Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειναι μονο ο χρονος συμμετοχης, ειναι κυριως ο χρονος που αναλωνεις στην προπονηση για να βαλεις νεους παικτες στα συστηματα της ομαδας, με ποιες 5αδες δουλευεις κτλ κτλ.. Τεσπα, ηταν ωραιο ματσακι, ελπιζω να ακολουθησουν και αλλα παρομοια...! Δεν αντεξα... Ka Stella έγραψε 20 Φεβρουάριος 2010 στις 12:47 μ.μ. Kalispera Stefane, Onomazomai kaStella ki asxoloumai ligo me basket.Diabasa me prosoxi ayta pou egrapses ki exw na pw dyo tria pragmatakia pou isws na krinoun to match.H alitheia einai oti ki oi dyo omades einai kala psyxologika.to match einai 50-50. S’ayto to shmeio omws thelw sxoliasw kati gia ta kleidia kai ta antikleidia.Swsta ayta pou les gia ton batist mias ki o pekovic den einai se forma.Gia osous omws gnwrizoun apo basket pisteyw oti enas paixths san ton gioka mou ton DIMITRI SERELEA o opoios einai poly kalos basketbolistas kai postarei poly kala alla exei kai to high-low tha ekane th diafora gia ton panathinaiko.Akoma paizei poly kala kai to pick and roll,dhmiourgei alla ki ektelei kathws exei kai to soutaki apo to triponto.Einai prwtos sthn istoria tou sylogou Ari Glyfadas sta triponta gia osous den gnwrizoun!!Tha mporouses na ton xarakthrizes syxrono Oikonomou! Kata t’alla ebelpistw na ginei ena kalo match xwris fasaries kai panw ap’ola na kerdisei to basket!! Me agapi, Ka Stella http://sport24.yooblog.gr/2010/02/19/1493/
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Κοιτα εμενα προσωπικα μου φτανει η νικη και ειμαι υπερευχαριστημενος με το +4. Οτι βαλαμε 68 ποντους και κερδισαμε εχει διπλη αναγνωση. Αρχικα, το οτι τα σπασαμε οπως λες και συ, στο οποιο βεβαια δε διαφωνω. Ειμασταν παρα πολυ αστοχοι, και οχι μονο στα 3ποντα αλλα και στις βολες και στα 2ποντα. Ωστοσο, η αλλη πλευρα ειναι οτι σε κερδισα σχετικα ευκολα, σε ματς που πηγε στον ρυθμο που ηθελες (δηλ αν καταφερνε να τρεξει ο ΟΣΦΠ, τι θα γινοταν??) και εχοντας τους Τσιλι/Κλειζα σε τραγικη κατασταση στην επιθεση. Φανηκε λοιπον, οτι η ομαδα εχει βαθος. Γιατι δε νομιζω να σας χαλασε ο Μαυροκεφαλιδης που επαιξε και 5αρι (θυμηθειτε ποσοι τον βριζατε εδω μεσα), αλλα και ο Βουισιτς που οσο κληθηκε να παιξει, τα καταφερε. + Οτι ειχαμε και τον Γλυνιαδακη, σε περιπτωση που χρειαζοταν. Ρωτω λοιπον εγω. Εκτος του Μπατιστ και του Πεκο, θελετε ή οχι ακομα εναν σεντερ? Θα επαιρνε ή οχι χρονο σημερα, οταν μαλιστα ειχατε φορτωθει με φαουλς? Θελατε ή οχι ενα 4αρι (εστω τον Χεισλιπ) απο την αρχη της χρονιας για να εχει προσαρμοστει στην ομαδα? (καλα το ενδεχομενο να επαιζε σημερα ο Τσαρτσαρης του τελευταιου 1,5χρονου, δεν υπαρχει). Ειναι ή οχι λιγος ο Καλαθης για τετοια ματς? Θελετε ή οχι ενα 3αρι με στοιχειωδη εφεση στο σκοραρισμα/ριμπαουντ/αμυνα? Και αυτα δεν τα λεω επειδη κερδισα σημερα. Τα λεω απ την αρχη της χρονιας. Βάζεις πολλά και καίρια ερωτήματα Chris..