Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nαι κατσε εσυ με τον χανο τον Νιοπλια που μεχρι να στροφαρει σε τακτικο επιπεδο χανεται τουλαχιστον ενα ημιχρονο.Α!Παρε και τον Μαλεζανι και τον Τεν Κατε και μαζι με Αντωνιου θα εχεις τους Νταλτονς και τον Ρανταπλαν να διασκεδαζεις τα πληθη.

δεν ξέρω μερικές φορές αν βλέπουμε όλοι το ίδιο άθλημα.....

Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη δεν μένει τίποτα κρυφό –άλλωστε εκεί πρωτοκυκλοφόρησε ότι ο «Σάλπι» γυρίζει στον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο που ακούγεται πολύ είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος δύσκολα θα συνεχίσει διότι τον έπεισαν τα τοπικά ραδιόφωνα ότι πρωτάθλημα δεν θα πάρει ποτέ εξαιτίας της διαιτησίας αλλά και επειδή του χρωστάνε κάποια σημαντικά χρήματα. Μάλιστα λέγεται ότι μαζί με τον Σάντος μπορεί να φύγει κι ο Ζήσης Βρύζας που έχει πρόταση από τον ΠΑΟ (;) και δεν ενθουσιάστηκε όταν έμαθε ότι ο Κονσεϊσάο μιλάει ήδη με Πορτογάλο προπονητή για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο.

(Εγώ σας τα λέω όπως μου τα λένε, αλλά θυμίζω ότι στη Σαλονίκη εκτός από φήμες κυκλοφορούν και πολλά «φίδια»)

Πηγή:http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=7354&autid=4

Δημοσ.

Καλά εντάξει.Περίμενε από Καρπετοπουλοπανούτσους να μάθεις την αλήθεια.Ότι κόψει η κεφάλα του καθένα λέει. Διότι δημοσιογράφοι που ασχολούνται και αναλύουν υποβαθμισμένα έως ανύπαρκτα πρωταθλήματα, δεν μπορεί να είναι δημοσιογράφοι κύρους. Όλη τους η εφευρετικότητα (τον Νικολακόπουλο να δείτε!) αναλώνεται να μας διηγηθούν ευφάνταστα σενάρια γιά μάγους κύκλωπες και αόρατες δυνάμεις! Κοντολογίς το Ελληνικό ποδόσφαιρο παίζεται στα όρια τού μεταφυσικού!

Πάντως άποψή μου είναι να μην φύγει ο Πατέρας.Αυτό που ακούγεται γιά τον Θανασάκη γιά πρόεδρο δεν συμφωνώ.Άλλο πράμα είναι το μπάσκετ.

Καί γιά τον Βρύζα δεν θα ήταν κακή ιδέα.Αποδείχτηκε ότι με μικρό μπάτζετ ανακάλυψε και πήρε στον ΠΑΟΚ καλούς παίχτες.

Δημοσ.

Κάτι μου είπε ενας συνάδελφος πως ειπε ο τζίγγερ στο δημητράκη να αναλάβει την ΠΑΕ;

Δημοσ.

Δεν παίζουν αυτά. Ή Πατέρας ή κάποιος στον οποίο ο ίδιος θα δώσει το δαχτυλίδι. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα φέρει τον χαμό.

Δημοσ.

Θέλουν να μας κάνουν να αλλάξουμε ομάδα...

ddddep.th.jpg

Αντί να μας αφήσουν να χαρούμε μας σπάνε τα νεύρα συνεχώς! Αντί να βγουν ενωμένοι οι πολυμετοχικοί και να το βουλώσουν οι εφημερίδες κάθονται και παίζουν τα παιχνιδάκια τους με τον κόσμο. Άι σιχτίρ!

Δημοσ.

Για το Ελληνικο πρωταθλημα δεν χρειαζεσαι προπονητη ολκης.Αρκει να εχεις καλους παικτες και κυριως σκορερ και η δουλεια γινεται και με αυτοματο πιλοτο.Εμεις φετος ειχαμε την χειροτερη αμυνα της ιστοριας μας και επειδη ειχαμε Σαλπι και Σισσε σε οχι τρελλη αλλα αξιοπρεπη φορμα και τον Ολυ σε παρακμη,το πηραμε εστω και αν καναμε και μερικα αισχος παιχνιδια.

Τωρα εγω θελω εναν προπονητη να ανεβασει επιπεδα την ομαδα σε ευρωπαικο πλαισιο,να αρχισει ενα ονειρο ,εστω και αν ειναι τρομερα δυσκολο μηπως ξαναπαιξω καποτε, εστω και σε 10 χρονια,τελικο Τσαμπιονς.Να βλεπω να αλλαζουνε οι παικτες την μπαλα με την μια ,ποιοτικο ποδοσφαιρο.

Με δοση χιουμορ,θα ηθελα τον Φεργκι στον ΠΑΟ ,οχι επειδη ειμαι Man United, αλλα επειδη μου αρεσει το ποδοσφαιρο που παιζει και ριχνει και σφαλιαρες στους τεμπεληδες παικτες και δεν τολμανε να κανουν βλακειες στο γηπεδο.(Στην σκεψη μονο να τρεχει ο Φεργκι τον Καρα διασκεδαζω αφανταστα. :devil: )

Δημοσ.
Για το Ελληνικο πρωταθλημα δεν χρειαζεσαι προπονητη ολκης.Αρκει να εχεις καλους παικτες και κυριως σκορερ και η δουλεια γινεται και με αυτοματο πιλοτο.Εμεις φετος ειχαμε την χειροτερη αμυνα της ιστοριας μας και επειδη ειχαμε Σαλπι και Σισσε σε οχι τρελλη αλλα αξιοπρεπη φορμα και τον Ολυ σε παρακμη,το πηραμε εστω και αν καναμε και μερικα αισχος παιχνιδια.

Τωρα εγω θελω εναν προπονητη να ανεβασει επιπεδα την ομαδα σε ευρωπαικο πλαισιο,να αρχισει ενα ονειρο ,εστω και αν ειναι τρομερα δυσκολο μηπως ξαναπαιξω καποτε, εστω και σε 10 χρονια,τελικο Τσαμπιονς.Να βλεπω να αλλαζουνε οι παικτες την μπαλα με την μια ,ποιοτικο ποδοσφαιρο.

Με δοση χιουμορ,θα ηθελα τον Φεργκι στον ΠΑΟ ,οχι επειδη ειμαι Man United, αλλα επειδη μου αρεσει το ποδοσφαιρο που παιζει και ριχνει και σφαλιαρες στους τεμπεληδες παικτες και δεν τολμανε να κανουν βλακειες στο γηπεδο.(Στην σκεψη μονο να τρεχει ο Φεργκι τον Καρα διασκεδαζω αφανταστα. :devil: )

Χαχαχαχα!Ο Καραγκουνης βεβαια εθεσε βετο για τον Κουπερ το περασμενο Φθινοπωρο.Οποτε ξεχαστε εκει στον ΠΑΟ αυστηρο προπονητη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...