Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Προσβάλλει και τον Τζίγγερ ο Πατέρας.."

Πρωτοσέλιδο στον "πρωταθλητή".

Έχουν χάσει την μπάλα σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Ε ρε τσιμέντο που έχει να πέσει. Το μοναστήρι να είναι καλά:

1013460_b.jpg

Δημοσ.

Απολαυση τα πρωτοσελιδα του Πρωταθλητη απο δω και περα.Καλα και το Φως ομως με ερωτηση στο εξωφυλλο "Ο Βασιλης στον Παο??Ποτε!!!!!"....XAxaXAxaXAxaXaxaXAxaAXaXAxaXAxaXAxaXAxa

Δημοσ.

Μετά τον Ζαϊρί, τον Μήτρογλου, τον Ντιόγο και δεν θυμάμαι και εγώ πιο άλλο μέλος της χειμερινής κολλεξιόν "οσφπ 2009-2010", ούτε ο Μπιλάκος μας κάνει την χάρη.

Πατέρα πούλα.

:lol:

Δημοσ.

Αύριο ή την Δευτέρα θα βγουν.

Απ' όσο ξέρω προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και οι εγγεγραμμένοι σε συνδέσμους.

Δημοσ.
Αύριο ή την Δευτέρα θα βγουν.

Απ' όσο ξέρω προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και οι εγγεγραμμένοι σε συνδέσμους.

Και εμεις με τα διαρκειας πρεπει να παμε ομως ωρες εργασιμες να περιμενουμε σε ουρες ετσι; on-line ή τηλεφωνικά φαντάζομαι δε γίνεται εδώ στη μπανανία.

Δημοσ.

«Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas on Line, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας για τα ακόλουθα:

* Η διάθεση θα ξεκινήσει την Τρίτη, 20 Απριλίου και θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009-10.

* Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι μικρότερος από τον αριθμό των κατόχων διαρκείας θα τηρηθεί αυστηρά χρονική προτεραιότητα στη διάθεση και κανένας κάτοχος διαρκείας δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλισμένο εισιτήριο.

* Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων θα ακολουθήσει, την Πέμπτη, 22 Απριλίου, νεότερη ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους στο κοινό την Παρασκευή 23 Απριλίου.

* Προς αποφυγή παρερμηνειών, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν χρονικό περιθώριο δύο ημερών, καθώς, επαναλαμβάνουμε, θα τηρηθεί αυστηρή χρονική προτεραιότητα και τα εισιτήρια είναι πιθανόν να εξαντληθούν ακόμη και την πρώτη ημέρα διάθεσής τους.

* Επισημαίνεται ότι μπορεί ο αγώνας να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ είναι γηπεδούχος και τούτο σημαίνει ότι οι θέσεις που αντιστοιχούν στις κάρτες διαρκείας ΔΕΝ ισχύουν, όπως ΔΕΝ ισχύουν και οι θέσεις parking οι οποίες τις συνοδεύουν.

* Τα εισιτήρια (αξίας €20, €30 και €50) θα διατίθενται στους κατόχους των καρτών διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ, πάνω από την αίθουσα Κασιμάτη (είσοδος από Σ. Λούη, Πύλη Α) από 10:00 – 18:00

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας. Χωρίς αυτήν ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια.

* Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας δικαιούται ένα (1) εισιτήριο.

* Κάθε κάτοχος VIP κάρτας διαρκείας δικαιούται δύο (2) εισιτήρια.

* Οι κάτοχοι συνδεσμιακών καρτών διαρκείας (θύρες 1, 2, 14, 16, 33 και 35) θα απευθύνονται αποκλειστικά στους συνδέσμους τους για την προμήθεια εισιτηρίων».

Δημοσ.

Τελος ο χαισλιπ απο Ελλαδα, λογω τραυματισμων.. Ενεργοποιηση του σερμαντινι..

Κατα την γνωμη μου, σοβαρο πληγμα για τον παναθηναικο εν οψει τελικων. Ο χαισλιπ υπεγραψε αποκλειστικα για να περιορισει/κουρασει τον κλειζα, και να προσφερει αλτικοτητα στην ρακετα του παναθηναικου.

Ο σερμαντινι κατα την γνωμη μου δεν μπορει να προσφερει απολυτος τπτ, ειδικα μπροστα στα γομαρια του ολυμπιακου. Η ρακετα μενει με τον τοπ πεκοβιτς και τον καταπονισμενο μπατιστ... Με τον επικινδυνο μπουρουση, τον φορμαρισμενο σοφοκλη, κλειζα και μαυροκεφαλιδη, πιστευω οτι θα εχει ο παο πολλα πολλα προβληματα στην ρακετα..

http://www.sport24.gr/html/ent/641/ent.355641.asp

Δημοσ.

Oπως στο ματς το ΟΑΚΑ, οπου βαλαμε καμια 15αρια καλαθια παραπανω απο τον ΠΑΟ κ καταφεραμε και χασαμε...

Αν θελουμε να κερδισουμε τον ΠΑο, πρεπει να κερδισουμε τους περιφερειακους του. Εκει ειναι ολη η δυναμη του.

Δημοσ.
Oπως στο ματς το ΟΑΚΑ, οπου βαλαμε καμια 15αρια καλαθια παραπανω απο τον ΠΑΟ κ καταφεραμε και χασαμε...

Αν θελουμε να κερδισουμε τον ΠΑο, πρεπει να κερδισουμε τους περιφερειακους του. Εκει ειναι ολη η δυναμη του.

Τουλαχιστον στον οακα, οπου και εχουμε μεγαλυτερη ευστοχια.Φετος μοιαζει πιο πιθανο απο ποτε παντως να γινει.Προβλεπω παντως 5 ματς αφου η εδρα παιζει σημαντικοτατο ρολο και εναν 5ο τελικο πραγματικο θριλερ.

Δημοσ.

Aπτη μια πληγμα η απουσια Χαισλιπ, απτην αλλη ομως ηρθε για να καλυψει το κενο του αλλου τραυματια Τσαρτσαρη. Ο Τσαρτσαρης πλεον αγωνιζεται κανονικα και επιτρεψτε μου να πω οτι η πιο σημαντικη απουσια ηταν αυτη του Τσαρτσαρη, παρα του Χαισλιπ ο οποιος καλος μπορει ναναι για κανα καρφωμα και κανα εντυπωσιακο αλμα αλλα ως εκει. Ουσια κοντα στο 0 σε αντιθεση με τον Τσαρτσαρη που ακομα και στις κακες του κανει πιο ουσιωδες παιχνιδι.

Δημοσ.

Νομίζω δεν έχουμε αρκετά δείγματα γραφής του Χάισλιπ για να τον μηδενίζουμε τόσο εύκολα. Γνώμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...