Που να τα χωρεσω όλα αυτά... Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το ματς πήγε στο δικό μου ρυθμό όπως σωστά είπες και γι'αυτό επίμενω πως το έχασα παρά το κέρδισα..Ότι τα έσπασες οφειλεται και κατα κάποιο τρόπο στην άμυνα αλλιώς θα είχες τα ποσοστά με τον πάοκ. Προφανώς και κάθε παιχνίδι έχει 2 αναγνώσεις(δυο τρόπους να το δεις) Δεν έκανε τίποτα ο Μαυροκεφαλίδης..Μόνο φάουλ. Άλλωστε γι'αυτό έχθες είπα ότι γι'αυτό το λόγο θα μπορούσε να βρίσκεται στην 5αδα ο Σερμαντίνι. Η διαφορά εδώ είναι οτι εγώ επνδύω σε ενα παλικάρι 19 χρονών και εσύ στο Γλυνιαδάκη για να μαζευει τα νερά της προπόνησης Εκτός τοιυ Μπατίστ θέλουμε ένα σέντερ. Το θέμα είνι ότι πέρνοντας άλλο ένα θα τρώει και κάποιο χρόνο από τον μικρό διότι θα θέλει να παίζει εκτός από το να σπρώχνει με τον Παναθηναικό. Όσο για το 4αρι όταν πήγα να πάρω Καιμακόγλου ζήτησε χ λεπτά συμμετοχής... Δεν του τα έδωσα δεν ήρθε. Ο κώστας ακόμα και στην κακή του μέρα βοηθάει περισσότερο απ'όσο νομίζουν μερικοί. Δυστυχως φέτος είχε την ατυχία πάνω που άρχιζε να φορμάρετε να τραυματίζετε.. Ο Καλάθης.. Λοιπόν ο Καλάθης έπαιξε απέναντι σους πλευ μάκερ της Ρεάλ - προφανώς αυτό δεν τον κάνει παιχταρά - αλλά δεν νομίζω να το έκανε ο γιανννάκης? Επίσης όπως προείπα είναι παίκτης στο οποίο επενδύω και εξελίσσεται( το καλοκαίρι θα βαρλαει 1000 σουτ καθε μερα και θα μαθει)...Μην ξεχνάς οτι πλησιάζει η αλλαγή του δικού σου ρόστερ επίσης...Παπαλουκάς και πεν είναι μεγάλοι και θα δούμε την περιφερειακή σου άμυνα να ξαναλλάζει. Ένας τεόντοσιτς δεν φέρνει την άνοιξη και θα δεις ότι πρέπει να φτίαξεις μια βάση.. Αν θέλουμε ένα τριάρι θέλουμε..Γι'αυτό ήρθε ο τέπιτς..Δεν μας βγήκε θα κινηθούμε για κάτι καλύτερο το καλοκαίρι.
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Την αλλη Κυριακη πιστευω. Δυσκολο ματς. Αλλα πλεον ολα ειναι πιθανα. Την Κυριακή που μας έρχεται παίζουμε 28......... Θεωρώ τελείως απίθανο να μας κερδίσετε... ακόμα και να χάσουμε την πέμπτη από την μπάρτσα... ---------- Προσθήκη στις 00:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:42 ---------- Αυτός ο rudy fernadez αν και Ισπανός (aka τους μισούμε όσο δεν πάει) μου είναι πολύ συμπαθής... Λέτε να μπορέσουμε να τον ψήσουμε να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να έρθει μια βόλτα από ΟΑΚΑ;;; Είναι ότι πρέπει για 3...
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Την Κυριακή που μας έρχεται παίζουμε 28......... Θεωρώ τελείως απίθανο να μας κερδίσετε... ακόμα και να χάσουμε την πέμπτη από την μπάρτσα... Ο αγώνας με την Μπάρτσα είναι ο υπερ πάντων για τη φετινή ευρωπαϊκή σου πορεία. Με ήττα μένεις έξω. Που σημαίνει κούραση. Έχεις και κουτσουρεμένο ρόστερ... Άστα να πάνε. Με διπλό στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός γίνεται φαβορί για το πρωτάθλημα. Γιατί στο ΣΕΦ ο φετινός Ολυμπιακός δεν χάνει, έτσι απλά.
