Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σωστο το πεναλτυ!!!

ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΕΛΟΣ

Αντε παιδια και του χρονου η μονη σας χαρα να ειναι μπας και μας κερδισετε στα μεταξυ μας.

Εδω γελαμε μαλον ε Kaizer .. ??? :lol::lol::lol:

Αφου φτασατε να κλειδωσετε το πρωταθλημα τις δυο τελευταιες αγωνιστικες με αυτον τον Ολυμπιακο και τρελαθηκατε κι ολας μπραβο σας ρε...

Τα καταφερατε ....

Ειστε οι καλυτεροι ...

:lol:

Δημοσ.

Αφου φτασατε να κλειδωσετε το πρωταθλημα τις δυο τελευταιες αγωνιστικες με αυτον τον Ολυμπιακο και τρελαθηκατε κι ολας μπραβο σας ρε...

Τα καταφερατε ....

Ειστε οι καλυτεροι ...

κατσε ρε τι ηθελες να στεναχωριουνται που το παιρνουν μετα απο τοσο καιρο?

κι εσυ στη θεση τους θα χαιροσουν

Δημοσ.
Εδω γελαμε μαλον ε Kaizer .. ??? :lol::lol::lol:

Τα καταφερατε ....

Ειστε οι καλυτεροι ...

:lol:

Ετσι!

Ακριβως!

Και το επομενο στα χαρτια και το μεθεπομενο στην ποκα!

:lol::lol:

Ας μου γραφεις ενα τετοιο μηνυμα καθε χρονο αποδω και περα και ας ειναι και στο 90' στην 30η αγωνιστικη:lol:

Δημοσ.
Σωστο το πεναλτυ!!!

ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΕΛΟΣ

Αντε παιδια και του χρονου η μονη σας χαρα να ειναι μπας και μας κερδισετε στα μεταξυ μας.

Έλα πες το: Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά! Make my ... decade!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
κατσε ρε τι ηθελες να στεναχωριουνται που το παιρνουν μετα απο τοσο καιρο?

κι εσυ στη θεση τους θα χαιροσουν

Ναι θα χαιρομουν αλλα αφου μας ηρωνευτηκε τι να μη πω και εγω για το κατορθωμα τους ... ??

Κατορθωμα δεν ειναι αυτο που καναν .... :lol:

Αμα κερδιζαμε και την Ξανθη θα παιζοταν το πρωταθλημα μεχρι τελευταια αγωνιστικη ....:lol::lol::lol:

Ο Ολυμπιακος φετος δεν υπαρχει και με αυτον τον Ολυμπιακο δεν καταφεραν ακομα να το παρουν και θελουν ενα βαθμο ...

Αν δεν ειναι κατορθωμα αυτο τοτε τι ειναι...:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Αμα κερδιζαμε και την Ξανθη θα παιζοταν το πρωταθλημα μεχρι τελευταια αγωνιστικη ....:lol::lol::lol:

Fail!

Aν κερδισουμε τον Ηρακλη σε 2 βδομαδες θα το ειχαμε μαθηματικα ακομα και αν χαναμε στα Γιαννενα

1-0.

Ο Ολυμπιακος φετος δεν υπαρχει και με αυτον τον Ολυμπιακο δεν καταφεραν ακομα να το παρουν και θελουν ενα βαθμο ...

Αν δεν ειναι κατορθωμα αυτο τοτε τι ειναι...:lol::lol::lol:

Ετσι. Ναι. Μας βγαλατε την ψυχη. Μας το βγαλατε ξινο.

Πες οτι θες.

Νιωσε οσο καλα θες.

Αρκει τα πρωταθληματα αποδω και περα να τα περνουμε εμεις

Δημοσ.

Πρωτον δε νιωθω καλα με το που βλεπω τα χαλια της ομαδας μου ...

