Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλώσεις βγενόπουλου(μπερλουσκονη της ελλαδας)

πριν μια εβδομάδα «για 10 χρόνια θα το παίρνει ο ΠΑΟ»

Χθες «και του χρόνου θα το πάρει ο ΠΑΟ».....

Δηλώσεις αλαζωνειας .....ξενερωτοι πανυγηρισμοι σκεφτηται μόνο αν έπαιρνε τίτλο ο ΠΑΟΚ τι θα γινόταν η έστω αν το έπαιρνε η ΑΕΚ....

Και μια πρόβλεψη ο νομπλιας θα φύγει μετά πολλών επαίνων μέχρι τον Ιούνιο ....

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Οταν λες "μπερλουσκονι της ελλαδας" τι εννοεις?Μπορεις να μας το εξηγησεις?

Δημοσ.

paoprotathlitis2010.jpg

---------- Προσθήκη στις 19:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ----------

Για να πρασινίσει λίγο το φόρουμ τώρα:

pao4_2010_4_11_23_53_30_b.jpg

pao11_2010_4_11_23_57_8_b.jpg

664377.jpg

664333.jpg

664311.jpg

664293.jpg

leto.jpg

pao1_2010_4_11_23_52_35_b.jpg

pao17_2010_4_11_23_58_19_b.jpg

pao23_2010_4_11_23_59_30_b.jpg

pao31_2010_4_12_0_1_41_b.jpg

Δημοσ.
Φιεστα δεν ηταν αυτο που κανατε χτες ή εμενα μου φανηκε ετσι ... :P

Δεν επιασα ακριβως τι εννοεις ...

Απονομή δεν έπρεπε να γίνει? Από τη στιγμή που μπορεί βαθμολογικά μετά τη λήξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού να υπάρχει πρωταθλητής (χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και σε άλλο γήπεδο αυτή η πιθανότητα), που ήταν η κούπα??

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ το άξιζε.

Κατά δεύτερον η κατάρα του βάζελου, είναι ότι στις μεγαλύτερες χαρές του, ασχολείται με τον Ολυμπιακό και με το τι γράφουν οι φυλλάδες των άλλων.

Κατά τρίτον ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ευχαριστηθήκατε το φετινό πρωτάθλημα. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας, σα να μη συνέβη τπτ είναι. :P

Κατά τέταρτον και τελευταίο, τι εννοείτε όταν λέτε ότι δε σας άφησε να κάνετε φιέστα ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κος Πιλάβιος?

Μήπως θέλατε να γίνει η απονομή της κούπας χθες?

PS Οι 2.150 μέρες που αναφέρει το εξώφυλλο του Π ανταποκρίνονται πέρα για πέρα στην αλήθεια :lol: :P

1.Η κατάρα του Παναθηναικού είναι η εσωστρέφεια του. Πολλά πολλά χρόνια τώρα. Καλή όμως η προσπάθεια σου να πεις ατάκα.....

2. Το αν χαρήκαμε το πρωτάθλημα φαίνεται από τις συμμετοχές στο thread??

OMG :lol:

3. Τώρα αυτό για τον Πιλάβιο γιατί το είπες?? Έχεις ακούσει ποτέ ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί? Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα??

Από τον Παναθηναικό ΕΦΥΓΕ ο Πιλάβιος και έγινε μετά από χρόνια πρόεδρος της επο. Αντιθέτως, άνθρωποι που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο μας τυχαίνει να φεύγουν από τα πόστα τους και να έρχονται ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ. Αυτή είναι η ανταμοιβή τους, φαντάζομαι τώρα, δεν είμαι και σίγουρος.... :lol:

Κλασσικό παράδειγμα ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ουπς!!!!) ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ. Ξέρεις τι ήταν αυτός ε?? Ξέρεις τι σχέση με το μάγκικο παιχνίδι της ριζούπολης ε?? Η ΜΗΠΩΣ να αναφέρω ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ??? Έτυχε μωρέ μερικές φορές ο άνθρωπος να πανηγυρίσει λίγα γκολ του γαύρου στη στα επίσημα του καραισκάκη όντας πρόεδρος της ΕΠΟ...........