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Βάζεις πολλά και καίρια ερωτήματα Chris..Που να τα χωρεσω όλα αυτά...Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το ματς πήγε στο δικό μου ρυθμό όπως σωστά είπες και γι'αυτό επίμενω πως το έχασα παρά το κέρδισα..Ότι τα έσπασες οφειλεται και κατα κάποιο τρόπο στην άμυνα αλλιώς θα είχες τα ποσοστά με τον πάοκ. Προφανώς και κάθε παιχνίδι έχει 2 αναγνώσεις(δυο τρόπους να το δεις) Εγω πιστευω πως η ανομβρια απο τιτλους φερνει κομπλεξ. Αυτος ηταν πιο σημαντικος λογος που τα εσπασα. Ολοι οι παικτες μας βιαστηκαν να τελειωσουν το παιχνιδι, πιο νωρις απ οτι γινοταν. Γ αυτο και οι τραβηγμενες επιθεσεις, γ αυτο και το αγχος στα τελειωματα, γ αυτο και το χαμηλο σκορ. Δεν επαιξε αμυνα ο Παο. Τουλαχιστον, οχι στα επιπεδα που μας εχει συνηθισει σε αλλα παιχνιδια..Μονο και μονο οτι φοβηθηκε να πιεσει στη μπαλα για να μη μεινει εκτεθειμενος στις επιστροφες, εμενα μου λεει πολλα.. Δεν έκανε τίποτα ο Μαυροκεφαλίδης..Μόνο φάουλ. Άλλωστε γι'αυτό έχθες είπα ότι γι'αυτό το λόγο θα μπορούσε να βρίσκεται στην 5αδα ο Σερμαντίνι. Η διαφορά εδώ είναι οτι εγώ επνδύω σε ενα παλικάρι 19 χρονών και εσύ στο Γλυνιαδάκη για να μαζευει τα νερά της προπόνησης Αν περιμενες απο αυτον να εχει την αποδοση ενος Μπουρουση, σαφως και θα ελεγα οτι δεν εκανε τιποτα. Ωστοσο, σ αυτο το επιπεδο, οι παικτες αρχικα πρεπει να μπορουν να μπαινουν στον αγωνα και να συνεισφερουν αμυντικα, χωρις να αποτελουν μειονεκτημα για την ομαδα τους. Δηλ, θεωρω πως μια χαρα τα πηγε πανω στον Πεκο ο Λουκας, επαιξε το ξυλο που περιμενε η ομαδα απ αυτον, και δεν υστερησε σε καμια των περιπτωσεων.. Αμφιβαλλεις δηλαδη πως αν εμπαινε ο Σερμαντινι απο σας, θα χτυπουσαμε κατ'ευθευαν πανω του, ανεξαρτητως ποιος ψηλος μας θα ηταν στην 5αδα?? Και κατι ακομα...μην κρινεις την εμφανιση ενος παικτη μονο με βαση τα νουμερα...Γιατι ετσι, ο Σοφοκλης ειχε μονο 3 ποντους, αλλα για μενα εκανε το παιχνιδι της ζωης του αμυντικα.. Εκτός τοιυ Μπατίστ θέλουμε ένα σέντερ. Το θέμα είνι ότι πέρνοντας άλλο ένα θα τρώει και κάποιο χρόνο από τον μικρό διότι θα θέλει να παίζει εκτός από το να σπρώχνει με τον Παναθηναικό. Δε νομιζω οτι ο Σερμαντινι ειναι αρκετα καλος για να αποτελει τον 3ο σου σεντερ. Και στο λεω αυτο, εχοντας στο νου κυριως το ματς με την Μπαρτσελονα. Ο Καλάθης.. Λοιπόν ο Καλάθης έπαιξε απέναντι σους πλευ μάκερ της Ρεάλ - προφανώς αυτό δεν τον κάνει παιχταρά - αλλά δεν νομίζω να το έκανε ο γιανννάκης? Επίσης όπως προείπα είναι παίκτης στο οποίο επενδύω και εξελίσσεται( το καλοκαίρι θα βαρλαει 1000 σουτ καθε μερα και θα μαθει)...Μην ξεχνάς οτι πλησιάζει η αλλαγή του δικού σου ρόστερ επίσης...