Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ο Σπανουλης ειναι 28..αλλα ο διαμαντιδης 30, ο τσαρτσαρης 33, ο μπατιστ 33, ο γιασκεβιτσιους 34..Αν νομιζεις οτι μπουρουσης σχορτσιανιτης κλειζα τεοντοσιτς μπεβερλι ειναι τριαρια, οκ, μην σου χαλασω χατηρι.. για τον καλαθη συμφωνω απολυτος.. Σιγουρα θα γινει πολυ καλος ασσος, ειδικα με τετοια ταχυτητα που εχει και το πως βλεπει το παιχνιδι.. Αλλα οσα σουτ και να σου κανει στην προπονηση, δεν το εχει και ουτε προκειτε να το βρει... ουτε νικολας προκειτε να γινει, ουτε διαμαντιδης.. Αυτο με τον βελιτσκοβιτς και τον τεπιτς και με τα νερα, δεν το καταλαβα, τεσπα.. Οι πρακτικες κινησεις που λες, εν μερει εχεις δικιο. Ο τεοντοσιτς ηταν υπο ατμον πριν το ευρομπασκετ ενω ο τσιλντρες ποτε.. Αν το μαθημα γινει παθημα, φετος οι αγγελοπουλοι θα κανουν 1-2 μεταγραφες και ειναι κομπλε.. Με τον βουγιουκας μου φαινετε οτι ειναι δανεικος, το ειχε πει εκφωνητης στο τελευταιο παιχνιδι που ειχα δει του πανελληνιου.. Αλλα δεν παιρνω και ορκο.. Ωπα..Καταρχας να διορθωσω ενα λάθος που εκανα εκφραστικα δεν ειπα οτι ειναι τριαρια ειπα είναι όλοι παίκτες απο την θέση 3 και πάνω..Ομως για να φτάσει η μπάλα στην γραμμή των ψηλών όπου θεωρητικά είναι η δύναμη του ολυμιακού τότε κάποιος πρέπει να την περάσει. Ο τεόντοσιτς καλός χρυσός αλλά δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά. Αυτό που λέω είναι ότι και ο ολυμπιακός θα αναγκαστεί να δώσει χρόνο σε παίκτες κάποια στιγμή. Ο Τσαρτσαρής είναι 31 και εγώ τον πιστεύω ακόμα. Έχει σταθεί πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς. 2 χρονάκια τα έχει όμως πιστεύω Αυτούς που καίγομαι να αντικαταστήσω είναι τον σάρας και τον μπατίστ( ο οποιος δεν δειχνει πεσμένος αλλα πλέον μπορεί να προσφέρει ενα 20λέπτο ποιοτικό για 1 χρόνο ακόμα). Τώρα για τον γιασκεβίτσιους μεγάλο κεφάλαιο η αντικατάσταση του, για μένα τα λεφτά πρέπει να πάνε στον Τζινόμπιλι. Εξάλλου είναι από τους λίγους παίκτες παλαιάς κοπής(γενιάς). Όσο για το σουτ κάνεις λάθος..προφανώς μπορεί να μην γίνει ο Σάρας, ο νίκολας η ο ναβάρο αλλά μπορεί να χτίσει αξιοπρεπές σουτ όπως έκανε και ο Διαμαντίδης όταν έρθει σε ηλικία 23 ετών.. ΑΛΛΑ για να αποκτήσει αξιοπρεπές σουτ πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ 1-2-3 καλοκαίρια... Τι εννοώ με τον βελιτσκοβιτς/τέπιτς...Εννοώ ότι ο παναθηναικός πήρε ένα ταλέντο και θέλησε να επενδύσει απάνω του ασχέτως του ότι δείχνει να μην του βγαίνει. Αν ο τέπιτς έπαιζε άμυνα και έβαζε και πόντους κανείς δεν θα μίλαγε...όπως πχ κάνει ο Βελιτσκοβιτς όπου η ρεάλ επένδυσε επάνω του... Τώρα για το Βουγιούκα δνε είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω οτι τον έδωσε πλήρως..αλλα μπορεί να είναι και δανεικός. Και για να τελειώσω θα πω τι θα ήθελα για το καλοκαίρι Ανανέωση συμβολαίων που υπάρχουν καταρχάς και: Ανταλλαγή Βέσσελυ με τέπιτς ως συνέπεια έχω ένα τριάρι ψηλό με καλό σουτ Αγορά καιμακόγλου στο 4 και ένα πρωτοκλασσάτο 2αρι Οπότε η ομάδα θα είναι κάπως έτσι: 1: Καλάθης - Διαμαντίδης 2: Nίκολας - Σπανούλης(παίζει και στο 1 για λίγο) - άλλο 1 2αρι 3: Περπέρογλου - Βέσσελυ 4: Καιμακόγλου - Φώτση - Χάισλιπ 5: Πέκοβιτς - Μπατίστ - Τσαρτσαρής - Σερμαντίνι η και έτσι 1: Καλάθης - Διαμαντίδης 2: Nίκολας - Σπανούλης(παίζει και στο 1 για λίγο) - άλλο 1 2αρι 3: Περπέρογλου - Βέσσελυ - Καιμακόγλου 4: Φώτση - Χάισλιπ - Τσαρτσαρής 5: Πέκοβιτς - Μπατίστ - Τσαρτσαρής - Σερμαντίνι Εδώ θέλω να ακούσω την γνώμη του Chris την οποία διαβάζω με προσοχή.