Ε και????? Σημαίνει κάτι αυτό???? Μπαααααααααααααα...... Κατά τ'άλλα αλήτη Πιλάβιο........ ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕΕΕΕΕ :eek:

Δημοσ.
Απονομή δεν έπρεπε να γίνει? Από τη στιγμή που μπορεί βαθμολογικά μετά τη λήξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού να υπάρχει πρωταθλητής (χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και σε άλλο γήπεδο αυτή η πιθανότητα), που ήταν η κούπα??

Να σε ενημερωσω τοτε πως στο πρωταθλημα μας την " Super Σουπα " υπαρχει νομος σχετικα με αυτο ...

Αν δε τελειωσει το πρωταθλημα η κουπα δε παει πουθενα ...

Αυτο ισχυει και ειναι τσεκαρισμενο....:-)

Δημοσ.

Καλύτερα, να γίνει και δεύτερο γλέντι... :lol:

Να πειστούν και ορισμένοι ότι χαρήκαμε αρκετά :whistle:

Θα είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και ελπίζω να πανηγυρίσω ισάριθμους τίτλους. Ελπίζω να μην το χάσουμε ποτέ. Ίσως κάποιοι πίστεψαν ότι ήρθα εδώ για να αποσυρθώ. Αλλά είμαι μαχητής και ήρθα εδώ για να παίξω”.

Άντε και στα 30 γκολ του χρόνου :-D

Δημοσ.
Να σε ενημερωσω τοτε πως στο πρωταθλημα μας την " Super Σουπα " υπαρχει νομος σχετικα με αυτο ...

Αν δε τελειωσει το πρωταθλημα η κουπα δε παει πουθενα ...

Αυτο ισχυει και ειναι τσεκαρισμενο....:-)

Τελείως ειλικρινά δεν το γνωρίζω, μπορεί και να είναι όπως το λες.

Απλά ήθελα να θίξω τα περί πράσινου Πιλάβιου και όπως είδες, έπεσα 100% μέσα..

Γενικά πάντως, νομίζω πως από τη στιγμή που μόνο στο οακα θα μπορούσε να υπάρξει χθες πρωταθλητής, θα έπρεπε να είναι και η κούπα εκεί..

Δημοσ.

3 πράγματα γιατί τέτοιες μέρες είναιο μέρες χαράς για εσάς, μη σας σπάσω και τα νεύρα.

Κούπα δεν παίρνει κανείς πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Αφού δεν το ήξερες ας ρώταγες καλύτερα παρά να απαιτείς, υπονοόντας σαμποτάζ και ιστορίες με πράσινα άλογα.

Δεύτερον, το ότι τόσα χρόνια φωνάζατε για τον Γκαγκάτση ενώ φέτος βάλατε δικό σας άνθρωπο στην ΕΠΟ, δε συνιστά κωλοτούμπα φαντάζομαι.

Τρίτον, οι πανηγυρισμοί γίνονται στους δρόμους, όχι στα forum

Δημοσ.
Τελείως ειλικρινά δεν το γνωρίζω, μπορεί και να είναι όπως το λες.

Απλά ήθελα να θίξω τα περί πράσινου Πιλάβιου και όπως είδες, έπεσα 100% μέσα..

Γενικά πάντως, νομίζω πως από τη στιγμή που μόνο στο οακα θα μπορούσε να υπάρξει χθες πρωταθλητής, θα έπρεπε να είναι και η κούπα εκεί..

Nαι ενταξει η λογικη λεει αυτο που γραφεις ...

Αλλα εδω τα τζιμανια μας εχουν κανει τους καλυτερους κανονισμους ...

Τι Super Λιγκα θα ηταν αραγε αν δεν ειχε τους καλυτερους κανονες ... :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ο Σαλπιγγίδης που είναι στους πανηγυρισμούς; Μη μου πείτε ότι δεν το γιόρτασε γιατί είναι ΠΑΟΚτζής;! :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ο Σαλπιγγίδης που είναι στους πανηγυρισμούς; Μη μου πείτε ότι δεν το γιόρτασε γιατί είναι ΠΑΟΚτζής;! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...