'αρεσει η ομάδα μου να κερδίζει 2) θεωρώ ότι χάσαμε άδικα αυτο τον τίτλο, οχι γιατι ο αντιπαλος δεν ηταν καλύτερος αλλα γιατί θολώσαμε.. Συμβαινουν αυτα στον αθλητισμό όμως και δεν μπορούμε πάντα να κερδίζουμε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα
KleKoR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παίξαμε χάλια και δικαίως χάσαμε, αν και παραλίγο να γυρίσουμε ένα χαμένο ματς... Θύμισε αρκετά το ματς του ΣΕΦ... έχει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα ο ολυμπιακός, δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύεις να χάσεις αυτό το ματς με αυτόν τον πολύ κακό, ειδικά στην επίθεση, παναθηναϊκό... σε αντίθετη περίπτωση η διαφορά θα ήταν 20+ Το ματς την επόμενη εβδομάδα θα κρίνει πολλά, θεωρώ απίθανο εντελώς να μας κερδίσει ο ολυμπιακός 3η συνεχόμενη φορά... Και τετάρτη γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.