Παπαλουκάς και πεν είναι μεγάλοι και θα δούμε την περιφερειακή σου άμυνα να ξαναλλάζει. Ένας τεόντοσιτς δεν φέρνει την άνοιξη και θα δεις ότι πρέπει να φτίαξεις μια βάση.. Για τον Καλαθη δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις. Εγω εμμενω στο οτι ειναι μεν ενας πολυ ταλαντουχος παικτης, αλλα φετος δεν μπορει να κανει τη διαφορα σε δυσκολα ματς. Για την περιφερεια μου, ο Παπαλουκας εχει αλλον 1 χρονο στην ομαδα σιγουρα. Ισως και 2. Ο Πενν δεν ηταν/ειναι σημαντικο μεγεθος στον ΟΣΦΠ, παρ'ολο που φετος ειναι για μενα απο τις πιο πετυχημενες μας μεταγραφες. Ξεχνας ομως οτι απο πισω, ηδη υπαρχουν οι Μπεβερλυ/Σλουκας, πως ο βασικος μου ασσος (και αυτη τη στιγμη το πιο καυτο ονομα στην Ευρωπη) ειναι 22 χρονων. Αλλαγες θα πρεπει και εγω να κανω. Εχοντας ομως αυτο τον συγκεκριμενο κορμο, και επισης γνωριζοντας απο τα προηγουμενα χρονια που πηγαινα ν αλλαξω ολο το ροστερ καθε καλοκαιρι, πως οι ''μικρες'' αλλαγες ειναι αυτες που αποδεικνυονται εν τελει χρησιμες, θεωρω πως θα γινουν πλεον απο δω και περα κινησεις ουσιας. Αν θέλουμε ένα τριάρι θέλουμε..Γι'αυτό ήρθε ο τέπιτς..Δεν μας βγήκε θα κινηθούμε για κάτι καλύτερο το καλοκαίρι. Δεν αντιλεγω οτι ο Τεπιτς ειναι ταλενταρα και οτι τον ηθελε ολη η Ευρωπη. Απλως οταν παιρνεις ενα ρισκο με εναν πιτσιρικα (οσο μεγαλο ταλεντο και αν ειναι) και απο μπροστα του εχεις τον -στην καλυτερη- μετριο Περπερογλου, ε δεν ειναι να εκπλησσεσαι αν προκυψουν ανορθογραφιες.. Τεσπα, δεν πιστευω πως ο Παο εγινε μικρη ομαδα επειδη εχασε εναν τιτλο. Δεν θα το πιστεψω ακομα και αν χασει και τους υπολοιπους. Απλως θεωρω πως χρειαζεται επι μερους διορθωσεις, για να ειναι στο επιπεδο που εχει συνηθισει στους οπαδους του. Οσο για τη δικη μου ομαδα, ευχομαι σημερα εκτος απ το Κυπελλο, να κερδισε τους οπαδους της. Γιατι θεωρω, πως σε βαθος χρονου, αυτο θα ειναι πολυ πιο σημαντικο οφελος. ---------- Προσθήκη στις 01:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:03 ---------- [/color]Αυτός ο rudy fernadez αν και Ισπανός (aka τους μισούμε όσο δεν πάει) μου είναι πολύ συμπαθής... Λέτε να μπορέσουμε να τον ψήσουμε να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να έρθει μια βόλτα από ΟΑΚΑ;;; Είναι ότι πρέπει για 3... :lol: Ναι εχεις τοσες ελπιδες να τον φερεις, οσες εχεις και για τον Καλντερον ή τον Γκασολ...! Περα απ την πλακα ομως, καλες οι μεταγραφες, αλλα τωρα θα πρεπει πρωτιστως να ξυπνησετε τους παικτες σας. Σαρας, Σπανουλης, Μπατιστ, Φωτσης, Τεπιτς κοιμουνται τον υπνο του δικαιου..
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά τι έπαιξε με τον εθνικό ύμνο και τα συνθήματα? Δεν κατάλαβα, τα φώτα σας plz.
margaritagr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 επαιζε ο εθνικος υμνος(για την ακριβεια τον τραγουδουσε μία) και οι οπαδοι του παο βρηκαν την ευκαιρια να φωναξουν συνθημα
Linus_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί έβαλαν να παίζει τον εθνικό ύμνο? Μήπως έφεραν και καναν αρχιεπίσκοπο να κάνει δηλώσεις? Δεν καλούσαν καμιά Παπαρίζου λέω εγώ, να άνοιγε το μάτι των παιχτών μας...