Απο κει και περα αυτο που εχετε κανει φετος και που αναφερω πιο πανω ειναι αξιοθαυμαστο ανεξαρτητα αν το λεω εγω που ειμαι ολυμπιακος και δε σαρεσει η αν το λεει ενας αεκτζης η παοκτζης ..

Μπραβο χαρειτε το πρωταθλημα κι εγω θα το χαιρομουν αλλα την αληθεια δε μπορεις να τη ξεγραψεις θες δε θες ...

:-)

Δημοσ.

Ρε Αλέξη γιατί τόση χολή? Έχεις στέρηση πρωταθλημάτων σαν οπαδός του ΟΣΦΠ και δεν το ξέρω? Άστους να το χαρούν μια φορά και αυτοί. Δεν μπορεί να το παίρνει κάθε χρόνο ο ΟΣΦΠ.

Δημοσ.

Edit: 0-3. Firewalker, τι λέει, μιας και το βλέπεις, παίξαμε σήμερα;

Καλά δεν παίξαμε. Κυρίως στην μεσαία γραμμή. Πιστεύω όμως ότι συνειδητά το κάνανε, δίνοντας τα χαφ μας πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν. Είχε και τον Νίνη αρκετά μπροστά στον άξονα (και πολύ καλά έκανε). Θα ήθελα να δω και την κατοχή μπάλας λίγο.

Το αποτέλεσμα έγραψε 0~3.

Ολέ, ολέ!!

Άντε τώρα να περάσει και η διακοπή!!!

Άρχισαν τα όργανα με τους δημοσιογράφους...

Δημοσ.
Ρε Αλέξη γιατί τόση χολή? Έχεις στέρηση πρωταθλημάτων σαν οπαδός του ΟΣΦΠ και δεν το ξέρω? Άστους να το χαρούν μια φορά και αυτοί. Δεν μπορεί να το παίρνει κάθε χρόνο ο ΟΣΦΠ.

Tην αποψη μου ειπα ..

Ειδες κατι λαθος να λεω ...

Δε καταλαβαινω τι εννοεις...

Για τον Kaizer ηρωνευτηκε δε σε ειδα να λες τπτ ...:rolleyes:

Δημοσ.

Τι ειρωνεύτηκε? Και εμείς τα ίδια δεν λέγαμε κάθε χρόνο?

Αθλητικά τοπικ χωρίς καζούρα προς τον αντίπαλο δεν γίνεται.

Δημοσ.

Ένας ακόμα τελικός έμεινε. Τυχόν πανηγυρισμοί μόνο μετά την λήξη του Ηρακλής-ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

:devil:

By the way, μαγική πάσα του Σισσέ στο τρίτο γκολ.

@SlimData:

μα τι λες τώρα? αν βρεθεί ο αγκαμεζ στην πίσω ζώνη και τον σημαδέψει ο αντίπαλος με δυνατό σερβις τι θα κάνει? θα σηκωθεί να φύγει?

σίγουρα ο λίμπερο θα προσπαθήσει αλλά δεν είναι εφικτό να πάρει αυτός την άμυνα

Αφού επιμένεις και με τα λόγια δεν βρίσκουμε άκρη, κοίτα μία προσεκτικά σε αυτό το βίντεο πως στήνεται μια ομάδα στην υποδοχή. Την υποδοχή ουσιαστικά την καλύπτουν 3 παίκτες (2 ακραίοι, λίμπερο). Διαγώνιος, κεντρικός και ειδικά πασαδόρος θα βγάλουν πρώτη μπαλιά μόνο σε πολύ πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, και αυτό για να μην χαθεί η ταχύτητα και οι επιλογές για επίθεση.

[ame]

[/ame]

Δημοσ.

Πάντως αν πάρουμε το πρωτάθλημα και με διαφορά <= των 6 βαθμών θα το χρωστάμε στο "παράρτημα" που έπεσε πέρσι και δεν είχαν οι άλλοι τους 6 σίγουρους βαθμούς.

:devil::devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...