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, μια χαρα το θυμαμαι.. δεν ειχε καμια σχεση με το σουτ του καλαθη τωρα... Φαινοταν οτι το ειχε, και ηθελε εξασκηση.. edit 2003/04 Iraklis 35 517 14.8 109/210 51.9 49/147 33.3 152/192 79.2 220 50 102 12 Μαλλον δεν θυμαμαι καλα, μια χαρα σουτ ειχε και πριν 2008/09 Florida 36 618 17.2 132/238 55.5 73/187 39 135/191 70.7 192 68 231 6 καλύτερο Potentional έχει από τον μήτσο(λέμε τώρα) ---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ---------- Ωπα..Καταρχας να διορθωσω ενα λάθος που εκανα εκφραστικα δεν ειπα οτι ειναι τριαρια ειπα είναι όλοι παίκτες απο την θέση 3 και πάνω..Ομως για να φτάσει η μπάλα στην γραμμή των ψηλών όπου θεωρητικά είναι η δύναμη του ολυμιακού τότε κάποιος πρέπει να την περάσει. Ο τεόντοσιτς καλός χρυσός αλλά δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά. Αυτό που λέω είναι ότι και ο ολυμπιακός θα αναγκαστεί να δώσει χρόνο σε παίκτες κάποια στιγμή. Ο Τσαρτσαρής είναι 31 και εγώ τον πιστεύω ακόμα. Έχει σταθεί πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς. 2 χρονάκια τα έχει όμως πιστεύω Αυτούς που καίγομαι να αντικαταστήσω είναι τον σάρας και τον μπατίστ( ο οποιος δεν δειχνει πεσμένος αλλα πλέον μπορεί να προσφέρει ενα 20λέπτο ποιοτικό για 1 χρόνο ακόμα). Τώρα για τον γιασκεβίτσιους μεγάλο κεφάλαιο η αντικατάσταση του, για μένα τα λεφτά πρέπει να πάνε στον Τζινόμπιλι. Εξάλλου είναι από τους λίγους παίκτες παλαιάς κοπής(γενιάς). Όσο για το σουτ κάνεις λάθος..προφανώς μπορεί να μην γίνει ο Σάρας, ο νίκολας η ο ναβάρο αλλά μπορεί να χτίσει αξιοπρεπές σουτ όπως έκανε και ο Διαμαντίδης όταν έρθει σε ηλικία 23 ετών.. ΑΛΛΑ για να αποκτήσει αξιοπρεπές σουτ πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ 1-2-3 καλοκαίρια... Τι εννοώ με τον βελιτσκοβιτς/τέπιτς...Εννοώ ότι ο παναθηναικός πήρε ένα ταλέντο και θέλησε να επενδύσει απάνω του ασχέτως του ότι δείχνει να μην του βγαίνει. Αν ο τέπιτς έπαιζε άμυνα και έβαζε και πόντους κανείς δεν θα μίλαγε...όπως πχ κάνει ο Βελιτσκοβιτς όπου η ρεάλ επένδυσε επάνω του... Τώρα για το Βουγιούκα δνε είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω οτι τον έδωσε πλήρως..αλλα μπορεί να είναι και δανεικός. Και για να τελειώσω θα πω τι θα ήθελα για το καλοκαίρι Ανανέωση συμβολαίων που υπάρχουν καταρχάς και: Ανταλλαγή Βέσσελυ με τέπιτς ως συνέπεια έχω ένα τριάρι ψηλό με καλό σουτ Αγορά καιμακόγλου στο 4 και ένα πρωτοκλασσάτο 2αρι Οπότε η ομάδα θα είναι κάπως έτσι: 1: Καλάθης - Διαμαντίδης 2: Nίκολας - Σπανούλης(παίζει και στο 1 για λίγο) - άλλο 1 2αρι 3: Περπέρογλου - Βέσσελυ 4: Καιμακόγλου - Φώτση - Χάισλιπ 5: Πέκοβιτς - Μπατίστ - Τσαρτσαρής - Σερμαντίνι η και έτσι 1: Καλάθης - Διαμαντίδης 2: Nίκολας - Σπανούλης(παίζει και στο 1 για λίγο) - άλλο 1 2αρι 3: Περπέρογλου - Βέσσελυ - Καιμακόγλου 4: Φώτση - Χάισλιπ - Τσαρτσαρής 5: Πέκοβιτς - Μπατίστ - Τσαρτσαρής - Σερμαντίνι Εδώ θέλω να ακούσω την γνώμη του Chris την οποία διαβάζω με προσοχή. Ο Τσαρτσαρής λογικά θα φύγει το καλοκαίρι όπως και ο πέκοβιτς μάλλον, που θα πάει ΝΒΑ, ο σάρας το πιο πιθανόν είναι να φύγει και προσωπικά λυπάμαι πολύ για αυτό και ο περπερογλου παίζει να φύγει. Τον τέπιτς δεν τον βλέπω να φεύγει πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει, το παιδί φαίνεται να έχει πολύ μυαλό... Γενικότερα το καλοκαίρι θα είναι κρίσιμο για τον παναθηναϊκό ιδίως αν χάσουμε όλους τους τίτλους.
