Tilemaxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 προς στιγμη νόμιζα πως φοραει σορτσακι ο πατερας και αυτα ειναι τα γονατα του. :lol: Post οf the Millenia!
dante14023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 τι ρεζιλικια ειναι αυτα με τους πολυμετοχικους ρε φουστη μου? την παλευουν καθολου?? επιτελους η ομαδα κανει κατι καλο, πηραμε πρωταθλημα, παμε και για το κυπελο και αυτοι σφαζονται σαν κι εγω δεν ξερω τι..... ελεος πια.... τελικα μαλλον αυτη η ομαδα ειναι καταραμενη να μην βρει ποτε την υγεια της..... και κατι τελευταιο.... αυτος που εβγαλε τα πρακτικα του ΔΣ στην φορα, πρεπει να απομακρυνθει απο την ΠΑΕ αμεσα και χωρις πολλες κουβεντες.... οποιος κι αν ειναι.... μονο και μονο για την στιγμη που επελεξε να τα δημοσιευσει (οχι οτι εγκρινω την δημοσιευση τους γενικοτερα αλλα τεσπα....), το εκανε για να κανει κακο στην ομαδα γενικοτερα και οχι συγκεκριμενα σε καποιον μετοχο.... ειναι επικινδυνος για την ομαδα... αυτα τα ολιγα απο μενα......
Erwdios Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγώ ξέρω ότι ο τύπος που έδωσε τα πρακτικά στον τύπο, όπως και ο τύπος που είχε δώσει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη Sday τότε, χέστηκαν στο τάληρο... Μιλάμε για χοντρή μπίζνα το ρουφιανιλίκι.
fearwhatnow Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Τελικα ο Νιοπλιας ανοιξε μονος του την πορτα προς την εξοδο: http://www.nooz.gr/sports/nioplias-den-ksero-an-8a-meino%201 Σαντος,Σαντος εισαι εκει?Ο Πατερας(?) σε καλει..
The_Edge Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Τελικα ο Νιοπλιας ανοιξε μονος του την πορτα προς την εξοδο:http://www.nooz.gr/sports/nioplias-den-ksero-an-8a-meino%201 Σαντος,Σαντος εισαι εκει?Ο Πατερας(?) σε καλει.. Μιλάς μάλλον για αυτή την απάντηση. «Έχω συμβόλαιο που τελειώνει στις 30 Μαΐου. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα. Η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει και το αύριο. Μπορεί να πάρεις το νταμπλ και πάλι να μην είσαι προπονητής ή να χάσεις στον τελικό και να μείνεις για πέντε χρόνια. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μείνω». Ε, τι να πει αφού όντως δεν ξέρει αν θα μείνει? Απο που βγάζεις το συμπέρασμα οτι "άνοιξε μόνος του την πόρτα προς την έξοδο"? Δεν το καταλαβαίνω.
fearwhatnow Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μιλάς μάλλον για αυτή την απάντηση. «Έχω συμβόλαιο που τελειώνει στις 30 Μαΐου. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα. Η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει και το αύριο. Μπορεί να πάρεις το νταμπλ και πάλι να μην είσαι προπονητής ή να χάσεις στον τελικό και να μείνεις για πέντε χρόνια. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μείνω». Ε, τι να πει αφού όντως δεν ξέρει αν θα μείνει? Απο που βγάζεις το συμπέρασμα οτι "άνοιξε μόνος του την πόρτα προς την έξοδο"? Δεν το καταλαβαίνω. Ειναι η κλασικη απαντηση οταν ο προπονητης γνωριζει οτι δεν θα μεινει για την επομενη σεζον.
The_Edge Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Και αν κάποιος όντως δεν ξέρει αν θα μείνει, ποια είναι η κλασική απάντηση?
johnnyestia Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Κάποιος του σφύριξε πως έχει κλείσει ο Σάντος στον ΠΑΟ και εκμεταλλεύθηκε την περίσταση για να μας το ξαναθυμίσει. Και εγώ υπενθυμίζω πως αν έρθει ο Σάντος στον ΠΑΟ θα κόψω το διαρκείας με ψαλίδι. Τουλάχιστον αν το φέρουν να τον πάρουν νωρίς για να μην το βγάλω καν και να γλιτώσω τα φράγκα
fearwhatnow Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 "Ελπίζω οτι θα μείνω" :lol: Θα δουμε τελη Μαιου τι θα γινει τελικα.
