Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετές καλύτερες επιλογές από τον Βούισιτς όμως.

Νεότεροι, δίχως τραυματισμούς, και παίκτες που θα σου μείνουνε.

Το να πάρεις έναν παίχτη το καλοκαίρι για την νέα σαιζόν είναι σαν να πάρεις τον Ουζουνίδη για παίχτη το καλοκαίρι για να καλύψεις τα φετινά κενά στην άμυνα μας...

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως καλύτερη επιλογή ήταν το 2007 ο γιαβτόκας από τον σάπιο τομάσεβιτς;

Επαναλαμβάνω 3η επιλογή.... 3ο πεντάρι φέτος είναι ο σερμαντίνι ο οποίος όμως ακόμα δεν μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο...

Μπορείς να μου προτείνεις μια καλύτερη επιλογή από το βούισιτς;

το σκεπτικό μου προϋποθέτει βέβαια ότι ο βούισιτς δεν θα ζητήσει τα μαλλιά της κεφαλής του...

Δημοσ.

Μπορείς να μου προτείνεις μια καλύτερη επιλογή από το βούισιτς;

Μαυροειδης.

Ελληνας, νεοτερος, σε ανοδο.

Δεν τον θες για να σου χτυπησει τον Μπουρουση ή τον Λαβρινοβιτς, τον Μαυροκεφαλιδη και τον Βασκεζ θες να χτυπησει. Ουτε ο Βουισιτς θα σου παρει ματς ουτε ο Μαυροκεφαλιδης ουτε ο Μαυροειδης ουτε ο Βασκεζ(ο οποιος παρεπιπτοντως εχει γινει πολυ καλος παικτης τελευταια και απο το πουθενα δινει λυσεις στην Μπαρτσελονα) αλλα να δωσεις 1Μ που θα ζητησει ο Βουισιτς για παικτη των 10' και ξενο δεν λεει ειδικα οταν εχεις αλλες αναγκες.

Δημοσ.

Κοίτα, υποθέσεις κάνουμε, αλλά δεν ξέρω μου έχει κολλήσει από τότε που άκουσα ότι τελειώνει το συμβόλαιο του... και μην ξεχνάς ότι αποτελεί "καημό" του ομπράντοβιτς αυτός ο παίχτης...

Δημοσ.

Αποτελουσε

Στα 31 του.

Αλλο πραγμα.

Εγω πιστευω τελος τα πειραματα απο του χρονου.

Με σεντερ τον Τομασεβιτς και 4αρι τον Ντικουδη παιζαμε Φ4 και ο Ντικουδης βιδωνει τον Σκολα, ο Βουισιτς τα καρφωνε σε αιφνιδιασμο, ο Σισκα επαιζε για 4 και ο Μητσος τελειωσε τελικο με 25π

Την επομενη χρονια αποκλεισμος απο Παρτιζαν.

Περσυ παιζαμε με 3,5 ψηλους και χωρις 3.

Κανει 7π σερι ο Περπε, κανει τη σεζον της ζωης του ο Φωτσης και ο Σαρας για 3 μηνες ηταν ο Σαρας της Μακαμπι.

Φετος τα βλεπεις...

Το συμπερασμα ειναι, τη μια χρονια οι 7 παικταραδες που εχεις θα παιξουν για 10 και θα καλυψουν το ελλειμα των αλλων 5 μετριων. Την αλλη δεν θα το κανουν, γιατι δεν γινεται, και δεν θα καλυψουν τιποτα.

Πειραματα τυπου 35χρονος ψηλος ή 3 πιτσιρικοι κατω των 24 για 12αδα νομιζω οτι τελειωνουν φετος.

Η φετινη ομαδα θελει ενα πραγματικο 3αρι για να μην τραβαει κουπι που δεν μπορει να σηκωσει ο Περπε και ενα Σαρας στη θεση του Σαρας, ενα παικτη που θα παιζει το 1,7 που παιρνει στην περιφερεια.

Και ενα αναλωσιμο ψηλο σχετικα φτηνο για να μεινει χρημα για 3αρι και γκαρντ. Ο Βουισιτς ειναι αναλωσιμος αλλα δεν ειναι φτηνος και πιανει θεση ξενου

Δημοσ.

Tσαμπα κουβεντα κανετε για τον Βουισιτς.

Α. Ο Ζοτς ποτε δεν επαιρνε σαπιους παιχτες σε θεμα φυσικης καταστασης και τραυματισμων κλπ, για να παρει τον Βουισιτς.