vlachaquito Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 2008/09 Florida 36 618 17.2 132/238 55.5 73/187 39 135/191 70.7 192 68 231 6 καλύτερο Potentional έχει από τον μήτσο(λέμε τώρα) ---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ---------- Ο Τσαρτσαρής λογικά θα φύγει το καλοκαίρι όπως και ο πέκοβιτς μάλλον, που θα πάει ΝΒΑ, ο σάρας το πιο πιθανόν είναι να φύγει και προσωπικά λυπάμαι πολύ για αυτό και ο περπερογλου παίζει να φύγει. Τον τέπιτς δεν τον βλέπω να φεύγει πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει, το παιδί φαίνεται να έχει πολύ μυαλό... Γενικότερα το καλοκαίρι θα είναι κρίσιμο για τον παναθηναϊκό ιδίως αν χάσουμε όλους τους τίτλους. +1 σημαντικο καλοκαιρι αυτο..
KaizerSoze Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη τα γραπτα μενουν...21/2/2010 μετα τον Τελικο τι μαθαινουμε 1. Ο Ολυμπιακος εχει καλυτερη ομαδα 2. Οι Ολυμπιακοι ασχολουνται με το μπασκετ 3. Θα ερθουν και αλλοι τιτλοι για τον Ολυμπιακο 4. Ο Ολυμπιακος δεν χανει στο ΣΕΦ Τα σημειωνω για να ξερουμε τον Ιουνη τι εχει ειπωθει τον Φλεβαρη
Dropsreef Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη τα γραπτα μενουν...21/2/2010 μετα τον Τελικο τι μαθαινουμε 1. Ο Ολυμπιακος εχει καλυτερη ομαδα 2. Οι Ολυμπιακοι ασχολουνται με το μπασκετ 3. Θα ερθουν και αλλοι τιτλοι για τον Ολυμπιακο 4. Ο Ολυμπιακος δεν χανει στο ΣΕΦ Τα σημειωνω για να ξερουμε τον Ιουνη τι εχει ειπωθει τον Φλεβαρη 1.Εχω καλυτερο υλικο εχεις καλυτερο προπονητη 2.οι ολυμπιακοι ασχολουνται με την ομαδα τους ειτε ειναι ποδοσφαιρο ειτε μπασκετ ειτε βολεϊ ειτε πολο! 3.Πως ειναι δυνατον να μην πιστευει ενας φιλαθλος οτι θα ερθουν και αλλοι τιτλοι οταν εχεις το καλυτερο υλικο των τελευταιων ετων 4.Ο Ολυμπιακος φετος δεν χανει στο ΣΕΦ!αν αποκτησω πλεοντεκτημα εδρας στους τελικους φετος ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να σπασεις το πλεονεκτημα εδρας!οποτε θεωρω πως αν βγω πρωτος στην κανονικη διαρκεια θεωρω πως κατα πασα πιθανοτητα εχω παρει και το τροπαιο!
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη τα γραπτα μενουν...21/2/2010 μετα τον Τελικο τι μαθαινουμε 1. Ο Ολυμπιακος εχει καλυτερη ομαδα 2. Οι Ολυμπιακοι ασχολουνται με το μπασκετ 3. Θα ερθουν και αλλοι τιτλοι για τον Ολυμπιακο 4. Ο Ολυμπιακος δεν χανει στο ΣΕΦ Τα σημειωνω για να ξερουμε τον Ιουνη τι εχει ειπωθει τον Φλεβαρη Μάθαμε επίσης ότι ο Κλέιζα είναι τεσσάρι, ότι ο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε το κύπελλο και έλυνε σταυρόλεξα, ότι αν ο ΠΑΟ είχε τον Τσαρτσαρή θα κέρδιζε κι ότι δεν κέρδισε το κύπελλο ο Ολυμπιακός, αλλά το έχασε ο ΠΑΟ με την κακή του απόδοση. Τέλος, μάθαμε ότι ο Χάισλιπ δεν είναι ο MJ που θα πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Σημείωσε κι αυτά μαζί με τα άλλα.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ολα αγορινες μου, ολα σημειωνονται... Θα μου πειτε και σεις, θα σας πω καιγω. Και ταμειο τον Απριλη στη μπαλα και τον Ιουνη στο μπασκετ. ΥΓ. Τελικα ποσο πονο ειχατε μαζεψει...
