Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τους ζωηρούς είναι ζόρικα τα πράγματα, γιατί αφενός δεν βλέπεις σχεδόν καθόλου αγώνα, αφετέρου είναι αμφίβολο αν μετά από τόσο ντουμάνι θα καταφέρεις να οδηγήσεις μετά :lol: :lol:

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπάσκετ δεν έχει και πολύ σημασία να ξέρεις την θύρα. Από την στιγμή που θα μπεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ μπορείς να μετακινηθείς όπου θελήσεις χωρίς εμπόδιο. Απλά βλέπεις που είναι το μπούγιο και χώνεσαι μέσα. :-D

Στο μπασκετ το μονο πραγμα που με χαλαει ειναι αυτο. Οτι ο καθενας παει και καθεται οπου γουσταρει.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα περυσι ο τελευταιος τελικος με ΟΣΦΠ. Οπου ηταν ΟΛΟΙ σα σαρδελες μαζεμενεοι σε 2-3 θυρες. Ετσι αυτοι που ειχαν πληρωσει 30 ευρω εισητηριο για να κατσουν σε αυτην την καλη θυρα που μπαινανε οι ξεμπαρκοι:

Α. Καθησαν ορθιοι και στριμωγμενοι σαν σαρδελες, η πηγανε σε αλλη θυρα, χειροτερη ως προς τη θεση της

Β. Ειδαν ορθιοι το ματς (οκ σιγα το θεμα) ακροβατωντας πανω στις καρεκλες, επειδη ολοι για να βλεπουν ηταν αναγκασμενοι να το κανουν αυτο.

κλπ κλπ

IMO δεν μαρεσει αυτο το μπαχαλο, προτιμω να εχς κερκιδα στο ΟΑΚΑ σαν αυτη με τη Ρεαλ εφετος.

Δημοσ.

Ε, πάντα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μέθοδο που προτείνει ο Κάιζερ παραπάνω για να κάτσεις στην θέση σου. Ντροπές σε αυτά τα πράγματα δεν χωράνε. :-D

---------- Προσθήκη στις 01:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ----------

Βασικός ο Ζιλμπέρτο στην σημερινή νίκη της Εθνικής Βραζιλίας με 2-0 απέναντι στην Ιρλανδία.

Ο Σισσέ επίσης αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιγνίδι με της Γαλλίας με την Ισπανία.

Άμα ο παιχταράς Λέτο συνεχίσει την πασιφανή πρόοδο που έχει επιδείξει φέτος στο να αποτελεί ένα λειτουργικό μέλος ποδοσφαιρικής ομάδας και όχι να κάνει τον ζογκλέρ, θα έρθει και για εκείνον η ώρα να κληθεί στην Εθνική Αργεντινής.

Πρέπει να αποτελεί όραμα για την διοίκηση οι ξένοι του Παναθηναϊκού να είναι τουλάχιστον τέτοιου επιπέδου όπως οι παραπάνω.

Άμα επιτέλους δρομολογηθεί το γήπεδο είμαι βέβαιος πως θα δούμε μεγάλα πράγματα από τον Παναθηναϊκό. Ας πάρουμε βέβαια πρώτα το πρωτάθλημα που είναι ζωτικότατης σημασίας και μετά θα τα πούμε και για το γήπεδο αναλυτικότατα.

Δημοσ.
Εγώ κάθομαι στην 6 χαμηλά χαμηλά (σειρά 2). Εκεί ξέρουμε ποιοι έχουν διαρκείας και γίνονται αλλαξοθεσιές (σικ) ανώδυνα :-D .

Θα ερθεις με Λειβαδια?

6 θυρα, σειρα 6

(το φιλαρακι να δεις πλακα, 6 θυρα, σειρα 6, θεση 66)

6666, ο ΥπερΔιαβολος

Δημοσ.
Θα ερθεις με Λειβαδια?

6 θυρα, σειρα 6

(το φιλαρακι να δεις πλακα, 6 θυρα, σειρα 6, θεση 66)

6666, ο ΥπερΔιαβολος

Ναι ρε συ, εννοείται.

Να κανονίσουμε συνάντηση ώστε να καταστρώσουμε τις στρατηγικές ποσταρίσματος εδώ μέσα. Goebbels approved φυσικά :lol: :lol:

Δημοσ.

για να παω φανατικους χρειαζεται απαραιτητα να ειμαι απο συνδεσμο η να χω διαρκειας?

η μπορω να βρω εισητηριο απ τα εκδοτηρια?

Δημοσ.

Να πας σε ενα συνδεσμο να παρεις.

Οχι, δεν εχει μονο διαρκειας.

Οι συνδεσμοι βγαζουν και ελευθερα εισητηρια. Αν δεν εχεις προβλημα μπορεις να γραφτεις κιολας για να εχεις "εξασφαλισμενη" θεση στους οργανωμενους

Αν δεν γραφτεις παντως μην πας τσαμπα πριν το ντερμπυ. Πρωτα θα δωσουν σε οσους ειναι μελη και μετα αν μεινουν, που δεν θα μεινουν, οι υπολοιποι.

Αν ψηνεσαι για το ντερμπυ, πηγαινε γραψου πριν την Λειβαδια για να πας μετα μπας και παρεις και για το ντερμπυ σαν "υπαρχον μελος'

Δημοσ.

δηλαδη ρε φιλε απο τα εκδοτηρια δεν μπορω να παρω για την 35 που ναι διπλα στην 1 και ειναι φανατικοι?

δλδ με λιγα λογια υπαρχουν θυρες φανατικων που μπορω να παρω εισητηριο απο τα εκδοτηρια?