Β. Τι σας κανει να πιστευετε οτι ο ΠΑΟ εχει αναγκη τα δευτερα του ΟΣΦΠ?

Γ. Σιγα μη σπαταληθει θεση ξενου για τον 34ρη Βουισιτς, για χαζο τον περασατε το Ζοτς. Η μηπως περασατε τον τωρινο Βουισιτς για κατι αντιστοιχο του παλιου 36ρη Τζονι Ροτζερς? Καμια σχεση απλα.

Δ. Οταν ο Ζοτς παει σε παιχτη 30φευγα συνηθως παιρνει εγγυημενη λυση και οχι λυση τυπου Βουισιτς που στον ΠΑΟ δε μπορει να προσφερει πανω απο 5 ποιοτικα λεπτα ανα παιχνιδι. Και οταν παιρνεις και ΞΕΝΟ και ψιλοΣΑΠΙΟ σε φυσικη κατασταση και ΜΟΝΟ για 5 ποιοτικα λεπτα, πρωτα κοιτας να ειναι ρολιστας, να παιζει καμια καλη αμυνα, να ριχνει λιγο ξυλο εστω για να φορτωνεται φαουλ. Ο Βουισιτς δεν κανει τιποτα απο αυτα. Οποτε να ειστε βεβαιοι οτι θα προτιμησει αντι του Βουισιτς να χτυπησει ενα πιτσιρικι με λιγοτερα λεφτα και 2000 φορες πιο εξελιξιμο.

Απο Ελληνες ψηλους ισως να ειναι καλη περιπτωση και ο Βουγιουκας, πλην οσων ηδη αναφερθηκαν.

Δημοσ.
στο μπάσκετ αποκαταστάθηκε η τάξη με τους πελάτες..

Mια ερωτηση, προς ολους. Τετοια ποστς προαγουν το επιπεδο εδω μεσα?

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να παρεμβαίνει εισαγγελέας όταν βλέπει πρωτοσέλιδα σαν της σημερινής ΠΡΑΣΙΝΗΣ.

Ναι κύριοι. Γιά να πουλήσει πέντε φύλλα παραπάνω σε κάφρους, γιατί σε αυτούς απευθύνεται δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν όποια βρισιά τους έρχεται στο μυαλό.Κάτι πρέπει να γίνει να σταματήσουν αυτά τα εμετικά πρωκτοσέλιδα. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ξεπέρασε σίγουρα και τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Δεν ξέρω ποιοί αγοράζουν τη συγκεκριμένη εφημερίδα(είμαι σταθερά κατά των οπαδικών εφημερίδων) αλλά δεν νπμίζω να νοιώθουν υπερήφανοι γιά τη δημοσιογραφία που ασκούν οι δημοσιογράφοι της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Γι αυτούς μετράει πόσο θα τσιμπήσεις εσύ ώστε αυτοί να πουλήσουν με αυτό το χυδαίο τρόπο.Πείτε μου ποιοί επό εδώ διαβάζετε τη συγκεκριμένη εφημερίδα γιά να μην ξανασυζητήσω μαζί σας.

Σε καμιά χώρα τού κόσμου δεν γίνεται αυτό το πράμα.Δεν με αφήνουν αυτά τα πρωτοσέλιδα να χαρώ μιά νίκη! Καλά θα κάνουν οι Γιαννακόπουλοι να μην γράφουν καθόλου γιά ποδόσφαιρο στην εφημερίδα τους.

Από την άλλη ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ δεν παραφέρεται λεκτικά και γράφει υπερ των συμφερόντων του, αλλά θα πρέπει να τους θυμίσει κάποιος εκεί τα Παπουτσέλια πέναλτι δύο μέτρα έξω από την περιοχή κ.λ.π.)

Το πέναλτι στον Νίνη είναι καθαρό και δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

Λένε μερικοί ...φωστήρες ότι ο αμυντικός έχει τα πόδια του στο χορτάρι λες και δεν μπορεί να κάνει πέναλτι με άλλο τρόπο!

Τόσα ξέρουν τόσα λένε.Με την μετακίνηση τού μηρού εμπόδισε μτον Νίνη, εξυπνάδα θέλει να το καταλάβει κάποιος βλέποντας την φάση? Ήταν ένα παμπόνηρο πέναλτυ αλλά δυστυχώς γιά τον αμυντικό, ο διαιτητής δεν ξεγελάστηκε.