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Και σου φαινονταιο μικροι όλοι αυτοί? Και ο σπανούλης 27 είναι. Και ο περπέρογλου 25 είναι..Και τι έγινε? Όλοι αυτοί που μου δείχνεις αποτελούν παίκτες απο τη θέση 3 εκτός από τον χαλπερίν. Ξέρω ότι η γραμμή που σε κουβαλάει είναι οι ψηλοί αλλά και οι κοντοί που θα έχεις πρέπει να προσαρμοστούν.. Αυτη τη στιγμη για μενα η επενδυση ειναι ΟΙ Τεοντοσιτς/Τσιλι/Κλειζα/Μπουρουσης. ΑΝ μεινουν αυτοι, οι υπολοιποι βρισκονται.. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ επιλέγω να τους δώσω χρόνο σε αντίθεση μ'εσένα. Γιατί ναι εγώ πιστέυω οτί ο Καλάθης μέσα σε ένα χρονο και με την δουλειά που θα γίνει τότε θα είναι πολύ καλύτερος..(ισχύει και για τους υπόλοιπους).Και επιπλέον δηλαδή αν είχα πάρει Βελιτσκοβιτς αντί για τέπιτς και σε έκανε γιο γιο τώρα δεν θα μιλούσες για ταλέντο. Εσύ τους έχεις για να κουβαλάνε τα νερά... Βεβαια, αυτον τον Τεοντοσιτς που ΔΕΝ ειναι καλα καλα 23 ακομα, τον εχω για να κουβαλαει τα νερα.. Επισης εσυ τους δινεις χρονο, επειδη μεχρι στιγμης δεν εχεις σε καλη κατασταση τους βασικους σου και δεν εχεις προνοησει για αλλους. Εχουμε δει τα (αγωνιστικα) αποτελεσματα του να εμπιστευεσαι τους μικροθς. Μιλάς για πρακτικές κινήσεις..Έχεις δει σοβαρές κινήσεις από την ομάδα σου? Το καλοκαίρι δεν ήταν υπ'ατμόν ο Τεόντοσιτς και Ο τσίλντρες? Δεν θα μπορούσες να είχες φέρει καλύτερους ευρωπαίους? Nα φερω καλυτερους Ευρωπαιους απο τον Τσιλι και τον Τεοντοσιτς?? Η εγω δεν καταλαβα καλα τι εννοεις?
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ολα αγορινες μου, ολα σημειωνονται...Θα μου πειτε και σεις, θα σας πω καιγω. Και ταμειο τον Απριλη στη μπαλα και τον Ιουνη στο μπασκετ. ΥΓ. Τελικα ποσο πονο ειχατε μαζεψει... Σιγουρα λιγότερο από αυτόν που έχεις εσύ στη μπάλα. Εσύ βέβαια συνεχίζεις να τον έχεις, εμάς μας πέρασε Α, πρόσθεσε και την παρατήρηση ότι ο Τσίλι με τον Κλέιζα κουτουλάνε μεταξύ τους, γιατί είναι και οι 2 τριάρια. Nα φερω καλυτερους Ευρωπαιους απο τον Τσιλι και τον Τεοντοσιτς?? Η εγω δεν καταλαβα καλα τι εννοεις? Απ' ότι κατάλαβα, αυτό εννοεί. Κάποιοι δεν κατάλαβαν όμως ότι ο Τσίλι είναι καλύτερος απ' όλα τα ευρωπαϊκά 3άρια και ο Τεόντοσιτς ο καλύτερος περιφερειακός αυτή την περίοδο.
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ωπα..Καταρχας να διορθωσω ενα λάθος που εκανα εκφραστικα δεν ειπα οτι ειναι τριαρια ειπα είναι όλοι παίκτες απο την θέση 3 και πάνω..Ομως για να φτάσει η μπάλα στην γραμμή των ψηλών όπου θεωρητικά είναι η δύναμη του ολυμιακού τότε κάποιος πρέπει να την περάσει. Ο τεόντοσιτς καλός χρυσός αλλά δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά. Αυτό που λέω είναι ότι και ο ολυμπιακός θα αναγκαστεί να δώσει χρόνο σε παίκτες κάποια στιγμή. Ο Τσαρτσαρής είναι 31 και εγώ τον πιστεύω ακόμα. Έχει σταθεί πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς. 2 χρονάκια τα έχει όμως πιστεύω Σιγουρα στα γκαρ ο ΟΣΦΠ θα χρειαστει ανανεωση, ειδικα απ το μεθεπομενο καλοκαιρι οταν λογικα θα σταματησει ο Παπαλουκας. Για τη χρονια που μας ερχεται ομως, εγω βλεπω να παιρνει παραπανω χρονο ο Σλουκας (σαν αντι-Πενν δηλαδη). Για τον Μπεβερλυ δεν ξερω. Θεωρω πως επισης (μαζι με τον Πενν) μας αποχαιρετα ο Χαλπεριν. Οποτε αμεσως-αμεσως δημιουργουνται 2 κενα, οχι βασικων παικτων, αλλα οπως και να το κανουμε, σημαντικων μοναδων. Το πιο πιθανο imho ειναι να παρει τη μια θεση ο Μπεβερλυ (αν δειξει οτι μπορει να βελτιωθει επιθετικα και συναμα αν δειξει ο Σλουκας πως μπορει να αποτελεσει την αξιοπιστη 3η επιλογη για τον ασσο). Αλλιως, ο Σλουκας με τον Μπεβερλυ θα δοθουν δανεικοι για να παρουν χρονο, και θα αποκτηθουν παικτες στις θεσεις των Χαλπεριν-Πενν.. Πολλα παιζουν, δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι με τπτ.. Για τν Τσαρτσαρη που μου αναφερεις, συμφωνω οτι εχει υπαρξει καλος παικτης και βασικη μοναδα του Παναθηναικου, με πολυ μεγαλυτερη προσφορα απο Χατζηβρεττα/Ντικουδη κτλ.. Τωρα αν ο Παναθηναικος θελει να τον περιμενει, πρεπει να φροντισει να εχει τα νωτα του καλυμμενα, και οχι οπως φετος οπου επαιζε ουσιαστικα ενα 4μηνο με μονο 4αρι τον Φωτση..