firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Με κόσμο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Λόγο της απεργίας τον δικηγόρων η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την άλλη εβδομάδα. Οποιαδήποτε τιμωρία θα είναι για το παιχνίδι μετά τον Ηρακλή.
fearwhatnow Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εκλεισε ο Σαντος στον ΠΑΟ.Πιανει δουλεια απο Μαιο.
wizzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εκλεισε ο Σαντος στον ΠΑΟ.Πιανει δουλεια απο Μαιο. Θες να δημοσιεύσεις και την πηγή της είδησης;
margaritagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εκλεισε ο Σαντος στον ΠΑΟ.Πιανει δουλεια απο Μαιο. ε??? ποτε εγινε αυτο???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Με κόσμο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Λόγο της απεργίας τον δικηγόρων η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την άλλη εβδομάδα. Οποιαδήποτε τιμωρία θα είναι για το παιχνίδι μετά τον Ηρακλή. ΥΠΟΠΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΥΡΙΟΙ. (Για να προλαβω το σχολιο γνωστου και μη εξαιρεταιου insomniac Ολυμπιακου, το εκανα ηδη εγω!) Δε θα μου κανει εντυπωση αν ισχυσει τελικα Ο Πατερας εχει βαλει βασεις για τον ΠΑΟ της επομενης δεκαετιας, αρα θα ηταν τουλαχιστον χαζο τωρα που εκανε το δυσκολο βημα με επιτυχια (αυτο που 13 χρονια δεν καταφερε κανεις αλλος) να τα παρατησει για "οικογενειακους λογους" και να κανει μαγκες τους επομενους του με τη δικη του δουλεια. Κλασσικα δημοσιευματα, απο κλασσικους λασπολογους, αλλα φυσικα για εσας που θα σας φαινοταν λογικο κατι τετοιο, η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια! Μπορει βεβαια και να μας αφησει εκπληκτους και παλι, ηδη το εχει κανει αρκετες φορες με τις κινησεις του.
gvaggis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Αν δεν απατωμαι επισης επιστρεφει Ματος εαν το θελουμε ή εχει ρητρα? Ο Ιβανσιτς ξερω οτι εχει ρητρα δυστυχως. Ο Μάτος επιστρέφει, μαζί με: Μόρις, Μουν, Ντέιβιντ, Μελίσση, Μάντζιο, Λεοντίου, Δημούτσο. Βάθος στο πάγκο δε θέλουμε; Ορίστε! Μόρις - Μελλισης κεντρικό δίδυμο, Λεοντίου αριστερό μπάκ-χαφ , Μουν δεξί μπακ-χαφ. Τσάμπα πράμα σε λέω.. Ρε τι έχουμε κ περιοδεύει εκεί όξω στην ευρώπη...
johnnyestia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μετά από χρονιά πρωταθλητισμού, με βάσεις για γιγάντωση του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο ναι μεν δίπλα στην ομάδα αλλά με απαιτήσεις που δεν είχε ποτέ ξανά, υπάρχει έστω η φήμη ότι θα έρθει ο Σάντος στον ΠΑΟ. Γελοίο πραγματικά. Ο Πατέρας θα φύγει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος. Η συνεχιζόμενη λασπολογία και σεναριολογία θα λάβει τέλος μια και καλή στο επόμενο παιγνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου ο κόσμος θα δείξει το στίγμα του.
margaritagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ο Πατέρας θα φύγει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος. Η συνεχιζόμενη λασπολογία και σεναριολογία θα λάβει τέλος μια και καλή στο επόμενο παιγνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου ο κόσμος θα δείξει το στίγμα του. εγραψα οτι δε θα μου εκανε εντυπωση αν εφευγε ο Πατερας δεδομενης της κοντρας που υπαρχει με τους αλλους 2 παντως δυσκολα θα γινει κατι τετοιο γιατι η πιεση του κοσμου θα ναι μεγαλη.
johnnyestia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 εγραψα οτι δε θα μου εκανε εντυπωση αν εφευγε ο Πατερας δεδομενης της κοντρας που υπαρχει με τους αλλους 2 παντως δυσκολα θα γινει κατι τετοιο γιατι η πιεση του κοσμου θα ναι μεγαλη. Καλά, δεν εννοούσα εσένα σαν λασπολόγο (σε αυτή την περίπτωση ). Ο Ιβανσιτς δυστυχώς θα εξαγοραστεί κατά 99% από την Μάιντζ. Δυστυχώς για τις Ελληνίδες κομμώτριες και κορασίδες.
johnyboy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 όταν μας έλεγαν τα παοκια για την μεταγραφή μελίσση - λάζαρου πακέτο 3 μήνες πριν εμείς λέγαμε λούτσες. είδατε τι παίχτηκε.εγώ θα περιμένω γιατί αυτοί ξέρουν τι παίζει στην ομάδα τους. υγ έχουμε αντωνίου τεχνικό διευθυντή.1 μελίσσης = 50 Πουγιόλ.
Linus_21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Πολύ πιθανό... χρειάζονται έναν μεγάλο σκόρερ.... λοοοολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.