Δημοσ.
Καλά, μυρουδιάς δεν είναι, αλλά ειναι φοβερό το πόσο εκτός κλίματος είναι. Δεν βάζει τίποτα! Ακόμα και σε αιφνιδιασμό με αντίπαλο τον Τεόντοσιτς, ο οποίος ούτε καν πηδάει να κόψει, κατάφερε να αστοχήσει και έχασε και τις βολές! Μου θυμίζει τον Γιαφτόκας, όχι σε αμπαλοσύνη, αλλά σε αδυναμία ένταξης στο παιχνίδι του ΠΑΟ.

Το ενα δεδομενο ειναι πως ολη η ευρωπη το καλοκαιρι ηθελε να τον αποκτησει.

Το αλλο ειναι πως δεν εχει κανει μισο βημα προοδου και πως μαλλον η θεση που του ταιριαζει περισσοτερο ειναι το 1-2 (btw εξαιρετικα αργος γ αυτη τη θεση).

Πολυ καλυτερος του (οσο τον βλεπω φετος τουλαχιστον) ο Κετσμαν.

---------- Προσθήκη στις 19:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:13 ----------

Ευκολο βραδυ ειχαμε μη τρελενεστε...απλα η ομαδα ειχε λιγο αγχος απο τις 2 ηττες και δεν μπορουσε να κρατησει το +15.Τοσο απλα.

Πραγματικα αν αυτο σου εμεινε απο το χθεσινο βραδυ, δεν εχεις καμια σχεση με το αθλημα.

Δημοσ.
Mια ερωτηση, προς ολους. Τετοια ποστς προαγουν το επιπεδο εδω μεσα?

Και συ τι το συνεχιζεις? Αστο, αφου περασε ετσι

---------- Προσθήκη στις 19:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:17 ----------

Πολυ καλυτερος του (οσο τον βλεπω φετος τουλαχιστον) ο Κετσμαν.

Αλλες ηλικιες ομως και ανυπαρκτος επιθετικα γενικα-ο Τεπιτς της Παρτιζαν ανυπαρκτος δεν ηταν.

Ο Τεπιτς ειναι ο Διαμαντιδης σε χειροτερο. Το προβλημα ειναι οτι για να παιξεις σε αυτο το επιπεδο σαν Διαμαντιδης πρεπει να εισαι ο Διαμαντιδης. Το στυλ του Τεπιτς με την προσπαθεια για επιθετικη αμυνα, το σουτ με πιεση ή ελευθερος(δεν πρεπει να τον εχω δει να σουταρει μετα απο απο σκριν), το κορμι για 3 και την σκεψη για ασο, τα μακρια χερια, το ντραιβ με σπλιτ, η ταση να δημιουργησεις προυποθεσεις για να σκοραρει ο αλλος ευκολα απαιτει να εισαι πολυ καλος σε αυτο γιατι καθως οι μπασκετμπολιστες γινονται ολο και περισσοτερο αθλητες, γινεσαι παρωχημενος.

Ο Διαμαντιδης ειναι 29 και ειναι ο Διαμαντιδης. Ο Τεπιτς δυστυχως ειναι 23 και παιζει μπασκετ που θα περιμενα απο 30αρη.

Δημοσ.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να παρεμβαίνει εισαγγελέας όταν βλέπει πρωτοσέλιδα σαν της σημερινής ΠΡΑΣΙΝΗΣ.

Ναι κύριοι. Γιά να πουλήσει πέντε φύλλα παραπάνω σε κάφρους, γιατί σε αυτούς απευθύνεται δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν όποια βρισιά τους έρχεται στο μυαλό.Κάτι πρέπει να γίνει να σταματήσουν αυτά τα εμετικά πρωκτοσέλιδα. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ξεπέρασε σίγουρα και τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Δεν ξέρω ποιοί αγοράζουν τη συγκεκριμένη εφημερίδα(είμαι σταθερά κατά των οπαδικών εφημερίδων) αλλά δεν νπμίζω να νοιώθουν υπερήφανοι γιά τη δημοσιογραφία που ασκούν οι δημοσιογράφοι της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Γι αυτούς μετράει πόσο θα τσιμπήσεις εσύ ώστε αυτοί να πουλήσουν με αυτό το χυδαίο τρόπο.Πείτε μου ποιοί επό εδώ διαβάζετε τη συγκεκριμένη εφημερίδα γιά να μην ξανασυζητήσω μαζί σας.