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 'Ελα ντε. Που κολλάει ο εθνικός ύμνος?
vlachaquito Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Γι' αυτό εγώ χτυπιέμαι ότι η ομάδα θα έπρεπε να έχει αποκτήσει Πάρκερ πάση θυσία ή έστω έναν Ντελφίνο. Τότε θα ήταν πραγματικά αχτύπητη. οντως αυτος ο ντελφινο δεν επρεπε να φυγει απο την ευρωπη, αν ηταν στην θεση του χαλπεριν θα ηταν φοβος και τρομος... Πάντως πιστεύω ότι με τον σάρας σε καλή κατάσταση θα το παίρναμε το ματσάκι... θα βοηθούσε απίστευτα επιθετικά τις στιγμές που κόλλαγε η ομάδα(σχεδόν σε όλο το ματς) αυτος φιλε μου ηταν ο περυσινος σαρας... ο φετινος ειναι απογοητευση... Αυτός ο rudy fernadez αν και Ισπανός (aka τους μισούμε όσο δεν πάει) μου είναι πολύ συμπαθής... Λέτε να μπορέσουμε να τον ψήσουμε να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να έρθει μια βόλτα από ΟΑΚΑ;;; Είναι ότι πρέπει για 3... δυσκολακι φιλε... Ο Καλάθης.. Λοιπόν ο Καλάθης έπαιξε απέναντι σους πλευ μάκερ της Ρεάλ - προφανώς αυτό δεν τον κάνει παιχταρά - αλλά δεν νομίζω να το έκανε ο γιανννάκης? Επίσης όπως προείπα είναι παίκτης στο οποίο επενδύω και εξελίσσεται( το καλοκαίρι θα βαρλαει 1000 σουτ καθε μερα και θα μαθει)...Μην ξεχνάς οτι πλησιάζει η αλλαγή του δικού σου ρόστερ επίσης...Παπαλουκάς και πεν είναι μεγάλοι και θα δούμε την περιφερειακή σου άμυνα να ξαναλλάζει. Ένας τεόντοσιτς δεν φέρνει την άνοιξη και θα δεις ότι πρέπει να φτίαξεις μια βάση.. Αν θέλουμε ένα τριάρι θέλουμε..Γι'αυτό ήρθε ο τέπιτς..Δεν μας βγήκε θα κινηθούμε για κάτι καλύτερο το καλοκαίρι. και ο μαυροκεφαλιδης ειναι 26 χρονων, δεν ειναι και γεροντας να μην επενδυσεις πανω του.. και οσες ευκαιριες εχει παρει φετος, τις εχει ξεπληρωσει και με το παραπανω.. Του χρονου και με τον βουισιτς να μην τον κοβει θα γινει ακομα πιο σημαντικη μοναδα.. Οσο για το ροστερ του ολυμπιακου, και εγω θα διαφωνησω.. Απεναντιας, αν εξαιρεσεις τον τεο, (ο πεν δεν θα υπαρχει του χρονου) ολοι οι αλλοι ειναι νεαροι και μαλιστα σε πολυ καλη ηλικια. Προσεξε τσιλντρες 27 μπουρουσης 27 χαλπεριν 26 κλειζα 25 βασιλοπουλος 26 μπεβερλυ 22 τεοντοσιτς 23 σχορτσιανιτης 25 Χωρις να σου βαζω και τους μικρους σλουκα/παπανικολαου/βουγιουκα/ερτσεγκ που ειναι ακομα πιο μικροι (και τους 2 τελευταιους με εξαιρετικες εμφανισεις με τις ομαδες τους). Με λιγα λογια, με προσεκτικες διορθωτικες κινησεις, μπορεις να κανεις μια ακομα πιο δυνατη ομαδα, χωρις να διαλυσεις το ροστερ σου.. O Παο παλι, ειναι σαφως σε πιο δυσμενη θεση, με τον βασικο του κορμο να τριανταριζει (μερικοι παραπανω) και τους μικρους να μην εχουν αποδωσει τα αναμενωμενα, πλην φυσικα του πεκοβιτς, με την διαφορα οτι δεν τον βλεπω να μενει για πολυ καιρο ακομα στην Ευρωπη.. Για να καταληξω, η γνωμη μου ειναι η εξης.. ο παο πρεπει να καταλαβει, οτι ο Ολυμπιακος εχει ξυπνησει.. Αυτη η ομαδα με παλιους ολυμπιακους θα ξαναεκανε παρελαση, αλλα περασαν αυτες οι εποχες. Πρεπει να γινει απο την αρχη παλι οργανωση, και να μπει βαθια το χερι στην τσεπη, γιατι με τεπιτς και σερμαντινι και καλαθη δεν μπορεις να κρατησεις τα σκηπτρα το ιδιο ευκολα με αλλες χρονιες.. Δεν λεω οτι μπορει να τα χασει απο φετος, αλλα αν δεν αλλαξει κατι, θα τα χασει και δεν θα τα ξαναπαρει ευκολα..