SlimData Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε τώρα. Τα σοτα να τα καταλαβαίνουμε, δεν χρειάζεται να τα αναπαράγουμε κιόλας. Ποιος σαντος στον Παναθηναικό? Από που κι ως που? Και ποιος να τον φέρει? Η μόνη περίπτωση να γινόταν κάτι τέτοιο είναι αν άφηναν τον σωκράτη να αποφασίσει.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δυστυχως ο Παναθηναικος δεν έχει ακομα τον δικο του Κοκκαλη και ετσι υπαρχουν ακομα πολλα λαμογια και νοσταλγοι του παρελθοντος Ο πρωτος τιτλος ηρθε, θα ερθουν κι αλλοι. Και αν περασει η ΑΜΚ, τον ηπιανε. Οποτε τωρα ειναι η υστατη προσπαθεια να γυρισουμε στην μιζερια και την φαπα γιατι στην Κατοχη καποιοι γιναν παμπλουτοι
kazak-hool Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ρε παιδια ποιος ειπε για σαντος . ραδιοαρβυλα ειναι?
geovard Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγώ διακρίνω από τις δηλώσεις Νιόπλια ένα θράσος.Καί καλά κανει.Πάντα ο Νικόλας είχε άποψη και την έλεγε ευθαρσώς.Αν φοβόταν ότι θα τον έδιωχναν δεν θα μίλαγε έτσι.Ελπίζω οι πολυμετοχικοί να μην επαναλάβουν λάθη τού παρελθόντος.Πάκερτ, Μπόνεφ, Σούμ. Δεν μπορείς τα προηγούμενα χρόνια να κράταγες τον Πεσέιρο και να διώξεις τον Νιόπλια που με μισή χρονιά παρουσία του έβαλε το στίγμα του.Αλλά αυτοί εκεί στον πολυμετοχικό θα βγάλουν τα ...μυδράλλια κάποια στιγμή. Καί άτι ακόμη.Μεγαλύτερη επιτυχία στη νεώτερη Ευρωπαϊκή ιστορία τού ΠΑΟ θεωρώ τις διπλές νίκες επί της Ρόμα γιατί η ομάδα έπαιξε και μπάλλα ενώ στη νίκη επί της Ίντερ στο Μιλάνο ήταν απλά ένα τυχαίο γεγονώς πού συνδυάστηκε με μαζική άμυνα.Σε μιά χρονιά που φαίνεται η Ρόμα να κατακτάει το καμπιονάτο, ο Παναθηναϊκός τού Νιόπλια τη νίκησε δύο φορές! Αυτό θα καταγραφεί στη΄προπονητική διαδρομή τού Νικόλα ως μεγάλη προίκα. Έπειτα εγώ προτιμώ ένα πολλά υποσχόμενο προπονητή που υπήεξε και παίκτης της ομάδας παρά τον κάθε..Ομπράντοβιτς που ονειρεύεται ο Παύλος γιά τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ. Σε λίγο θα ακούμε το σύνθημα έτσι που το πάει ο Παύλος "Παύλο χαζέ φύγε απ την ΠΑΕ" Κατακλυσμός! http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1127990&lngDtrID=1101
insomniaK Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ε ναι όντως, τι μαλακία θα ήταν να μπορούσαμε να πάρουμε Μουρίνιο-ξέρωγω να του δίναμε τα κλειδιά και να του λέγαμε, αδερφέ κάνε μας δυναστεία και εμείς θα σε στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Δεν έχω κάτι με το Νιόπλια, αλλά δεν είναι ακόμα προπονητής να τον εμπιστεύεσαι τυφλά. Το καλό είναι ότι φαίνεται να το ξέρει και προσπαθεί να βελτιώνεται, το κακό είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει τίτλους, επομένως δεν έχει χρόνο και είναι κρίμα να τον κάψουμε ως προπονητή του ΠΑΟ, επειδή και μόνο ήταν εύκολο να αντικαταστήσει τον Τεν Κατε χωρίς κραυγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.