Δηλ ναι μεν καλο να ειναι μικρο το ροτεισιον, αλλα δε νομιζω πως μπορεις να βγαλεις τη χρονια με 2 (εστω και σουπερ) παικτες σε καθε θεση. Αυτούς που καίγομαι να αντικαταστήσω είναι τον σάρας και τον μπατίστ( ο οποιος δεν δειχνει πεσμένος αλλα πλέον μπορεί να προσφέρει ενα 20λέπτο ποιοτικό για 1 χρόνο ακόμα). Εγω τον Μπατιστ δεν θα τον εδινα με τπτ το καλοκαιρι. ΧΑλαρα εχει αλλον 1μιση χρονο μπασκετ σε υψηλο επιπεδο. Απλα δεν μπορει να αποτελει τον βασικο σου ψηλο. Τώρα για τον γιασκεβίτσιους μεγάλο κεφάλαιο η αντικατάσταση του, για μένα τα λεφτά πρέπει να πάνε στον Τζινόμπιλι. Εξάλλου είναι από τους λίγους παίκτες παλαιάς κοπής(γενιάς). Μεγαλος παικτης σε ο Αργεντινος...Αλλα μεγαλος και σε ηλικια...χμ...Όσο για το σουτ κάνεις λάθος..προφανώς μπορεί να μην γίνει ο Σάρας, ο νίκολας η ο ναβάρο αλλά μπορεί να χτίσει αξιοπρεπές σουτ όπως έκανε και ο Διαμαντίδης όταν έρθει σε ηλικία 23 ετών.. ΑΛΛΑ για να αποκτήσει αξιοπρεπές σουτ πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ 1-2-3 καλοκαίρια... Δε νομιζω πως το σουτ ειναι το βασικο προβλημα του Καλαθη...Απλως χρειαζεται περισσοτερη εμπειρια.. Τι εννοώ με τον βελιτσκοβιτς/τέπιτς...Εννοώ ότι ο παναθηναικός πήρε ένα ταλέντο και θέλησε να επενδύσει απάνω του ασχέτως του ότι δείχνει να μην του βγαίνει. Αν ο τέπιτς έπαιζε άμυνα και έβαζε και πόντους κανείς δεν θα μίλαγε...όπως πχ κάνει ο Βελιτσκοβιτς όπου η ρεάλ επένδυσε επάνω του... Στο ξαναειπα, οταν πηρες τονΤεπιτς τον ηθελε ολη η Ευρωπη και ηταν μεγαλυτερο ταλεντο απο τον Βελιτσκοβιτς..Ωστοσο το παθημα με το να δινεις χρονο βασικου σε 3αρια (μιλαω καθαρα για την εξελιξη των παικτων) οπως οι Ουινστον και Περπερογλου και τελικα να κανεις μια τρυπα στο νερο, δεν εγινε μαθημα. Δηλαδη ναι μεν καλα εκανες που πηρες τον Τεπιτς, αλλα φροντισε ρε γμτ να εισαι καλυμμενος με εναν παικτη που βρεξει-χιονισει θα παιξει ενα μινιμουμ. Τώρα για το Βουγιούκα δνε είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω οτι τον έδωσε πλήρως..αλλα μπορεί να είναι και δανεικός. Και γω αυτο πιστευω. Ανταλλαγή Βέσσελυ.. Σ αγαπω, σ εκτιμω αλλα εδω θα βριστουμε Εγω τον γουσταρα πρωτος τον Τσεχο....!! Πραγματικα τον θελω στον Θρυλο, με οποιοδηποτε κοστος. Ακομα και αν φυγει ο Τσιλι, τον θελω για βασικο...Ταιριαζει ο ατιμος απιστευτα με τον Κλειζα... ΤΟν θελω τον θελω τον θελω...!Και για να τελειώσω θα πω τι θα ήθελα για το καλοκαίριΑνανέωση συμβολαίων που υπάρχουν καταρχάς και: Ανταλλαγή Βέσσελυ με τέπιτς ως συνέπεια έχω ένα τριάρι ψηλό με καλό σουτ Αγορά καιμακόγλου στο 4 και ένα πρωτοκλασσάτο 2αρι Οπότε η ομάδα θα είναι κάπως έτσι: 1: Καλάθης - Διαμαντίδης 2: Nίκολας - Σπανούλης(παίζει και στο 1 για λίγο) - άλλο 1 2αρι 3: Περπέρογλου - Βέσσελυ 4: Καιμακόγλου - Φώτση - Χάισλιπ 5: Πέκοβιτς - Μπατίστ - Τσαρτσαρής - Σερμαντίνι η και έτσι 1: Καλάθης - Διαμαντίδης 2: Nίκολας - Σπανούλης(παίζει και στο 1 για λίγο) - άλλο 1 2αρι 3: Περπέρογλου - Βέσσελυ - Καιμακόγλου 4: Φώτση - Χάισλιπ - Τσαρτσαρής 5: Πέκοβιτς - Μπατίστ - Τσαρτσαρής - Σερμαντίνι Εδώ θέλω να