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ο καλός Ντελφίνο είναι ασταμάτητος. Επίσης σε αυτά που γράφεις, να προσθέσω τους δανεικούς Ερτσέγκ - Πελεκάνο που ψήνονται. Ειδικά ο πρώτος έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό... Sent from my iPhone using Insomnia.app
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Οσο για το ροστερ του ολυμπιακου, και εγω θα διαφωνησω.. Απεναντιας, αν εξαιρεσεις τον τεο, (ο πεν δεν θα υπαρχει του χρονου) ολοι οι αλλοι ειναι νεαροι και μαλιστα σε πολυ καλη ηλικια. Προσεξε τσιλντρες 27 μπουρουσης 27 χαλπεριν 26 κλειζα 25 βασιλοπουλος 26 μπεβερλυ 22 τεοντοσιτς 23 σχορτσιανιτης 25 Χωρις να σου βαζω και τους μικρους σλουκα/παπανικολαου/βουγιουκα/ερτσεγκ που ειναι ακομα πιο μικροι (και τους 2 τελευταιους με εξαιρετικες εμφανισεις με τις ομαδες τους). Με λιγα λογια, με προσεκτικες διορθωτικες κινησεις, μπορεις να κανεις μια ακομα πιο δυνατη ομαδα, χωρις να διαλυσεις το ροστερ σου.. O Παο παλι, ειναι σαφως σε πιο δυσμενη θεση, με τον βασικο του κορμο να τριανταριζει (μερικοι παραπανω) και τους μικρους να μην εχουν αποδωσει τα αναμενωμενα, πλην φυσικα του πεκοβιτς, με την διαφορα οτι δεν τον βλεπω να μενει για πολυ καιρο ακομα στην Ευρωπη.. Για να καταληξω, η γνωμη μου ειναι η εξης.. ο παο πρεπει να καταλαβει, οτι ο Ολυμπιακος εχει ξυπνησει.. Αυτη η ομαδα με παλιους ολυμπιακους θα ξαναεκανε παρελαση, αλλα περασαν αυτες οι εποχες. Πρεπει να γινει απο την αρχη παλι οργανωση, και να μπει βαθια το χερι στην τσεπη, γιατι με τεπιτς και σερμαντινι και καλαθη δεν μπορεις να κρατησεις τα σκηπτρα το ιδιο ευκολα με αλλες χρονιες.. Δεν λεω οτι μπορει να τα χασει απο φετος, αλλα αν δεν αλλαξει κατι, θα τα χασει και δεν θα τα ξαναπαρει ευκολα.. Και σου φαινονταιο μικροι όλοι αυτοί? Και ο σπανούλης 27 είναι. Και ο περπέρογλου 25 είναι..Και τι έγινε? Όλοι αυτοί που μου δείχνεις αποτελούν παίκτες απο τη θέση 3 εκτός από τον χαλπερίν. Ξέρω ότι η γραμμή που σε κουβαλάει είναι οι ψηλοί αλλά και οι κοντοί που θα έχεις πρέπει να προσαρμοστούν.. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ επιλέγω να τους δώσω χρόνο σε αντίθεση μ'εσένα. Γιατί ναι εγώ πιστέυω οτί ο Καλάθης μέσα σε ένα χρονο και με την δουλειά που θα γίνει τότε θα είναι πολύ καλύτερος..(ισχύει και για τους υπόλοιπους).Και επιπλέον δηλαδή αν είχα πάρει Βελιτσκοβιτς αντί για τέπιτς και σε έκανε γιο γιο τώρα δεν θα μιλούσες για ταλέντο. Εσύ τους έχεις για να κουβαλάνε τα νερά... Μιλάς για πρακτικές κινήσεις..Έχεις δει σοβαρές κινήσεις από την ομάδα σου? Το καλοκαίρι δεν ήταν υπ'ατμόν ο Τεόντοσιτς και Ο τσίλντρες? Δεν θα μπορούσες να είχες φέρει καλύτερους ευρωπαίους? Επισης το Βουγιούκα τον πούλησες στον Πανελλήνιο δεν υπάρχει Βουγιούκας πλέον PS: εμετικά σχόλια(όχι από εσάς)...από κάποιους που den ξέρουν ούτε να διαβάσουν ένα αγώνα.