Σε καμιά χώρα τού κόσμου δεν γίνεται αυτό το πράμα.Δεν με αφήνουν αυτά τα πρωτοσέλιδα να χαρώ μιά νίκη! Καλά θα κάνουν οι Γιαννακόπουλοι να μην γράφουν καθόλου γιά ποδόσφαιρο στην εφημερίδα τους.

Από την άλλη ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ δεν παραφέρεται λεκτικά και γράφει υπερ των συμφερόντων του, αλλά θα πρέπει να τους θυμίσει κάποιος εκεί τα Παπουτσέλια πέναλτι δύο μέτρα έξω από την περιοχή κ.λ.π.)

Το πέναλτι στον Νίνη είναι καθαρό και δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

Λένε μερικοί ...φωστήρες ότι ο αμυντικός έχει τα πόδια του στο χορτάρι λες και δεν μπορεί να κάνει πέναλτι με άλλο τρόπο!

Τόσα ξέρουν τόσα λένε.Με την μετακίνηση τού μηρού εμπόδισε μτον Νίνη, εξυπνάδα θέλει να το καταλάβει κάποιος βλέποντας την φάση? Ήταν ένα παμπόνηρο πέναλτυ αλλά δυστυχώς γιά τον αμυντικό, ο διαιτητής δεν ξεγελάστηκε.

Η μόνη αξιοπρεπής οπαδική εφημερίδα πλέον είναι το Φως. Αν και Ολυμπιακών συμφερόντων, βάζει στα εξύφυλλα του αρκετές φορές τον ΠΑΟ (πέρσυ με την Ευρωλίγκα, φέτος με τη Ρόμα).

Πρωταθλητής και Πράσινη κατάπτυστες.

Δημοσ.

Μαύρη τρύπα, πράσινη ανάπτυξη

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξεως των 15 εκ. ευρώ αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. "Τόσα χρειαζόμαστε για να κλείσει η ταμειακή τρύπα", τόνισε ο Νικόλας Πατέρας. Προς νέα αποτίμηση η ΠΑΕ.
Δημοσ.
Η μόνη αξιοπρεπής οπαδική εφημερίδα πλέον είναι το Φως. Αν και Ολυμπιακών συμφερόντων, βάζει στα εξύφυλλα του αρκετές φορές τον ΠΑΟ (πέρσυ με την Ευρωλίγκα, φέτος με τη Ρόμα).

Αξιοπρεπης το βημα του Νικολακοπουλου που σημερα λεει σε 1ο πλανο για "μαιμουδες πεναλτυ" και διπλα

"Βασιλακης: Ηταν πεναλτυ του Νταρμπισαιρ και του Μελμπεργκ" που τα ειπε στην ιδια εκπομπη που ο Βασιλακης ειπε οτι και του Νινη ειναι πεναλτυ!!!:shock:

Δημοσ.

Προς τι το σοκ; Το Φως έχει δώσει εδώ και χρόνια τα σκήπτρα της καφρίλας σε Πράσινη/Γκοτζοντέρμπυ/Πρωταθλητή (με αυτή τη σειρά).

Δημοσ.

@Kaizer συμφωνω για τον Τεπιτς. Ισως τον δουμε να μεταμορφωνεται απ του χρονου, σιγουρα εχει ταλεντο. Απλα τπτ δεν προιδεαζε για την φετινη του αποδοση. Και αν ο Ομπραντοβιτς ηξερε τι σεζον θα του εκανε, σιγουρα δε θα επαιρνε το ρισκο να δωσει θεση ξενου και στον Σερμαντινι (ρισκο που πληρωσε).

Για τον αγωνα, ηταν απλα απολαυση. Παιξαμε αθλια αμυνα, παιξαμε φανταστικα στο καλαθι οπου οι παικτες μας (με τους 2 καλυτερους ψηλους αποντες) καναν οτι ηθελαν τους δικους σας ψηλους, ειδαμε ωραιο αγωνα και χασαμε δικαια. Παντως το 3ποντο στην Ευρωπη, αποψη μου, δινει αθεμιτο πλεονεκτημα.

---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ----------

Α και για να συμπληρωσω κατι. Πιστευω πως ολοι οι φιλαθλοι (δεν εξαιρω τους υγιεις Παναθηναικους) αηδιασαν με την περιγραφη του Μπατη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...