ακούσω την γνώμη του Chris την οποία διαβάζω με προσοχή. Σοβαρα τωρα. Το τι παικτες θα παρεις θα εξαρτηθει απο το μπασκετ που θα θελησεις να παιξεις. Γιατι το εχω γραψει και πιο πριν, πως ο Παναθηναικος εμαθε το π&ρ στην Ευρωπη, αλλα πλεον οι αντιπαλοι προπονητες το εχουν 1000διαβασει, οι αντιπαλοι παικτες το εχουν 1000αντιμετωπισει και αυτο φαινεται φετος. Και γενικα βλεποντας και νεους παικτες σαν τους Ρουμπιο, Βεσσελυ κτλ και το ποσο αναπτυγμενοι σωματικα ειναι, θεωρω πως το π&ρ θα γινεται ολο και πιο ευκολα αντιμετωπισιμο. Μην παρεξηγηθω. Δεν εννοω πως ο Ομπραντοβιτς θα κοψει το συτγκεκριμενο συστημα απ την ομαδα, απλως πως δεν γινεται να ειναι το 1 κ μοναδικο επιθετικο συστημα. Πρεπει να υπαρχει ποικιλια. Τα παραδειγματα απο φετος ειναι πολλα. Σε οσα παιχνιδια ο αντιπαλος αντιμετωπισε αποτελεσματικα το πλευ του Παο, η ομαδα σας βραχυκυκλωσε και πηγαινε διαρκως σε ατομικες ενεργειες. Εξαλλου αν δεις ολες τις μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες (Μπαρτσα, ΤΣΣΚΑ, ΣΙΕΝΑ, Οσφπ, ΡΕαλ) προσπαθουν να δημιουργησουν κινηση στην επιθεση τους. Ειστε η μονη ομαδα που 2 παικτες προσπαθουν να παιξουν π&ρ και οι αλλοι 3 απλα περιμενουν στις γωνιες. Ο Ομπραντοβιτς (για να δανειστω μια φραση που ακουσα χτες) γεννα μπασκετ. Αυτο ειναι ξεκαθαρο. Οπως ξεκαθαρο ειναι πως με την ελευση Χεισλιπ καταλαβε πως το ταμπουρι στην αμυνα και το π&ρ δε βγαζουν απο μονα τους κατι, και πως θα χρειαστει να βαλει το απροβλεπτο στο παιχνιδι του Παο. Τωρα πως θα επιλεξει ο ιδιος να διαμορφωσει το ροστερ, δεν το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι πως αν παρετε το πρωταθλημα και κλεισετε τα ματια στα προβληματα που εχουν διαπιστωθει φετος, τοτε μονο κακο θα κανετε στην ομαδα σας.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σιγουρα λιγότερο από αυτόν που έχεις εσύ στη μπάλα. Εσύ βέβαια συνεχίζεις να τον έχεις, εμάς μας πέρασε Σου περασε? Με ενα Κυπελλο? Λογικο βεβαια, στα παντα υπαρχει ενα οριο... Α, πρόσθεσε και την παρατήρηση ότι ο Τσίλι με τον Κλέιζα κουτουλάνε μεταξύ τους, γιατί είναι και οι 2 τριάρια. Καλα, ειδικα αυτοι οι 2 χθες, και ακομα πιο ειδικα ο Κλειζα ολα τα λεφτα.
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σου περασε?Με ενα Κυπελλο? Λογικο βεβαια, στα παντα υπαρχει ενα οριο... Πάρε εσύ πρώτα κύπελλο στη μπάλα και μετά συζητάμε για το αν μου πέρασε. Καλα, ειδικα αυτοι οι 2 χθες, και ακομα πιο ειδικα ο Κλειζα ολα τα λεφτα. Ωραίος. Τους είδες πουθενά να κουτουλάνε? Εγώ τον ΔΔ είδα να κουτουλάει στα πόδια του Τσίλντρες την ώρα που απογειωνόταν ο Τζος ο Σφουγγαράκης. Και να θυμίσω ότι είχατε μαζευτεί 2-3 ξερόλες αρχή της σαιζόν και λέγατε ότι: 1. Οι 2 αυτοί θα κουτουλάνε μεταξύ τους. Fail 2. Είχατε γεμίσει 10 σελίδες να γράφετε ότι ο Κλέιζα είναι 3άρι. Fail 3. Μιλούσατε μέχρι πρότινος για Triple Crown ενώ έβλεπαν και οι τυφλοί ακόμα ότι δεν τραβάει το κάρο. Fail 4. Όταν σας διέσυρε η Ρεάλ εκτός, και χάσατε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, λέγατε ότι ο Ζοτς δεν ήθελε τα παιχνίδια και έλυνε σταυρόλεξα. Μέχρι κι ότι έκανε δοκιμές γράφατε. Fail Δεν ξέρω τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, γιατί έγραψα ότι εκεί τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που βλέπω με τα μάτια μου. Και αυτό που βλέπω είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζει μπάσκετ, ενώ ο ΠΑΟ τσούκου, τσούκου. Όπως είπε και ο Λημνιάτης, "ο ΠΑΟ θυμίζει εθνική ομάδα ποδοσφαίρου". Αυτά προς το παρόν, τα υπόλοιπα εδώ θα είμαστε να τα σχολιάζουμε και να κάνουμε τις κωλοτούμπες μας εκατέρωθεν.