vlachaquito Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Και σου φαινονταιο μικροι όλοι αυτοί? Και ο σπανούλης 27 είναι. Και ο περπέρογλου 25 είναι..Και τι έγινε? Όλοι αυτοί που μου δείχνεις αποτελούν παίκτες απο τη θέση 3 εκτός από τον χαλπερίν. Ξέρω ότι η γραμμή που σε κουβαλάει είναι οι ψηλοί αλλά και οι κοντοί που θα έχεις πρέπει να προσαρμοστούν.. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ επιλέγω να τους δώσω χρόνο σε αντίθεση μ'εσένα. Γιατί ναι εγώ πιστέυω οτί ο Καλάθης μέσα σε ένα χρονο και με την δουλειά που θα γίνει τότε θα είναι πολύ καλύτερος..(ισχύει και για τους υπόλοιπους).Και επιπλέον δηλαδή αν είχα πάρει Βελιτσκοβιτς αντί για τέπιτς και σε έκανε γιο γιο τώρα δεν θα μιλούσες για ταλέντο. Εσύ τους έχεις για να κουβαλάνε τα νερά... Μιλάς για πρακτικές κινήσεις..Έχεις δει σοβαρές κινήσεις από την ομάδα σου? Το καλοκαίρι δεν ήταν υπ'ατμόν ο Τεόντοσιτς και Ο τσίλντρες? Δεν θα μπορούσες να είχες φέρει καλύτερους ευρωπαίους? Επισης το Βουγιούκα τον πούλησες στον Πανελλήνιο δεν υπάρχει Βουγιούκας πλέον PS: εμετικά σχόλια(όχι από εσάς)...από κάποιους που den ξέρουν ούτε να διαβάσουν ένα αγώνα. ο Σπανουλης ειναι 28..αλλα ο διαμαντιδης 30, ο τσαρτσαρης 33, ο μπατιστ 33, ο γιασκεβιτσιους 34.. Αν νομιζεις οτι μπουρουσης σχορτσιανιτης κλειζα τεοντοσιτς μπεβερλι ειναι τριαρια, οκ, μην σου χαλασω χατηρι.. για τον καλαθη συμφωνω απολυτος.. Σιγουρα θα γινει πολυ καλος ασσος, ειδικα με τετοια ταχυτητα που εχει και το πως βλεπει το παιχνιδι.. Αλλα οσα σουτ και να σου κανει στην προπονηση, δεν το εχει και ουτε προκειτε να το βρει... ουτε νικολας προκειτε να γινει, ουτε διαμαντιδης.. Αυτο με τον βελιτσκοβιτς και τον τεπιτς και με τα νερα, δεν το καταλαβα, τεσπα.. Οι πρακτικες κινησεις που λες, εν μερει εχεις δικιο. Ο τεοντοσιτς ηταν υπο ατμον πριν το ευρομπασκετ ενω ο τσιλντρες ποτε.. Αν το μαθημα γινει παθημα, φετος οι αγγελοπουλοι θα κανουν 1-2 μεταγραφες και ειναι κομπλε.. Με τον βουγιουκας μου φαινετε οτι ειναι δανεικος, το ειχε πει εκφωνητης στο τελευταιο παιχνιδι που ειχα δει του πανελληνιου.. Αλλα δεν παιρνω και ορκο..
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 για τον καλαθη συμφωνω απολυτος.. Σιγουρα θα γινει πολυ καλος ασσος, ειδικα με τετοια ταχυτητα που εχει και το πως βλεπει το παιχνιδι.. Αλλα οσα σουτ και να σου κανει στην προπονηση, δεν το εχει και ουτε προκειτε να το βρει... ουτε νικολας προκειτε να γινει, ουτε διαμαντιδης. Έχεις λάθος εδώ, άμα σκιστεί στα σουτ στην προπόνηση μια χαρά μπορεί να βελτιώσει το σουτ του. Θυμάσαι το σουτ του διαμαντιδη όταν πρωτοήρθε στον παναθηναικό;
vlachaquito Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, μια χαρα το θυμαμαι.. δεν ειχε καμια σχεση με το σουτ του καλαθη τωρα... Φαινοταν οτι το ειχε, και ηθελε εξασκηση.. edit 2003/04 Iraklis 35 517 14.8 109/210 51.9 49/147 33.3 152/192 79.2 220 50 102 12 Μαλλον δεν θυμαμαι καλα, μια χαρα σουτ ειχε και πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.