(16 χρονων ειμαι και τωρα ταιλευταια εχω αρχισει και πηγαινω γηπεδο συνεχεια.αλλα πηγαινα σε ασχετες θυρες και τωρα στο ντερμπι ειμαι τρελα ψημενος με κατι φιλαρακια για φανατικους,,γι αυτο ρωταω)

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα. Νομιζω ομως οτι στην 1, την 35 και την 3 ολα πανε σε συνδεσμους

Γιατι δεν πας συνδεσμο? ΔΙΝΟΥΝ και σε ασχετους, απλα οι μεσα εχουν σειρα προτεραιοτητας.

Δημοσ.

plan B για βύθιση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ και προσθήκη εξέδρας μέχρι

τον αγωνιστικό χώρο σκέφτονται στην ΠΑΕ...

ο Γιούρκας μάλλον για δεύτερο χειρουργείο καθαρισμού αχίλλειου και άντε γεια

μπάλα... welcome Θέλξη, μουζούκια, πούρα, lambo...

EDIT: από ΠΑΕ μεριά, τα εισιτήρια με Σταντάρ την Δευτέρα...

Δημοσ.

Το θέμα με το γήπεδο όσο πάει και ξεφτιλίζεται. Από την μία λένε για βύθιση στο ΟΑΚΑ, από την άλλη νέο γήπεδο στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ο,τι να ναι κανονικά.

Όταν κατά Απρίλη μεριά δουν την μαζική αντίδραση του κόσμου σε αυτό το γαϊτανάκι που γίνεται θα αλλάξουν ρότα...

Δημοσ.

Αν φτιαχτεί ποτέ γήπεδο θα καταστραφεί η γη... δεν υπάρχει περίπτωση.

Μιλάμε για εναντίωση, δολιοπλοκή και βρώμα δίχως τέλος.

Δημοσ.

Ποιό εύκολα είναι να φτειάξει γήπεδο ο Παναθηναϊκός στη Σελήνη παρά στην Αθήνα.Πώς διάβολο γίνεται όλες οι ομάδες στο εξωτερικό να φτειάχνουν γήπεδο χωρίς προβλήματα και στο Ελλάντα να μην μπορούν.

Τι μαλακία είναι πάλι αυτή να βυθίσουν λέει το ΟΑΚΑ και να φτειάξηουν εκεί γήπεδο?

Χάθηκαν τόσα μέρη?Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και δείχνει και την ανικανότητα των διοικήσεων.

Εγώ ξέρω ότι μιά σοβαρή ομάδα δεν κρέμεται από τα... τρυφερά του κάθε Βωβού.Εκεί φτάσαμε.

Αποφασίζουν πού θέλουν το γήπεδο, ρίχνουν χρήμα και τελειώνουν.

Όλο το πρόβληγμα ήταν η εμπλοκή του Βωβού.Τι με μοιάζει εμένα τον φίλαθλο αν ένας επιχειρηματίας θέλει να εκμεταλλευτεί την ομάδα και να περάσει τα σχέδιά του.

Γι αυτό σάς λέω ότι δεν είμαστε σοβαροί.Γήπεδο γιόκ.Ο Καραγκούνης είχε δίκιο.Ο γιός μου λέει ίσως μπεί στο νέο γήπεδο εγώ πάντως όχι είχε πεί.

Δημοσ.
Το θέμα με το γήπεδο όσο πάει και ξεφτιλίζεται. Από την μία λένε για βύθιση στο ΟΑΚΑ, από την άλλη νέο γήπεδο στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ο,τι να ναι κανονικά.

Όταν κατά Απρίλη μεριά δουν την μαζική αντίδραση του κόσμου σε αυτό το γαϊτανάκι που γίνεται θα αλλάξουν ρότα...

+1908 μονο ο κοσμος φαινεται οτι μπορει να καθαρισει και παλι.

Δημοσ.
Ποιό εύκολα είναι να φτειάξει γήπεδο ο Παναθηναϊκός στη Σελήνη παρά στην Αθήνα.Πώς διάβολο γίνεται όλες οι ομάδες στο εξωτερικό να φτειάχνουν γήπεδο χωρίς προβλήματα και στο Ελλάντα να μην μπορούν.

Τι μαλακία είναι πάλι αυτή να βυθίσουν λέει το ΟΑΚΑ και να φτειάξηουν εκεί γήπεδο?

Χάθηκαν τόσα μέρη?Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και δείχνει και την ανικανότητα των διοικήσεων.

Εγώ ξέρω ότι μιά σοβαρή ομάδα δεν κρέμεται από τα... τρυφερά του κάθε Βωβού.Εκεί φτάσαμε.

Αποφασίζουν πού θέλουν το γήπεδο, ρίχνουν χρήμα και τελειώνουν.

Όλο το πρόβληγμα ήταν η εμπλοκή του Βωβού.Τι με μοιάζει εμένα τον φίλαθλο αν ένας επιχειρηματίας θέλει να εκμεταλλευτεί την ομάδα και να περάσει τα σχέδιά του.

Γι αυτό σάς λέω ότι δεν είμαστε σοβαροί.Γήπεδο γιόκ.Ο Καραγκούνης είχε δίκιο.Ο γιός μου λέει ίσως μπεί στο νέο γήπεδο εγώ πάντως όχι είχε πεί.

Εχμ, είναι δύσκολο να συγχρονισθούν τα συμφέροντα των πολυμετοχικών, του βωβού, του δημοσίου κλπ. Ο καθένας από αυτούς κοιτάζει να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...