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σιγουρα στα γκαρ ο ΟΣΦΠ θα χρειαστει ανανεωση, ειδικα απ το μεθεπομενο καλοκαιρι οταν λογικα θα σταματησει ο Παπαλουκας. Για τη χρονια που μας ερχεται ομως, εγω βλεπω να παιρνει παραπανω χρονο ο Σλουκας (σαν αντι-Πενν δηλαδη). Για τον Μπεβερλυ δεν ξερω. Θεωρω πως επισης (μαζι με τον Πενν) μας αποχαιρετα ο Χαλπεριν. Οποτε αμεσως-αμεσως δημιουργουνται 2 κενα, οχι βασικων παικτων, αλλα οπως και να το κανουμε, σημαντικων μοναδων. Το πιο πιθανο imho ειναι να παρει τη μια θεση ο Μπεβερλυ (αν δειξει οτι μπορει να βελτιωθει επιθετικα και συναμα αν δειξει ο Σλουκας πως μπορει να αποτελεσει την αξιοπιστη 3η επιλογη για τον ασσο). Αλλιως, ο Σλουκας με τον Μπεβερλυ θα δοθουν δανεικοι για να παρουν χρονο, και θα αποκτηθουν παικτες στις θεσεις των Χαλπεριν-Πενν.. Πολλα παιζουν, δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι με τπτ.. Συμφωνώ. Σωστή και καλή λύση Για τν Τσαρτσαρη που μου αναφερεις, συμφωνω οτι εχει υπαρξει καλος παικτης και βασικη μοναδα του Παναθηναικου, με πολυ μεγαλυτερη προσφορα απο Χατζηβρεττα/Ντικουδη κτλ.. Τωρα αν ο Παναθηναικος θελει να τον περιμενει, πρεπει να φροντισει να εχει τα νωτα του καλυμμενα, και οχι οπως φετος οπου επαιζε ουσιαστικα ενα 4μηνο με μονο 4αρι τον Φωτση..Δηλ ναι μεν καλο να ειναι μικρο το ροτεισιον, αλλα δε νομιζω πως μπορεις να βγαλεις τη χρονια με 2 (εστω και σουπερ) παικτες σε καθε θεση. Είσαι απόλυτα σωστός. ο Φώτσης φαίνεται ξεθεωμένος και λόγω εθνικής γι'αυτο όπως βλέπεις προτείνω Καιμακόγλου μαζί με Φώτση και Χαισλιπ. Πιστεύω οτι τον Τσαρτσαρή αξίζει να τον περιμένουμε διότι λίγοι παικτες μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Εγω τον Μπατιστ δεν θα τον εδινα με τπτ το καλοκαιρι. ΧΑλαρα εχει αλλον 1μιση χρονο μπασκετ σε υψηλο επιπεδο. Απλα δεν μπορει να αποτελει τον βασικο σου ψηλο. Που να τον δωσω? Πουθενα δεν παει..Απλά πλέον λόγω ηλικίας και τραυματισμών δεν πρέπει να είναι ο βασικός μου ψηλός όπως λες Μεγαλος παικτης σε ο Αργεντινος...Αλλα μεγαλος και σε ηλικια...χμ... Δε νομιζω πως το σουτ ειναι το βασικο προβλημα του Καλαθη...Απλως χρειαζεται περισσοτερη εμπειρια.. Κάποτε Ο Ζοτς είχε αφήσει τον Τσαρτσαρή σε ένα ματς με τον ΟΣΦΠ μέσα και ενώ χάναμε για να μάθει πως να παίζει άμυνα..Πιστεύω οτι έχει την ικανότητα να δώσει την εμπειρία στον καλάθη χρόνο με το χρόνο. Στο ξαναειπα, οταν πηρες τονΤεπιτς τον ηθελε ολη η Ευρωπη και ηταν μεγαλυτερο ταλεντο απο τον Βελιτσκοβιτς..Ωστοσο το παθημα με το να δινεις χρονο βασικου σε 3αρια (μιλαω καθαρα για την εξελιξη των παικτων) οπως οι Ουινστον και Περπερογλου και τελικα να κανεις μια τρυπα στο νερο, δεν εγινε μαθημα. Δηλαδη ναι μεν καλα εκανες που πηρες τον Τεπιτς, αλλα φροντισε ρε γμτ να εισαι καλυμμενος με εναν παικτη που βρεξει-χιονισει θα παιξει ενα μινιμουμ. Ξέρεις τα καλά καθαρά τριάρια σπανίζουν...Βέβαια θα μπορουσαμε να είχαμε κάτι πιο σταθερό..