Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε θα το παρετε επειδη ο Ολυμπιακος ειναι καφενειο δλδ ε ... ??? :P

Αν ήταν έτσι και τα προηγούμενα χρόνια το πρωτάθλημα, ναι.

και γεννητριες δεν ειχαν ε?

περιεργα πραγματα

Αν πέσει το κύκλωμα θέλει κάποια διαδικασία. Το ποιο πιθανό είναι να δούλεψαν τα ups αλλά δεν πήραν μπρος έγκαιρα τα H/Z.

Αν έπεσε στο στούντιο της Α.Κ. που είναι νομίζω εξωτερική παραγωγή φέτος δεν έχει να κάνει με την κυρίως Ε.Ρ.Τ.

Δημοσ.
Να αλλάξεις avatar asap. Σε άνθρωπο που πίνει μπύρα με πασατέμπο, δεν αξίζει αυτό το θεσπέσιο ποτό. :lol:

Να βγούμε καμιά μέρα να σου μάθω το σωστό μεζέ.

BTW εγώ συγχαρίκια δε θα σας δώσω, σας τα έδωσε ο Ζαϊρί. :P

Να ναι καλά ο χριστιανός (ή ό,τι είναι), τους χαιρετισμους μου. τωρα που λες να βγουμε δε κανονιζουμε να πιουμε κανα καφε οσοι μιλαμε εδω για αθλητικά;

θα την παλεψετε ή θα σκοτωθείτε;

Δημοσ.

Μισή ώρα ρεπορτάζ για το φιλικό χινάρι του οσφπ με ξάνθη και 10 λεπτάκια για τον 99.9% πρωταθλητή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΟ.

Ε ρε τσιμέντο που θέλετε...

Δημοσ.
Μισή ώρα ρεπορτάζ για το φιλικό χινάρι του οσφπ με ξάνθη και 10 λεπτάκια για τον 99.9% πρωταθλητή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΟ.

Ε ρε τσιμέντο που θέλετε...

99.9% ??????????????????? :rolleyes:

Δημοσ.
Να ναι καλά ο χριστιανός (ή ό,τι είναι), τους χαιρετισμους μου. τωρα που λες να βγουμε δε κανονιζουμε να πιουμε κανα καφε οσοι μιλαμε εδω για αθλητικά;

θα την παλεψετε ή θα σκοτωθείτε;

Εγώ μέσα είμαι αρκεί η συνεννόηση να γίνει μέσω pm και να την κανονίσεις εσύ.

Μην πάμε για κανένα καφέ και βρεθούμε στο ΚΑΤ από τπτ περίεργους που διαβάζουν το forum. Βάλε εσύ μπρος και ότι μπορούμε και οι υπόλοιποι, βοηθάμε. ;)

Δημοσ.
Εγώ μέσα είμαι αρκεί η συνεννόηση να γίνει μέσω pm και να την κανονίσεις εσύ.

Μην πάμε για κανένα καφέ και βρεθούμε στο ΚΑΤ από τπτ περίεργους που διαβάζουν το forum. Βάλε εσύ μπρος και ότι μπορούμε και οι υπόλοιποι, βοηθάμε. ;)

καλά εννοείται από PM. Θα κανονίσω.

Δημοσ.
Μετα τη χτεσινη φρικη του καταπρασινου χειρουργειου δε θ αντεξω και 2η!:shock::lol:

Ε? κάτι έχασα... :fear:

---------- Προσθήκη στις 00:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:42 ----------

καλά εννοείται από PM. Θα κανονίσω.

Κανονίστε ο,τι θέλετε αρκεί το μέρος να έχει wi-fi :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ε? κάτι έχασα... :fear:

κοντευω να πνιγω απο το γελιο φανταζομαι πως θα εχει βρει διαιτητικα οργια στο χθεσινο βόλλευ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...