Άδικο δεν έχεις.. Σ αγαπω, σ εκτιμω αλλα εδω θα βριστουμε Εγω τον γουσταρα πρωτος τον Τσεχο....!! Πραγματικα τον θελω στον Θρυλο, με οποιοδηποτε κοστος. Ακομα και αν φυγει ο Τσιλι, τον θελω για βασικο...Ταιριαζει ο ατιμος απιστευτα με τον Κλειζα... ΤΟν θελω τον θελω τον θελω...! Κοίτα να δεις εγώ πιστεύω ότι επειδή ο τσίλι έχει άλλο ένα χρονο συμβόλαιο ίσως να μην κινηθείτε. Αν φύγει τοτε είναι πολύ πιθανό αν και πιστεύω οτι τότε θα πέσει χρήμα για σίσκα..αν και ζητανε 5 εκατομμύρια ευρ'ω οι Ρώσσοι Σοβαρα τωρα. Το τι παικτες θα παρεις θα εξαρτηθει απο το μπασκετ που θα θελησεις να παιξεις. Γιατι το εχω γραψει και πιο πριν, πως ο Παναθηναικος εμαθε το π&ρ στην Ευρωπη, αλλα πλεον οι αντιπαλοι προπονητες το εχουν 1000διαβασει, οι αντιπαλοι παικτες το εχουν 1000αντιμετωπισει και αυτο φαινεται φετος. Και γενικα βλεποντας και νεους παικτες σαν τους Ρουμπιο, Βεσσελυ κτλ και το ποσο αναπτυγμενοι σωματικα ειναι, θεωρω πως το π&ρ θα γινεται ολο και πιο ευκολα αντιμετωπισιμο. Μην παρεξηγηθω. Δεν εννοω πως ο Ομπραντοβιτς θα κοψει το συτγκεκριμενο συστημα απ την ομαδα, απλως πως δεν γινεται να ειναι το 1 κ μοναδικο επιθετικο συστημα. Πρεπει να υπαρχει ποικιλια. Τα παραδειγματα απο φετος ειναι πολλα. Σε οσα παιχνιδια ο αντιπαλος αντιμετωπισε αποτελεσματικα το πλευ του Παο, η ομαδα σας βραχυκυκλωσε και πηγαινε διαρκως σε ατομικες ενεργειες. Εξαλλου αν δεις ολες τις μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες (Μπαρτσα, ΤΣΣΚΑ, ΣΙΕΝΑ, Οσφπ, ΡΕαλ) προσπαθουν να δημιουργησουν κινηση στην επιθεση τους. Ειστε η μονη ομαδα που 2 παικτες προσπαθουν να παιξουν π&ρ και οι αλλοι 3 απλα περιμενουν στις γωνιες. Ο Ομπραντοβιτς (για να δανειστω μια φραση που ακουσα χτες) γεννα μπασκετ. Αυτο ειναι ξεκαθαρο. Οπως ξεκαθαρο ειναι πως με την ελευση Χεισλιπ καταλαβε πως το ταμπουρι στην αμυνα και το π&ρ δε βγαζουν απο μονα τους κατι, και πως θα χρειαστει να βαλει το απροβλεπτο στο παιχνιδι του Παο. Τωρα πως θα επιλεξει ο ιδιος να διαμορφωσει το ροστερ, δεν το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι πως αν παρετε το πρωταθλημα και κλεισετε τα ματια στα προβληματα που εχουν διαπιστωθει φετος, τοτε μονο κακο θα κανετε στην ομαδα σας. Ο Ζοτς εχει δειχνει οτι μαθαινει απο τα λαθη του..Μένει να το δουμε το καλοκαίρι. ΥΓ: Δεν είναι προραμματισμός να θες να διωξεις την μία τον Τεόντοσιτς ακαι την άλλη να τον κρατάς...Γενικότερα πιστεύω οτι οι μεταγραφές δεν έχουν κάποιο πλάνο(μπορεί και να έχουν την λογική του δεν καταλαβαίνω.. Σε σποιλερ διοτι ειναι τεράστιο..
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σε σποιλερ διοτι ειναι τεράστιο.. Προσεχε μονο μην ...παρεξηγηθεις! Τεσπα ξεκιναω το διαβασμα..
KaizerSoze Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πάρε εσύ πρώτα κύπελλο στη μπάλα και μετά συζητάμε για το αν μου πέρασε. To κραταω αυτο 2. Είχατε γεμίσει 10 σελίδες να γράφετε ότι ο Κλέιζα είναι 3άρι. Fail Δεν ειναι? Δεν ξέρω τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, γιατί έγραψα ότι εκεί τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.